Στο script εργάζομαι ακόμα...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 12 February 2008 - 23:49
Στο script εργάζομαι ακόμα...
Posted 12 February 2008 - 23:53
Πιο καλη ταινια μου φανηκε αυτη με τον Baron Omatsuri, η 6η ταινια μαλλον.
Επειδη:
1.Σαν ιδεα ηταν οτι πιο σκοτεινο
2.Ηταν ο,τι πιο στοργικο και συγκινητικο λογο της πραξη τou Omatsuri.
3.Φανηκε πιο πολυ η συντροφικοτητα τους.
4. Ο Βαron αντικειμενικα ηταν και καλος και κακος: Οι σκοτεινες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα , βαζουν τα μυχια της ψυχης σ'αυτο που κανουν οι ανθρωποι !
5.Ηταν δημιουργημα τεχνης, ειδικα πως το 4 ως παραγων περασε στα ψιλα απο τους ηρωες και αφεθηκε σε εμας να το ανακαληψουμε.
αυταααα! δεν ξερω αν εχασα και αλλα πιο σημαντικα στοιχεια .
Posted 13 February 2008 - 00:07
Καλα σιγουρα δικαιωμα σου ποια ταινια σ'αρεσει περισσοτερο(κ οπως φαινεται συμφωνεις κ με τον rorinco:))...αλλα εγω εδω εχω τους λογους π δν μ'αρεσε πολυ(βαζε spoiler κι εσυ γιατι θα σε βρισουν):
αυτα περι της 6ης ταινιας...cya:)
Posted 13 February 2008 - 00:31
Posted 13 February 2008 - 04:14
http://www.rolonoazoro.com/Smoker/Blackmamba/w7.jpg
http://www.rolonoazoro.com/Smoker/Blackmamba/BAROQUEWORKS.jpg
Posted 13 February 2008 - 10:27
Δεν καταλαβαινω τι βρισκουν στο naruto , πολυ παιδιαστικο και δηθεν.
αυτες ειναι οι αποψεις μου,αλλα εισαι ελευθερος να διαφωνησεις
τελικα laraska ποια ηταν η αγαπημενη σου ταινια παντως? καλα ολα αυτα , αλλα ειμαι κυριως αντιθετος στη δυναμη του luffy
που βρηκε τετοια δυναμη?εννοω μονο και μονο το buzz saw ! μεταλλο με πλαστικο? ημαρτον ! ξενερωσα! υπερβολες χωρις λογο
ναι , το με το ντυσιμο εμεινα με ανοιχτο το στομα
Posted 13 February 2008 - 14:56
Αν μπορειτε καταταξτε μου σε σειρα απο το χειροτερο στο καλυτερο τα παρακατω: one piece, dragon ball, naruto, bleach.
Δεν καταλαβαινω τι βρισκουν στο naruto , πολυ παιδιαστικο και δηθεν.
[spoiler]
καλα ολα αυτα , αλλα ειμαι κυριως αντιθετος στη δυναμη του luffy
που βρηκε τετοια δυναμη?εννοω μονο και μονο το buzz saw ! μεταλλο με πλαστικο? ημαρτον ! ξενερωσα! υπερβολες χωρις λογο
ναι , το με το ντυσιμο εμεινα με ανοιχτο το στομα
Zoro, χάνεις όλο και περισσότερο έδαφος. Τα γούστα σου είναι υπερβολικά ιδιαίτερα.
Laraska, η σειρά που ζητάς είναι σχετική με τα γούστα του καθενός. Επίσης, μόνο το DragonBall που έχει τελειώσει μπορείς πραγματικά να κρίνεις. Τα άλλα συνεχίζουνε και δεν ξέρεις πόσο καλά ή κακά θα είναι στο μέλλον. Για εμένα η σειρά αξιολόγησης είναι:
Χειρότερο το Bleach επειδή επαναλαμβάνεται πολύ συχνά και ανούσια. Έχει πάντως και τις καλές στιγμές του. Φαντάσου ότι όταν είχε ξεκινήσει, το είχα σαν καλύτερο των τεσσάρων. Αλλά μετά χάλασε άγρια.
Τρίτο το DragonBall επειδή απλά έχει πολλά εφέ και τις πιο υπερβολικές μάχες. Αλλά το σενάριο είναι ρηχό και οι χαρακτήρες είναι με ξερή και επαναλαμβανόμενη προσωπικότητα.
Δεύτερο το Naruto στο ότι έχει πιο περίπλοκους χαρακτήρες από το DragonBall και στρατηγική στην μάχη. Το ότι σου φάνηκε παιδιαρίστικο, έχει την ίδια βαρύτητα με την ερώτηση «γιατί μας άρεσε το DragonBallμε τόσες ακυρότητες που είχε».
