Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Basketball
Posted 12 July 2007 - 14:35
Ομάδα στη ελλάδα:ΑΕΚ
Αγαπημένη ομάδα γενικός:L.A. Lakers
Αγαπημένος παίχτης:Από παλιούς ο Magic(τι πάεινα πεί ποιος είναι αυτός?) και από σημερινούς ο Lamar Odom(παίζει Lakers,μεγάλος παίχτης).

Posted 12 July 2007 - 17:53
Παρων στην μεγαλυτερη στιγμη της ομαδας: Γενευη 1991

NBA ομαδα: Utah Jazz
Αγαπημενοι παιχτες ολων των εποχων: Branislav Prelevic, John Stockton

Posted 12 July 2007 - 22:11
Από παίκτες δεν μπορώ να μην πω τον Air Jordan. Ο αγαπημένος μου εν ενεργεία είναι ο Άλεν Άιβερσον.

Posted 12 July 2007 - 23:08

Favourite NBA players: Larry Bird & Michael Jordan:respect:
Favourite NBA teams: Μιας και δεν έχω κάποια προτίμηση σε ομάδες αλλά σε παίχτες θα πω ότι στην εποχή Jordan,Pippen ήμουν Chicago Bulls, ενώ τα τελευταία χρόνια υποστηρίζω όποια ομάδα παίζει ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους παίκτες:ο Στογιάκοβιτς

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 12 July 2007 - 23:14
Ομαδα στην Ελλαδα:ΠΑΟΚ
Παρων στην μεγαλυτερη στιγμη της ομαδας: Γενευη 1991
:hero:
NBA ομαδα: Utah Jazz
Αγαπημενοι παιχτες ολων των εποχων: Branislav Prelevic, John Stockton
Stockton?Μπράβο!

Posted 12 July 2007 - 23:29
-Σας σκίσαμε στο ποδόσφαιρο...
-Ναι αλλά σας γαμ#@5 στο basket...
Αυτό το παρατήρησα για 1-2 χρόνια και μετά το basket πήγε ξαφνικά στα αζήτητα

Δεν ξέρω όμως αν το γεγονός αυτό ήταν γενικότερο φαινόμενο ή απλα έτυχε στο περιβάλον μου....
Posted 13 July 2007 - 01:07
Με NBA δεν ασχολούμαι οπότε δε ξέρω τι να πω.
Posted 13 July 2007 - 10:53
τρελος μπασκετοβιος
ακομα και τωρα μεσα στην εξεταστικη ξεκλεβω χρονο σχεδον καθημερινα
για να παιξω εστω και λιγο
μιας και με την ομαδα εχουμε διακοπουλες
ομαδα: ΠΑΟ
ΝΒΑ : denver nuggets
αγαπημενος ελληνας: Περπερογλου (ο οποιος επαιζε μικρος στην ομαδα οπου ξεκινησα και εγω)
ξενος : Allen Iverson

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 13 July 2007 - 11:02
ομάδα ΠΑΟ εδώ...
ΝΒΑ όταν παρακολουθούσα... Seattle SuperSonics και παίκτης-είδωλο Shawn Kemp... είχα φανέλα του τότε που εμφανίσεις ΝΒΑ ερχόντουσαν μόνο από Αμέρικα...
και παίκτης μπάσκετ για 15 χρόνια και προπονητής σε μικρά τμήματα για περίπου 8...
Posted 13 July 2007 - 11:17
[ανταγωνισμος mode ON]
επισης Kemp rulezzz
αλλος αγαπημενος Carmello Antony
και πολυ αξιοθαυμαστος ο Nash (παιζουμε και στην ιδια θεση) για τις τρελες πασουλες που βγαζει
Edit: ελπιζω να μην ξεβιδωθεις θειο

Posted 13 July 2007 - 11:20
Καλός ο Nash,αλλά αν θές να δείς καλό PG δές τον Baron Davis,δεν παίζετε το άτομο.Όπως βέβαια και ο Billups που είναι πολύ σταθερός.Από πιο νέους βάλε Ridhour μέσα.

Posted 13 July 2007 - 16:08
Κι εγώ είμαι μέσα.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 13 July 2007 - 17:32
ΟΜΑΔΑ: ΠΑΟ
ΝΒΑ: San Antonio Spurs
Αγαπημένος Παίκτης: Δν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αλλά άμα μιλούσαμε για έλληνες Διαμαντίδης - Παπαλουκάς. (Αν κ για όλους αξίζουν συγχαρητήρια!)
Posted 19 July 2007 - 10:48
(καλα και απο τη ζεστη!)
θα κανονισουμε για κανενα μονακι καπου να μας βολευει ολους
να εχουμε τελειωσει και απο εξεταστικες

Posted 19 July 2007 - 11:05
ΝΒΑ: κι εγώ πιο πολύ πηγαίνω παίκτες, όταν έπαιζε ο Τζόρνταν κλασσικά ήμουν Bulls και ακόμη τους συμπαθώ. Επίσης υποστηρίζω όποια ομάδα έχει τον Σακίλ