Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Basketball
Posted 15 September 2007 - 11:53
@ sgouver: Καλα ο διαιτητης ηταν στο κοσμο του! Ειδικα για τη φαση του Σπανουλη, εγιναν 2 φαουλ. Ενα με το σωμα και ενα με το χερι.

Posted 15 September 2007 - 12:38
Παίκτης είδωλο: Μπάνε Πρέλεβιτς (έχει αμάξι χωρίς Αθηναϊκές πινακίδες)
Ομάδα στο ΝΒΑ: Detroit Pistons (αυτήν έμαθα το 87' αυτήν εμπιστεύομαι)
Αγαπημένη εθνική: Αργεντινή (γιατί δεν έχει Ντιέγκο αλλα εφτασε στη κορυφή του κόσμου)
Όσο για την εθνική ελλάδος, δεν ξέρω τι να πω. Όταν καταλάβουνε και οι ίδιοι τι έχουν καταφέρει απο το 2004 ως τώρα που είναι μαζί, τότε θα μιλήσω και εγω...
Posted 15 September 2007 - 12:46
Χθες είχα συμβιβαστεί με την ήττα. Εντάξει, δε μας βγήκε το τουρνουά, δε παίξαμε καλά, πάμε για το επόμενο! Δεν έγινε και τίποτα. Αλλά όχι, έπρεπε να πληρώσω πάλι την επίσκεψη στο νευρολόγο..
Αφού προς το τέλος, όταν είχαμε μειώσει στους 3-4 πόντους έλεγα πως αν το χάσουμε το ματς θα πάθαινα κατάθλιψη, χίλιες φορές να χάναμε με 15 πόντους καθαρά και να είμασταν ήσυχοι..
Τι ρουκέτα πέταξε στο τέλος ο Ζήσης ρε παιδιά...δε γίνονται αυτά, 35 λεπτά να μη μπαίνει τίποτα μέσα, και 1 λεπτό πριν το τέλος να ρίχνουμε τα τούβλα της ζωής μας και όλα να πηγαίνουν στο πλεχτό;;
Άντε να δούμε και σήμερα, δε ξέρω για σας, αλλά εγώ θα έχω πρόχειρα τα ψυχοφάρμακα δίπλα μου..
Little Red Riding Hood and the Bible are two books with very little in common.
One is a fairy tale for children and the other is a story about a girl and a wolf.
Posted 15 September 2007 - 13:00
35 λεπτά να μη μπαίνει τίποτα μέσα, και 1 λεπτό πριν το τέλος να ρίχνουμε τα τούβλα της ζωής μας και όλα να πηγαίνουν στο πλεχτό;;
Η αστοχία των παικτών της ελλάδας στα τρίποντα ηταν αφύσικη. απο ενα σημείο και μετά δεν υπήρχε ψυχολογία...η άσχημη ψυχολογία έφερε τα συνεχόμενα απανωτά άστοα σουτ. Μόλις μπήκε ένας παίκτης που δεν είχε κακή ψυχολογία και σούταρε τρίποντα, τα έβαλε και τα δυο. Μιλάω για τον Τσαρτσαρή. Ο Γιαννάκης θυμίθηκε οτι έχει και άλλους παίκτες στον πάγκο. άργησε να τους δει;;;; κανεις δε ξέρει. δικαιώθηκε για το οτι τους έβαλε εκείνη τη στιγμή. δε ξέρω...
Posted 15 September 2007 - 13:29
Posted 15 September 2007 - 13:42
Posted 15 September 2007 - 15:36
Ίσως και να τους ξέχασε, αλλά όταν είδε την τελευταία ευκαιρία να περνάει δίπλα του έριξε στο γήπεδο ότι του είχε απομείνει να δοκιμάσει αφού δεν του είχαν βγει όλα τα προηγούμενα.Ο Γιαννάκης θυμίθηκε οτι έχει και άλλους παίκτες στον πάγκο. άργησε να τους δει;;;; κανεις δε ξέρει. δικαιώθηκε για το οτι τους έβαλε εκείνη τη στιγμή. δε ξέρω...
Θα διαφωνίσω εδώ αφού η Ελλάδα είναι μία μπασκετική δύναμη με πολύ πιο βαριά φανέλα από την Σλοβενία, γι' αυτό το παιχνίδι το χάνουμε εμείς και όχι αυτοί!Χωρια που το τελευταιο διλεπτο οφειλεται στον πανικο των Σλοβενων παρα στο δικο μας ταλεντο. Το χθεσινο παιχνιδι το χασανε αυτοι, δεν το κερδισαμε εμεις.
Εκεί φάνηκε και η διαφορά αφού η Ελλάδα ήταν αυτή που προκάλεσε τον πανικό και την σύγχυση στους Σλοβένους!
Εδώ θα μου πεις
και θα σου απαντήσω ότι οι πραγματικά μεγάλες αθλητικές δυνάμεις είναι αυτές που κάνουν τα αδύνατα δυνατά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.Και για τα τελευταια λεπτα, ας μην εμπαινε ενα απο αυτα τα τριποντα και θα σας ελεγα εγω.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 15 September 2007 - 16:12
και θα σου απαντήσω ότι οι πραγματικά μεγάλες αθλητικές δυνάμεις είναι αυτές που κάνουν τα αδύνατα δυνατά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Σμ'αυτό που είπες εμένα τουλάχιστον μ'έστειλες....

Αλλά για την ομάδα,,καιρός ήταν να βάλει και τους άλλους για να δεί την αξία τους..
Και πρέπει να σωβαρευτούμε γιατί έχουμε αποδήξει οτί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να νηκήσουμε και μεγαλύτερες ομάδες..
Όπως έχουμε ξανακάνει..................

Posted 15 September 2007 - 17:49
''This is Elladaaaaaaaaa!!!!!!'':madtodeath:

Το μειονέκτημα θα είναι ότι μέσα σε λιγότερο από 1 μέρα θα πρέπει να παίξουμε δεύτερο σερί παιχνίδι ενώ οι Ισπανοί είχαν κενό 2 ημερών και η κούραση ίσως φανεί καταλυτική αφού η πλειοψηφία των παικτών κουβαλάει μία υπερπλήρη από παιχνίδια με τις ομάδες τους σεζόν...
Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτή την στιγμή οι μεγαλύτερες δυνάμεις στο μπάσκετ παγκοσμίως είναι οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Ισπανία και η Ελλάδα! Οι άλλες ομάδες είναι που λένε ότι θέλουν να μας κερδίσουν για να αποδείξουν ότι μπορούν να νικήσουν μεγάλες ομάδες! Βέβαια μιλάμε ξεκινώντας 2 χρόνια πριν ως τώρα γιατί ο συσχετισμός δυνάμεων αλλάζει κάποια στιγμή και άλλοι γίνονται οι δυνατοί.Και πρέπει να σωβαρευτούμε γιατί έχουμε αποδήξει οτί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να νηκήσουμε και μεγαλύτερες ομάδες..
Οι ΗΠΑ μόνο διατηρούνται για πάντα στην κορυφή των υπερδυνάμεων του μπάσκετ που δεν τους νοιάζει να νικήσουν αλλά να μην χάσουν...καθώς θεωρείται ότι είναι το φαβορί σε όλα τα παιχνίδια της.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Posted 15 September 2007 - 18:10
Οι ΗΠΑ μόνο διατηρούνται για πάντα στην κορυφή των υπερδυνάμεων του μπάσκετ που δεν τους νοιάζει να νικήσουν αλλά να μην χάσουν...καθώς θεωρείται ότι είναι το φαβορί σε όλα τα παιχνίδια της.
Και λόγο παράδοσης και λόγω ποιότητας παικτών.Ακόμη και τώρα που το NBA περνάει τη δεύτερη κρίσιμη περιοδό του,οι παίκτες είναι πολύ αξιόλογοι και με το παραπάνω.Όσο για την τετράδα που ανέφερες,συμφωνώ και με το παραπάνω,ειδικά τη στιγμή που Λιθουανία και κυρίως Σερβία δεν παρατάζουν όλες τους τις δυνάμεις.

Posted 15 September 2007 - 20:53

Τη διαιτησία πάλι την αφήνω ασχολίαστη...
Posted 15 September 2007 - 20:55
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.Και πιστεύω αποδείξανε πόσο αξίζουνε,ακόμη και όταν είναι ντεφορμε.

Posted 15 September 2007 - 21:09
....... Η διαιτησια ασχολιαστη.... μονο ενα ευνοικο σφυριγμα στην τεχνικη ποινη του προπονητη της Ισπανιας (που καπου ηταν δικαιολογημενο αφου διαμαστυροταν απο το 1ο δευτερολεπτο)
Μακαρι να περασει η Λιθουανια και να τους συντριψει.

Posted 15 September 2007 - 21:33

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Εθνικής μπάσκετ και ο πραγματικός τελικός του Eurobasket!
Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως λένε όλοι.
Ας δούμε λοιπόν κάποιες από αυτές:
1)Ισπανία 27/28 βολές ...

2)Ισπανία 11/22 τρίποντα [Ναβάρο 5/6, Καλδερόν 4/8]

3)Ελλάδα 13/18 βολές (δηλαδή αν είχαμε ευστοχήσει και στις 5 που χάσαμε θα είχαμε ισοφαρίσει, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα δικά σου)
4)Διαιτησία υπέρ της έδρας καθαρά

5)Παίξανε και το χαρτί του τσαμπουκά οι Ισπανοί προκαλώντας καβγά σε κρίσιμο σημείο όπου τους είχαμε ισοφαρίσει και θα ξεφεύγαμε στο σκορ με αποτέλεσμα να ανακόψουν τον ρυθμό μας για λίγα (καθοριστικά) λεπτά.