Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αινίγματα!!!!
Posted 11 June 2007 - 04:26
ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
Γυρίζω σπίτι μου και καθώς μπαίνω στο δωμάτιο μου ανακαλύπτω ότι η μάνα μου έχει πετάξει όλα μου τα CD πάνω στο κρεβάτι!!!
ΑΙΝΙΓΜΑ:
Έστω ότι όλα μου τα CD είναι 100 και δέκα από αυτά είναι γυρισμένα από την καλή μεριά (την μεριά που φαίνεται το σχέδιο κτλ.).Πως θα μπορέσω με κλειστά τα μάτια και χωρίς την αίσθηση της αφής,να χωρίσω τα CD σε δύο ομάδες, έτσι ώστε στο τέλος και οι δύο ομάδες να έχουν ίσο αριθμό γυρισμένων από την καλή μεριά CD?
NOTE 1:Μπορώ να χωρίσω τα CD σε όσες ομάδες θέλω!
NOTE 2:Μπορώ να αναποδογυρίσω όσα CD θέλω και όσες φορές θέλω...
NOTE 3:Το αίνιγμα είναι καθαρά μαθηματικό...
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 12 June 2007 - 08:21

Απλά αν είναι πείτε μου να δώσω την απάντηση...
Posted 12 June 2007 - 14:46

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 12 June 2007 - 18:43
Posted 12 June 2007 - 19:47

Posted 13 June 2007 - 04:48
Αν το κατάλαβα καλά (κι αν θυμάμαι ένα κόλπο με τράπουλες που ήξερα
)
Spoiler:
Σκέψου το λίγο...Πες οτι στη μία 50αδα έχεις 3 αναποδογυρισμένα από την καλή...Άρα στη άλλη έχεις εφτά! Αν αναποδογυρίσεις την 1 από τις 2 θα έχεις στη ΄μία 50αδα 47 CD από την καλή και στην άλλη 7!!!Όχι δεν βγαίνει έτσι, είναι πιο ύπουλο!!!!
Posted 15 June 2007 - 10:33
Posted 15 June 2007 - 12:24
Posted 16 June 2007 - 23:58

Για όποιον ενδιαφέρεται, δίνω την λύση για τον γρίφο με τα 4 τεσσάρια.
Attached Files
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 June 2007 - 04:40
Ήτανε ωραίο πάντως δεν μπορείτε να πείτε????
Παρεπιπτώντος, μήπως ξέρει κανείς το αίνιγμα με τους μοναχούς που έχουν μία αρρώστια αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν? Το είχα ακούσει μία φορά, αλλά δεν το θυμάμαι και το ψάχνω εδώ και 3 χρόνια!!!

Posted 17 June 2007 - 08:36
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!Ε, αφού παραιτήθηκε και ο Kenny:oo: ας πω την λύση....
Spoiler:
Ήτανε ωραίο πάντως δεν μπορείτε να πείτε????

Posted 17 June 2007 - 08:58
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

Ας περάσουμε στο επόμενο λοιπόν.....Βέβαια περνάμε σε κατώτερα γιατί τα καλά που ξέρω σας τα έχω πει ήδη....Αλλά για να συνεχίσει το topic θυσίες πρέπει να γίνουν!!!
Είναι ένας τύπος και θέλει να πάει σπίτι του. Αλλά για να πάει σπίτι του πρέπει να περάσει από μία γέφυρα την οποία, τρέχοντας την διανύει σε 10 λεπτά...
Στη μέση της γέφυρας υπάρχει ένας φρουρός που ξυπνάει κάθε 5 λεπτά, κοιτάει τριγύρω και όποιον βλέπει, τον πιάνει και τον βάζει πίσω στην αρχή της γέφυρας....Πως θα καταφέρει ο τύπος να τον περάσει?

Posted 17 June 2007 - 09:02
:hihi2:
(υποτίθεται οτι είναι σατανικό γέλιο αλλά anyway...)
Ας περάσουμε στο επόμενο λοιπόν.....Βέβαια περνάμε σε κατώτερα γιατί τα καλά που ξέρω σας τα έχω πει ήδη....Αλλά για να συνεχίσει το topic θυσίες πρέπει να γίνουν!!!
Είναι ένας τύπος και θέλει να πάει σπίτι του. Αλλά για να πάει σπίτι του πρέπει να περάσει από μία γέφυρα την οποία, τρέχοντας την διανύει σε 10 λεπτά...
Στη μέση της γέφυρας υπάρχει ένας φρουρός που ξυπνάει κάθε 5 λεπτά, κοιτάει τριγύρω και όποιον βλέπει, τον πιάνει και τον βάζει πίσω στην αρχή της γέφυρας....Πως θα καταφέρει ο τύπος να τον περάσει?
Posted 17 June 2007 - 12:12

Ρε γαμώτο περίμενα μία απάντηση του στύλ ''πάει στο φρουρό και τον αρχίζει στα μπουνίδια ή κατεβαίνει το βουνό και περνάει από το ποτάμι ή ανοίγει ένα portal και μεταφέρεται απέναντι ή προσφέρει ένα νερό στον φρουρό που έχει μέσα υπνωτικό...κλπ!''! Ολα αυτά τα έχω ακούσει...(χωρίς παρεξήγηση τα περισσότερα ήταν από κοπέλες...

Anyway....NEEEEEEXT!!!!!
Είναι ένας τύπος και πάει σε έναν μαγαζάτορα και ο μαγαζάτορας του δίνει 2 ράβδους χρυσού 300 γραμ. η καθε μια! και του λέει ''κάθε μέρα θα μου φέρνεις 100 γραμ. χρυσού για 6 μέρες''. Πως θα καταφέρει ο τυπάς να δίνει στον μαγαζάτορα 100 γραμ. κάθε μέρα, με την προϋπόθεση οτι μπορεί να κόψει τις ράβδους μόνο 2 φορές και ξέροντας οτι ο μαγαζάτορας δεν θα κάνει κάτι με τις ράβδους(εννοώ οτι δεν θα τις πουλήσει ή κάτι τέτοιο)???
P.S.: Είναι πολύ εύκολο αίνιγμα...Ειλικρινά ντρέπομαι που το έβαλα, αλλά δεν είχα και τίποτα άλλο...(βασικά έχω άλλα 3 αλλά είναι ακόμα πιο ηλίθια!!!)
Posted 17 June 2007 - 18:27