Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1726 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:10

Ωραια το εξαντλησαμε και το θεμα με το πλοιο(στους περισσοτερους δεν αρεσε δλδ το Thousand Sunny..)..

νεο θεμα(καιρο ηθελα να το πω κι αυτο):

Ποιο ειναι το αγαπημενο σας filler?

Μερικα που θυμαμαι ειναι(δεν ξερω αν ξεχασα μερικα):

-Αυτο με την κοπελα που μιλουσε με τα ζωα και ειχε εναν δρακο(και με τον τυπο που εκοβε τον αερα με τα νυχια)

-Το Rainbow Mist,που μεσα στην ομιχλη ειχαν παγιδευτει διαφορα πλοια

-Αυτο με τον γερο που δανειζε χρηματα στους πειρατες και ειχε κατσικες

-Το G8 Stronghold Navarone,με την φυλακη των marines

-Το Μemory Arc,που τους πηραν τις αναμνησεις

-Το Ice Hunter,το τελευταιο,με τους παγους και τους μαφιοζους..

Εμενα αγαπημενο μου ειναι το G8 με την φυλακη...πραγματικα ηταν τοσο πολυ καλο που συγκρινοταν με τα original του mangaka...

ειχε τα παντα:δραση,καλη ιστορια,ενδιαφεροντες χαρακτηρες(οπως ο αρχηγος της φυλακης που ψαρευε και επαιζε σκακι ή η γυναικα του) και γελιο...

Εσεις?

#1727 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:35

αυτο με τη φυλακη ωραιο ηταν , αλλα μου αρεσε πιο πολυ αυτο με το δρακο . αυτος με τα νυχια ειχε πολυ ωραιες δυναμεις .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1728 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:19

Εγω ποτε δεν ξεχωριζω fillers η οχι ολα μαρεσουν:hahaha:Απο αυτα που ειπες(ουτε που θυμαμαι ποια αλλα ειναι, αμα πειτε κανενα θα πω την γνωμη μου)το ποιο οραιο ειναι με το stronghold.

-Το Ice Hunter,το τελευταιο,με τους παγους και τους μαφιοζους..

Υπαρχει καποιος που του αρεσε αυτο?:nosey:Παιζει να ειναι και το μοναδικο σημειο που βαρεθηκα την ζωη μου τοσο μα τοσο πολυ.(να φανταστειται μεχρι και να αρχησω Bleach ειχα σκεφτει αλλα λεω δν γαμ!@#$ θα περασει:hihi2:)

#1729 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:29

Ναι το λεω κι εγω παντα,το τελευταιο ειναι οτι χειροτερο υπαρχει απο filler,ειναι ελεος gtp...

(μα να χει νικησει τον Lucci,και να χανει ο Luffy απο αυτους βλακομαφιοζους?

Να μπορει να πεταει ο χοντροαρχηγος?

Να μην λιωνει ο Luffy με 10.000 βαθμους?This is madness..)

Με αυτη την αφορμη μπορουμε να ευρηνουμε το θεμα και να πειτε ποιο σας αρεσε περισσοτερο και ποιο λιγοτερο σαν filler..

Πχ εγω και ο Heli συμφωνουμε και στα 2:)

#1730 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:49

Χαλαρά το g8 με την φυλακή.Ειδικά εκεί που πάει ο sanji να διαλύσει τα κάγκελα της φυλακής είχε άπειρο γέλιο. Τώρα το rainbow mist και αυτό με τον δράκο, ήταν συμπαθητικά....Τα άλλα δεν μου άρεσαν...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1731 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:09

Κι εμένα νομίζω το G8 ήταν το αγαπημένο μου filler.
Χειρότερα ήταν τα fillers 279-283, δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα, απλά επαναλάμβαναν τα flashbacks των χαρακτήρων και τα fillers της Arabasta, εκεί που διέσχιζαν την έρημο. Πολύ βαρεμάρα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1732 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 20:18

Κι εμένα νομίζω το G8 ήταν το αγαπημένο μου filler.
Χειρότερα ήταν τα fillers 279-283, δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα, απλά επαναλάμβαναν τα flashbacks των χαρακτήρων και τα fillers της Arabasta, εκεί που διέσχιζαν την έρημο. Πολύ βαρεμάρα!

Διαφωνω διοτι τα flashbacks του one piece εκτος απο του οτι ειναι πολυ καλα σου φερνουν και μια ομορφη νοσταλγια στις ωρες που εχεις διασκεδασει με αυτο το φανταστικο ανιμε:drink:

#1733 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 05:27

Episode 4 BEST filler episode in one piece.... Luffys past... Shanks PWNZ

και το Ice Hunter το χειροταιρο....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1734 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 09:27

Είναι το επισόδειο 4 filler?Το manga νομίζω πως ξεκινάει όπως το επισόδειο 4!

#1735 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 10:46

Είναι το επισόδειο 4 filler?

Όχι. Γενικά, τα flashbacks των ηρώων δεν είναι fillers. Εγώ αναφερόμουν στα επεισόδια 279-283, τα οποία ξαναέδειχναν τα flashbacks όλων των ηρώων και ήταν fillers. Πιστεύω δεν χρειαζόταν να τα δείξουν ξανά, τη στιγμή που τα επεισόδια προβάλλονται αρκετά αραιά και όλοι περιμένουν με ανυπομονυσία καινούργια επεισόδια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1736 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 13:48

Αν δεν τα εδειχναν,μιας και ειπαν οτι ηθελαν να αφησουν λιγο χρονο στον Oda να προχωρησει το manga,θα επρεπε να χαν κανει ενα κενο περιπου 4 εβδομαδων...απο το να ειναι ετσι και να χουν παραπονα ολοι,καλυτερα να μας δειξουν τα flashbacks να θυμιθουμε τα παλια τουλαχιστον...που ειπε και ο Heli...

#1737 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 14:06

επισης αυτο εγινε για τα 10 χρονια του manga ΟΡ στη ιαπωνια...(τωρα ειναι στα 11)...

το ανιμε ξεκιναει -ναι ειναι αληθεια- με φιλλερ!
εχει τελειως διαφορετικη αρχη απο το manga.
και ολο το κομματι με την αλβιντα ειναι ολο διαφορετικο με το manga.

το πρωτο κεφαλαιο του ΟΡ ειναι το παρελθον του luffy....

#1738 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 14:46

Το αγαπημένο μ ήταν το Memory Arc κ συμφωνώ πως το χειρότερο είναι το IceHunter Arc filler!!

#1739 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 14:04

Το G8 ήταν για μένα το καλύτερο filler arc.Αρκετά καλοσχεδιασμένο ώστε θα μπορούσε να είναι κομμάτι του main story χωρίς πρόβλημα.
Το Ice Hunter μου άρεσε στα πρώτα επεισόδια που έλεγα ότι θα είναι πολύ καλό.Το βιάσαν όμως τρελά και όταν ξεκίνησαν οι μάχες το σιχάθηκα.
Τα χειρότερα filler όμως για μένα ήταν τα αυτόνομα του Water 7(Zoro Baby Sitter κλπ.).Γενικά τα αυτόνομα filler του ενός επεισοδείου είναι χαζα.

το ανιμε ξεκιναει -ναι ειναι αληθεια- με φιλλερ!
εχει τελειως διαφορετικη αρχη απο το manga.
και ολο το κομματι με την αλβιντα ειναι ολο διαφορετικο με το manga.

Γενικά αρκετά anime ψιλοαλλάζουν την αρχή ενός manga (αν δεις πχ Naruto manga από το ch 1 θα καταλάβεις διαφορές).To animated μπορεί να συμπιέσει ή να πλαττιάσει πολύ εύκολα μια ιστορία.Κατα την γνώμη μου το anime είναι πίο πετυχημένο στην αρχή(αν εξερέσεις ίσως την έλληψη της μπουνιάς του Luffy στο Seaking που το δείχνει μόνο στο opening).Πχ το flashback του Zoro(με την Kuina) ήταν πολύ καλύτερο στο anime

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1740 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 16:19

Τα χειρότερα filler όμως για μένα ήταν τα αυτόνομα του Water 7(Zoro Baby Sitter κλπ.).Γενικά τα αυτόνομα filler του ενός επεισοδείου είναι χαζα.

Πο τι μου θυμησες :hahaha::hahaha::hahaha:
Ρε το συγκεκριμενο filler ειναι ΕΠΟΣ.:congrats::congrats:
Βεβαια μπορει επειδη ησουνα στην ΓΑΜΑΤΗ arc να σου την εσπασε που εκανε αυτο το διαλειματακι αλλα εμενα μου αρεσε:wooi2: