Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1291 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 09 February 2008 - 07:02

To Zoro: Ασε ρε φιλε δεν μπορω να αποφασισω πιο να πρωτοδω.Εχω τοσα πολλα κατα νου και δεν ξερω τι να κανω. Ειδα τα 2 πρωτα επισοδεια naruto πριν λιγο. Λεω να δω και το gungrave. Βεβαια το Trigun που ειπες δεν ακουγετε ασχημο.

Για το one piece τωρα: Σε ποσα επισοδεια πιστευεις θα τελιωσει thriller bark? Και τι πιστευεις θα γινει αργοτερα?
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1292 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 February 2008 - 07:38

χμ,απ τις διαφορες γνωμες που ακουσα θα πρεπε να τελειωσει γυρω στο 480 που θα μας παρει περιπου ενα χρονο...δηλ κατα οκτωβριο-νοεμβριο στην καλυτερη περιπτωση πιστευω...

οσο για το τι θα γινει αργοτερα,εδω διστανται οι αποψεις αλλα η πιο πιθανη ειναι οτι θα πανε στο fisher island που ειχαν πει οτι θα πανε στο τελος του enies lobby arc,οπου λεγεται οτι ζουν οι mermans k mermaids...επισης:
Spoiler:

παντως το trigun μεχρι οσο ειδα μου φανηκε το πιο καταληλο για after-one piece λογω τον ομοιτητων στο στυλ(γκαφατζης πρωταγονιστης που την σωστη στιγμη γινεται σοβαρος)...αλλα το gungrave ειναι καπως πιο σοβαρο κ εχει τελεια ιστορια...ειδικα το τελος...περιπου προς τα 3/4 χανει την σοβαροτητα γιατι προερχεται απο videogame(πρωτα βγηκε το παιχνιδι κ μετα το ανιμε) αρα εχει μερικες ψευτικες αλλα ωρεες μαχες...αν δεχτεις αυτη την παραξενια:δηλ να βλεπεις 15 σοβαρα επεισοδια οπου περιγραφουν την ανοδο 2 φιλων στην μαφια(τελεια ιστορια) κ μετα τα υπολοιπα 10 να βλεπεις μαχες κ πιστολιδια με ζομπι,αν το δεχτεις αυτο θα πρεπε να σ'αρεσει πολυ...κ το τελος κορυφαιο...

το naruto καλο το ξεκινιμα?

cya...

ΥΓ:ωραιο signature 8)

#1293 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 09 February 2008 - 08:02

To Zoro: Καλο μου φανηκε το naruto. Αλλα απο 2 επισοδεια δεν μπορεις να κρινεις.

Και εγω το ιδιο πιστευω για την σηνεχεια μετα το thriller bark αλλα σκεφτομαι και τις εξελιξεις με τους pirate lords και τον ace. Πιετευω οτι μετα τελος αυτου του arc θα δωθουν πιο πολλες απαντησεις σε αυτο το θεμα.

Τα λεμε...
Posted Image

#1294 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 09 February 2008 - 14:47

Παιδιά μπορεί κανεις να μ πει απο που να κατεβάσω τα One Piece manga ?? ξέρω 2 site αλλα τα κατεβάσει κάθε μισή ώρα κ δεν εχω υπομονοη αν ξέρει κανενας πείτε μ:congrats::congrats::congrats:

#1295 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 February 2008 - 16:38

To darkave10:δες εδω:

|| OnePieceGold... Water Seven Version -- Scans Manga

το site ειναι ιταλικο αλλα τα manga ειναι στα αγγλικα κ τα χει ανα volume κ οχι ανα chapter....απ οσο τσεκαρα φτανουν μεχρι το chapter 470(εμενα μου κατεβαινουν σε περιπου 2 λεπτα με σχεδον 700 kbps)...τα υπολοιπα μεχρι το τωρινο 488 (παρ οτι τα εβαζαν καθε βδομαδα) δεν ξερω τι απεγιναν...:)

Το Luffy:

Καλα κατι που ξεχασα να πω χτες ειναι οτι ειδα κ το tv special 3 στο οποιο...ασε καλυτερα να το βαλω σε spoiler...

Spoiler:

ok λοιπον εγω παω να δω κανα επεισοδιο trigun,που γινεται ολο κ καλυτερο οσο πρωχωραει....αυριο βγαινει κ το επεισοδιο 342 επιτελους!

