Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Basketball

• Please log in to reply
762 replies to this topic

Poll: Ποιά ομάδα υποστηρίζετε στα Παρκέ?.... (154 member(s) have cast votes)

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε στα Παρκέ?....

1. Ολυμπιακός (45 votes [29.22%] - View)

Percentage of vote: 29.22%

2. Παναθηναϊκός (63 votes [40.91%] - View)

Percentage of vote: 40.91%

3. Άρης (6 votes [3.90%] - View)

Percentage of vote: 3.90%

4. ΠΑΟΚ (20 votes [12.99%] - View)

Percentage of vote: 12.99%

5. ΑΕΚ (12 votes [7.79%] - View)

Percentage of vote: 7.79%

6. Πανιώνιος (1 votes [0.65%] - View)

Percentage of vote: 0.65%

7. Άλλη (7 votes [4.55%] - View)

Percentage of vote: 4.55%

Vote Guests cannot vote

#181 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 June 2008 - 13:54

ή τα λες απλά για να τα πεις;

Μάλλον εσύ το κάνεις αυτό:
Αν βλέποντας τους φετινούς Lakers (που αμφιβάλω αν είδες έστω μισό μάτς πριν τους τελικούς, αλλά πάσο), έκρινες ότι είναι one man show, τότε είναι να σηκώνεις λευκή σημαία.

Όπως και να έχει, οι Celtics, μια απο τις 2 ιστορικότερες ομάδες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, πήραν το τίτλο, δίκαια και άξια, παίξανε καλύτερα στο σύνολο και καλώς στέφθηκαν πρωταθλητές. Για εμένα MVP των τελικών πρέπει να είναι ή ο Pierce ή ο Rondo, απαγοήτευση απο το LA οι παγκίτες κυρίως, αλλά όπως και να έχει, ότι έγινε έγινε. Πάμε για τη συνέχεια τώρα.

Edited by red pyramid, 18 June 2008 - 14:00.

Posted Image

#182 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2008 - 14:01

κάτσε ρε πυραμίδα γιατί θα τρελαθούμε...

οι Lakers στηρίζονται στα κέφια του Kobe... ¨ολοι οι υπόλοιποι είναι δεύτερα βιολιά όσο και να θέλουν να το παίξουν πρώτα...

αν εσύ μπορείς να συγκρίνεις αυτή την ομάδα και να την πεις δυναστεία με τους Magic - Worthy - Jabaar - Scott και λοιπούς τότε μάλλον η σχέση με το μπάσκετ είναι καθαρά φιλολογική...

ασχολούμαι με το μπάσκετ πολύ πριν βγείτε από τα αυγά σας κ μπορώ να διακρίνω τι παίζει...

μιλάς για μια ομάδα που το σύστημα της ήταν πάρε Κομπι μπάλα και όταν σε κλεισουν αν θες πασάρεις...
και αν σε δυκολεύουν τοτε Κομπι κατεβα να ποσταρεις να εισαι πιο κοντα στο καλάθι...

αν εχεις δει τους Bulls του Jackson τότε θα έβλεπες τον Μιχαλάκη να κάνει όργια... αλλά διπλα του είχε Pippen , Grant, Rodman και ενίοτε B.J Armstrong, John Paxson κτλ. και είχε τη βαρύτητα να τους κάνει και αυτούς μάγκες...
ο Κόμπι τι έχει;

πραγματικά με κάνεις να πιστεύω ότι βλέπεις στο ποστ Sponis και λες τι είπε; α ας πω τα ανάποδα...

#183 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 18 June 2008 - 14:13

Όχι δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ποστ με τα οποία συμφωνώ και άλλα με τα οποία διαφωνώ, αλλά δεν θέλω να το κάνω προσωπικό γιατί δεν ξεκίνησε έτσι. Ας τα πάρουμε απο την αρχή

οι Lakers στηρίζονται στα κέφια του Kobe... ¨ολοι οι υπόλοιποι είναι δεύτερα βιολιά όσο και να θέλουν να το παίξουν πρώτα...

μιλάς για μια ομάδα που το σύστημα της ήταν πάρε Κομπι μπάλα και όταν σε κλεισουν αν θες πασάρεις...
και αν σε δυκολεύουν τοτε Κομπι κατεβα να ποσταρεις να εισαι πιο κοντα στο καλάθι...

