Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Gintama thread

• This topic is locked This topic is locked
197 replies to this topic

#76 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 15 March 2008 - 09:44

Λοιπόν έχω κάτσει να δω το ταπεινό Gintama και από τότε μόνο ταπεινό δεν είναι... Είναι μία καλοσχεδιασμένη σειρά από την Sunrise (Gundam Makers και γενικότερα είναι οι Mecha Anime Makers) που έχει υπερβολικά refference από όλες τις καλές σειρές που υπάρχαν και συνεχίζονται τώρα στην Ιαπώνια και γενικότερα στον κόσμο (πολλές σειρές καινούριες κάνουν στο "24" αναφόρες) και μοναδικοί που θα την εκτιμίσουν την σειρά είναι αυτή που έχουν βαρεθεί τα άνιμε με της υποθέσεις 100+ επεισοδίων (Naruto, Bleach ειδικά το One Piece που είναι και τα κεντρικότερα και τα διασημότερα τώρα πιστεύω) και θλεουν να γελάσουν λίγο βρε αδερφέ.

Αγαπημένος χαρακτήρας by the way Gintoki (Ichigo Gyuunyuu!!!!!)

#77 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 30 March 2008 - 05:28

Πρεπει να παραδεχτω πως ειναι απο τις κορυφαιες σειρες για μενα, λόγω του απιθανου γελιου που εχει σε αρκετα επεισοδια τοσο ωστε να μην βαριεσαι να τα ξαναδεις και των απι8ανων op που εχει. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον θελει να δει ανιμε με δραση και μπολικο γελιο.
Spoiler:

グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Posted Image

#78 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 02 April 2008 - 16:08

είναι αλήθεια ότι το gintama μοιάζει στο bleach?

#79 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 April 2008 - 16:22

μοιαζει μπορει γιατι μαζι με αλλα anime το διακομωδει ^^

#80 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 03 April 2008 - 22:17

New Opening = Win

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=FBi9uzG1WLo[/YOUTUBE]

LfNX0dh.png

#81 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 04 April 2008 - 19:54

πρεπει να μαθω ιαπωνικα και γρηγορα (αν περιμενω απο τους rumbel σωθηκα).

#82 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 05 April 2008 - 22:43

Εμένα πάντως μου άρεσε το νέο ending αν και δεν ήξερα/κατ΄λαβα μερικούς από τους χαρακτήρες... Κατα τα άλλα το Gintama συνεχίζει να κυριαρχεί ως προς τα parody άνιμε. (Το νέο opening είναι από τα πολύ καλά του)

#83 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 07 April 2008 - 22:29

That's how much I love the new OP

RapidShare: 1-Click Webhosting

LfNX0dh.png

#84 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 April 2008 - 09:31

παιδες ποσα επισοδεια εχουν βγει?εχω κατεβασει μεχρι το 52 απο rumble υπαρχουν και αλλα?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#85 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 08 April 2008 - 11:27

παιδες ποσα επισοδεια εχουν βγει?εχω κατεβασει μεχρι το 52 απο rumble υπαρχουν και αλλα?

100 μέχρι τώρα, αλλα RAW μόνο.

53 is out by Rumbel too.

LfNX0dh.png

#86 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 April 2008 - 12:38

πολυ πισω το αφησανε βλεπω γιατι???

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#87 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 14 April 2008 - 16:20

βγηκε το 54 και απλα ενα εχω να πω (εεε να δειξω)
Spoiler:

:hihi2::respect:

#88 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 14 April 2008 - 16:30

ναι ναι...με προλαβες..
κ εγω αυτο βλεπω τωρα~
Posted Image

#89 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 April 2008 - 18:45

μολις ειδα 16 + 17. Γελιο κλασικο, θελω να δω τελικα τι θα γινει με τον αρχηγο των shinjekumi ( η οπως στα κομματια λεγεται ), τον καινουργιο χαρακτηρα που ειναι μελος της 'αντιστασης'....

Αυτο που αρεσε ιδιαιτερα στο 17 ηταν οτι εδειξαν οτι αμα θελουν μπορουν να το κανουν αρκετα σοβαρο. Μιλαω για το τελος με τον γερο- εφευρετη.

#90 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 14 April 2008 - 21:18

Aχαχαχαχα το 54 ήταν όλα τα λεφτά! :hahaha:
Απο τα πιο γελοια.Βεβαια καθε επεισοδιο που βλεπω νομιζω πως ειναι το πιο γελοιο, αλλα τελικα ολα γελοια ειναι.
Ισως να προσπαθησαν να επανορθωσουν για το βαρετο 53.
Καλα, αυτοι οι ανθρωποι που το φτιαχνουν δεν θα στερεψουν ποτε απο χιουμορ? Φτου τους να μην τους ματιασω! Ειδικα αυτο η "just do it" φαση στο τελος ήταν το αποκορυφωμα όλης αυτής της ακυρίλας που επικρατούσε στο επεισόδιο.

Αν μαθαινα ιαπωνικα,το gintama θα ηταν ο κύριος λόγος! Αχ γιατι δεν μπορουν να βγαλουν και αλλα επεισοδια???Τ_Τ