Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Flyff (Fly For Fun)

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#16 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 21:18

Ok σε εκανα add. Τελικα μαγουλι τον εκανα. I couldn't ressist στους psykeepers:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 01:21

εχω εναν assist full stamina - str 47lvl αν θυμαμε καλα επαιζα πριν το καινουργιο patch
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#18 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 20:14

Εγω παλι πριν 2 εβδομαδες σταματησα να παιζω(επαιζα για 2 εβδομαδες περιπου) διοτι διαβασα καποια posts εδω και απογοητευτηκα.Δλδ στα μεγαλα levels πρεπει να παιζεις 6 ωρες την ημερα για να κανεις κατι?ΕΛΕΟΣ!Εγω παλι παραπανω απο μια ωρα δεν μπορω και ουτε εχω σκοπο να αφιερωσω.Αρα εκανα μια τρυπα στο νερο και ευτυχως το καταλαβα νωρις πριν χαραμησω τα νιατα μου...:P

Εχω 2 sunstones και 2 moonstones και διαφορες καρτες.Αν θελει κανεις να μου πει να κανονισουμε καμια ωρα να μπουμε να του τις δωσω πριν διαγραψω το παιχνιδι απο τον υπολογιστη μου.^^(καλα για τους προχωρημενους δεν ειναι τπτ αλλα για αρχαριους νομιζω ειναι χρησιμα για μετεπειτα)

#19 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 04:42

δεν σε αναγκαζει κανεις να παιζεις 6 ωρες την ημερα Ντορα
μπαινεις και παιζεις οσο εσυ θες :D

#20 nigozeroichi

nigozeroichi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 13:17

Λοιπον ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να το βαλω το παιχνιδι και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα: μολις παει να περασε το patch σταματαει λεγοντας:

the operation timed out
code:12002 result:2

Κοιταξα στο support του παιχνιδιου και σε διαφορα αλλα forums googlαροντας, αλλα τπτ. Αν καποιος απο σας αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα και μπορει να βοηθησει...καθε συνεισφορα ευπροσδεκτη.

P.S: comodo, windows firewall, antivirus etc...ολα κλειστα

#21 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 19:53

Λοιπον ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να το βαλω το παιχνιδι και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα: μολις παει να περασε το patch σταματαει λεγοντας:

the operation timed out
code:12002 result:2

Κοιταξα στο support του παιχνιδιου και σε διαφορα αλλα forums googlαροντας, αλλα τπτ. Αν καποιος απο σας αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα και μπορει να βοηθησει...καθε συνεισφορα ευπροσδεκτη.

P.S: comodo, windows firewall, antivirus etc...ολα κλειστα

Δεν είμαι και ειδικός αλλα θα σου πρότεινα να το κανεις uninstall και να το ξανακατευάσεις :nosey:

...Επιτελους φορεσα Sorain Full Set!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 20:10

δεν σε αναγκαζει κανεις να παιζεις 6 ωρες την ημερα Ντορα
μπαινεις και παιζεις οσο εσυ θες :D

Ναι αλλα λεμε παιζω και κανω κατι της προκοπης.Τωρα αν δεν κανω και τπτ σημαντικο και αυτη η μια ωρα χαμενη ειναι,αρα καλυτερα ας το αφησω!
Ετσι κι'αλλιως δεν μπορει ενας ανθρωπος σαν εμενα τουλαχιστον να συνδυασει τοσα πολλα πραγματα.(γενικα ειμαι μονοχρονικος ανθρωπος)Και να διαβασω για το πανεπιστημιο και να δω anime και να βγω εξω και να παιξω mmorpg ειναι αδυνατον(και θελω και να μου μεινει χρονος να κανω κατι δημιουργικο στο μελλον οταν ξεβαρεθω),αρα ας θυσιασω το τελευταιο που δεν ειναι και τοσο χρησιμο και μου προκαλλει και ψυχοπλακωμα μερικες φορες!:emptyonexg1:

#23 nigozeroichi

nigozeroichi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 20:50

Tο ξανακατεβασα και το ξαναεγκατεστησα αλλα τπτ...τεσπα εφτιαξε μονο του σημερα το βραδυ (ο_0) απλα για να μην μπορω να κανω login πιο μετα ._.

anyway thanx for the response =]

#24 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 14:13

Tο ξανακατεβασα και το ξαναεγκατεστησα αλλα τπτ...τεσπα εφτιαξε μονο του σημερα το βραδυ (ο_0) απλα για να μην μπορω να κανω login πιο μετα ._.

anyway thanx for the response =]

No problem , Αν θες κανε Char στον Mushpoie και add me:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25 nigozeroichi

nigozeroichi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 15:56

No problem , Αν θες κανε Char στον Mushpoie και add me:wooi2:

μωρε εγω μια χαρα θελω....το παιχνιδι φαινεται να εχει αντιθετη αποψη ...

Spoiler:

#26 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 19:20

Oταν πας να κάνεις login , τι σου λει;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27 nigozeroichi

nigozeroichi

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:12

δεν νομιζω οτι μπορεις να βοηθησεις αλλα τεσπα...λεει:

cannot connect to the game
please check the network

στο support του παιχνιδιου υπαρχουν μερικες εκατονταδες post με αυτο το προβλημα και ενας μονο Mod προσπαθει να τα λυσει...αν δεν βαρεθω ισως ποσταρω κι εγω εκει μπας και βρεθει καμια ακρη...γμτ και φαινεται καλο παιχνιδακι :/

EDIT: εδω και 3-4 μερες παιζω κανονικα μιας και το προβλημα διορθωθηκε ετσι οπως δημιουργηθηκε: χωρις να καταλαβω γιατι...

#28 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 19:56

Λοιπόν πολοί απο εσάς ξεκινίσατε να παίζεται χωρίς να έχεται επιλέξει την 'Κλάση' του χαρακτήρα σας.Το παιχνίδι διαθέτει 2 αλλαγές κλάσεων.
η πρώτη αλλαγή , γίνεται στο επίπεδο 15 .
Οι Fighters του παιχνιδιού ειναι οι mercenary οι οποίοι στα 60 γίνονται blade ή knight.(προσωπικά έχω και απο τα 2:gotit:.)
Οι acrobat είναι oi ranged attackers.Στα 60 γίνονται Jester ή Ranger
Οι Μagician στα 60 γίνονται Elementor ή Psychiper
Οι Αssist στα 60 γίνονται BillPoster ή Ringmaster
AoE = Area Of Effect (πολεμούν πολλά τέρατα ταυτόχρονα)
1v1 = 1 versus 1 / 1vs1 (ένας εναντίον ενός)
Knight Info :
Spoiler:

Blades Info
Spoiler:

Ranger Info
Spoiler:

Jester Info
Spoiler:

Elementor Info
Spoiler:

Psychiper Info
Spoiler:

Billposter Info
Spoiler:

Ringmaster Info
Spoiler:

Και εδώ είναι ο χαρακτήρας μου :greece:
Spoiler:

1more screenshot :P (say cheese :blurah5:)
Spoiler:

Ελπίζω να βοήθησα στην επιλογή class . Παρακαλώ ποσταρεται τα όνοματα των Char που έχεται στον Mushpoie Server .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 moytas

moytas

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 10:02

re paidia kana help kai emena sto flyff plsssssssssss to msn mou einai roxamis@mail.gr pls helpppppp

#30 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 21:43

Παιζω και εγω αλλα ειμαι στον Clockworks (Azourion + Gija).