Δεν θα διαφωνίσω σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα αυτή η ομάδα δεύτερο αρχηγό δεν έχει ακόμη (ίσως αργότερα να γίνει ο Andrew, αλλά μιλάμε για τώρα), δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι παίζουν ομαδικά. Η μπάλα κυλά απο όλους τους παίκτες, όλοι μα όλοι παίρνουν αρκετές προσπάθειες, υπάρχουν αλληλοκαλύψεις. Φέτος μπορώ να θυμηθώ πολλά μάτς που ο Bryant δεν πήρε πάνω απο 10-15 προσπάθειες και παρόλα αυτά νικήσανε άνετα. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει μια ομάδα one man show, π.χ. Cavaliers του LeBron. Προσωπική μου άποψη, ο λόγος που οι Celtics πήραν το τίτλο, καταφέρανε να κάνουν τους Lakers να μη κάνουν όλα αυτά τα οποία έκαναν όλη τη χρονιά, αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.

αν εσύ μπορείς να συγκρίνεις αυτή την ομάδα και να την πεις δυναστεία με τους Magic - Worthy - Jabaar - Scott και λοιπούς τότε μάλλον η σχέση με το μπάσκετ είναι καθαρά φιλολογική...

Συμφωνώ. Μόνο που δεν τους σύγκρινα (όποιος έχει κάνει τη σύγκριση κακό δικό του). Μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει καν τίτλο και μόλις φέτος ουσιαστικά πρωτοδημιουγήθηκε. Ούτε οι φετινοί Celtics είναι δυναστεία, έχοντας μόνο ένα τίτλο. Αν σε 2 χρόνια έχουν γίνει 3, και η ομάδα έχει παίξει αναλόγως καλά, το ξανασυζητάμε.

αν εχεις δει τους Bulls του Jackson τότε θα έβλεπες τον Μιχαλάκη να κάνει όργια... αλλά διπλα του είχε Pippen , Grant, Rodman και ενίοτε B.J Armstrong, John Paxson κτλ. και είχε τη βαρύτητα να τους κάνει και αυτούς μάγκες...
ο Κόμπι τι έχει;

Βασικά ψάχνω και βλέπω παλιότερα μάτς, οπότε λίγα πράγματα έχω δεί. Ο Kobe κατ' εμέ έχει υλικό. Απο τις πιο πλήρεις ομάδες στο τωρινό NBA. Θέλει όμως ακόμη δουλειά.

ασχολούμαι με το μπάσκετ πολύ πριν βγείτε από τα αυγά σας κ μπορώ να διακρίνω τι παίζει...

Δεκτό, η εμπειρία όμως δεν δίνει το αλάθητο σε κανένα, απόδειξη ότι υπάρχουν και αρκετοί παλιοί που έχουν την αντίθετη γνώμη.

υ.γ. Δώστε Turiaf, Mbdega, Coby για κάτι καλύτερο. Η ομάδα χρειάζεται πιο δυνατό πάγκο. Και έχω περέργεια να δώ τι αποφάσεις θα πάρουν για μεταγραφές οι Celtics. Νεώτερους παίκτες, ή παλιούς με εμπειρία?

Edited by red pyramid, 18 June 2008 - 14:24.

Posted Image

#184 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2008 - 14:44

ο λόγος που οι Celtics πήραν το τίτλο, καταφέρανε να κάνουν τους Lakers να μη κάνουν όλα αυτά τα οποία έκαναν όλη τη χρονιά

με αυτό που είπες εδώ έρχεσαι ακριβώς στα λογια μου [κ όχι του ΣΚουντή όπως λέει ο zolitas]

οι Celtics όπως έπαιζαν όλη τη χρονιά συνέχισαν και τώρα... με 3 πρώτα βιολιά αλλά και με δεύτερους να δίνουν αρκετές βοήθειες...
οι Lakers δεν το άντεξαν... αλλάξαν τρόπο παιχνιδιού και δεν τους βγήκε...
εκεί πάει το άντρες με τα παιδάκια...

Turiaf μπασκεμπολίστας δεν υπάρχει λέμε... εθνική Βελγίου ο τύπος...

και για το θέμα εμπειρίας...

έφαγα 15 χρόνια με καθημερινή ενασχόληση στο μπάσκετ μίνινουμ 4 ώρες. Είδα το άθλημα σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής. Σταμάτησα να βλέπω μπάσκετ κάποια εποχή γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Επειδή "υπερφορτώθηκα" και δεν υπήρχε τπτ. να μου κάνει εντύπωση πια...
έχω αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις ώστε να το γνωρίζω από μέσα και τι ζητάει καθένας απο κάθε παίκτη, εχω υπάρξει προπονητής ώστε να γνωρίζω τι μπορείς να ζητάς από τους παίκτες αλλά και πως να "διαβάσεις¨" το παιχνίδι...

