Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 16:48
Άλλα άκυρα πάλι πoυ θυμήθηκα είναι τα 5 filler αμέσως μετα την Arabasta(Post-Arabasta Arc).Κάτι βεγγαλικά,κάτι κάρι,κάτι πωλητές στην μέση την θάλασσας...Ήταν και αυτά...
Γενικά τα filler του Οne Piece δεν είναι κακά,απλά το να τα βλέπεις ενώ περιμένεις κάτι καλό αμέσως μετά, τα κάνει αφάνταστα βαρετά(γι' άυτο δεν μου αρέσουν αυτά του ενός επεισοδίου)
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 18:41
Πο τι μου θυμησες
:hahaha:
Ρε το συγκεκριμενο filler ειναι ΕΠΟΣ.:congrats:
Βεβαια μπορει επειδη ησουνα στην ΓΑΜΑΤΗ arc να σου την εσπασε που εκανε αυτο το διαλειματακι αλλα εμενα μου αρεσε
Γενικα εμενα μου την εσπασε..δεν μπορεις να γελοιοποιεις ετσι τον χαρακτηρα μου,με πανες και μωρα!!:df13952b:
Εμενα απο τα 3 μ'αρεσε πιο πολυ αυτο με τον Sanji γιατι εδειξει ενα ακομη στοιχειο για το All Blue και γεικα μου φανηκε καλογραμμενη η ιδεα του πως εβρισκε ο γερος το αλατι...
Μετα απ αυτο του Luffy,ναι,ηταν καλυτερο αυτο με τον Zoro,αλλα μονο και μονο γιατι αυτο με τον Luffy μου θυμισε λιγο Pokemon σαν στυλ(υπερβολικα παιδικο)...
Μετα ναι υπαρχει και αυτο με τα βεγγαλικα που ηταν so-so και επισης υπαρχει αυτο με το παρελθον του Zoro,πριν ενωθει με το πληρωμα ,που συναντησε πρωτη φορα τον Johnny και τον Yosaku(τους ξιφομαχους)..κι αυτο filler ηταν(επειδη δεν ξερω)?
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 19:20
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 19:34
να ξερετε παντως πως διαβαζω ολα οσα γραφετε!!!
Big Brother is Watching Us!!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 20:14
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα καθώς ο Luffy χρησιμοποιούσε τις ίδιες τεχνικές για 260 περίπου επεισόδια! Κάπου με είχε ξενερώσει αυτό. Μέχρι να φτάσει στο 2nd & 3rd gear βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες και ίδιες τεχνικές με την ίδια δύναμη.
Κατά τα άλλα ωραίο γέλιο, ωραίοι χαρακτήρες.
Κατά την γνώμη μου το anime ξεκινάει χλιαρά και όσο περνάνε τα επεισόδια καλυτερεύει. Το κάθε arc ξεπερνάει το προηγούμενό του σε απόλαυση!
Να δούμε πόσα χρόνια θα παίζει ακόμα αφού βλέπουμε ότι έχει πολλά ακόμα να δείξει!
Παρόλ' αυτά...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 20:26
Παρόλ' αυτά...
Spoiler:
Ηδη που το βλεπεις και παραδεχτηκες οτι καθε νεο αρκ ειναι απολαυστικο και που σου αρεσαν τα gears ειναι ικανοποιητικο θα λεγα
(Αυτο γιατι απ οσο ξερω εσεις οι Mods/Admins/ADN Team ειστε κυριως Narutards εδω στο site)
Αντε να ξεκινησω κι εγω Naruto καποτε,να χω κι εγω αποψη...
Παντως απο ιστορια θα υποθεσω οτι ειδικα το Water 7/Enies Lobby πρεπει να σ'αρεσε...ισως και Skypiea(αν ειναι να βγαλεις παραπονα θα τα βγαλεις σιγουρα τωρα με το thriller bark,δικαιολογημενα καθως ειναι απο τα αρκ που λενε λιγοτερο,αν και οχι το χειροτερο...)
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 21:16
Δεν αντεξα και ειδα τα 3 επεισοδια που ειχα αφησει και μπορω να πω οτι ΑΚΟΜΑ στο thriller bark να γινει κατι που να μου δωσει λογο να μην θεωρησω την arc χειροτερη απο arabasta:nosey:
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 21:25
Τα καλύτερα γίνονται στο τέλος του κάθε arc. Πιστεύω δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε την Thriller Bark.Δεν αντεξα και ειδα τα 3 επεισοδια που ειχα αφησει και μπορω να πω οτι ΑΚΟΜΑ στο thriller bark να γινει κατι που να μου δωσει λογο να μην θεωρησω την arc χειροτερη απο arabasta
Note: Δεν έχω διαβάσει το manga.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 23:58
Σχετικά με τη σύγκριση των σειρών:
Αυτό που εγώ πιστεύω ( τονίζω οτι τα λατρεύω και τα 2) είναι ότι απλά αυτή την περίοδο το Naruto είναι στα up του και ο One Piece στα down του λόγο της σειράς που έτυχαν τα επεισόδια...
Αλλα θα το ξαναπώ σε όλους τους φίλους των δύο σειρών , ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 01:50
Είναι το επισόδειο 4 filler?Το manga νομίζω πως ξεκινάει όπως το επισόδειο 4!
δεν εχω διαβασει το μανκα απο την αρχη
απλα απο οσο ξερω ειναι φιλερ
σορρυ αμα κανω λαθος

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 01:53
Σχετικά με το arc : Δεν πιστευα ποτέ οτι θα το έλεγα αυτό αλλα νσι... επιτέλους ένα arc που διεκδικεί την πρωτιά ( σε βαρεμάρα ) απο το Arabasta....
Σχετικά με τη σύγκριση των σειρών:
Αυτό που εγώ πιστεύω ( τονίζω οτι τα λατρεύω και τα 2) είναι ότι απλά αυτή την περίοδο το Naruto είναι στα up του και ο One Piece στα down του λόγο της σειράς που έτυχαν τα επεισόδια...
Αλλα θα το ξαναπώ σε όλους τους φίλους των δύο σειρών , ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
εγω νομιζω το αντιθετο....σε λιγο ξεκιναναι φιλερ στο ναρουτο
ενω στο ΟΡ αρχιζουν οι μαχες

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 02:22
εγω νομιζω το αντιθετο....σε λιγο ξεκιναναι φιλερ στο ναρουτο
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΛΕΡΣ!!!! Γιατι ??Αφου το manga ειναι ετοι φωτος μπροστα!!!!
ΝΑΙ!!ενω στο ΟΡ αρχιζουν οι μαχες
:wooi2:
Θα ειναι ισως η arc με τις περισσοτερες και καλυτερες μαχες...η λογικης της ειναι στο να μας δειξει μπολικο ξυλο και οχι να βγαλει περιπλοκα σεναρια οπως η water 7.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 02:34
:oo:
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΛΕΡΣ!!!! Γιατι ??Αφου το manga ειναι ετοι φωτος μπροστα!!!!
ΝΑΙ!!:wooi2:
Θα ειναι ισως η arc με τις περισσοτερες και καλυτερες μαχες...η λογικης της ειναι στο να μας δειξει μπολικο ξυλο και οχι να βγαλει περιπλοκα σεναρια οπως η water 7.
about Naruto: το 56 ειναι φιλερ...δλδ το επομενο...κ μαλον θα ειναι κ μεγαλο αρκ
about one piece: ναι πραγματικα εχει καλες μαχες...και ο ζορο τα σπαει σαυτο το αρκ

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 02:38
Συγχωρεμένος(αν και μάλλον δεν θα έπρεπε να διπλοποστάρεις).Το 1ο ch. του manga έχει κανονικά όλη την ιστορία με τον Shanks και την έναρξη του ταξιδιού του Luffy,πρίν καταλήξει στο βαρέλι που είδαμε στο 1ο επεισόδιο του anime.
@donald13
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν το Naruto ήταν όντως στα πάνω του.Δυστυχώς για μένα το Shippuden είναι χειρότερο από το πρώτο Naruto (εως το 135 φυσικα).
Από την άλλη πιστεύω ότι λίγοι στο φόρουμ έχουν ξεκινήσει ένα νέο arc One Piece περιμένοντας ένα επεισόδιο την εβδομάδα.Το λέω αυτό γιατι όλα τα arc του OP (με εξαίρεση το Ennies Lobby) ξεκινάνε αργά το action τους.Οπότε μάλλον η αναμονή εντείνει την βαρεμάρα.
PS:Μάλλον είμαι καμμένος άλλα αυτό το arc του OP μου αρέσει(γούστα είναι αυτά.Σε πολλούς δεν αρέσει ο Brook,εμένα πάλι με τρελένει)

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο