Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 15 April 2008 - 14:08
Το Thousand Sunny σας αρεσει?
Εγω εχω να πω οτι απο αξεσουαρ και εσωτερικους/εξωτερικους χωρους ειναι φοβερο,αλλα σαν σχημα για το πλοιο του μελλοντικου βασιλια των πειρατων ειναι λιγο "παιδικο"...το λιονταρι/ηλιος μπροστα δεν μπορουσε να ναι λιγο πιο "επιθετικο"?
επισης και σαν σχημα γενικα δεν ειναι τοσο cool οσο το Black Pearl πχ...
και να σκεφτειτε οτι οταν ο Franky ειπε οτι θα τους φτιαξει πλοιο,ολοι φανταστηκαν ενα σχεδιο στο μυαλο τους...για οσους το θυμουνται,το πλοιο που ειχαν στο μυαλο τους ηταν φοβερο,τελειο και ηλπιζα να ταν αυτο και το τελικο,αλλα ...τσου!
Εσεις τι λετε...(με λιγα λογια δεν το μισω,αλλα θα μπορουσε να εχει λιγο καλυτερο σχημα..μετα απο χωρους/αξεσουαρ οπως ειπα ειναι φοβερο..)
Posted 15 April 2008 - 14:59
θα το προτιμουσα πιο '' σκοτεινο '' , αλλα αυτο ειναι ''ολο φρου-φρου και αρωματα '' .
Posted 15 April 2008 - 15:49
Posted 15 April 2008 - 15:53
Μπορεί ένα ποιο μεγάλο πλοίο να ήταν καλύτερο αλλά πιστεύω ότι δεν θα πολυκώλαγε με το anime γενικά....στο κάτω-κάτω 9 άτομα είναι μόνο, πως θα το χειρίζονταν???
Μα δεν μιλησαμε για μεγαλυτερο(αν και δεν θα με χαλαγε),αλλα για ενα πιο cool και σοβαρο σαν σχημα πλοιο...κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο,απλα ειναι παιδικο...
Posted 15 April 2008 - 16:16
Posted 15 April 2008 - 17:38
Λοιπον το πλοιο ειναι ωραιο(οχι σαν το Going Mary), το μονο που με χαλαει ειναι εκεινο το "λιονταρι" που εχει μπροστα που μοιαζει με χαμογελαστο ηλιανθο.
Τεσπα μπορει να μου πει καποιος σε ποιο επισοδειο φτανει τωρα το one piece γιατι εχω να ασχοληθω κατι εβδομαδες.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Posted 15 April 2008 - 18:12
Ελεγα μηπως εκοψες τα ανιμε και το One Piece:P
Τα επεισοδια ειναι στο 349 αυτη τη στιγμη,ειχαμε διαλειμμα 2 εβδομαδων και αυτη την κυριακη λογικα βγαινει και το 350...
Welcome Back!
Posted 15 April 2008 - 19:44
Νεο θεμα συζητησης στην αναμονη μας...
Το Thousand Sunny σας αρεσει?
Θα συμφωνήσω μαζί σας. Από εξοπλισμό είναι πολύ καλό, αλλά είναι πολύ "χρωματιστό". Εμένα μου θυμίζει τσίρκο!
Posted 15 April 2008 - 20:04
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 15 April 2008 - 20:13
ειδε κανεις το trailer της 10ης ταινιας? εκτος του οτι θα αχοληθει εξ ολοκληρου ο oda πιθανοτατα μας εδειξε και ενα spoilerακι.
Spoiler:
Posted 15 April 2008 - 20:30
ειδε κανεις το trailer της 10ης ταινιας? εκτος του οτι θα αχοληθει εξ ολοκληρου ο oda πιθανοτατα μας εδειξε και ενα spoilerακι.
Ναι το συζητησαμε σε προηγουμενη σελιδα
Posted 15 April 2008 - 22:33
Περίμενα με πως και πως να αλλάξουν αυτή τη βαρκούλα που είχαν (βλέπε Going Merry) αλλα τόσο τραγικό αποτέλεσμα ούτε στα χειρότερα όνειρα μου.
1. Όνομα : Αίσχος
2. Μέγεθος : Θα ήθελα κάτι λίγο μεγαλύτερο (ουδεν σχολιο παρακαλώ )
3. Σχέδιο : Άκυρο τελείως ( περίμενα κάτι πιο επικό και ισως πιο σκοτεινό ωστε να συμβαδίζει και με την ωρίμανση των χαρακτήρων)
4. gadget : Εμένα δεν μου αρέσουν, σε λιγο θα αρχίσει να πετάει μόνιμα και να κυκλοφορεί και στη στερία , έλεος.
Βυθίστε το και φέρτε μας αλλο!!!!!
Posted 15 April 2008 - 23:00
Posted 15 April 2008 - 23:52
Σχετικά με το πλοίο... Για μενα μια απο τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σειράς!
Περίμενα με πως και πως να αλλάξουν αυτή τη βαρκούλα που είχαν (βλέπε Going Merry) αλλα τόσο τραγικό αποτέλεσμα ούτε στα χειρότερα όνειρα μου.
1. Όνομα : Αίσχος
2. Μέγεθος : Θα ήθελα κάτι λίγο μεγαλύτερο (ουδεν σχολιο παρακαλώ )
3. Σχέδιο : Άκυρο τελείως ( περίμενα κάτι πιο επικό και ισως πιο σκοτεινό ωστε να συμβαδίζει και με την ωρίμανση των χαρακτήρων)
4. gadget : Εμένα δεν μου αρέσουν, σε λιγο θα αρχίσει να πετάει μόνιμα και να κυκλοφορεί και στη στερία , έλεος.
Βυθίστε το και φέρτε μας αλλο!!!!!
Ολα εκτος απο το ονομα...εμενα μια χαρα μου φαινετε...
Μετα,ο Gold Rοger θα χε σιγουρα πολυ πιο cool πλοιο...
Zoro δεν ήξερα οτι πολεμάς τοσο καλά!
Yep,πολλα δεν ξερεις για μενα
Posted 16 April 2008 - 00:51
Ο λόγος είναι γιατί το πλοίο αυτό είναι και One Piece πλοίο και πολύ περισσότερο Staw-Hat πλοίο.
Τα περισσότερα πλοία στο One Piece είναι animal-themed πλοία όπως και ο Sunny οπότε προβλημα με το χαμογελαστό λιοντάρι δεν έχω (φταίει η λουλουδένια χέτη που το κάνει να μοιάζει περίεργο-αστείο).
Πιστέυω ότι είναι αρκετά cool για τον κοσμο του One Piece και ιδιαίτερα τεριαστό στους Straw-Hats.Οτιδήποτε πιο "σκοτείνο" θα ήταν αντιφατικό με τους ιδιωκτήτες του.
Αλλωστε πιστεύω οτι δεν υπάρχουν και πολλά πιο "σκοτεινά" πλοία στο One Piece(με εξαίρεση το Thriller Bark και το πλοίο του Brook).

This topic is locked