πείτε μου ότι θέλετε για πολιτική... δεν ασχολούμαι θα πάω πάσο
πείτε μου ότι θέλετε για άνιμε... δεν έχω ασχοληθεί τόσο θα πάρω σοβαρά την άποψή σας
πείτε μου για βόλευ για στίβο για ιατρική για δικηγόρους... όλα δικά σας...

ε για μπάσκετ κ για ποδόσφαιρο δε δέχομαι έτσι εύκολα κουβέντες... γιατί τα έχω ζήσει και τα ζω...
ευχαριστω

#185 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 18 June 2008 - 16:13

Πάνε και οι ΤΕΛΙΚΟΙ, άντε να δούμε Euro τώρα.

Κατ'εμέ 2 ιστορικότατες ομάδες, οι πρωταθλητές το άξιζαν αλλά έιχαν και το ρομαντικό της υπόθεσης μαζί τους μετά τον Δεν-Χανω-Τρίποντο-Με-Τίποτα, 22 χρόνια πρωτάθλημα μια ομάδα που έφτασε τώρα τα 17 και φυσικά πήρε επιτέλους πρωτάθλημα και ο Garnett.

Οι Lakers όσο και να το κάνουμε δεν μπορούν να τα κερδίζουν όλα με τον καλύτερο παίχτη τους (ίσως και τις χρονίας) - βέβαια ο άνθρωπος δεν υπάρχει πουθενά, κατάφερε και οδηγησε την ομάδα στους τελικούς και κατάφερε και την κράτησε ζωντανή και στα παιχνίδια - στο 1ο που κερδίσαν οι Lakers νομίζω σκόραρε 17 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο(!!!).
Απο την άλλη η 3-άδα Garnett-Pierce-Allen και ακόμα και ο Perkins δεν κοντράρεται απο άλλη ομάδα (ίσως απο San Antonio).

Απίστευτα παιχνίδια, καθόλου σκοπιμότητα, μόνο απο τα στατιστικά του κάθε παιχνιδιού φαίνεται αυτό, και σε κάθε παιχνίδι είχε και ανατροπές στο σκορ.

Άντε NBA-live τώρα :)

Υ.Γ.: Πράσινοι πρωταθλητές;;; Mα παντού;;;; :lol:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#186 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 18 June 2008 - 22:25

οι Celtics όπως έπαιζαν όλη τη χρονιά συνέχισαν και τώρα... με 3 πρώτα βιολιά αλλά και με δεύτερους να δίνουν αρκετές βοήθειες...
οι Lakers δεν το άντεξαν... αλλάξαν τρόπο παιχνιδιού και δεν τους βγήκε...
εκεί πάει το άντρες με τα παιδάκια...

Μην ξεχνάς όμως ότι μέχρι να το κάνουν αυτό στους Lakers είχανε φτύσει αίμα με ομάδες τύπου Atlanta-Cleveland (ναι, πραγματικά αίμα, έχω δεί σχεδόν όλα τα μάτς αυτών των σειρών και τα περρισσότερα ήταν πολύ δύσκολα για αυτούς). Είχαν σε αρκετά σημεία τη τύχη με το μέρος τους (χωρίς αυτό να μειώνει και την αξία τους ε).

Turiaf μπασκεμπολίστας δεν υπάρχει λέμε... εθνική Βελγίου ο τύπος...

Και οι Celtics είχαν τέτοιες περιπτώσεις παικτών. Ο τύπος είναι παίκτης των 10 λεπτών το πολύ. Σε αυτό και στο να χρησιμοποιεί τον όγκο του, είναι αρκετά καλός. Φάνηκε κακός επειδή του ζητήσανε να κάνει πράγματα τα οποία δεν μπορούσε, οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει τα υποτιμιτικά σχόλια, όχι σε αυτό το βαθμό.

ε για μπάσκετ κ για ποδόσφαιρο δε δέχομαι έτσι εύκολα κουβέντες... γιατί τα έχω ζήσει και τα ζω...

Δεν σου είπε κανείς να δεχτείς αναγκαστικά τις απόψεις που διαφωνούν με εσένα. Απο εκεί μέχρι το σχόλιο (που όντως ήταν υπερβολικό) απέχει. Μπράβο για τις εμπιρίες, αλλά και πάλι, αλάνθαστο δεν σε κάνουν.

Πάνε και οι ΤΕΛΙΚΟΙ, άντε να δούμε Euro τώρα.

Πεκίνο. Και πρώτα προ-ολυμπιακό στην Αθήνα, να δούμε μάτς να λιώσουμε.
Posted Image

#187 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 19 June 2008 - 12:47

από που κ ως που;

βλέπεις καθόλου μπάσκετ; ξέρεις καθόλου από μπάσκετ; ξέρεις τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ στο μπάσκετ και τι one-man show?

ή τα λες απλά για να τα πεις;

1ον) το σχολιο μου ηταν για τα γλειωδης 'ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδια, δυναστεια, we are back κ ολα αυτα τα γραφικα που αναπαραγουν αυτοι οι noliferes τυποι επιπεδου Σκουντη.
2ον) Ως προς το ομαδα vs one-man show. Εχει αποδειχτει οτι ομαδες που ακολουθουν τι λογικη "ενας παιχτη παιρνει τα 3/4 των προσπαθειων ολης της ομαδας κ ολο το παιχνιδι στηριζεται πανω του" λειτοργουν μια χαρα κ προταγωνιστουν βλ. λεμπρον τζεημς, αιβερσον στην 76ers εποχη. Τι να κανουμε? ετσι γινετε εκει το NBA ειτε το θελεις ειτε οχι. Κ οχι μονο στο ΝΒΑ, Σολομον στον Αρη.
3ον) Που ξερεις εσυ ποσα ξερω εγω απο μπασκετ, ποσο εχω παι3ει κ ποσο εχω παρακολουθήσει?
4ον) Οι λακερζ δεν ειναι ο Κομπυ. Ειναι μεν το πρωτο βιολι, αλλα προφανως θα ειναι κ το πρωτο βιολι, αφου ειναι αυτη τη στιγμη ο Καλυτερος παιχτης στο ΝΒΑ, τι να κανουμε?
5ον) Προφανως το Φαβορι ηταν οι Κελτες. Οι λεηκερζ κ εδω που εφτασαν, παλι καλα να λεμε, αφου αλλιως ξεκινησαν, τραυματιστηκε ο αλλος, πηραν τον Γκαζολ, μεχρι να δεσει, ολα αυτα παιζουν ρολο. Ενω οι αλλοι ειχαν στοχο ρε παιδι μου "παιρνουμε 3 παιχταραδες κ περνουμε πρωταθλημα"
6ο) Η διαφορα ειναι ομως, οτι οι λεηκερζ ειναι νεοι ανθρωποι, κ εχουν τεραστια περιθωρια εξελιξης μπροστα τους. Οι κελτες ηταν για φετο, αντε κ του χρονου, για ποσο ακομα θα αντεξουν τα γεροντια? Εδω τα εφτυσε ο Καρτερ ρε σεις :( Κ ασε που δν εχουν παγκο, δλδ τι παγκο, 5αδα δεν εχουν, Ο Ροντο δεν ξερει να σουταρει (εγω τον παω με 1000 παντως, τον καραγουσταρω)

Αυτα μεσες ακρες. Α κ οσο αφορα το στυλακι "τι να πειτε κ εσεις ρε τσουτσεκακια, εγω επαιζα μπασκετ πριν γεννηθείτε, κ εχω κανει αυτο κ αυτο" ξεκώλα γιατι ακουγεσαι σαν 70 χρονων γιαγια "εχω φαει τη ζωη με το κουταλι κ τα σχετικα" κ στην τελικη υπαρχουν τυποι που εχουν παιξει 350971508173 ωρες dota στη ζωη τους, κ παλι feedερια ειναι.

#188 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 11 July 2008 - 00:40

Έχοντας περάσει αρκετός καιρός απο τα τελευταία ποστ, πάμε μερικές εξελίξεις.

