Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Basketball

• Please log in to reply
762 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιά ομάδα υποστηρίζετε στα Παρκέ?.... (154 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε στα Παρκέ?....

1. Ολυμπιακός (45 ψήφοι [29.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 29.22%

2. Παναθηναϊκός (63 ψήφοι [40.91%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 40.91%

3. Άρης (6 ψήφοι [3.90%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.90%

4. ΠΑΟΚ (20 ψήφοι [12.99%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.99%

5. ΑΕΚ (12 ψήφοι [7.79%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.79%

6. Πανιώνιος (1 ψήφοι [0.65%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.65%

7. Άλλη (7 ψήφοι [4.55%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.55%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#466 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 00:37

Δεν ηθελα να ειμαι καν στον υπολογιστη κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου. Ημουν εξω και το παρακολουθουσα προφανως απο την νοβα. 10000 φορες συριγος και καρυδας απο Ιωαννου η χατζαπαπαριδη.
Αρχιζει το ματς... 2-5 και γενικα μια πρωτη περιοδο που οι 2 ομαδες συνολικα εχουν παραπανω λαθη απο ποντους!
Στην 2η περιοδο κανει το κρεσεντο ο Μιλος και χτιζει μια διαφορα η αρκουδα. Εκει αρχιζω να λεω οτι ειδα πως γραψατε και εσεις παραπανω... ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ για αυτα τα παιδια! ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ για αυτη την ΟΜΑΔΑ μεσα και εξω απο τις γραμμες του γηπεδου. Αλλωστε τι παραπανω θα μπορουσαμε να ζητησουμε απο παιδια οπως ο Ματζαρης που περυσι επαιζε στο Περιστερακι? Τι να ζητησουμε απο τον χαινς που περυσι ηταν στην Μπαμπεργκ και δεν περναγαν ομιλο στην Ευρωλιγκα? Τι να ζητησω απο τον Αντιτς που δεν ξερω καν που επαιζε ? Τι να ζητησω απο τον Σλουκα που ηταν δανεικος σε στον Αρη? Ομαδα που μπαινει πλειοφ πλεον και θεωρειται επιτυχια? Ειμαι χαρουμενος και παρακολουθω λοιπον το παιχνιδι απολυτα ηρεμος.

3η περιοδος και η ομαδα αρχιζει να δειχνει οτι εχει ακομα παλμους... οτι η καρδια της αρχιζει να χτυπα ποιο δυνατα... τα ματια μερικων παιχτων αρχιζουν να γυαλιζουν επικινδυνα και τα η καρδια τους τρομπαρει οσο αιμα τους περισευει στους μυες τους για να μπορεσουν να δωσουν οτι εχουν μεσα τους.
4η περιοδος και αρχιζω να πιστευω οτι πλεον το "ΘΑΥΜΑ" μπορει να γινει! Οτι αυτη η ομαδα που εχει στηθει στον τοιχο απο την αρχη της χρονιας , αυτη η ομαδα που κανεις δεν την πιστεψε , αυτη η ομαδα που παιζει παντα ως αουτσαιντερ και ξεκιναει ολες της τις μαχες βρισκομενη στο καναβατσο , σαν αλλος ροκυ μπαλμποα θα κανει την τελευταια επιστροφη για να παρει αλλη μια νικη μεσα στο παρκε/ρινγκ! ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Δεν ξερω και δεν με νοιαζει εαν συνομοτισε το συμπαν , εαν ολα τα παιδια ειχαν αστρο μαζι τους η οτιδηποτε.

Αυτο που με νοιαζει ομως ειναι πως αυτη η ομαδα βγαζει πολλα πραγματα στον κοσμο. Πολλα παραπανω απο οτι μπορει να φανταστει κανεις. Αυτη η ομαδα μπορει να γινει διδαχη για τον καθε ανθρωπο ! Να μαθουν και να καταλαβουν ολοι το never back down , οτι η προπονηση και η δουλεια τελικα νικανε το γνησιο ταλεντο , οτι ποτε δνε πρεπει να τα παρατας και να μην θεωρεις τιποτα τελειωμενο ή δεδομενο. Οτι καθε ευκαιρια που θα σου δωθει ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΕΙΣ να την αρπαξεις απο τα μαλλια ! Καθε μαχη να την δινεις λες και ειναι η τελευταια μαχη της ζωης σου. Ακομα και αυτοι που ολοι τους υποτιμουν μπορουν να καταφερουν τα ονειρα τους , με δουλεια , με πιστη και με ιδεολογια του οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ! Θα πιεζω και θα συνεχισω να πιεζω και αφου εχω ξεπερασει τα ορια μου.

Να πω , επισης πως σημερα ξορκισαμε πολλους δαιμονες??? ΘΑ ΤΟ ΠΩ!
Ξορκισαμε τον δαιμονα της Μπανταλονα! Της ομαδας που ηρθε απο το πουθενα και μας "εκλεψε" το Ευρωπαικο το 94. (Εμεις νικητες σαν αλλη Μπανταλονα)
Ξορκισαμε τον δαιμονα της Σιενα στο τοπ 8! Της Σιενα που μας απεκλεισε περυσι στο τοπ 8.
Ξορκισαμε τον δαιμονα της Μπαρτσελονα που μας νικησε στον τελικο προπερσι.
Και για τελος αφησαμε 2 ξορκισμους σε 1! Πακετο! Ξορκισαμε την ΤΣΣΚΑ που μας απεκλεισε στο τοπ 8 την πριν 3 ή 4 χρονια (*με γουντς γκριρ τζακσον) και ταυτοχρονα ξορκισαμε τον τυχοδιοκτη Καζλαουσκας που μας απεκλεισε στα ημιτελικα του φαιναλ φορ το 98 με την Ζαλγκιρις!

ΚΛΑΜΑ ΦΩΝΕΣ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Υ.Γ

Να στειλουμε ομαδικος φωτογραφια των παιδιων με το Ευρωπαικο στους χαραμοφαιδες Γιουρουση , Αχορταγο Σοφοκλη κτλ. Που θεωρησαν την ομαδα τσιφλικι τους. Που εβαζαν τον εαυτο τους πανω απο τον Ολυμπιακο και στην τελικη εκτος του οτι παντελονιασαν ενα σωρο λεφτα πηραν τα @@ τους οσο ηταν σε εμας... Πηραν τα @@ τους και αφου εφυγαν απο εμας.

Υ.Γ 2

Α και κατι που δεν ξερω αν αναφερθηκε ποτε η πουθενα απο δημοσιογραφους.
Μαζι με την φετινη συμμετοχη του ο Ντουσαν Ιβκοβιτς εχει συνολικα 7 συμμετοχες σε φαιναλ φορ.
2 φορες νικησε στα ημιτελικα και περασε στον τελικο. 2 φορες σηκωσε την κουπα. 2 φορες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

#467 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 04:08

http://www.gazzetta.gr/final-four-2012/article/288848-to%E2%80%A6-giortasan-stin-tsska-mosxas

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΟ(ΥΣ) ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

2 φορες νικησε στα ημιτελικα και περασε στον τελικο. 2 φορες σηκωσε την κουπα.

Άσχετο, αλλά θα το πω έτσι για την πλάκα, και θα 'χουμε σερβικό εμφύλιο :P Ο Μάλκοβιτς έχει τα διπλάσια :P

Edit. http://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Kazlauskas#Coaching_career
Ελπίζω να μείνει η αλλαγή μου από best σε worst.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 14 Μάιος 2012 - 09:06

#468 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 09:26

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω μαζι σου ody , υπνος μιλαμε , και να φανταστεις οτι καποτε τον ειχα σε εκτιμηση

Δημοσιευμένη  εικόνα

#469 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 09:52

Δεν μπορούσα αυτό το παιχνίδι να το δω σπίτι και για αυτό το λόγο κλείσαμε τραπέζι με τους φίλους μου από την σχολή στην Fontana.Όταν τελείωσε το ημίχρονο δεν το πολυπιστέυαμε και ειδικά όταν η διαφορά πήγε στους 19 εκεί ήταν που απλά λέμε τελείωσε.Όταν ο κέσελι έβαλε το τρίποντο και η διαφορά πήγε στους 5 αρχίσαμε να το πιστέυμε περισσότερο, όταν ο Σισκάουσκας έχασε τις βολές ήμασταν όλοι όρθιοι και φωνάζαμε και όταν το βάζει ο Πρίντεζης πανικός απλα,έχω ανέβει πάνω σε μια καρέκλα του μαγαζιού και φωνάζω, όλο το μαγαζί σηκώνετε και βγαίνει έξω να πανηγυρίσει (εννοείται ότι δεν έμειναν καρέκλες και τραπέζια στο μαγαζί) και εγώ με τη σειρά μου έχω πέσει κάτω στο γρασίδι και κλαίω και έρχεται ένας φίλος μου με αγκαλιάζει και με τραβάει λέγοντας το πήραμε ρε τρελέ.Απίστευτες στιγμές ένας φίλος μου είχε τρελαθεί έσπασε την θήκη των γυαλιών του και πανηγύριζε σαν τρελός και μετα ένα ατελείωτο πάρτυ όλο το πασαλιμάνι.

Μόνο εσύ ΘΡΥΛΕ μου μπορούσες να το κάνεις αυτό και σε ευχαριστώ για αυτό το απίστευτο ταξίδι.Σημασία δεν έχει το πόσο καλός είσαι και τα λεφτά, σημασία έχει η καρδιά και η πίστη στη νίκη και ο ΘΥΛΟΣ τα είχε όλα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Spaceman: 14 Μάιος 2012 - 09:53

#470 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 14:32

Κατι ακυρο με το κλιμα της συζητησης.Παω στοιχημα οτι,πολλοι ολυμπιακοι που πριν εβλεπαν τον Παο να παιρνει τις euroleagues αβερτα και ελεγαν "ελα μωρε,σιγα το μπασκετ,σε λιγο 8α μας πεις και για το πινκ πονκ" μετα το χθεσινο θα γινουν οι πιο φανατικοι μπασκετοβιοι...Οταν δεν παμε καλα κανουμε τα στραβα ματια και υποτιμαμε το αθλημα,και στις νικες γινομαστε φανατικοι εε;

ΥΓ:Δεν μιλαω για καποιο συγκεκριμενο ατομο εδω...Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 14 Μάιος 2012 - 14:35

image.jpg

#471 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 14:46

Φανατικοί μπασκετόβιοι γίνονται με τον ίδιο τρόπο στα φάιναλ φορ και πολλοί παναθηναικοί ενώ δεν παρακολουθούν μπάσκετ όλον τον χρόνο...
Και πολλοί ολυμπιακοί λέγανε "μωρέ σιγά το μπάσκετ" γιατί βαρέθηκαν το παρασκήνιο και τις κλεψιές όλα αυτά τα χρόνια και σταμάτησαν να ασχολούνται...

Και για να λέμε και την αλήθεια το μπάσκετ είναι μικρότερο από το ποδόσφαιρο εδώ στην Ευρώπη, η ευρωλίγκα δεν είναι το αντίστοιχο του champions league, γιατί το NBA είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#472 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 14:59

Κατι ακυρο με το κλιμα της συζητησης.Παω στοιχημα οτι,πολλοι ολυμπιακοι που πριν εβλεπαν τον Παο να παιρνει τις euroleagues αβερτα και ελεγαν "ελα μωρε,σιγα το μπασκετ,σε λιγο 8α μας πεις και για το πινκ πονκ" μετα το χθεσινο θα γινουν οι πιο φανατικοι μπασκετοβιοι...Οταν δεν παμε καλα κανουμε τα στραβα ματια και υποτιμαμε το αθλημα,και στις νικες γινομαστε φανατικοι εε;

