Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

I wish...
Posted 23 June 2007 - 12:35
Θα ήθελα ένα άνετο δροσερο κρεβάτι. (οχι με τον Ayu μόνη μου)
Posted 23 June 2007 - 12:45
Θα ήθελα ένα άνετο δροσερο κρεβάτι. (οχι με τον Ayu μόνη μου)

Posted 24 June 2007 - 03:00
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 25 June 2007 - 09:46
Posted 25 June 2007 - 16:02
Ενταξει η πριγκηποπουλα...το αλογο δεν το λυπασαι μεσα στη ζεστη και τον καυσωνα της αθηνας να κουβαλαει την πριγκηποπουλα?Δεν μπορεις να της πεις να ερθει με ταξι και να της δωσεις τα λεφτα??I wish... να έρθει η πριγκηποπούλα με το άσπρο άλογό της, να με πάρει από το χέρι και να πάμε μαζί κάπου διακοπές... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!

Και πριν το ξεχασω, το αλογο δεν εχει air condition...την πριγκηποπουλα δεν τη σκεφτεσαι???

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 25 June 2007 - 19:09
Να μην κάνει κάποιος ένα όνειρο, αμέσως να του το διαλύσετεΕνταξει η πριγκηποπουλα...το αλογο δεν το λυπασαι μεσα στη ζεστη και τον καυσωνα της αθηνας να κουβαλαει την πριγκηποπουλα?Δεν μπορεις να της πεις να ερθει με ταξι και να της δωσεις τα λεφτα??
:hahaha:
Και πριν το ξεχασω, το αλογο δεν εχει air condition...την πριγκηποπουλα δεν τη σκεφτεσαι???

Posted 25 June 2007 - 21:50

Posted 25 June 2007 - 23:02
True. Όπως πρέπει να γκρεμιστούν τα περισσότερα συναισθήματα μας. Όσο περισσότερο αναίσθητος είσαι, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης έχεις.Ειναι κατι αναλογο με το ονειρο του πριγκηπα με το ασπρο αλογο...Αυτη η εικονα πρεπει να γκρεμιστει απο τα θεμελια, γιατι επονται τρελες απογοητευσεις στην real life!xoxoxoxo!
Posted 26 June 2007 - 02:24
Ευχομαι να βρεξει καμια μερα, γιατι προβλεπω να ψηθουμε φετος το καλοκαιρι! Να δροσισει και λιγο ο τοπος βρε...να φυγει ο καυσωνας και η ξηρασια...οχι κανενας κατακλυσμος (για να μη με φανε οι λατρεις του καλοκαιριου)!!!

Posted 26 June 2007 - 10:20
Κοιτα...συναισθηματα δεν πρεπει να γκρεμιζονται..απλα δεν πρεπει να τα αφηνουμε τελειως ανεξελεγκτα..αλλα κατα τα αλλα, λιγουλακι αναισθησια και αγαπη για τον εαυτο μας, κανει καλο...λοιπον ομως...on topic γιατι θα μας μαλωσουν!
Ευχομαι να βρεξει καμια μερα, γιατι προβλεπω να ψηθουμε φετος το καλοκαιρι! Να δροσισει και λιγο ο τοπος βρε...να φυγει ο καυσωνας και η ξηρασια...οχι κανενας κατακλυσμος (για να μη με φανε οι λατρεις του καλοκαιριου)!!!
το γλύτωσες πάνω στη λήξη....
αφού μου χάλασες το ντριμ, το αλλάζω. [αν και οι μοντέρνες πριγκηποπούλες υπάρχουν, τώρα αν έχουν άσπρο αμάξι ή ένα ποδήλατο αντί για άλογο δε ξέρω...]
I wish να μη χρειαζόταν να είμαι υποχρεωμένος να κάνω πράγματα... Να κάνω απλά ό,τι θέλω. Ε , μη μου πείτε πάλι ότι ζητάω πολλά

Posted 28 June 2007 - 08:53
I wish να μη χρειαζόταν να είμαι υποχρεωμένος να κάνω πράγματα... Να κάνω απλά ό,τι θέλω. Ε , μη μου πείτε πάλι ότι ζητάω πολλά
I wish for that also..
Posted 28 June 2007 - 09:18

Και αν γίνεται, εύχομαι να ήταν πάντα χειμώνας....

Posted 28 June 2007 - 09:48

Posted 28 June 2007 - 10:08

Posted 28 June 2007 - 10:12

Ι wish... κάποιοι να βουτάνε τη γλώσσα [και ενίοτε τα χέρια τους που πληκτρολογούνε] στο μυαλό πριν αποφασίσουν να πουν κάτι [στη συγκεκριμένη περίπτωση να ποστάρουν]
ο κόσμος θα ήταν πραγματικά πιο ωραίος...