Περί NBA

Το ******** μέσα Βαρώνε (Baron Davis). Μα καλά, τι σε έπιασε και πάς Clippers και μάλιστα όταν ο Brand πάει 76exrs? Πάνε καλά στο αμέρικα? Η μία κίνηση πιο κουφή απο την άλλη. Υπογράφουν και Jermaine οι Raptors, Jefferson οι Bucks και Magette οι Warriors. Γενικά, η απόλυτη σχιζοφρένια και τρέμω στην ιδέα ότι μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Περί Τουρνουά Ακρόπολις: Εμφανώς βελτιωμένη η Ελλάδα, όχι τόσο λόγο αποτελεσμάτων αλλά κυρίως λόγω συνολικής εικόνας, οι παίκτες έδειχναν ξεκούραστοι
και έτοιμοι για καινούργιες επιτυχίες. Έχω περιέργεια να δώ τις επιλογές του Γιαννάκη (ελπίζω να μην είναι μέσα ο Πρίντεζης και τρελαθούμε) και ελπίζω να δούμε πιο επιθετικό μπάσκετ απο αυτή την ομάδα γιατί σίγουρα μπορεί να το παίξει. Απο εκεί και πέρα, συμπαθητικότατη η Βραζιλία, οι Αυστραλοί γομάρια αλλά ολίγον τι άμπαλοι (πόσα ελεύθερα λέι απ χάσαν, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν) ενώ το μάτς με τη Κροατία δεν το παρακουλούθησα αρκετά για να βγάλω συμπεράσματα. Άντε, να δούμε τι θα γίνει στο προ-ολυμπιακό.
Posted Image

#189 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 July 2008 - 10:09

και Πριντεζης και Πελεκάνος και τραβάμε τα μαλλιά μας...

ο Γιαννάκης έχει κάνει λάθος που δεν εχει παραιτηθεί και καθε του κίνηση διπλοτριπλοτσεκαρετε πια...

και σε περίπτωση αποτυχίας θα φορτωθει πάνω του το αποτέλεσμα

#190 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 posts

Posted 20 July 2008 - 07:47

Εχουμε καλη ομαδα αλλα ακομα δεν εχουμε παιξει με καποια υπερδυναμη για να πουμε οτι ειμαστε φαβορι για μεταλλιο. Μεχρι στιγμης εχουμε σε ολα τα παιχνιδια τουλαχιστον 20 ποντους διαφορα με ομαδες που μαλλον καμια απο αυτες δεν θα παει στους Ολυμπιακους
Posted Image

#191 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 20 July 2008 - 13:44

και Πριντεζης και Πελεκάνος και τραβάμε τα μαλλιά μας...
ο Γιαννάκης έχει κάνει λάθος που δεν εχει παραιτηθεί και καθε του κίνηση διπλοτριπλοτσεκαρετε πια...
και σε περίπτωση αποτυχίας θα φορτωθει πάνω του το αποτέλεσμα

Συγνώμη, αλλά δηλαδή τόση διαφορά κάνουν αυτοί οι παίκτες, που στο κάτω κάτω το πολύ 5 - 10 λεπτά θα παίρνουν? δηλαδή τι επιλογές έπρεπε να κάνει? Όχι ότι διαφωνώ περί Πρίντεζη, αλλά ας μην το φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Όπως και να έχει, πρώτη φορά βλέπω την Ελλάδα να παίζει και να μην είμαι έτοιμος να κόψω φλέβες. Πραγματικά πολύ ωραίο μπάσκετ, έστω και αν η άμυνα έχει ανοίξει, αλλά αυτό είναι νορμάλ και ολίγον τι αναμενόμενο. Δεν μπορείς να είσαι τέλειος και στις 2 πλευρές.

Εγώ πάντως λυπήθηκα τόσο για το Πουέρτο Ρίκο (που το συμπαθώ ως ομάδα) όσο και για Βραζιλία - Καναδά που αποκλείστηκαν, ενώ ήθελα να περάσει και η Γερμανία. Γκαντεμιά ολέ που να πάρει:cry5:

Κατά τα άλλα, Deron ανανέωσε με Utah Jazz:wooi2: έτσι, αν μείνει σταθερός ο πυρήνας αυτής της ομάδας είναι ικανότατοι για μεγάλα πράγματα. Όσο για Posey σε Hornets, ειλικρινά ελπίζω σε πρωτάθλημα απο αυτή την ομάδα, ώστε να γυρίσουν οι τίτλοι στη Δύση.
Posted Image

#192 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 18 June 2010 - 04:25

Bump for the ΝBA FINALS
Πάμε ρε Lakers. Ξυπνα Kοbe και φόρα το δαχτυλίδι

#193 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 June 2010 - 15:31

Ξενερα, ηθελα τους Celtics.
Δε πειραζει παμε του χρονου να τους κοψουμε το 3pit.

qzMHWHd.png

#194 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 June 2010 - 15:38

Lakers ρεεεεεεεεεε... φάνηκε χθες ποια ήταν τα μεγαλύτερα παλικάρια, άξια το πήρανε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#195 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 June 2010 - 15:49

Κι άλλο δαχτυλίδι για τον Κόμπε. Άξιος.
Posted Image