Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#136 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 19:59

Πολυ βαρετο ανιμε.........
Το μονο που με αρεσε ειναι η emo πρωταγωνιστρια.

To αγαπημενο μου ανιμε και δεν δεχομαι οτι ειναι βαρετο (ναι ειμαι απολυτος,καντε μου μηνυση), απλα πρεπει να ξες 1-2 πραγματα απο φιλοσοφια για να καταλαβεις τι πραγματευεται το ανιμε... Γιατι αν οποιο ανιμε δεν ειχε 2-3 λαστιχενιους,μερικα bankai και κανεναν νιντζα το λεγαμε βαρετο θα το ειχαμε κλεισει το καταστημα.... uber OP kai ED songs...
Tωρα βεβαια να μου εχει για πρωταγωνιστρια μια evanescence-lookalike δεν ειναι και οτι καλυτερο,αλλα τουλαχιστον σαν χαρακτηρας ηταν badass η τυπισσα :Ρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 20:01

Πολυ βαρετο ανιμε.........
Το μονο που με αρεσε ειναι η emo πρωταγωνιστρια.

:colddd:
ΣΟΒΑΡΑ;;;; ΣΟΒΑΡΑ;;;;
ε τί να σου πω ανθρωπε μου, η περίπτωση σου δεν έχει γιατρειά.
Τι βαρεθηκες; να σκέφτεσαι;:bahhh:

Τελοσπάντων, για να μην συγχυστώ σας βγάζω το καπέλο που αρχίσατε τέτοιο thread και για τα όσα λέτε για το Ergo Proxy το οποίο είναι αξεπέραστο και θα είναι για πάραααα πάρααα πολύ ακόμα

Δεν παρατήρησα την κοιλιά που λετε ότι υπάρχει πιθανών γιατί το έχω θεοποιήσει το anime!
Το έχω κατεβάσει όλο από τους Shinsen νομίζω και έχουν κάλη πολύ καλή δουλειά. ΟΙ σημειώσεις τους στο τέλος κάθε σχεδον επισοδείου είναι επιφωτιστικές και όχι μονο στο να καταλάβεις το Ergo Proxy.
Ναι , τα λόγια ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να μεταδόσεις ποτέ τα συναισθήματα που νιώθεις βλέποντάς το.
Το τέλος δε όντως σου δίνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και καταλαγιασμού, ενα τέλος που αρμόζει σε ένα τόσο ξεχωριστό anime

Οσο για την διάρκεια του Ergo Proxy: θα ήταν τρομερό ρίσκο να το συνέχιζαν νομίζω. Η γοητεία του Ergo Proxy κρύβεται μέσα σε όλα τα άλλα και α)στα υποβόσκοντα μηνύματα που μεταφέρει και που πρέπει μόνος σου να εξηγήσεις(το τονίζω, πρέπει) όπως και η Re-l την κατάσταση που αντιμετωπίζει, όπως και ο Vincent (που στο τελευταίο επισόδειο είναι θεοοοοοοος:nanana::nanana:) , δηλαδή σου δίνεται το ελεύθερο να σκεφτείς σοβαρά ζητήματα δεν σου υπαγορεύει πως να σκεφτείς σείχνοντάς σου όμως το ηλιθιώδες ή και το ανούσιο!
β) και γενικότερα στο μυστηριώδες ύφος του Ergo Proxy
Για να ζυνεχιζόνταν θα έπρεπε να τα διατησήσουν αυτά τα στοιχεία και στο τέλος θα καταντούσε κουραστικό. Θα πελαγώναμε!!!:terror2:

Κατά την γνώμη μου το Ergo Proxy κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και νοιάζεται να σηκώσει τον πήχη, όχι μόνο αυτος που του αρέσουν τα anime και manga, πρέπει να το δει. Όπως οι ταινίες μεγάλων σκηνοθετών για παράδειγμα, Kurosawa, Coppola και Fellini και άλλους πολλούς. Αλήθεια το εννοώ αυτό ελπίζω να πιστεύεται το ίδιο!:nod2:
Γειά σας και νά 'στε καλά!!!:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#138 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 10:49

Τελοσπάντων, για να μην συγχυστώ σας βγάζω το καπέλο που αρχίσατε τέτοιο thread και για τα όσα λέτε για το Ergo Proxy το οποίο είναι αξεπέραστο και θα είναι για πάραααα πάρααα πολύ ακόμα

ξεπεράστηκε ήδη.
Σεναριακά μπορεί όχι αλλά σε θέματα animtion, δράσης, ανάπτυξης χαρακτήρων
υπαρχουν πολύ καλύτερες δουλειές εκεί έξω.
Οι οποίες δεν σε αφήνουν με την αίσθηση ότι λείπει ένα ολοκληρο επεισόδιο απο ανάμεσα.

Ίσως ο lordof the blues να κουράστηκε απο τους ενοχλητικά αργούς ρυθμούς που δημιουργούν κοιλιά στα μέσα της σειράς.

και η πρωταγωνίστρια δεν ήταν emo ...μάθε να τα ξεχωρίζεις.
πως γίνετε να είναι είναι emo Κάτι που μοιάζει με την τραγουδίστρια των Evanessence?

#139 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 11:05

ξεπεράστηκε ήδη.

Οι οποίες δεν σε αφήνουν με την αίσθηση ότι λείπει ένα ολοκληρο επεισόδιο απο ανάμεσα.

Ίσως ο lordof the blues να κουράστηκε απο τους ενοχλητικά αργούς ρυθμούς που δημιουργούν κοιλιά στα μέσα της σειράς.

και η πρωταγωνίστρια δεν ήταν emo ...μάθε να τα ξεχωρίζεις.:hahaha:
πως γίνετε να είναι είναι emo Κάτι που μοιάζει με την τραγουδίστρια των Evanessence?

Ναι ακριβως Λιζα. Πιστευω με εχεις καλυψει. Απλα βαριομουν να τα γραψω ολα αυτα. ηταν τοσο συγκλονιστικο το τελος της σειρας που απο Proxy ειχε καταντησει Prixei.....:yawn2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 12:28

ξεπεράστηκε ήδη.
Σεναριακά μπορεί όχι αλλά σε θέματα animtion, δράσης, ανάπτυξης χαρακτήρων
υπαρχουν πολύ καλύτερες δουλειές εκεί έξω.

και η πρωταγωνίστρια δεν ήταν emo ...μάθε να τα ξεχωρίζεις.

:smokingg:Καλέ, από ποιό;

Το μόνο που μπορώ νσα σκεφτω είναι το Mononoke-Ayakashi\Bake neko και αυτό μόνο για την εικαστικα του.
Το Ergo proxy για μένα εχει όλο το πακέτο

Αν σας ενοχλεί η 'κοιλιά' στη μέση και βρηκατε τους ρυθμους αφορυτους μαλλον δεν θα είστε και το καταλληλότερο κοινο για τέτοιου είδους anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FinalFantasyVII-XIII: 04 Φεβρουάριος 2009 - 12:38

Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#141 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 18:25

Πωω πολυ ωραιο anime, πολυ εξυπνο και δουλεμενο, πολλοι φιλοι μ λενε οτι ειναι βαρετο και δν εχει υποθεση αλλα για να δεις αυτο το ανιμε πρεπει να εχει και καποιο IQ αλλιως δν θα καταλαβεις τπτ, φανταστικο μου θυμιζει μερικα απο τα games που παιζω

#142 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 18:41

Κατά την γνώμη μου το Ergo Proxy κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και νοιάζεται να σηκώσει τον πήχη, όχι μόνο αυτος που του αρέσουν τα anime και manga, πρέπει να το δει.

Αν σας ενοχλεί η 'κοιλιά' στη μέση και βρηκατε τους ρυθμους αφορυτους μαλλον δεν θα είστε και το καταλληλότερο κοινο για τέτοιου είδους anime.

αλλα για να δεις αυτο το ανιμε πρεπει να εχει και καποιο IQ αλλιως δν θα καταλαβεις τπτ, φανταστικο μου θυμιζει μερικα απο τα games που παιζω

Μου άρεσε το Ergo Proxy (ειλικρινά και πάρα πολύ,ακόμη και το επεισόδιο με τη disneyland)οπότε τί IQ έχω ?Σέβομαι τον εαυτό μου ?

#143 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 18:50

Από τα καλύτερα που έχω δει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο top 10 μου. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι το αρνητικό.