Πρώτο το OnePiece επειδή έχει λίγο απ’ όλα. Και χιούμορ και δράμα και μυστήριο και καλές μάχες. Και επειδή είναι ήδη πολύ slapstick, κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τις αδυναμίες του.
Posted 13 February 2008 - 16:12
3)bleach θα συμφωνησω με τον rorincofan
2)one piece ο κοσμος του ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενος
1)naruto βαριεμαι να ξαναγραφω γιατι
Tωρα οσων αφορα το αν το naruto ειναι παιδιαστικο αυτο μπορει να το κρινει ο καθενας αναλογα το γουστο του,εγω προσωπικα θεωρω το one piece πολυ περισσοτερο παιδιαστικο,γιατι δεν πεθαινουν χαρακτηρες σε μαχες,και γιατι το σχεδιο ειναι "ιδιαιτερο"
Posted 13 February 2008 - 18:07
"Zoro,χανεις ολο κ περισσοτερο εδαφος.Τα γουστα σου ειναι πολυ ιδιαιτερα."
Χμ,says who?
Kαι απο που το συμπερανες αυτο αφου καθισα κ εξηγησα αναλυτικα γιατι μ'αρεσουν κ γιατι δεν μ'αρεσουν οι ταινιες αυτες?
Μου φαινεται εσυ χανεις εδαφος...γιατι δλδ επειδη δν συμφωνω μαζι σου?κι ομως εγω ειπα οτι ειναι δικαιωμα σου να μην συμφωνεις εσυ μαζι μου...
(δεν ξερω αν μπερδευτικες αλλα αυτα περι της δυναμης του luffy,πλαστικο κοβει μεταλλο κτλ ο laraska τα πε,για να μην παρεξηγουμασε..επειδη βλεπω τα βαλες σε quote)
(σημειωση:δεν ειμαι νευριασμενος ετσι?απλα εξηγω πως εχουν τα πραγματα για μενα...)
To laraska:
για το bleach κ το naruto δν μου πολυπεφτει λογος γιατι τα χω δει λιγο...αλλα το naruto μου φανηκε λιγο καλυτερο...
μετα:
2)dbz για τις φοβερες μαχες
1)one piece για τις μαχες,κωμωδια,φοβερη ιστορια,περιπετειες κ καλο character development...
Posted 13 February 2008 - 18:15
To roriconfan:
"Zoro,χανεις ολο κ περισσοτερο εδαφος.Τα γουστα σου ειναι πολυ ιδιαιτερα."
Χμ,says who?
Kαι απο που το συμπερανες αυτο αφου καθισα κ εξηγησα αναλυτικα γιατι μ'αρεσουν κ γιατι δεν μ'αρεσουν οι ταινιες αυτες?
Μου φαινεται εσυ χανεις εδαφος...γιατι δλδ επειδη δν συμφωνω μαζι σου?κι ομως εγω ειπα οτι ειναι δικαιωμα σου να μην συμφωνεις εσυ μαζι μου...
(δεν ξερω αν μπερδευτικες αλλα αυτα περι της δυναμης του luffy,πλαστικο κοβει μεταλλο κτλ ο laraska τα πε,για να μην παρεξηγουμασε..επειδη βλεπω τα βαλες σε quote)
(σημειωση:δεν ειμαι νευριασμενος ετσι?απλα εξηγω πως εχουν τα πραγματα για μενα...)
To laraska:
για το bleach κ το naruto δν μου πολυπεφτει λογος γιατι τα χω δει λιγο...αλλα το naruto μου φανηκε λιγο καλυτερο...
μετα:
2)dbz για τις φοβερες μαχες
1)one piece για τις μαχες,κωμωδια,φοβερη ιστορια,περιπετειες κ καλο character development...
