Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 19:47
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:08
Όχι απλά οτιδήποτε και να πεις εδώ θα γίνει σίγουρα συζήτηση(Πάω στύχημα οτι θα αυτό το post θα γίνει quote
)
Ποιος το λεει αυτο?
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 20:33
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 20:39
Ξέρετε που μπορώ να βλέπω επεισόδια του One Piece online σε αρκετά καλη ποιότητα? Μπορειτε να μοθ κάνετε καμιά πρόταση?
Πιο παλια θα μπορουσες να τα δεις απο stage6 που ειχε τρομερη ποιοτητα.Τωρα που εκλεισε 2 επιλογες μεινανε.Veoh/Megavideo.Αν βαριεσαι να ψαχνεις σε αυτα μπορεις απο Instantz NoobProduction - One Piece Fansub Group with streaming service αλλα να ξερεις οτι τα τελευταια επεισοδια ειναι απο τους INP subbed που δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.Αν δεν κανω λαθος megavideo τα εχει κανει Upload ο Viet-lag και ειναι πολυ καλη επιλογη.
Ελπιζω να βοηθησα
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 20:44
Ξέρετε που μπορώ να βλέπω επεισόδια του One Piece online σε αρκετά καλη ποιότητα? Μπορειτε να μου κάνετε καμιά πρόταση?
Μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο Heliraider,ή αν κανεις εναν μικρο κοπο να τα κατεβασεις δεν θα το μετανιωσεις για μενα..μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..
..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...
το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...
Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):
One Piece Download
Ελπιζω να βοηθησα
Α,και καλως ηρθες στην παρεα...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 20:53
Μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο Heliraider,ή αν κανεις εναν μικρο κοπο να τα κατεβασεις δεν θα το μετανιωσεις για μενα..μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..
..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...
το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...
Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):
One Piece Download
Ελπιζω να βοηθησα
Α,και καλως ηρθες στην παρεα...
Το θεμα ειναι οτι και τα rmvb ειναι ελαχιστα καλυτερα απο streaming.Οποτε η κατεβαζεις τα οραιοτατα avi και το απολαμβανεις η δεν κανεις κανεναν κοπο και βαζεις το "internet explorer player" και τελειωνει η υποθεση.Αυτης της λογικης ειμαι εγω
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 21:05
Το θεμα ειναι οτι και τα rmvb ειναι ελαχιστα καλυτερα απο streaming.Οποτε η κατεβαζεις τα οραιοτατα avi και το απολαμβανεις η δεν κανεις κανεναν κοπο και βαζεις το "internet explorer player" και τελειωνει η υποθεση.Αυτης της λογικης ειμαι εγω
Ναι,αλλα οπως ειπα τα rmvb εχω δει εχουν πολυ λιγο κατωτερη ποιοτητα απο avi,αρα λυθηκε το 1 προβλημα(μια χαρα τα βλεπα εγω ετσι..και τωρα που τα κατεβαζω καθε εβδομαδα σε mp4 ή avi,ναι μεν παρατηρω την ποιοτητα,αλλα δεν εχουν και τοσο φοβερη διαφορα συγκριτικα με τα rmvb..μπορω να κανω και χωρις)
Απο την αλλη γιατι να γεμιζεις τον δισκο σου ή απειρα dvds(που ηδη σε rmvb,μιας και το one piece ειναι ατελειωτο ειναι πολλα),ενω μπορουν να σου πιανουν τα μισα?
Εγω ετσι πιστευω...
(πχ ετυχε και στην αρχη,μιας και δεν ηξερα καλα απο τετοια,κατεβασα το gungrave σε 40-45 mb rmvb,ενω συνηθως κατεβαζω σε 70-80mb, και εμεινα οταν ειδα ποσο καλη ποιοτητα διατηρουσε παρα του περιορισμενου χωρου του)
[OT τερμα απο μενα!θα μας φανε..]
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 21:13
Ναι,αλλα οπως ειπα τα rmvb εχω δει εχουν πολυ λιγο κατωτερη ποιοτητα απο avi,αρα λυθηκε το 1 προβλημα(μια χαρα τα βλεπα εγω ετσι..και τωρα που τα κατεβαζω καθε εβδομαδα σε mp4 ή avi,ναι μεν παρατηρω την ποιοτητα,αλλα δεν εχουν και τοσο φοβερη διαφορα συγκριτικα με τα rmvb..μπορω να κανω και χωρις)
Απο την αλλη γιατι να γεμιζεις τον δισκο σου ή απειρα dvds(που ηδη σε rmvb,μιας και το one piece ειναι ατελειωτο ειναι πολλα),ενω μπορουν να σου πιανουν τα μισα?
Εγω ετσι πιστευω...
(πχ ετυχε και στην αρχη,μιας και δεν ηξερα καλα απο τετοια,κατεβασα το gungrave σε 40-45 mb rmvb,ενω συνηθως κατεβαζω σε 70-80mb, και εμεινα οταν ειδα ποσο καλη ποιοτητα διατηρουσε παρα του περιορισμενου χωρου του)
[OT τερμα απο μενα!θα μας φανε..]
Ειχα δει το death note σε rmvb (την προηγουμενη βδομαδα δηλαδη) και οι διαφορες ητανε ανουσιες απο το streaming.Τωρα κατεβαζω το Hellsing σε rmvb γιατι δεν το βρισκω αλλιως και βλεπω οτι ειναι 40Mbτο καθενα
Η μάχη λήγει ισόπαλη (ειναι και ο Kenny Online:terror2: ) Περιμενουμε εντυπωσεις απο τον Ichigo_hollow:wooi2:
Πλακα πλακα ακομα εχω 2 επεισοδια One Piece να δω
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 21:18
Πλακα πλακα ακομα εχω 2 επεισοδια One Piece να δω
Εγω 4,περιμενω να βγει το 350 για να εχω 5 να δω...επιτελους μετα απο 1μιση μηνα,την αλλη βδομαδα ξαναξεκιναω δυναμικα με 5 επεισοδια...
..για την ωρα αποκλειστηκα manga berserk
[τα υπολοιπα που θα θελα να πω αλλα δεν λεω γιατι κυκλοφορουν μερικοι Grim Reapers Online αυτη την στιγμη και θεριζουν ολους του Off-topic-ers:Pθα στα στειλω μεσω pm τωρα]
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 12:14
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 14:08
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 15:04
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 15:14
Πρέπει να έχεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα εγκατεστήμενα για να κατεβάσεις με megaupload?Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα τα βλέπω online από veoh...
Τπτ δεν μου χρειαστηκε εμενα...μονο να κανεις την τζαμπα εγγραφη για να κατεβαζεις λιγο πιο γρηγορα(οχι premium)...
Mετα αφου σου εμφανισει το μυνημα να περιμενεις 6 ωρες πχ(εμενα μου εμφανιζε 17 λεπτα συνηθως) πολυ απλα κλεινεις την συνδεση σου με το ιντερνετ και την ξαναανοιγεις και λογικα δεν θα σε εντοπισει το megaupload και θα μπορεις να ξανακατεβασεις χωρις να περιμενεις...αυτο πιανει μονο αν εχεις απλο dial up modem(οχι router πχ,αλλα εσυ κανε μια προσπαθεια παντα),γιατι σου αλλαζει την IP διευθυνση σου...λειτουργει και με rapidshare...
Ηope it helps:thumbup:
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 14:29
Domo arigato!
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 14:35
(ως τοτε θα χω 5 επεισοδια να δω,party time!)

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο