Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Gintama thread

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
197 replies to this topic

#61 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 20:10

Οχι.... έχει 99 και συνεχίζει ακάθεκτο...!!

LfNX0dh.png

#62 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 19:46

ειχα δει μεχρι το 7 πριν κατι μηνες και σημερα δεν ειχα τι να κανω και ειχα κατεβασμενω το 8 και το ειδα. ξαναποροθηκα κατεβαζω μεχρι το 15 :) εχει πολυ γελιο η σειρα απο το 1 επεισοδειο μου αρεσε απλα το ειχα παρατησει λογου του οτι ειχα αρχισει να βλεπω GTO και μετα δεν ετηχε να ξαναασχοληθω

#63 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:27

Και εγώ fun του Gintama παιδιά...Περιττό να σας πω ότι ήταν το anime που με έκανε να ξεχάω κάπως το Gto αν και αυτό δεν ξεχνιέται...Έχω φτάσει στο 52 αλλά από εκεί και έπειτα δεν έχει υπότιτλους στα περισσότερα επεισόδια...Ξέρετε τι παίζει ή που μπορώ να βρω?Posted Image

#64 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:34

Έχω φτάσει στο 52 αλλά από εκεί και έπειτα δεν έχει υπότιτλους στα περισσότερα επεισόδια...Ξέρετε τι παίζει ή που μπορώ να βρω?

τα 51-52 απο που τα βρηκες :wis:?

#65 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:42

Εξελίσσεται απίστευτα ωραία,το βλέπω να τρώει τη θέση από το HnG στο top5 μου :oo:!

#66 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:33

να πω την αληθεια απογοητευτηκα...ολοι λεγαν GINTAMA GINTAMA και περιμενα κατι πολυ ωραιο....δεν μου αρεσε... για την αλήθεια το πρωτο επεισοδιο το είδα με πολυ ζορι και δεν μπορω με τπτ να δω το δευτερο....
:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#67 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:28

Βελτιώνεται πάντως σύντομα σχετικά. Και εγώ με το πρώτο επισόδειο είχα απογοητευτεί πολύ.

#68 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:37

Το πρώτο επεισόδιο εκτός απο διπλό, είναι και filler κατα κάποιο τρόπο. Κάτι σαν introduction episode που δέν υπάρχει στο manga.

LfNX0dh.png

#69 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 21:34

Κανείς δεν απάντησε σε αυτη την ευλογη απορια!:nanteee:
(θελω να δω απεγνωσμενα το 51!)

#70 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 22:09

Aπό το veoh...Δεν τα κατέβασα..

#71 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 11:17

Βλέπω Gintama Live! xD

Spoiler:

Μετά έχει Naruto... :nosey:

LfNX0dh.png

#72 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 11:56

Βλέπω Gintama Live!

εγω το κατεβαζω live :himitsu: (το προγραμματακι φαινεται μαχημοτατο ομως:riiight:)

#73 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 19:18

Bestendo OwEe arc starts next week...

Spoiler:

LfNX0dh.png

#74 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 13:52

ωντας πλεον και εγω gintama-tard εκατσα και σκεφτηκα οτι οπως ολα τα anime εχουν συμβολισμους και μεταφορες απο την ιαπωνικη κουλτουρα και ιστορια ετσι και το gintama κατι θα εχει κατω απο το parody στρωμα του.και οντως κατι βρηκα: ο τοπος ειναι το edo της ιαπωνιας την εποχη των samurai.εχουν εισβαλει οι εξωγηινοι και ελεγχουν την ιαπωνια και κυνηγανε οσους samurai εχουν απομεινει (οπως και απαγορευση χρησης katana).Εχουν σχηματισει μια αστυνομια απο πρωιν ronin.τους sinsengumi.και το σημαντικοτερο που με εβαλε σε αυτη τη διαδικασια ειναι οτι ενω ολοι οι ιαπωνες φορουν παραδοσιακα ρουχα,οι εξωγηινοι φορουν κοστουμια.
οταν αρχισαν να ερχονται οι "δυτικοι" (κοστουμαρισμενοι παντα) στην ιαπωνια
προσπαθησαν να τη "εκπολιτησουν",να επιβαλουν νεα ηθη και εθιμα και κυριως να εξαφανισουν τους samurai.οι ιαπωνες απο αντιδραση και καταπιεζομενοι απο τους εισβολεις τους μισουσαν και η φραση "kimura" ("ξενε" με προσβλητικη εννοια) εχει μεινει απο τοτε.
τελος οι sinsengumi ηταν υπαρκτα προσωπα αλλα χρονολογια και ειδος δρασης τους δε ξερω.
αν θελει καποιος να συμπληρωσει ή να διορθωσει κατι.

#75 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 14:56

Ναί, ο κόσμος είναι σχεδόν ίδιος με την Ιαπωνία του 1800-κατι την εποχή Meiji μετα την Bakumatsu. Οι Shinsengumi όπως και η Joui (Η επαναστατική ομάδα του Katsura που θέλει να διώξει τα Amanto) υπήρχαν στην Bakumatsu. μάλιστα ένας μεγάλος υποστηρικτής της Joui ήτανε ο Katsura Kogoro ο ποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επανάσταση και στην Meiji Restoration.

Οι Shinsengumi αστυνόμευαν το Τόκυο την εποχή Bakumatsu, έτσι ο εχθρός τούς ήταν οι επαναστάτες.
Με λίγα λόγια Shinsengumi vs Katsura.

Spoiler: Revive the Spirit of Joui with Katsurap!

LfNX0dh.png