καλη vision....:D

#1296 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 09 February 2008 - 18:42

ρε παιδιά σορρυ κιόλασ αλλά υπάρχουν αλλα τόπικ για τα ανιμ που μιλάτε και υπάρχει και το ανιμ recomedations που είναι και στίκυ για να το βλέπετε!
έλεος δηλαδή ποστάρετε και κάπου αλλού για το ποιο ανιμ να δειτε κτλ

#1297 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 10 February 2008 - 02:16

thnx ρε Zoro (γαμάνε οι Ιταλοί) ελεος μέχρι τώρα κανένα αξιο site ή Megaupload κ Rapidshare αν ειναι public αλλα κ νάχουν Tracker καθε μισι ώρα σαφήνουν να τα κατεβάσεις

#1298 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 February 2008 - 02:18

ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.

Thank you. :|

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1299 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 10 February 2008 - 05:25

To Zoro: To special που μου λες το εχει στο σιτε με τα direct download? (γιατι εχει καμποσα)

Thanks και για το σχολιο στην υπογραφη. Εσυ γιατι δεν βαζεις μια υπογραφη?
Posted Image

#1300 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 February 2008 - 05:32

luffy paρε το msn του zoro να τα λετε και απο εκει...xD
soz for the offtopic

#1301 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 February 2008 - 06:11

To Darkave10:εγινε ρε,χαιρομαι που βοηθησα :o)

To Luffy:ναι το χει κ αυτο,ουσιαστικα αυτο το site εχει τα παντα εκτος απο το one piece dream soccer king που ειναι ενα special 5 λεπτων,αλλα τπτ το φοβερο(το δα)...το tv special που σου πα πριν ειναι το νουμερο 3...

Οντως τα σπαει η υπογραφη σου σε συνδιασμο με την εικονα φυσικα....σκεφτομαι να βαλω κι εγω καμια σχετικη με το op...αν βρω μια που να ταιριαζει με pic οπως εσυ θα την βαλω σιγουρα...

Θυμηθηκα κ ενα site που ειχε αρκετα ανιμε για down (κ devil may cry αν ενδιαφερεσαι)οπως κ πολλα affiliates,αν ενδιαφερεσαι πηγαινε :
NarutoFob - Anime Direct Download

(πρεπει να γινεις μελος μου φαινεται)

Βρηκα κ αλλη ομοιοτητα του χαρακτηρα του trigun με το op...μοιαζει κ με τον sanji τωρα που το σκεφτηκα,ερωτευεται αμεσως μολις δει γυναικες κ κανει τα συνηθυσμενα χαζα του sanji(εκτος απο τις καρδιες στα ματια),σε τελικη αναλυση ειναι σαν αναμιξη luffy-sanji...πρεπει να πηρε καμια ιδεα απο δω ο δημιουργος του one piece σιγουρα...

Αυτα ρε senchou,αντε να δουμε τι θα γινει αυριο στο 342...

be well,spend your time wisely 8D

#1302 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 10 February 2008 - 20:49

Thanks για το site.Πολυ καλο.

Το 342 βγηκε? Γιατι ειδα στο vegapunk αλλα το εχουν σε κομματια.
Posted Image

#1303 Elias

Elias

SeCTeen Is HeRe...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 February 2008 - 21:40

Βγάλανε ένα, είναι το unofficial αλλά κ πάλι δεν σε εμποδίζει στο να το δεις :)

Αύριο το πιθανότερο να βγάλω τους υπότιτλους του 340...

#1304 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 February 2008 - 21:56

Εγω το πηρα απο το ιταλικο site(αν κ πρωφανως το ιδιο θα ναι)...αυτο που εχω ειναι σε .mp4 κ 500 κατι mb...στο vegapunk λεει οτι αυτο(αν μιλαμε για το ιδιο αρχειο βεβαια) δεν θα ειναι συγχρονισμενο με το script(δλδ οι υποτιτλοι δεν θα πηγαινουν μαζι με τους διαλογους στον ιδιο χρονο),αλλα εγω την προηγουμενη εβδομαδα κατεβασα τους υποτιτλους απο το anime soft subs κ ηταν μια χαρα συγχρονισμενο...

αν θες κατεβασε το απο δω (πηγαινε στο "Scarica Questo Torrent"):

http://thepiratebay.org/tor/4020308/One_Piece_342_HD_RAW_(1280x720_x264_AAC)

(ειναι torrent αρχειο,αλλα αν θες μπορεις να το κατεβασεις κ μεσω limewire,εγω ετσι εκανα κ κατεβηκε σε 2-3 ωρες)

οι υποτιτλοι δεν εχουν βγει ακομη στο anime soft subs(ή τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο μερικες ωρες)...παω να τσεκαρω...

τα λεμε...

#1305 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 11 February 2008 - 05:05

To Elias: το κατεβασα απο vegapunk αλλα εχω ψαξει σε ολο το internet και δεν εχει βγαλει κανενας υποτιτλους. Πιστευω μεχρι αυριο να βγαλουν.

Φτιαχνεις υποτιλτους για επισοδεια?
Posted Image