Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Basketball
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:21
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:22
Εαν ίσχυε αυτό και είχε γίνει εσκεμένα (μιλάμε για εγκληματική πράξη ΜΕ ΔΟΛΟ) , τοτε ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι της ΚΑΕ θα βρίσκοταν στην φυλακή. ΠΑΕΙ αυτο. '93? '94? 2012.
Σχετικά με το "μια πέτρα να φύγει και η ζημιά γίνεται"
Όποιος γνωρίζει απο τις ιδιότητες του "safety glass" θα διαπιστώσει απο την/τις φωτο , οτι η διάμετρος του "point of impact" ειναι πολυ μικρή για να εχει γίνει απο πέτρα. 2ον για το μέγεθος της τρύπας η πέτρα ή το αντικείμενο έπρεπε να εχει μπει μεσα στο λεωφορείο. Που ειναι η πέτρα?
Πιον συνέφερε?
Διαφωνώ.
Η ομάδα έρχοταν με κεκτημένη ταχύτητα από την Πόλη και ο παναθηναικός ήταν φανερό ότι σερνόταν. Δεν είχαμε κανένα λόγο να επιδιώκουμε αναβολή από τη στιγμή που το timing μας ευνοούσε. Ακόμα και να ήταν δικά μας τα ζώα που έριξαν τις πέτρες, δεν υπήρχε δικαιολογία να αναβληθεί το ματς για κάτι που έγινε εκτός γηπέδου. Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε, εγώ δεν αποκλείω τίποτα, ακόμα και προβοκάτσιες.
Μερικές ερωτήσεις από κάποιον από το φατσοβιβλίο
Απαντήσεις φυσικά δεν περιμένω
1) Ήταν η πρώτη φορα που εσπασε πουλμαν ομαδας στην πορεια για ενα γηπεδο και γι αυτο επρεπε να διακοπει το ματς;;;
2) η αστυνομια που ηταν οταν πλησιασαν οι ολυμπιακοι(το πουλμαν;;;
3) θελανε 11 μερες ξεκουραση τα καπι του ΠΟΑ τις πηρανε....τωρα ποσες μερες θελουν;;;
4) γιατι τωρα που βρηκαν μερες δεν κανουν αντιντοπινγκ κοντρολ σε ΟΛΟΥΣ τους παιχτες και των 2 ομαδων;;;;
5) τι καινουριο θα ανακαλυψουν του χρονου οι επιστήμονες;;;
6) θα τιμωρηθει το ΣΕΦ για επεισοδεια μη εκτεταμενα σε διαφορετικο δημο;;;
7) θα κανουμε (τωρα το ακουω) κινησεις που δεν οριζουν οι κανονισμοι;;;δεν θα γινουν τελικοι;;;;;(γελαω το ακουσα κ αυτο!!!)
9) ποια ομαδα δεν θελει να γίνει το ματς κ ποια θέλει;;;
10) γιατι δεν κανουν αντιντοπινγκ κοντρολ;;;;
11) κ τέλος ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:22
αλλα αφου δεν πιανουν ποτε κανεναν γιατι ποιο λογο να σταματησουν
ΥΓ.τελικα επεσα μεσα οτι το τοπικ θα γινει μπαχαλο.....δεν περιμενα κατι καλυτερο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 17 Μάιος 2012 - 21:26
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:23
Ρε Μάριε, σοβαρά τώρα. Τι θεωρείς πιο λογικό; Να θέλει ο παναθηναϊκός να παίξει με μια ομάδα ψυχολογικά τελείως ανέτοιμη ή να στήνει ολόκληρη επιχείρηση με ζημιές στο πούλμαν, στημένη παρέμβαση του γγα και τέτοια όμορφα;
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:28
Την επόμενη φορά να σκοτώσουν και 2 3 παίκτες καλύτερα.
Ρε Μάριε, σοβαρά τώρα. Τι θεωρείς πιο λογικό; Να θέλει ο παναθηναϊκός να παίξει με μια ομάδα ψυχολογικά τελείως ανέτοιμη ή να στήνει ολόκληρη επιχείρηση με ζημιές στο πούλμαν, στημένη παρέμβαση του γγα και τέτοια όμορφα;
Δεν με νοιαζει.Καλα που δεν εγινε το ματς.
Το περιστατικο εχει συμβει εδω και 2 ωρες και δεν εχει βγει τιποτα αλλο εκτος απο το οτι "χτυπηθηκαν παικτες του ΠΑΟ απο πετρες"Τιποτα αλλο.
Ουτε πως εγινε ουτε τιποτα.Ειπανε κατι για μηχανακια.Μονο αυτο.
Εγω τα πηρα με τον Kaiser που ειπε για τους τραυματισμους...Μην το ανοιξουμε αυτο θεμα.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:31
εδιτ
Α , ναι ! Κ μια τιμωρία 2 αγωνιστικών , που μετα απο την ανάλογη έφεση έγινε 1.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από reignYOMA: 17 Μάιος 2012 - 21:32
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:34
Ούτε εγώ περιμένω φυσιολογική συζήτηση αν βάζεις τέτοιου είδους ερωτήματα. Αλλά ας ασχοληθώ.
1) Ήταν η πρώτη φορα που εσπασε πουλμαν ομαδας στην πορεια για ενα γηπεδο και γι αυτο επρεπε να διακοπει το ματς;;;
Όχι. Έπρεπε να διακοπεί επειδή χτύπησαν δύο παίκτες του ΠΑΟ. Εντάξει, δεν περιμένω φυσικά απο έναν οπαδό ενός σωματείου που είχε υποχρεώσει ομάδα να παίξει με τρεις παίκτες να το καταλάβει, αλλά για τον φυσιολογικό κόσμο αυτή είναι μια πολύ καλή αιτιολόγηση.