ΥΓ:Δεν μιλαω για καποιο συγκεκριμενο ατομο εδω...Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις

Εγω ημουν ανεκαθεν μπασκετικος.
Και μπορω να σου πω οτι οι Ολυμπιακοι σαν οπαδοι ξερουν πολυ περισσοτερο μπασκετ απο οτι τους αντιστοιχους Παναθηναικους.
Το οτι δεν ασχολουνται φταιει αυτο το ποδοσφαιρο και η αποχη απο τους τιτλους στο μπασκετ.

Spoiler:

#473 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 15:09

@Dragon,Marios Αλλο να μην ασχολεισαι ολο τον χρονο,και αλλο να υποτιμας το αθλημα και να το παρομοιαζεις πχ με το σκακι επειδη ετσι σε βολευει.Αυτο ειναι που με εκνευριζει...Και το παρασκηνιο του ελληνικου ποδοσφαιρου νομιζω οτι ειναι μακραν πιο τρισαθλιο απο του μπασκετ!

Επισης,Μαριε,με ποια λογικη το στηριζει αυτο;Εγω αντιθετως θα ελεγα οτι,επειδη ο ΠΑΟ εχει περισσοτερες επιτυχιες απο τον Ολυμπιακο στο μπασκετ,οι οπαδοι του ασχολουνται περισσοτερο με το αθλημα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 14 Μάιος 2012 - 15:12

image.jpg

#474 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 15:47

Με οσους φιλους Ολυμπιακους εχω και φανατικους ασχολουνται με το μπασκετ και σε καμια περιπτωση δεν αντιστοιχουν το μπασκετ με το πινγκ πονγκ. Απλα οπως ειπε και ο D Dragon θεωρουν το ποδοσφαιρο δημοφιλεστερο και λογω του οτι παρα πολλες χρονιες στηριζαν την ομαδα μπασκετ και στο τελος απογοητευονταν , ε ετσι η πλειοψηφια το παραταγε και για να παρηγορηθουν χαιροντουσαν περισσοτερο με την μπαλα. Και αρκετες φορες οντως σε σημειο που υποτιμουσαν το μπασκετ. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν λεγαν οτι δεν τους ενδιαφερει καθολου και ουτε το απαξιωναν,Εδω που τα λεμε ομως το ποδοσφαιρο ειναι πιο δημοφιλες και πραγματικα μονο μια εφημεριδα στον πλανητη εχει διαφορετικη αποψη. Η ''Πρασινη'' :P
Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση που καποιοι οπαδοι του ΠΑΟ που εχουν παρει τοσους τιτλους, πηγαν στον τελικο με την ΤΣΣΚΑ και γιουχαραν Σπανουλη και ολη την ομαδα του Ολυμπιακου. Δηλαδη τοσο κομπλεξ μερικοι που πληρωσανε εισητηριο(ή τους τα πληρωσαν...γιατι ηταν οργανωμενοι αρκετοι) για να δουνε τον Ολυμπιακο να χανει? Και μετα σου λενε οτι δεν τους νοιαζει, και οτι εχουν παρει τοσα ευρωπαικα κλπ κλπ. Ή με την διαιτησια τωρα, εμεις που παραπονιομαστε συνεχεια, ειμαστε οι κομπλεξικοι, ενω οι Παναθηναικοι δεν ειναι που φωναζαν για την ΤΣΣΚΑ ή που ο Γιαννακοπουλος πεταγε χρηματα σε εναν διαιτητη σε εναν προηγουμενο τελικο με την ΤΣΣΚΑ.

Παντως περα απο αυτα μπραβο σε αυτους που χαρηκαν με τον Ολυμπιακο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 14 Μάιος 2012 - 15:49

2po6sfa_jpg.gif

#475 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 15:53

Μια σημείωση για το μπάσκετ. Για να γίνει γερή η κάψα πρέπει να περάσει συνήθως και μια regular season. Είναι μεγάλο πρόβλημα που για πολλούς μήνες αρκετές λίγκες είναι από αδιάφορες ως μόνο τμηματικά ενδιαφέρουσες. Και όχι μόνο για του θεατές, αλλά και για παίκτες, προπονητές κτλ. Μόνο ο ΛεΜπρικ δεν μασάει εκεί (αλλά πνίγεται αργότερα)

#476 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 18:17

Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο και καλο θα ηταν να μην μιλαμε γενικα , υπηρχαν καποιοι παναθηναικοι που χειροκροτησαν στην απονομη τον ολυμπιακο και υπηρχαν και καποιοι που εκατσαν στο γηπεδο μονο και μονο για να βρισουν τον σπανουλη , το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι στην ελλαδα ανηκουν στην δευτερη κατηγορια

και αυτοι της δευτερης κατηγοριας ειναι εκεινοι που αναφερει ο kaidou και με βρισκει απολυτα συμφωνο , αλλα εδω στην ελλαδα κοιταμε πως θα την πουμε στον αλλον, δεν μας ενδιαφερει τι κανει η ομαδα μας αρκει να ειναι καλυτερη του "αιωνιου" αντιπαλου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 14 Μάιος 2012 - 18:20

Δημοσιευμένη  εικόνα

#477 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2012 - 11:44

Εγω ημουν ανεκαθεν μπασκετικος.
Και μπορω να σου πω οτι οι Ολυμπιακοι σαν οπαδοι ξερουν πολυ περισσοτερο μπασκετ απο οτι τους αντιστοιχους Παναθηναικους.
Το οτι δεν ασχολουνται φταιει αυτο το ποδοσφαιρο και η αποχη απο τους τιτλους στο μπασκετ.

Όχι. Το κοινό του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ είναι μακράν από τα πιο έξυπνα σε θέματα μπάσκετ στην Ευρώπη. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε εντύπωση στον Γιασικεβίτσιους, την πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό. Και είναι λογικό αφού οι φίλαθλοι της ομάδας με τόσες απογοητεύσεις στο ποδόσφαιρο στράφηκαν και ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την ομάδα του μπάσκετ.

Και ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς. Δεν έχω συναντήσει ακόμα γαύρο που χάρηκε με κάποιο από τα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Και δεν έχω καμιά ελπίδα πως θα το κάνω στο αμεσο μέλλον.

#478 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2012 - 12:31

Ποιος τον γ**** τον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς δεν μπορεί να κριθεί ο καλύτερος. Nba τώρα. Οι Lakers το φάγανε χθες από τους Okc. Τελικό κατά την άποψη μου θα πάνε οι Miami με τους Okc.

#479 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2012 - 12:44

καλυτερος ειναι αυτος που παιρνει τα αποτελεσματα , ειτε αυτα ειναι 1 παιχνιδι ειτε 10 , γενικα παντως θα ηταν καλο να μην προκαλεις....

πιστευω πολυ τους σπερς αρκει να μην ξεφουσκωσουν, δλδ τελικοι ή μιαμι-οκλαχομα ή μιαμι-σπερς

Δημοσιευμένη  εικόνα

#480 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2012 - 12:51

Κοίτα αν και δεν είμαι ολυμπιακός ήθελα να το πάρει αυτός, αλλά άλλο ένα ματς να έπαιζαν ο Ολυμπιακός θα έχανε, απλώς οι Τσεσεκαδες έχασαν την ψυχραιμία τους στο τέλος γιατί τους θεώρησαν άχρηστους και τους το γύρισαν τελευταία στιγμή. Από την άλλη τώρα οι Spurs κάθε χρόνο καλά ξεκινάνε, αλλά στο τέλος κάτι δεν πάει καλά και χάνουν :P