Πολυ βαρετο ανιμε.........
Το μονο που με αρεσε ειναι η emo πρωταγωνιστρια.
ΣΟΒΑΡΑ;;;; ΣΟΒΑΡΑ;;;;
ε τί να σου πω ανθρωπε μου, η περίπτωση σου δεν έχει γιατρειά.
Τι βαρεθηκες; να σκέφτεσαι;
Τελοσπάντων, για να μην συγχυστώ σας βγάζω το καπέλο που αρχίσατε τέτοιο thread και για τα όσα λέτε για το Ergo Proxy το οποίο είναι αξεπέραστο και θα είναι για πάραααα πάρααα πολύ ακόμα
Δεν παρατήρησα την κοιλιά που λετε ότι υπάρχει πιθανών γιατί το έχω θεοποιήσει το anime!
Το έχω κατεβάσει όλο από τους Shinsen νομίζω και έχουν κάλη πολύ καλή δουλειά. ΟΙ σημειώσεις τους στο τέλος κάθε σχεδον επισοδείου είναι επιφωτιστικές και όχι μονο στο να καταλάβεις το Ergo Proxy.
Ναι , τα λόγια ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να μεταδόσεις ποτέ τα συναισθήματα που νιώθεις βλέποντάς το.
Το τέλος δε όντως σου δίνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και καταλαγιασμού, ενα τέλος που αρμόζει σε ένα τόσο ξεχωριστό anime
Οσο για την διάρκεια του Ergo Proxy: θα ήταν τρομερό ρίσκο να το συνέχιζαν νομίζω. Η γοητεία του Ergo Proxy κρύβεται μέσα σε όλα τα άλλα και α)στα υποβόσκοντα μηνύματα που μεταφέρει και που πρέπει μόνος σου να εξηγήσεις(το τονίζω,
πρέπει) όπως και η Re-l την κατάσταση που αντιμετωπίζει, όπως και ο Vincent (που στο τελευταίο επισόδειο είναι θεοοοοοοος

:nanana:) , δηλαδή σου
δίνεται το ελεύθερο να σκεφτείς σοβαρά ζητήματα δεν σου υπαγορεύει πως να σκεφτείς σείχνοντάς σου όμως το ηλιθιώδες ή και το ανούσιο!β) και γενικότερα στο μυστηριώδες ύφος του Ergo Proxy
Για να ζυνεχιζόνταν θα έπρεπε να τα διατησήσουν αυτά τα στοιχεία και στο τέλος θα καταντούσε κουραστικό.
Θα πελαγώναμε!!!
Κατά την γνώμη μου το Ergo Proxy κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και νοιάζεται να σηκώσει τον πήχη, όχι μόνο αυτος που του αρέσουν τα anime και manga, πρέπει να το δει. Όπως οι ταινίες μεγάλων σκηνοθετών για παράδειγμα, Kurosawa, Coppola και Fellini και άλλους πολλούς. Αλήθεια το εννοώ αυτό ελπίζω να πιστεύεται το ίδιο!

Γειά σας και νά 'στε καλά!!!