Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1261 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 February 2008 - 03:50

(τιποτα,διαβαστε το απο πανω post μου,αυτο το βαλα κατα λαθος κ μολις τωρα ειδα οτι δεν σβηνετε :)

#1262 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 07 February 2008 - 04:13

To Zoro:Κοιτα ο Kaku ηταν αρκετα γελοιος με αυτη τη μορφη αλλα γελεσα πολυ εκει που τον κοροιδευουν για την μορφη του και μετα που ονομαζε τις επιθεσεις του και εκνευριζοταν ο Zoro. Επισης εκει που λεει το ψεμα ο jyabura στον sanji γελασα πολυ ετσι οπως το ειχαν σχεδιασει. Μπορω να πω οτι απεκτησα και μια συμπαθεια για τον Franky(ειδικα οταν λεει "supeeeeeeeeeeer"),πολυ cool τυπος.
Οσο για την Robin τιε εχουν κανει απιστευτες αναλογιες!

Γενικα με το enies lobby γελασα πολυ, ειχε πολυ γελοιες καταστασεις μεσα.

Στα επισοδεια τωρα: λεω να αρχισω το post-enies lobby τωρα.
Τις ταινιες θα τις δω αφου τελιωσω με τα επισοδεια.

#1263 DI-Virus

DI-Virus

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 07 February 2008 - 04:39

κ ακομη κ το gear second κανει την πρωτη του εμφανιση εδω(υποθετικα μιλωντας, εδω το πρωτοανακαλυψε κ οχι στο enies lobby,αλλα η ταινια δεν πρεπει να σχετιζεται με την ιστορια προφανως)

:nosey:Κι όμως..Επισόδιο 264(15:30--κάπου εκεί..ανάλογα με το fansub που έχεις ;P)
Λίγο πριν την απόβαση στο Ennies Lobby,
o Luffy λέει: Αnd Ι have some new techniques I want to try!
Προφανώς αναφέρεται στα Gear Second+Third.
Kαι είναι πιθανό η 7η ταινία θεωρητικά να διαδραματίζεται μεταξύ των Arcs Αο-Kiji και Water 7..
Ας κοιτάξει κάποιος αν υπάρχει η αντίστοιχη ατάκα στο manga για να λύσει το πρόβλημα..:wis:

Φέρστ Ποστ..:hahaha:
Άι Γουέλκαμ Μαϊσέλφ!

#1264 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 February 2008 - 05:47

To DI Virus:Κι ομως(δεν ξερω αν σχετιζεται με τα fansub οπως προτεινες) αλλα ο luffy λεει στον blueno οτι την τεχνικη αυτη την εφηβρε:1ον οταν καταλαβε οτι αν θελει να νικισει εχθρους οπως τον aokiji πρεπει να γινει πιο δυνατος κ 2ον οταν ειδε τους cp9 να κινουνται τοσο γρηγορα(κ καταλαβε το κολπο)...επισης καπου διαβασα οτι η 7η ταινια διαδραματιζται ακριβως μετα την skypiea κ το stronghold(δεν ξερω που το βασιζει αυτο)...αρα αν τα davy back fight κλπ δεν ειχαν γινει ακομη παει να πει οτι ισχυει αυτο που ειπα εγω(οτι η ταινια ειναι ασχετη με τα επεισοδια κ οτι χαρη στους cp9 ο luffy την εφηβρε)...μετα δεν ξερω αν ειναι θεμα fansub...παρ ολα αυτα αν οντως διαδραματιζεται μεταξυ aokiji κ water 7 τοτε παει να πει οτι την ανακαλυψε νωριτερα και μετα χαρη στους aokiji/cp9 την βελτιωσε(οπως εμαθε να τρεχει πιο γρηγορα)...μπορει να ναι κι ετσι...:)

Τo Luffy:ναι ο jyabura ειχε καλες πλακες(οπως η ψευτικη ιστορια) αλλα κ η μαχη ηταν καλη,ενω με τον kaku οντως ηταν καλες κ οι ατακες(εκει που γελουσαν ολοι μαζι του ειχε πολυ φαση!),αλλα η μαχη δεν μου πολυαρεσε....

οσο με τα νεα μελη(robin,franky) κ εμενα (οπως σου πα) μ΄αρεσουν πολυ...που να δεις οταν φτασεις προς επεισοδιο 337 το νεο wannabe μελος(καλυτερα μην σου πω ποιος/τι ειναι)...μεχρι τωρα γινεται μπαχαλο με το manga για το αν θα γινει μελος ή οχι(δεν ειναι γνωστο ακομη) αλλα κατα τι γνωμη μου δεν ειναι ωρεο μελος(αν κ οι στατιστικες δειχνουν οτι θα μπει)...τεσπα οταν φτασεις εκει θα δεις...

Αφου θα δεις κ το post enies lobby,αυτο τελειωνει στο επεισοδιο 325,οπου στο 325 μαχη ace-blackbeard....

