Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 21:20
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 21:48
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 21:52
Spoiler:

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 22:26
Ναι αλλα αμα γίνει ο Luffy Pirate King τοτε θα τους φοβούνται όλοι κ μια χαρα θα γυρίσουνε πισω πολυ πιο γρήγορα απ'οτι να πανε πισω να παρουν την φάλαινα κ να ξαναπανε προς το τελοςSpoiler:
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 00:24
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 03:24
yohohohoohohohohoho ...scull joke:deadga6:
btw

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 12:22
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 16:55
btw πως κ ο zoro εχει τοσο υψηλοτερο bounty απο την robin?
η robin μπορει να τον νικισει σε ενα sec...εσεις τι λετε?
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 17:04
ο ζορο την εχει σε ενα sec
απλως η ρομπιν πηρε υψηλο bounty λογο των όσων ήξερε για το void century και ξενικα που ψαχνοταν με το παρελθον και ως ο τελευταιος επιζησαντας της πολης της(δεν θυμαμε τωρα όνομα)
δεν ειναι τοσο επικίνδυνη σε δυναμη αλλα σε γνωσεις)

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 17:25
Θα του κανει clutch(σπασιμο σπονδιλικης)...τι θα κανει για να αμυνθει?(ενταξει ο zoro ειναι γρηγορος αλλα δεν μπορει να αποφυγει το πιασιμο των χεριων...αν πιαστει τι θα κανει απο κει κ περα?)
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 17:34
Χμμμμ για μενα με τα 300000000 το πηγαν πολυ επανω...επρεπε να σταματησουν στα 2000000000 η στα 250000000....αν τωρα παει πχ 350000000 η 4000000000 θα παραειναι πολλα..θα μοιαζει λες κ ειναι δυνατοτεροι απο τον doflamingo (ξερω, το bounty δεν δειχνει απαραιτητα την δυναμη κ του doflamingo σταματησε να ανεβαινει οταν εγινε shichibukai,αλλα αυτη την εντυπωση δινει)....αρα εγω λεω 320-330 μυρια το πολυ....
btw πως κ ο zoro εχει τοσο υψηλοτερο bounty απο την robin?
η robin μπορει να τον νικισει σε ενα sec...εσεις τι λετε?
θα δεις και στα επομενα episodes οτι η WG θα προσπαθησει να καλυψει τα γεγονοτα που εγιναν στο Thriller bark...αρα λογικα το bounty δεν θα ανεβει καθολου...

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 18:04
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 20:08
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 20:23
Κ για πες μου,ποιος ειναι αυτος που εχει υψηλο bounty κ δεν το αξιζει?κ ποιος δεν εχει bounty ενω απειλει την WG?κατα τη γνώμη μου οσοι εχουν το αξιζουν!
ο Ussop 1οs(Eπειδη εκαψε μια σημαια δεν αξιζει 30μ bounty)...ο Luffy 2ος(ο μονος λογος που ο luffy εχει 300μ bounty ειναι το D στο ονομα του)...απο την αλλη pirates οπως blackbeard εχουν 0 bounty ενω μπορουν να νικησουν τον luffy ανετα(αυτη τη στιγμη...)ο Μonkey D. Dragon δεν ειναι καν pirate και εχει το μεγαλυτερο bounty και γιατι? επειδη απλα ειναι ο μονος που απιελει τν WG με τις επαναστασεις του...

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 21:34
οσο για τον dragon,δεν ειναι μονο οι επαναστασεις που του εδωσαν το bounty...πρεπει να εχει καποια devil's fruit ability επισης....εγω πιστευω την δυναμη του ανεμου η να ελεγχει τον καιρο(δες το logue town,οταν φυσιξε αερας κ παρεσυρε τον luffy κ τον smoker,που μετα ρωτησε τον dragon γιατι τον βοηθησε να ξεγυγει...σιγουρα εχει καποια τρομακτικη δυναμη--εκτος απο την φοβερη εμφανιση,πιο φοβερη κ απ του ace)...
Για τον usopp ψηλοσυμφωνω(αν κ του αξιζει ενα καλο bounty οπως κ να χει-ειναι φοβερος marksman),αν κ εγω πιστευω οτι οι ικανοτητες του δεν εκρτιμουνται για 3 λογους:
1)ειναι sniperας,κ οι sniperαδες δεν μπορουν να πολεμουν στα ανοιχτα(ειδικα τοσο δυνατους εχθρους),πρεπει να κρυβονται κ να χτυπανε απο αποσταση,σαν αορατος εχθρος,κ αυτο ο usopp το κανε μονο μια φορα(enies lobby)κ οντως πετυχε...η βοηθεια του ηταν πολυ χρησημη καθως καθυστερισε τους marines(δες τον marksman του blackbeard ποσο ανετος ειναι...επειδη ξερει καλα τι θεση κ την δουλεια του)
2)χρησιμοποιει σφεντονα(!)...ειναι δυνατον?αν εκανε upgrade σε μια καραμπινα η πιστολι θα τα καταφερνε καλυτερα imo....αν και εχω ακουσει οτι:
3)ειναι κ λιγω ατυχος...ολη αυτη η φασαρια που γινεται γυρω απο τον luffy ειναι μονο κ μονο επειδη σταθηκε τυχερος κ εφαγε devil's fruit...αν δεν το τρωγε δεν θα γινοταν τιποτα...το ιδιο κ o ace κ η robin...λιγοι ειναι μαγκες απο μονοι τους,οπως ο zoro,o sanji,ο mihawk(μαλλον),ο whitebeard k ισως κ ο shanks..με αυτο θελω να πω οτι αν το ψαχνε λιγο κ εβρισκε ενα καλο devil's fruit θα αλλαζε ολη η κατασταση...
αυτα ειναι τα πιστευω μου...
Κατι που αναρωτιεμαι ειναι ομως το (κατα πολυ)υψυλοτερο bounty του zoro εναντι robin....h robin θεωρητικα μιλωντας μπορει να βγαλει 30 χερια απανω του κ να του σπασει την σπονδιλικη χωρις να αντιδρασει+εχει τις απαγορευμενες γνωσεις...αρα γιατι το χαμηλοτερο bounty?
εσεις τι λετε?

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο