Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Flyff (Fly For Fun)

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 08:37

Δε νομίζω να γνωρίζετε αυτό το mmorpg , επειδή δεν έχουν παίξει και πολλοί έλληνες .....
το game site είναι αυτό : Flyff: Fly For Fun
Τα γραφηκά έιναι πιο 'χαρητομένα' απο τα άλλα mmo και αυτό είναι ένα απο τα στοιχεία που το
κατατάσουν στα πρώτα 5 δωρεάν mmorpg.
Spoiler:

Εάν σας άρεσε παίξτε στον Mushpoie Server το ονομα του Char μου είναι GreekTerror:awww:

Eλπίζω να σας άρεσε :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2 mizuiroElk

mizuiroElk

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 08:44

Α, χαριτωμένο φενεται ^^
Θα το παιξω ^_^
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 08:56

Το έπαιζα πρόπερσυ.Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ ευχάριστο παιχνιδι(την ανοιξη μαλιστα εβαζαν και ανθισμενα sakura:lovulovu::lovulovu:)

Αλλα σταματησα να παιζω γιατι:
1)Out of time
2)Η καρτα γραφικών του laptop μου δεν σηκώνει πολλά πολλα παιχνίδια,και δεν μπορούσα να κάνω καταληψη στον υπολογιστη του αδερφου μου γιατι ετρωγα βρίσιμο:emptyonexg1::emptyonexg1:

Οπου να'ναι όμως θα παρω καινουριο υπολογιστή!(αν ζητησω και σε μερικες μερες)
Και τώρα που τελειωσα και περασα τις Πανελληνιες εχω σκοπό να καω!:hahaha:

Προτιμω να παίξω αυτό παρα το lineage px,γιατι αυτά τα παιζει πολυς λαός και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός απο τους τρελους otakus.Προτιμω ένα less crowded game.:Blissfull: Kαι να μην ξεχασουμε ότι τα υπολοιπα mmorpg εχουν βαρβαρικά γραφικά,ενω εγώ προτιμώ αυτα που είναι πιο χαριτωμενα!

#4 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:29

Το έπαιζα πρόπερσυ.Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ ευχάριστο παιχνιδι(την ανοιξη μαλιστα εβαζαν και ανθισμενα sakura:lovulovu::lovulovu:)
Προτιμω να παίξω αυτό παρα το lineage px,γιατι αυτά τα παιζει πολυς λαός και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός απο τους τρελους otakus.Προτιμω ένα less crowded game.:Blissfull: Kαι να μην ξεχασουμε ότι τα υπολοιπα mmorpg εχουν βαρβαρικά γραφικά,ενω εγώ προτιμώ αυτα που είναι πιο χαριτωμενα!

Είναι αλήθεια οτι τα δέντρα ανθήζουν την άνοιξη :lovulovu:και συγκεκριμένα μαζί με τα δέντρα που ανθήζουν ακολουθεί πάντα ένα event (exp x2 ή drops x2)
Αν και έχω περάσει σχεδόν απο όλα τα γνωστά mmorpg (Lineage 2 , World Of Warcraft , Dungeon Runners, Silkroad , Ragnarok Online):deadga6: KΑΝΕΝΑ δέν μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρον.......
Όσο για τα γραφηκά :wis: δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με τα σοβαροφανή mmorpg που κυκλοφορούν εκεί έξω:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:58

[spam]Seriously, what's the big deal with MMORPG's these days? :huh:[/spam]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 11:05

[spam]Seriously, what's the big deal with MMORPG's these days? :huh:[/spam]

Nα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι... διλαδή να έχει πολλές περιοχές για να εξερευνήσεις, να έχεις πολλές επιλογές για τον χαρακτήρα σου , να έχει πολλά τέρατα για να ανεβεις level.....:Blissfull:
αν και το flyff μειονεκτεί στις περιοχές και τα τέρατα δεν παύει να είναι ενδιαφέρον :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7 mizuiroElk

mizuiroElk

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 09:46

Hehe, έκανα char.
Vancy στον Mushpoie server ^^
Wizard θα τον κάνω ^_^

#8 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 12:09

Hehe, έκανα char.
Vancy στον Mushpoie server ^^
Wizard θα τον κάνω ^_^

Ωραία , σου κάνω pm αλλα δεν είσαι μέσα , τι ώρες μπαίνεις ? :erk:
Πως σου φάνηκε το θέμα του exp , ευκολο ή δυκολο ?
Α έχω και ένα char 25-26 level και ένανα ακόμη 18 και έναν ακόμη 67....:burningbe3:
Ξέρω σου φένεται παράλογο να έχει κανείς τόσους char, αλλα έψαχνα τον καλυτερο :lovulovu:δηλαδή την MutedGirl η οποία είναι Psychiper :blingeye2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 13:58

Φαίνεται συμπαθητικό παιχνιδάκι αν και μετά το WoW έχω αρκετά υψηλές απαιτήσεις και δύσκολα ικανοποιούμαι.Πάντως αν είναι τσάμπα θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί φαίνεται αρκετά καλό.Με βλέπω από τις 27 Ιουλίου που τελειώνει η εξεταστική να μπαίνω και εγώ στη παρέα σας.:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 16:16

Φαίνεται συμπαθητικό παιχνιδάκι αν και μετά το WoW έχω αρκετά υψηλές απαιτήσεις και δύσκολα ικανοποιούμαι.Πάντως αν είναι τσάμπα θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί φαίνεται αρκετά καλό.Με βλέπω από τις 27 Ιουλίου που τελειώνει η εξεταστική να μπαίνω και εγώ στη παρέα σας.:wooi2:

:hi:Έχω παίξει και εγώ wow αλλά δεν με εντυπωσίασε όσο το flyff , αν και γνωρίζω οτι το wow είναι το καλύτερο mmorpg που κυκλοφορεί στην αγορά . To flyff είναι free και το έχουν κατατάξει στα καλύτερα free mmo.
Εάν αρχίσεις και εσύ θα πλυθένουν οι Έλληνες :lovulovu: ωστοσο πολλοί το έχουν παρατήσει. Λόγω δυσκολίας στο exp . Πρέπει να παραδεχτώ οτι η παρουσίαση που είχε κάνει το PcMaster δεν επεισε αρκετούς Έλληνες να αρχήσουν.:uhh:

Μίας και το έφερε η κουβέντα έφτασα τα 74 και 35% (αλλα παίζω περίπου 6 ώρες την ημέρα):burningbe3::blurah5: θέλω να φτάσω τα 75(για το νέο Set)
Spoiler:
μέχρι την τρίτη (αν και δύσκολα) !
Πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι μπορειται να βρείτε εδώ : http://www.flyffworld.com/guides/
:byejg9:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 mizuiroElk

mizuiroElk

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 00:13

(αλλα παίζω περίπου 6 ώρες την ημέρα)

Τα brain sells σου σε μισούνε :o :OMG3:

#12 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 00:18

Τα brain sells σου σε μισούνε :o :OMG3:

Σιγά εγώ έπαιζα WoW 10-12 ώρες τη μέρα επί ένα μήνα:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 12:57

Λιγότερο απο 30 % και ο χαρακτήρας μου θα μοιάζει κάπως έτσι (αριστερά) καλό?Δημοσιευμένη  εικόνα

έγινα 75 level!:deadga6: 7 ώρες κάψημο.....
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 23:13

Το επεζα και 'γω πρόπερσι και είπα να ξαναρχίσω νέο χαρακτήρα στον mushpoi. Assist θα των κάνω:nosey:
Anyway ωραίο παιχνίδι με χαριτωμένα γραφικά (όλα low ωμος,δεν τα σηκώνει το pc) και με πολους παιχτες online , ειδικά στον mushpoi:blingeye2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 14:23

οκ , στέιλε το όνομα του χαρακτήρα σου. εγώ έκανα νεό χαρακτήρα πριν λίγο καιρό.Level 80 αυτή τη στιγμή.
Class: Blade
IGN: GreekTerror
Δημοσιευμένη  εικόνα