character development στο OP? δεν...το μονο που δεν εχει...οι χαρακτηρες ειναι ακριβως ιδοιοι απο οταν τους πρωτοειδαμε...νομιζω οτι αν ο luffy πολεμαγε απο το 1st episode τον crocodile παλι θα τον νικαγε...τωρα θα μου πεις το

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 13 February 2008 - 18:45
character development στο OP? δεν...το μονο που δεν εχει...οι χαρακτηρες ειναι ακριβως ιδοιοι απο οταν τους πρωτοειδαμε...νομιζω οτι αν ο luffy πολεμαγε απο το 1st episode τον crocodile παλι θα τον νικαγε...τωρα θα μου πεις το
Spoiler:
κοιτα κατα τι γνωμη μου δεν ειναι κι ολοσωστα αυτα που λες...ναι μεν οι χαρακτηρες διατηρουν το ιδιο στυλ των αστειων που ειχαν στην αρχη,αλλα ως προς αυτο σκεψου οτι 1ον) δεν γινοταν αλλιως(θα θελες να δεις τον luffy σοβαρο κ τον sanji να μην ερωτευεται...ε,οχι ετσι τους θελουμε) 2ον)ετσι ειναι κ οι περισσοτεροι ανθρωποι...αλλαζουν λιγο αλλα παραμενουν οι ιδιοι κ 3ον) οι στοχοι τους φυσικα παραμενουν οι ιδιοι(pirate king κτλ),αυτοι ειναι λογικο να μην αλλαζουν...
τωρα ως προς το που θεωρο οτι εγινε character development...
1)σε ολα τα flashback...βλεπουμε τι οδηγησε τους χαρακτηρεσς στο να ειναι αυτοι που ειναι(πχ θα ταν ο luffy ολοιδιος αν δεν τον ειχε σωσει ο shanks? κτλ)...ειδικα αυτο της robin ειναι κατα τι γνωμη μου το πιο καλοφτιαγμενο...μας δειχνει τελεια γιατι ειναι η πιο σοβαρη κ εξυπνη της ομαδας...
2)το πως αλλαζουν οι χαρακτηρες σε σχεση με τα new nakama...πχ ο chopper ενιωθε λιγακι αβολα στην αρχη ή οτι κανενας σχεδον δεν εμπιστευοταν την robin στην αρχη,αλλα τελικα μεσω τον εμπειριων ολοι συνηθηζουν τον αλλο
3)η φιλια που το πληρωμα δειχνει...τη μια στιγμη γελανε με την οποια βλακεια,αλλα απο την στιγμη που καποιο μελος κινδινευει,ολοι ειναι ετοιμοι να δωσουν κ τις ζωες τους για να το σωσουν...ειδικα οι (σοβαρες) ατακες που λεει ο luffy ειναι παντα καταλληλες στην περισταση(we re nakama,Ι won't let her die,say you want to live κλπ)αλλα κ οι αλλοι επισης...
αυτα κατα τη γνωμη μου "ειναι" character development...μην με παεξηγησεις,δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο chharacter development που χω δει,αλλα ειναι πολυ καλο οπως κ να χει...
επισης μην χεχνας οτι εστω κ λιγο τα μελη αλλαζουν παντως(o zoro δεν μαλωνε απο την αρχη με τον sanji,εγινε σιγα σιγα...η robin αρχισε να λεει μερικα αστεια,ο usopp μαλωσε με τον luffy για 1η πρωτη φορα,o sanji εκλαψε για 1η φορα οταν αφησε τον zeff,ο franky ξαναγινε φιλος με τον iceburg κλπ)...
τελος,στα flashback των αλλων χαρακτηρων(vivi,tom-san κ ειδικα calgara-norland) εχει επισης γινει μια πολυ καλη δουλεια στους χαρακτηρες κατα τι γνωμη μου...
αλλα οπως ειπα αυτη ειναι η αποψη μου κ εσυ εχεις την δικη σου....
υγ:to gear 2nd "ειναι" character development...μας δειχνει οτι ο luffy σκεφτεται...θελει να γινει πιο δυνατος για να σωσει τους φιλους του..τωρα το ποσο αληθοφανης ειναι η επιθεση αυτη ,αυτο ειναι αλλη ιστορια...
υγ2:επισης εχε υποψη οτι η ιστορια ειναι fiction κ αν ο δημιουργος το θελε,ο luffy μπορουσε να νικισει τον crocodile απο το 1ο επεισοδιο,αλλα ετσι οπως το κανε εγινε πιο πιστευτο γιατι ο luffy καταρχας υποτιθεται γινεται πιο δυνατος στο ταξιδι(ως προς μυες,αλλα κ experience-μυαλο)...
Posted 13 February 2008 - 20:13
αν το παρουμε αντικειμενικα και που τα βλεπουμε σε τετοια ηλικια ειναι υερβολη.Απλα το θεμα ειναι μη μας ξενισουν.
Posted 13 February 2008 - 20:22
Edit:ποσων ετων εισαι?
Posted 13 February 2008 - 21:18
Posted 13 February 2008 - 21:51
ουτος ή αλλος ο ιδιος ο λογος που βρισκομαστε σ'αυτο το site ειναι επειδη μας αρεσουν τα ανιμε,αλλιως δεν θα γραφαμε καν....

This topic is locked