Ετσι λοιπον κ παλι....καλη πορωση ;D

#1265 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 07 February 2008 - 08:02

To Zoro: Το εχω δει το καινουργιο wannabe μελος και συμφωνω μαζι σου. Πιστευω οτι θα το παρατραβηξουν αν γινει μελος των strawhats.

Εβλεπα το επισοδειο που συναντιετε ο Shanks με τον Whitebeard. Πολυ μορφες και οι δυο.

#1266 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 February 2008 - 16:10

Ελα κι ομως που τον βλεπω να μπαινει....δυσκολα μετα απο τοσα παρακαλια κ περιπετειες μαζι καποιο μελος δεν μπαινει...και να σκεφτεις οτι μεχρι τωρα ειχα μεινει εκπληκτος απο το ποσο καλο πληρωμα ειχε φτιαξει ο δημιουργος...ολοι οι χαρακτηρες εχουν το μεριδιο τους απο πλακες,δραση κ παρελθον...δεν μπορω να φανταστω πως θα τα πανε μ'αυτον...

Ναι,οντως κ οι 2 πολυ μορφες οι "αυτοκρατορες",ποιος ξερει ποσα επεισοδια θα παρει μεχρι να συναντηθουν με τους straw hats...κανα 3-4 χρονια τουλαχιστον...

Κ παλι τα λεμε λοιπον,καλη vision...

EDIT:Δεν θέλω να σε πιεσω κ δεν ξερω ποσα downloads εχεις να κανεις καθημερινα(ή τι συνδεση εχεις) απλα αν μπορεις οταν ξεμπερδεψεις με τα επεισοδια/ταινιες/specials κατεβασε κ εκεινο το music video που σου πα...μεσα σε μονο 5 λεπτα ανακεφαλαιωνει ολες τις μαχες του luffy απο την αρχη μεχρι cp9 με καλη μουσικη...(επισης ο creator εκανε κ καποιο κολπο ωστε ολα να κινουνται ελαφρως πιο γρηγορα κ το αποτελεσμα εμενα μ'αρεσε..)

cyaa

#1267 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 07 February 2008 - 17:58

EDIT:Δεν θέλω να σε πιεσω κ δεν ξερω ποσα downloads εχεις να κανεις καθημερινα(ή τι συνδεση εχεις) απλα αν μπορεις οταν ξεμπερδεψεις με τα επεισοδια/ταινιες/specials κατεβασε κ εκεινο το music video που σου πα...μεσα σε μονο 5 λεπτα ανακεφαλαιωνει ολες τις μαχες του luffy απο την αρχη μεχρι cp9 με καλη μουσικη...(επισης ο creator εκανε κ καποιο κολπο ωστε ολα να κινουνται ελαφρως πιο γρηγορα κ το αποτελεσμα εμενα μ'αρεσε..)

cyaa

Το εχω κατεβασει ρε μην ανησυχεις. Ωραιο ειναι.Απο τα καλυτερα AMV εχω δει.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1268 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 07 February 2008 - 18:16

To Zoro : πολύ καλο αυτο το AMV ενα απτα καλύτερα π εχω δεί

#1269 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 February 2008 - 19:27

WOW,χαιρομαι που αρεσε οχι σε ενα,αλλα 2 ατομα:)

Οπως ειπα κατι εκανε ο δημιουργος κ ολα πανε καπως πιο γρηγορα,αλλα μου φενεται ταιριαζει καλα με το κλιμα του one piece κ την μουσικη...(ειδικα εκει που ο luffy δινει μια μπουνια στην κοιλια του crocodile παει τελεια με την μουσικη!)

Εγινε λοιπον,nakamas!Ως την επομενη φορα...

(luffy,οταν φτασεις στο ace vs blackberad πες πως σου φανηκε...)

cya...8)

#1270 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 07 February 2008 - 19:53

WOW,χαιρομαι που αρεσε οχι σε ενα,αλλα 2 ατομα:)

Οπως ειπα κατι εκανε ο δημιουργος κ ολα πανε καπως πιο γρηγορα,αλλα μου φενεται ταιριαζει καλα με το κλιμα του one piece κ την μουσικη...(ειδικα εκει που ο luffy δινει μια μπουνια στην κοιλια του crocodile παει τελεια με την μουσικη!)

Εγινε λοιπον,nakamas!Ως την επομενη φορα...

(luffy,οταν φτασεις στο ace vs blackberad πες πως σου φανηκε...)

cya...8)

Πω ρε φιλε, τι ικανοτητα ειναι αυτη του Blackbeard. Αλλα και ο Ace ειναι πολυ γαματος τυπος. Εγιναν πολλα στο post-enies και απο οτι φαινεται θα ξεσπασει παγκοσμιος πολεμος. Το επισοδειο με τον Zoro που γινεται μελος μιας οικογενειας πολυ γελιο.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1271 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 February 2008 - 20:03

