Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Basketball

• Please log in to reply
762 replies to this topic

Poll: Ποιά ομάδα υποστηρίζετε στα Παρκέ?.... (154 member(s) have cast votes)

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε στα Παρκέ?....

1. Ολυμπιακός (45 votes [29.22%] - View)

Percentage of vote: 29.22%

2. Παναθηναϊκός (63 votes [40.91%] - View)

Percentage of vote: 40.91%

3. Άρης (6 votes [3.90%] - View)

Percentage of vote: 3.90%

4. ΠΑΟΚ (20 votes [12.99%] - View)

Percentage of vote: 12.99%

5. ΑΕΚ (12 votes [7.79%] - View)

Percentage of vote: 7.79%

6. Πανιώνιος (1 votes [0.65%] - View)

Percentage of vote: 0.65%

7. Άλλη (7 votes [4.55%] - View)

Percentage of vote: 4.55%

Vote Guests cannot vote

#481 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 15 May 2012 - 12:57

καλα εννοειται οτι οι τσσκα εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να παρει μια σειρα απεναντι στον ολυμπιακο , εξαλλου αυτο που εγινε ηταν εκπληξη

απλα το λεω γιατι εχουμε και τελικους σε 2 μερες και θα ειναι κριμα να χαλασει το τοπικ αν "παρεξηγηθει" καποιος :P

Posted Image

#482 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 May 2012 - 13:17

στην περιπτωση αυτη αρκουδα αλλα σωστη η λογικη σου! :P

ελπιζω να μην ηπιε μολυσμενο νερο μονο.....

#483 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 15 May 2012 - 13:56

παλι καλα που δεν επεσε καμια ταπα περιεργη και μετα να βγαινει η διοργανοτρια αρχη να ζηταει συγγνωμη απο τους ηττημενους...

#484 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 15 May 2012 - 14:35

"Αν η Μπαρτσελόνα νιώθει νικήτρια, να μοιράσει το πριμ στους παίκτες της" Μπόζα. Και φαίνεται για κάποιους ένα διαιτητικό λάθος που διορθώνει να προηγούμενα στην αρχή της φάσης είναι χειρότερο από την δηλητηρίαση με ψυχοφάρμακο. Η ιστορία με τα νερά της ΤΣΚΑ ήταν έγκλημα.

#485 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 May 2012 - 19:37

Μπραβο μ******!
Μονο αυτο εχω να πω!

Spoiler:

#486 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 17 May 2012 - 20:25

Μπραβο μ******!
Μονο αυτο εχω να πω!

Όπως τα λες είναι τα πράγματα

#487 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 17 May 2012 - 20:44

Marie υπό κανονικές συνθήκες θα συμφωνούσα μαζί σου.

Εγώ παλι νομίζω ότι η ιστορία που διαβάζουμε είναι πιο απίθανη από αυτά που βλέπαμε στους Χ-men και στο Spiderman μικροί. Είναι τόσο προφανέστατα, κραγμένα, αναμφισβήτητα απίθανη, που δεν μπορεί παρά να είναι στημένη.

Εγώ πάλι νομίζω ότι 100 χρόνια να προσπαθούσαν δυο τύποι να κάνουν αυτό που έγινε, σε ένα κινούμενο πούλμαν μέσα σε κονβόι αστυνομίας, δεν θα το κατόρθωναν.

Το κατόρθωσαν όμως.

Και, όλως τυχαίως, ο μπιτσαξής (σεσημασμένος) βγαίνει ΑΜΕΣΩΣ (πιο γρήγορα και από τον Λούκυ Λουκ) στην δημοσιότητα με απεργασμένο σχέδιο/πρόταση, που βιάζει την λογκή και υποστηρίζει 100000% τον Παναθηναικό. Δεν πρέπει να έχει ξανακινηθεί τόσο... γρήγορα και αποτελεσματικά δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα. Και, μάλιστα, υπάλληλος με ασαφή ρόλο σε υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Δεν είναι θεωρία συνομωσίας φίλε. Γεγονότα είναι.

http://www.superbasket.gr/permalink/161266.html
Πςςςςςς. Κάτσ' καλά, ε; Ενέδρα σε αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι αντάρτες πόλεων που διέπραξαν την παράτολμη ενέργεια στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον Γοργοπόταμο, όπου ανατίναξαν τη γέφυρα.

Edited by reignYOMA, 17 May 2012 - 20:45.

#488 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 May 2012 - 20:50

Marie υπό κανονικές συνθήκες θα συμφωνούσα μαζί σου.

Εγώ παλι νομίζω ότι η ιστορία που διαβάζουμε είναι πιο απίθανη από αυτά που βλέπαμε στους Χ-men και στο Spiderman μικροί. Είναι τόσο προφανέστατα, κραγμένα, αναμφισβήτητα απίθανη, που δεν μπορεί παρά να είναι στημένη.

Εγώ πάλι νομίζω ότι 100 χρόνια να προσπαθούσαν δυο τύποι να κάνουν αυτό που έγινε, σε ένα κινούμενο πούλμαν μέσα σε κονβόι αστυνομίας, δεν θα το κατόρθωναν.

Το κατόρθωσαν όμως.

Και, όλως τυχαίως, ο μπιτσαξής (σεσημασμένος) βγαίνει ΑΜΕΣΩΣ (πιο γρήγορα και από τον Λούκυ Λουκ) στην δημοσιότητα με απεργασμένο σχέδιο/πρόταση, που βιάζει την λογκή και υποστηρίζει 100000% τον Παναθηναικό. Δεν πρέπει να έχει ξανακινηθεί τόσο... γρήγορα και αποτελεσματικά δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα. Και, μάλιστα, υπάλληλος με ασαφή ρόλο σε υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Δεν είναι θεωρία συνομωσίας φίλε. Γεγονότα είναι.

http://www.superbasket.gr/permalink/161266.html
Πςςςςςς. Κάτσ' καλά, ε; Ενέδρα σε αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι αντάρτες πόλεων που διέπραξαν την παράτολμη ενέργεια στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον Γοργοπόταμο, όπου ανατίναξαν τη γέφυρα.

Κοιτα,για την ωρα φταινε οι δικοι μας.Αμα βγουν περισσοτερα εξω τοτε θα δουμε.
Κατι για τεσσερα μηχανακια ακουσα.Τεσσερα μηχανακια δεν κανουν τιποτα σε αστυνομικη δυναμη.

Spoiler:

#489 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 May 2012 - 21:01

Επίσης ακούστηκαν και φήμες για ένα τεράστιο ιπτάμενο δίσκο. Αιωρήθηκε λίγο πάνω από το ΣΕΦ και χάθηκε μέσα στη νύχτα.

Δύο πέτρες πέταξαν και την κοπάνησαν. Δεν έδωσαν μάχη με τους αστυνομικούς, ας σοβαρευτούμε.

#490 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 17 May 2012 - 21:04

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τόσοι μπάτσοι το συνόδευαν το λεοφωρείο κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τους κυνηγήσει(πάλι καλά που δεν πήρα και εισιτήριο για το παιχνίδι)

#491 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 17 May 2012 - 21:07

Black Kaiser , μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά προφανώς δεν είναι.

Δύο ερωτήσεις:

α) Πόσο πιθανό το βλέπεις εσύ να κάνει σλάλομ ένα μηχανάκι, να επιτεθεί σε κονβόι και να κατεβάσει τζάμι έτσι;

β) Η αντίδραση του μπιτσαξέως σου φαίνεται νορμάλ στους χρόνους και το περιεχόμενό της;

#492 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 17 May 2012 - 21:07

Τι να πουμε ρε παιδια?Που δεν μπορουν να κανουν σ'αυτη τη χωρα ενα σωστο ματς?Οπου και να'ναι.Ποδοσφαιρο?Μπασκετ?Ακομα και στο βολλευ

Θα γινοταν εκπληκτικο ματς
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#493 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 May 2012 - 21:09

ReignYOMA. Πριν εξίσωσες κρίσιμο διαιτητικό λάθος με δηλητηρίαση με ψυχοφάρμακο που είχε στείλει υγιέστατους αθλητές στο νοσοκομείο. Τώρα υποβαθμίζεις ένα συμβάν που θα μπορούσε να ΄χει κάνει σοβαρότερη ζημιά (και τούβλο και γυαλιά) ως θεωρία συνωμοσίας. Και ναι, 4 μηχανάκια δεν κάνουν τίποτα στην αστυνομική δύναμη, αλλά μια πέτρα να φύγει και η ζημιά γίνεται.

Τώρα το ποιον συνέφερε είναι μεγάλο θέμα. Εγώ σαν παναθηναϊκός ήμουν πολύ χαρούμενος που θα παίζαμε με έναν άγουρο πρωταθλητή ευρώπης που έχει να διαχειριστεί την (καινούργια) πίεση του φαβορί και τον ενθουσιασμό από την κατάκτηση.

Μείνε με τις ονειρώξεις σου για σχέδια, ασαφείς ρόλους σε υπηρεσιακές κυβερνήσεις (γγα είναι εδώ και τόσα χρόνια). Και κάτσε να δούμε που θα τελειώσει αυτή η ιστορία.

Θέλω να ξεράσω με κάτι τέτοιες λογικές.

Επαναλαμβάνω, είσαι ένας ανεγκέφαλος κάφρος που εξίσωσε δηλητηρίαση με διαιτητικό λάθος.

#494 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 May 2012 - 21:14

α) Πόσο πιθανό το βλέπεις εσύ να κάνει σλάλομ ένα μηχανάκι, να επιτεθεί σε κονβόι και να κατεβάσει τζάμι έτσι;

β) Η αντίδραση του μπιτσαξέως σου φαίνεται νορμάλ στους χρόνους και το περιεχόμενό της;

a) Πολύ πιο πιθανό από το να έχει στηθεί ολόκληρη συνομωσία. Πετάξανε δύο κοτρώνες και το τζάμι έσπασε. Δεν κάνανε σλάλομ, ούτε νιντζούτσου ούτε τίποτα.

β) Στην σύγχρονη εποχή που δεν χρησιμοποιούμε πια ταχυδρομικά περιστέρια, ναι. Και φυσικά όταν δύο παίκτες της μιας ομάδας τραυματίζονται, ο αγώνας δεν πρέπει να γίνει. Αυτό θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο.

Τον Παναθηναϊκό δεν το συνέφερε η αναβολή για πολλούς και διάφορους λόγους.

Edited by Black Kaiser, 17 May 2012 - 21:15.

#495 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 May 2012 - 21:17

Mην αρχισουμε για τραβματισμους και π***** μπλε γιατι δεν σας βολευει.Καθολου δεν σας βολευει.

Spoiler: