από που κ ως που;
βλέπεις καθόλου μπάσκετ; ξέρεις καθόλου από μπάσκετ; ξέρεις τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ στο μπάσκετ και τι one-man show?
ή τα λες απλά για να τα πεις;
1ον) το σχολιο μου ηταν για τα γλειωδης 'ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδια, δυναστεια, we are back κ ολα αυτα τα γραφικα που αναπαραγουν αυτοι οι noliferes τυποι επιπεδου Σκουντη.
2ον) Ως προς το ομαδα vs one-man show. Εχει αποδειχτει οτι ομαδες που ακολουθουν τι λογικη "ενας παιχτη παιρνει τα 3/4 των προσπαθειων ολης της ομαδας κ ολο το παιχνιδι στηριζεται πανω του" λειτοργουν μια χαρα κ προταγωνιστουν βλ. λεμπρον τζεημς, αιβερσον στην 76ers εποχη. Τι να κανουμε? ετσι γινετε εκει το NBA ειτε το θελεις ειτε οχι. Κ οχι μονο στο ΝΒΑ, Σολομον στον Αρη.
3ον) Που ξερεις εσυ ποσα ξερω εγω απο μπασκετ, ποσο εχω παι3ει κ ποσο εχω παρακολουθήσει?
4ον) Οι λακερζ δεν ειναι ο Κομπυ. Ειναι μεν το πρωτο βιολι, αλλα προφανως θα ειναι κ το πρωτο βιολι, αφου ειναι αυτη τη στιγμη ο Καλυτερος παιχτης στο ΝΒΑ, τι να κανουμε?
5ον) Προφανως το Φαβορι ηταν οι Κελτες. Οι λεηκερζ κ εδω που εφτασαν, παλι καλα να λεμε, αφου αλλιως ξεκινησαν, τραυματιστηκε ο αλλος, πηραν τον Γκαζολ, μεχρι να δεσει, ολα αυτα παιζουν ρολο. Ενω οι αλλοι ειχαν στοχο ρε παιδι μου "παιρνουμε 3 παιχταραδες κ περνουμε πρωταθλημα"
6ο) Η διαφορα ειναι ομως, οτι οι λεηκερζ ειναι νεοι ανθρωποι, κ εχουν τεραστια περιθωρια εξελιξης μπροστα τους. Οι κελτες ηταν για φετο, αντε κ του χρονου, για ποσο ακομα θα αντεξουν τα γεροντια? Εδω τα εφτυσε ο Καρτερ ρε σεις

Κ ασε που δν εχουν παγκο, δλδ τι παγκο, 5αδα δεν εχουν, Ο Ροντο δεν ξερει να σουταρει (εγω τον παω με 1000 παντως, τον καραγουσταρω)
Αυτα μεσες ακρες. Α κ οσο αφορα το στυλακι "τι να πειτε κ εσεις ρε τσουτσεκακια, εγω επαιζα μπασκετ πριν γεννηθείτε, κ εχω κανει αυτο κ αυτο" ξεκώλα γιατι ακουγεσαι σαν 70 χρονων γιαγια "εχω φαει τη ζωη με το κουταλι κ τα σχετικα" κ στην τελικη υπαρχουν τυποι που εχουν παιξει 350971508173 ωρες dota στη ζωη τους, κ παλι feedερια ειναι.