Λοιπόν ξεκίνησα να βλέπω one piece και είμαι στο 67 επεισόδιο και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
- Ποια επεισόδια είναι fillers?
- Έχω δει ότι έχουν βγει 9 ταινίες. Σωστά; Σε ποια επεισόδια περίπου να διακόψω την θέαση των επεισοδίων για να δω την κάθε ταινία;(ώστε να ταιριάζει χρονικά με τους χαρακτήρες που έχουν δείξει τα επεισόδια μέχρι εκείνη την στιγμή και μην φάω spoiler για κάποιον νέο χαρακτήρα πριν τον δω στη σειρά)
- Έχω κατεβάσει ότι έχουν βγάλει οι kaizoku από επεισόδια και θα πάρω και τις ταινίες τώρα, αλλά ως γνωστόν είναι πολύ πίσω στα επεισόδια οπότε μετά από το 235 που έχουν βγάλει τώρα από που θα κατεβάσω τα υπόλοιπα; Πάντα με torrent ή direct download γιατί από irc δεν γνωρίζω μία...:(. Γνωρίζω ότι από 294 και μετά πάω στους vegapunk που έχουν τέλεια ποιότητα από ότι έχω ακούσει.

Συγνώμη αν έχουν ξαναρωτηθεί επανειλημμένα όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να ψάξω το topic να τα βρω μόνος μου γιατί αφενός είναι τεράστιο και αφετέρου θα φάω heavy spoilers στο σημείο που είμαι!:deadga6:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1272 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 February 2008 - 22:20

Για το πότε να δεις τις ταινίες:

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=411#5589

Διάβασε την πρώτη παράγραφο, πάτα στο other reviews, πήγαινε αλφαβητικά στα υπόλοιπα One Piece reviews, πάτα πάνω τους με την σειρά και επανέλαβε την διαδικασία (ναι, σου κάνω δύσκολη την ζωή).

#1273 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 February 2008 - 22:25

Λοιπόν ξεκίνησα να βλέπω one piece και είμαι στο 67 επεισόδιο και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
- Ποια επεισόδια είναι fillers?
- Έχω δει ότι έχουν βγει 9 ταινίες. Σωστά; Σε ποια επεισόδια περίπου να διακόψω την θέαση των επεισοδίων για να δω την κάθε ταινία;(ώστε να ταιριάζει χρονικά με τους χαρακτήρες που έχουν δείξει τα επεισόδια μέχρι εκείνη την στιγμή και μην φάω spoiler για κάποιον νέο χαρακτήρα πριν τον δω στη σειρά)
- Έχω κατεβάσει ότι έχουν βγάλει οι kaizoku από επεισόδια και θα πάρω και τις ταινίες τώρα, αλλά ως γνωστόν είναι πολύ πίσω στα επεισόδια οπότε μετά από το 235 που έχουν βγάλει τώρα από που θα κατεβάσω τα υπόλοιπα; Πάντα με torrent ή direct download γιατί από irc δεν γνωρίζω μία...:(. Γνωρίζω ότι από 294 και μετά πάω στους vegapunk που έχουν τέλεια ποιότητα από ότι έχω ακούσει.

Μολονοτι ειμαι κατα του να αποκαλουνται fillers oποιαδηποτε επεισοδια μιας σειρας σαν το One Piece, μπορεις να το μαθεις απο το παρακατω link :

Anime/Episodes - Arlong Park

το οποιο επισης λεει σε ποιο χρονικο σημειο προβληθηκε η καθε ταινια (μπορεις να τη δεις στην αρχη του arc στο οποιο ανηκει ανετα).

Για το απο που θα τα κατεβασεις, ψαξε για 'One Piece' σε οποιοδηποτε site με torrents, οπως Tokyo Toshokan ή Torrentz , αν δεν καλυπτεσαι κανε post στο ηδη υπαρχον thread κανοντας κλικ εδω.
Posted Image

#1274 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 February 2008 - 00:17

Anime/Episodes - Arlong Park

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Πιστεύω αυτό το site είναι πολύ χρήσιμο αυτή την στιγμή.

Για το απο που θα τα κατεβασεις, ψαξε για 'One Piece' σε οποιοδηποτε site με torrents, οπως Tokyo Toshokan ή Torrentz , αν δεν καλυπτεσαι κανε post στο ηδη υπαρχον thread κανοντας κλικ εδω.

Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω ένα απλό search σε torrent sites απλά ρώτησα να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γκρουπ, το οποίο να χρησιμοποιεί torrent tracker και που έχει κάνει καλή δουλειά στα επεισόδια 235-293 που θα κατεβάσω κάποια στιγμή και δεν καλύπτονται από τους kaizoku(ακόμα) και από τους vegapunk που είναι τα 2 group που θα ακολουθήσω.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1275 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 February 2008 - 00:40

Επαναλαμβανω οτι αν θελεις να μαθεις απο που πρεπει να κατεβασεις One Piece, εισαι σε λαθος thread, πηγαινε στο Anime Search/Downloads section του φορουμ και θα βρεις καποιο αναλογο τοπικ, πχ αυτο. Απαραιτητως παντως ριξε πρωτα μια ματια στη σελιδα του One Piece στο AniDB για να δεις ποια γκρουπ εχουν βγαλει ποια επεισοδια (θα δεις πχ οτι οι Vegapunk εχουν βγαλει απο το 294 και μετα).
Posted Image