Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#106 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:01

Μπράβο ρε Kenny!
Και είναι από τις ελάχιστες φορές που έβλεπα το opening και δεν το προσπερνούσα!
Zauk, κάνε τον κόπο να δεις το επίπεδο της δουλειάς που έχει κάνει η Animeclipse στη συγκεκριμένη σειρά και δεν θα χάσεις. Οι δε σημειώσεις που έφτιαξε η animeclipse είναι παραπάνω από αρκετές για να καταλάβεις την σειρά σε περισσότερα από τα προφανή επίπεδα.
:nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 11:46

;238216']Με ελληνικους υποτιτλους δεν θα μπορουσα να δω το συγκεκριμενο Anime...Μακαρι να ηξερα Ιαπωνικα να το ευχαριστιομουν ακομα περισσοτερο..

+1 εκτός αν είναι μετάφραση κατευθείαν απ' το πρωτότυπο!:wooi2: Kατόπιν Κεννοσυμβουλής το κατέβασα από Α-Kraze.

Είδα το πρώτο επεισόδιο πριν λίγες ημέρες και το βρήκα υποτονικό, κενό και δυσκίνητο. Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν η σειρά απευθυνόταν σε αμερικάνικο κοινό και δεν έπιασε (δεν το χω ψάξει ακόμα). Σε κάποια σημεία δε έπρεπε να πατάω παύση (και να φοράω γυαλιά πρεσβυωπίας:nanana:) για να δω λεπτομέρειες που εξηγούσαν σημαντικά πράγματα.

Η πρωταγωνίστρια με τα smoky eyes μου φαίνεται απ' τις πιο αντιπαθητικές φιγούρες άνιμε που έχω δει. :burningbe3: Ευτυχώς έμαθα ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος που συμφωνεί με την οπτική μου.

*πιάνει τις ντομάτες που της πετούν και τις τρώει*:try:

Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία όμως γιατί ένα επεισόδιο δεν είναι αρκετό για να βγάλω πόρισμα για όλη τη σειρά.:ureshii:

#108 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 11:55

Σε κάποια σημεία δε έπρεπε να πατάω παύση (και να φοράω γυαλιά πρεσβυωπίας:nanana:) για να δω λεπτομέρειες που εξηγούσαν σημαντικά πράγματα.

Όπως είπα ακριβώς πριν από το post σου, η animeclipse έχει βγάλει και αυτή σημειώσεις οι οποίες είναι ένα ξεχωριστό αρχείο βίντεο πριν το εκάστοτε επεισόδιο. Διαβάζεις λοιπόν τις σημειώσεις που αφορούν το κάθε επεισόδιο μαζεμένες πριν το επεισόδιο και μετά το απολαμβάνεις χωρίς παύσεις.:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 11:59

Όπως είπα ακριβώς πριν από το post σου, η animeclipse έχει βγάλει και αυτή σημειώσεις οι οποίες είναι ένα ξεχωριστό αρχείο βίντεο πριν το εκάστοτε επεισόδιο. Διαβάζεις λοιπόν τις σημειώσεις που αφορούν το κάθε επεισόδιο μαζεμένες πριν το επεισόδιο και μετά το απολαμβάνεις χωρίς παύσεις.:drink:

Και όπως έγραψα ανάμεσα στα πόστς σου, συμφωνώ με τον Zauk που δεν το βλέπει στα ελληνικά και εξηγώ και το λόγο. Sue me! :terror2:

(την κολοκυθιά παίζουμε; ureshii! :wooi2:)

EDIT: απάντηση στο απο κάτω πόστ. Άργησα αλλά το έπιασα το νόημα. Δεν έχω πρόβλημα με τις ελληνικές σημειώσεις και μπορεί να το δοκιμάσω arigatou! :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από himawarinosekai: 28 Σεπτέμβριος 2008 - 12:07

#110 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 12:04

Εγώ σου είπα να διαβάσεις τις σημειώσεις της animeclipse. Είναι τελείως ξεχωριστά αρχεία που δεν παρεμβάλονται μέσα στα επεισόδια. Δεν σου είπα να το δεις από εκεί.
Εδώ είναι... http://www.anime.gr/forums/downloads.php?do=cat&title=extras-notes&id=32
Ε, αν δεν θες ούτε τις σημειώσεις να διαβάσεις στα ελληνικά...

edit: απάντηση στο edit του αποπάνω post:
I will sue you!:bleh:
Και δώσε του μία ευκαιρία ακόμη, ίσως τελικά να σου αρέσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 28 Σεπτέμβριος 2008 - 12:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 12:36

Ergo Proxy........:nod2:
Να ειστε καλα που το βαλατε στην αρχικη σελιδα με την φωτο, με καψατε ασχημα.
Ειδικα ενα μεγαλο respect στη μεταφραση. Να τονισω οτι δεν εχω καθολου προβλημα με την ελληνικη μεταφραση. Ειναι πιο ξεκουραστη για μενα για να πω την αληθεια.
Πρεπει να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει ποτε στη ζωη μου. Αξιζει τον αμεριστο σεβασμο μου. Ειμαι τωρα στο 5ο επ. και βλεπω ενα-δυο επεισοδια τη μερα για να το απολαμβανω. Καιρο ειχα να νιωσω ετσι για ενα ανιμε.

#112 animanthropos

animanthropos

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:50

Τι να πω εγω παιδιά, το ανιμε τα σπασε, μόλις άρχισα δεν δεν είχε τελιωμό. αύριο λέω να το ξαναδώ :nosey: αν και σκέφτομαι για Noein τώρα....τέλος πάντων :knock-knock::knock-knock:.

#113 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 15:46

Απο τη δικη μου μερια το ανιμε δεν ηταν και πολυ καλο.Η καθε σκηνη κρατουσε 5 δευτερολεπτα και μετα κοβοταν για να αρχισει καποια αλλη με αποτελεσμα να εχει γινει αχταρμας.Επισης γινεται δυσνοητο μ αυτον τον τροπο.Για να μην αναφερω το οτι καθε 5 λεπτα πατουσα παυση εκανα ενα 5-10 λεπτο διαλλειμμα και το σινεχιζα γιατι βαριομουνα.Αυτο ειναι το συμπερασμα απο τα 3 πρωτα επεισοδεια που εχω δει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 18:44

Απο τη δικη μου μερια το ανιμε δεν ηταν και πολυ καλο.Η καθε σκηνη κρατουσε 5 δευτερολεπτα και μετα κοβοταν για να αρχισει καποια αλλη με αποτελεσμα να εχει γινει αχταρμας.Επισης γινεται δυσνοητο μ αυτον τον τροπο.Για να μην αναφερω το οτι καθε 5 λεπτα πατουσα παυση εκανα ενα 5-10 λεπτο διαλλειμμα και το σινεχιζα γιατι βαριομουνα.Αυτο ειναι το συμπερασμα απο τα 3 πρωτα επεισοδεια που εχω δει.

Don't. Just don't.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 20:11

Χμ, μάλλον είδαμε διαφορετική σειρά...
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#116 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 22:27

αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι το ανιμε αυτο ειναι κατι το μοναδικο!! μακραν το καλυτερο ανιμε με λιγα επεισοδια που εχω δει ως τωρα (και εχω δει αρκετα).

πρεπει ομως να ειμαι η μονη που 8εωρει οτι δεν προχωρουσε αργα:oo:
επισης εχω να πω για την rea-l (την πρωταγωνηστρια) οτι ενω πολλοι απο την αρχη δεν την πανε, για μενα ηταν ο λαγος που ειδα αυτο το ανιμε. με τραβη3ε ο σχεδιασμος της και η εμφανιση της ( για την ακριβεια η σκια της) μπορω ομως να πω οτι ενω απο την αρχη την συμπα8ουσα με εκανε να αλλα3ω γνωμη πολλες φορες κατα τη διαρκεια του ανιμε. Ευτυχως το τελος την δικαιωσε. :drink:

επιπλεον το τελος ηταν απο τα καλυτερα τελη που εχω δει (συνη8ως τα ανιμε με λιγα επεισοδια δεν εχουν καλο τελος) αφου ολοι ηταν ευχαριστημενοι. εδωσε την αισ8ηση της ολοκληρωσης στο ηδη τελειο αυτο ανιμε.:wooi2:

το ergo proxy εχει γενικα ενδιαφερον χαρακτηρες. απο τους κορυφαιους για μενα ηταν η pino,:blingeye2: η οποια ,αν και παραδεχομαι οτι δεν πολυσυμπα8ω τις loly (δεν 3ερω αν το εγραψα καλα) ηταν απο τις πιο α3ιαγαπητες και ευχαριστες φατσουλες, δεν χορταινες να την βλεπεις και να την ακους!! και ελαφρυνε λιγο το κλιμα της ολης καταστασης.

τελος να προσ8εσω οτι για μενα ενα απο τα καλυτερα επεισοδια ηταν οταν ειχαν μεινει για μερες μεσα στο σκαφος τους και εδειχνε την κα8ημερινη τους ζωη.

παντως το εργκο προ3υ ανετα μου φερνει σε ταινια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 13:01

τελικά... αυτό που έχω να πω είναι ... απόλυτη ικανοποίηση
επιτέλους το τελείωσα μετά από τόσο πολύ καιρό...
συνέχεια το παρατούσα και συνέχιζα με άλλο...

αυτό που έχω να πω είναι ότι όσοι σνομπάρουν τη δουλειά της animeclipse
δεν ξέρουν τι χάνουν και ότι μέχρι τα επεισόδια που είδα
τα αγγλικά γκρουπ είχαν περισσότερα
μεταφραστικά λάθη από ότι η animeclipse.

επιτέλους απόλαυσα ενα anime απο την αρχή μέχρι το τέλος (και ας μεσολάβησε τοσο μεγάλη χρονική απόσταση απο τα επεισόδια ) σε αντίθεση με ότι εχω δει ως τώρα
το τέλος με κάλυψε και ήταν φανταστικό.

η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν διάβασα καμία σημείωση,... οπότε ίσως να έχω μερικά κενά
οι ερωτήσεις μου είναι ως εξής:
Spoiler:

fingo... Μπορείς να μου στείλεις τις σημειώσεις τις animelcipse με mail?

#118 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 13:05

Υπάρχουν για κατέβασμα στο DDL του forum. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 14:45

λολ δεν το είδα ευχαριστώ πολυ.

#120 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 12:23

ρε παιδιά έχω φαί Κολίμα με τι σειρά είναι από τα καλύτερα anime το έκανα download από το
AnimeClipse. Αλλά είχε υποτίτλους μέχρι το επεισόδιο 12:cry5: από εκεί και περά δεν είχε ούτε καν αγγλικούς υποτίτλους …… ξέρετε να μου Πίτε κάνα link για ελληνικούς υποτίτλους ? να το κατεβάσω και αν όχι έστω με αγγλικούς :uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 02 Ιανουάριος 2009 - 21:21
merged

Δημοσιευμένη  εικόνα