αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι το ανιμε αυτο ειναι κατι το μοναδικο!! μακραν το καλυτερο ανιμε με λιγα επεισοδια που εχω δει ως τωρα (και εχω δει αρκετα).
πρεπει ομως να ειμαι η μονη που 8εωρει οτι δεν προχωρουσε αργα

επισης εχω να πω για την rea-l (την πρωταγωνηστρια) οτι ενω πολλοι απο την αρχη δεν την πανε, για μενα ηταν ο λαγος που ειδα αυτο το ανιμε. με τραβη3ε ο σχεδιασμος της και η εμφανιση της ( για την ακριβεια η σκια της) μπορω ομως να πω οτι ενω απο την αρχη την συμπα8ουσα με εκανε να αλλα3ω γνωμη πολλες φορες κατα τη διαρκεια του ανιμε. Ευτυχως το τελος την δικαιωσε.
επιπλεον το τελος ηταν απο τα καλυτερα τελη που εχω δει (συνη8ως τα ανιμε με λιγα επεισοδια δεν εχουν καλο τελος) αφου ολοι ηταν ευχαριστημενοι. εδωσε την αισ8ηση της ολοκληρωσης στο ηδη τελειο αυτο ανιμε.
το ergo proxy εχει γενικα ενδιαφερον χαρακτηρες. απο τους κορυφαιους για μενα ηταν η pino,

η οποια ,αν και παραδεχομαι οτι δεν πολυσυμπα8ω τις loly (δεν 3ερω αν το εγραψα καλα) ηταν απο τις πιο α3ιαγαπητες και ευχαριστες φατσουλες, δεν χορταινες να την βλεπεις και να την ακους!! και ελαφρυνε λιγο το κλιμα της ολης καταστασης.
τελος να προσ8εσω οτι για μενα ενα απο τα καλυτερα επεισοδια ηταν οταν ειχαν μεινει για μερες μεσα στο σκαφος τους και εδειχνε την κα8ημερινη τους ζωη.
παντως το εργκο προ3υ ανετα μου φερνει σε ταινια.