... αλλα για να δεις αυτο το ανιμε πρεπει να εχει και καποιο IQ αλλιως δν θα καταλαβεις τπτ, φανταστικο μου θυμιζει μερικα απο τα games που παιζω

Θα συμφωνήσω με τον aboumonkey: Αυτό με το IQ τι σχέση έχει;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:04

αν εχεις καλο IQ τοτε θα φχαριστηθεις το επεισοδιο με τον τυπο που λεει συνεχεια QQQQQ...

anyway, κορυφαια σειρα που πρεπει να ξαναδω συντομα με ελληνικους υποτιτλους...
ατμοσφαιρα, χαρακτηρες, μουσικη, τελευταια σκηνη...

εχω παντα την αισθηση οτι το τελος ηταν τελος... χωρις να σημαινει οτι οι χαρακτηρες απλα παγωσαν...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#145 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:16

αυτο με το IQ εννοω οτι πρεπει να εκτιμας τις υποθεσεις που εχουν πολιτικα κτλ σε σχεση με συμφεροντα, μαλλον εννοουσα "ωριμοτητα" χρησιμοποιησα λαθος λεξη, επισης εγω στα ελληνικα το ειδα το κατεβασα απο το animeclipse.com και ηταν πολυ καλη η μεταφραση και η ποιοτητα και ακομα καλυτερα κατεβηκε ερκετα γρηγορα

#146 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:51

Όταν αρχίσω να στάζω ζουμιά λόγω ωριμότητας και μπορέσω να βρω επιτέλους τη χρυσή τομή στις διδαχές της φιλοσοφίας και την χρηστικότητα των επιστημονικών επιτευγμάτων, πιστεύω πως θα μπορέσω να καταλάβω μέχρι και το Naruto.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#147 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 00:34

λολ.μηπως να συμφωνησουμε στο "κριση" αντι για ωριμοτητα..
προσωπικα η σειρα με εκανε να αναθεωρησω τις αποψεις μου για την επιστημονικη φαντασια:tensai:μαλλον οταν γραφεις για κατι εκτος πραγματικοτητας,δινεις στον αναγνωστη την δυνατοτητα να κοιταξει πισω,να δει τον κοσμο απο ουδετερη οπτικη γωνια και να κρινει πιο σωστα την ανθρωπινη ιστορια...ή μπορει να λεω βλακειες..:sigh2:
ps:ειμαι σιγουρη πως η εμφανιση της Re-l βγαινει απο το cover του αλμπουμ fallen

seishun jidai wa watashi no subete desu

#148 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 00:46

Ναι, η Re-I ειναι βασισμενη στην Amy Lee των Evanescence
Πολυ καλο ανιμε παντως κατα τη γνωμη μου, αν και εχει 1-2 ακυρα επισοδεια που φαινεται σαν να θελουν να τραβηξουν την ιστορια

Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 01:06

μπερδεύτηκα τωρα γιατί η συζήτηση θυμίζει λίγο τη συζήτηση του NGE

.....και ποιο είναι αυτό το είδος anime για πες μου....
γιατί έχουμε δει τέτοια anime και πολύ χειρότερα και πολύ καλύτερα
οι αργοί ρυθμοί δεν οφείλονται στο είδος του anime αλλά στο σενάριο
και η κοιλιά πάλι στην έλειψη φαντασίας του σεναριογράφου οφείλετε όχι στο είδος.

αλλά γενικότερα θα συμφωνήσω με τον Sunday.

#150 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 03:55

λολ.μηπως να συμφωνησουμε στο "κριση" αντι για ωριμοτητα..

Ακριβώς επειδή η κρίση είναι υποκειμενική δε μου αρέσει η κατηγοριοποίηση με βάση καταλληλότητας κοινού και ωριμότητας όπως, κατά την ταπεινή και αδιάφορη άποψή μου, εσφαλμένα ανέφεραν κάποιοι. Ατομικό είναι ρε παίδες και το γεμίσαμε το θέμα με μπαρμπούτσαλα που δεν μπορεί να καθαρίσει ούτε η Hoi Hoi-san.

Υ.Γ. Για όσους ευφραίνονται στην ωριμότητα και ομαδοποίηση ο παρακάτω οδηγός θα βοηθήσει στην θέαση.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα