Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Summer Time Action...^^

• This topic is locked This topic is locked
91 replies to this topic

#31 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 06 July 2007 - 10:52

και 9μιση να ξεκινάνε και 2μιση ώρες να είναι οι ταινίες... φτάνεις 12. Οπότε προλαβαίνεις λογικά... το πολύ πολύ να προσφερθεί κανάς ιππότης που πηγαίνει προς τα μέρη σου, να σε πάρει στους ώμους... :hahaha:

πολύ τσαμπουκαλευόμαστε και θα σφαχτούμε.....:hahaha::burningbe3::kill4u::hiding_something:

:blush2::tongue::tongue:

#32 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 July 2007 - 11:04

εγώ φταίω καλέ που σκέφτομαι κάθε πιθανό τρόπο να πας σπίτι σου...

το πολύ πολύ να σε "πετάξει" η Lockie... :tongue:

#33 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 06 July 2007 - 11:11

δεν με πείθεις... άλλα πράματα έχεις στο μυαλό σου
:OMG3::Crying2::run:

anyway, θα κανονιστούμε την Τρίτη, χεχ :try:

#34 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 July 2007 - 17:05

Μάλλον δεν προλαβαίνει γιατί Spawn δεν συμπεριέλαβες και την ώρα που θα κάτσουμε μετά την προβολή σε κανένα ταχυφαγείο όπως κάνουμε συνήθως...:Blissfull:...και αν δεν έρθει τότε μαύρο death note που την έφαγε!!!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#35 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 06 July 2007 - 17:42

Δεν ξερω για ταχυφαγιο,αλλα φημες θελουν καποια μελη να παραμενουν στο bar του NOSOTROS μετα τις προβολες και να μπεκροπινουν ασυστολα:wis:

#36 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 06 July 2007 - 19:02

φημες ειναι...
Posted Image

#37 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 July 2007 - 03:48

καλά ... μπορεί να κανονιστεί και meeting ώστε να ορμήσουμε αλλε τσουζάμεν στο χώρο... θα ενημερωθείτε από Δευτέρα

για το μετά εξαρτάται από την όρεξη της παρέας...

#38 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 07 July 2007 - 19:24

και αν δεν έρθει τότε μαύρο death note που την έφαγε!!!:hahaha:

:terror2::oo::OMG3::Crying2:

λυπηθείτε με, έχω και διάβασμα:colddd:

Spoiler:

#39 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 July 2007 - 19:38

μπρος στα ανιμε τι ειναι ο πόνος [διάβασμα] καλή μου...

η τέχνη θέλει θυσίες

δεν τα έχεις ακούσει ποτέ αυτά;;;

#40 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 July 2007 - 20:17

Οk, ιδού και το αναλυτικό πρόγραμμα του Nosotros για τον Ιούλιο...^^

Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#41 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 08 July 2007 - 21:52

Τελικά θα καταφέρω να είμαι μόνο στα Ghost in the Shell. Είμαι πολύ άτυχος.

Αχ γιατί να χρειάζεται να δόσω τα σήματα για την οδήγηση. Πόλυ άδικος ο κόσμος τελικά.

Λοιπόν τα λέμε την Πέμπτη και την Παρασκευή από κοντά παιδιά.
Posted Image

#42 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 09 July 2007 - 00:29

Αμα μου δώσουν ρεπό την Τρίτη θα ερθω για το Wonderful Days αλλη μερα δεν νομίζω να μπορώ...:terror2:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#43 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 July 2007 - 02:30

Aπ' ότι φαίνεται είμαι ο πρώτος που ποστάρει για την πρώτη προβολή (ρεμάλιαααααααααα, κάντε κανα post, ρεεεεεεεεεεεεεεε!). Αν εξαιρέσουμε τα όποια τεχνικά τεχνικά προβλήματα και το πιάσιμο στο λαιμό λόγω το ότι ήμασταν πολύυυυυυυυ κοντά την απόλαυσα την προβολή. Και μάλιστα, πιο πολύ από τις χειμερινές προβολές για δύο λόγους:
1) Eίμαι λάτρης του θερινού σινεμά (καλά, σε μια μικροσκοπική ταράτσα με πανώ μια κουρελοτέντα ήμασταν άλλα δεν με χάλασε ιδιαίτερα μιας κι υπήρχε χαβαλετζίδικη ατμόσφαιρα).
2) Δεν είχαμε ν' ακούμε τα χάχανα της Lockie και της παρέας της σε άσχετα σημεία όπως έκανε στις χειμερινές προβολές. :P
3) Τo Porco Rosso ήταν απλά απολαυστικό (η τρίτη αγαπημένη μου ταινία του Miyazaki μετά το Spirited Away και το Nausica).
4) O Dante80 κέρναγε τσίπουρα όλην την παρέα. (Ψέματα, όλα μόνος του τα έπινε! :D )

Θα λέμε στο Wonderful Days, παίδες! :wis:

#44 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 July 2007 - 02:39

Δεν ποσταραμε ακομα, γιατι μας κουρασες με την πολυλογια σου στον καφε...αχεμ...Ωραια ηταν, αν και υπηρχαν μερικα τεχνικα προβληματακια, τα ξεπερασαμε..Αυριο παλι!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#45 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 10 July 2007 - 06:02

Όλο παράπονα είστε!!!:madtodeath:
Μπορεί ο Vetus να μας κούρασε με την πολυλογία του:blurah5:, μπορεί να πιαστηκε ο λαιμός μας :bahhh:αφού καθίσαμε πρώτο τραπέζι πίστα, αλλά όπως λέει η παροιμία...κάποιου του χαρίζανε γαϊδαρο και τον κοίταζε στα δόντια!
Όσοι πιστοί προσέλθετε σύντομα! Είναι πολύ ωραία φάση στην ταράτσα.:Blissfull:
Και η ταινία ήταν πολύ καλή! Να δούμε και το wonderfull days σημερα αν είναι καλό...

ΥΓ: Vetus, αφού δεν ήρθε η Glastenen και ο Παντελής[για να δέσει στο ''τρίγωνο των Βερμούδων'' (Lockie-Glastenen-Παντελής) και ο Odin:hehehe::terror2:], η Lockie ήταν ήρεμη...:wis:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image