2) η αστυνομια που ηταν οταν πλησιασαν οι ολυμπιακοι(
το πουλμαν;;;
Η αστυνομία ήταν γύρω από το πούλμαν. Επίσης δίπλα από το πούλμαν περνούσαν κανονικά τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Δεν είχαν διακόψει όλη την κίνηση σε εκείνο το σημείο.
3) θελανε 11 μερες ξεκουραση τα καπι του ΠΟΑ τις πηρανε....τωρα ποσες μερες θελουν;;;
....
4) γιατι τωρα που βρηκαν μερες δεν κανουν αντιντοπινγκ κοντρολ σε ΟΛΟΥΣ τους παιχτες και των 2 ομαδων;;;;
5) τι καινουριο θα ανακαλυψουν του χρονου οι επιστήμονες;;;
Ο ιπτάμενος δίσκος που λέγαμε.
Δεν θα τιμωρηθεί το ΣΕΦ. Πιθανόν είναι να γίνουν όλα τα ματς χωρίς κόσμο.6) θα τιμωρηθει το ΣΕΦ για επεισοδεια μη εκτεταμενα σε διαφορετικο δημο;;;
Μέσα στους κανονισμούς είναι η προύπόθεση της αστυνομίας να γίνει ο αγώνας. Η ίδια η ΑΔΑ συμφώνησε στην μη-διεξαγωγή του αγώνα σήμερα. Αλλά ξέχασα. Η παραγκα του ΠΑΟ ελέγχει την αστυνομία. Το point 8 μπήκε για να μπει.7) θα κανουμε (τωρα το ακουω) κινησεις που δεν οριζουν οι κανονισμοι;;;
δεν θα γινουν τελικοι;;;;;(γελαω το ακουσα κ αυτο!!!)
Δεν ξέρω; Ποια ομάδα έχει τραυματισμένο παίχτη;9) ποια ομαδα δεν θελει να γίνει το ματς κ ποια θέλει;;;
910) γιατι δεν κανουν αντιντοπινγκ κοντρολ;;;;
11) κ τέλος ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;
Ζωή εκεί έξω υπάρχει;;;
Γράψε όσες θεωρίες συνομωσίας θες δεν αλλάζει το απλό γεγονός πως οι κάφροι θριάμβευσαν και πάλι. Τώρα αν θες να τους δικαιολογήσεις, γούστο σου καπέλο σου. Άσε μας να παραμείνουμε φυσιολογικοι.
Εγω τα πηρα με τον Kaiser που ειπε για τους τραυματισμους...Μην το ανοιξουμε αυτο θεμα.
Γιατί ακριβώς τα πήρες μαζί μου; Δεν τραυματίστηκαν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ναι ή όχι; Ή δικαιολόγησα εγώ ποτέ τραυματισμούς παιχτών του Ολυμπιακού ως συνομωσίες;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 17 Μάιος 2012 - 21:37
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:39
Απλα μου την εδωσε αυτο το "πρεπει να μην γινουν τα ματς επειδη οι παικτες τραυματιζονται".
Μα και φυσικα να μην γινονται.Αλλα οχι μονο οταν τα κανει η μια πλευρα.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:40
@Kaiser.
Απλα μου την εδωσε αυτο το "πρεπει να μην γινουν τα ματς επειδη οι παικτες τραυματιζονται".
Μα και φυσικα να μην γινονται.Αλλα οχι μονο οταν τα κανει η μια πλευρα.
Είπα εγώ πουθενά το αντίθετο; Γιατί τότε σου τη δίνει κάτι με το οποίο συμφωνείς;
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:40
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:43
Απλα το πηρα σαν να το ειπες οτι και καλα μονο οι Γαυροι τα κανουν.Ολα οκ τωρα.Είπα εγώ πουθενά το αντίθετο; Γιατί τότε σου τη δίνει κάτι με το οποίο συμφωνείς;
@Sup.Ολα αστεια ειναι σε τουτη την χωρα.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:47
Οι καφρίλες πάντα θα γίνονται και καιρός να τιμωρούνται. Έχουν γίνει άπειρες καφρίλες κι από τις 2 μεριές και απλά έτυχε αυτή να είναι η τελευταία. Εδώ είμαι για να βρίσω και τα επόμενα πιθήκια που θα 'ναι πράσινα.
Το ντόπινγκ κοντρόλ σε αυτή τη λίγκα δεν υπάρχει και πέρσι όταν ο Μπουρούσαρος κάρφωνε σαν Dwight Howard φαίνεται πως ήταν οκ. Γενικά τ ντόπινγκ κοντρόλ σε όλα τα αθλήματα πάει κατά διαόλου επειδή δεν τους πληρώνουν.
Οι καφρίλες στο ΟΑΚΑ είναι αίσχη. Η διαφορά μ' εδώ είναι πως το ματς δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει.
Μπορώ να γράψω πολλά αλλά θα τα πω απλά. Καιρός να σταματήσουν κανά παιχνίδι και στο Σεφ και στο οακα, καιρός να σταματήσουν τους οργανωμένους κάφρους και καιρός να σταματήσουν και τα καφροσκεπτικά. Απλά η μπίλια αυτή τη φορά έπεσε στο κόκκινο. Σε μερικές μέρες θα πέσει στο πράσινο.
Τα νερά τα ανέφερα για τον reignyoma, που κάτι πόστ πιο πάνω τα εξίσωσε με την τάπα του Βράνκοβιτς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 17 Μάιος 2012 - 21:48
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:55
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:57

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 21:58
Intermission