Βλεπεις ομως, οι πιθανοτητες ειναι επιστημη, και το οτι το βλεπεις ετσι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχεις οντως μεγαλυτερη πιθανοτητα να κερδιζεις σε τυχερα παιχνιδια αν τις κατανοησεις παρα αν τις αφησεις και νομιζεις οτι ολα ειναι τυχαια. Σε αυτο βασιζονται μεγαλες εταιριες, ειδικα τα καζινο, και ετσι κερδιζουν πολυ συχνοτερα απ'οτι χανουν (και αρα βγαζουν κερδος σε βαρος των παιχτων) χωρις να χρειαστει να κλεψουν.ok
εσεις μπορει να κανετε αναλυσεις επι τον αναλυσεων, αλλα στο τελος παντα καταληγεις να εισαι μπροστα απο 2 κουρτινες εκ των οποιοων η μια κερδιζει και η αλλη οχι και να σου ζητανε να διαλεξεις ποια απο τις 2 νικαει ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
εγω ετσι το βλεπω
μπορει να ειμαι βλακας και να μη το καταλαβαινω αλλα εγω αυτο ξερω
Κατα τ'αλλα καιρος να σκεφτουμε πως θα λυσουμε το αινιγμα που εβαλε ο Haku4ever

Έχουμε 9 μπάλες και 1 απο αυτές έχει διαφορετικό βάρος απο τις άλλες ( ΔΕΝ ξέρουμε αν είναι ελαφρότερη ή ποιο βαριά απο τις άλλες ) . Με 3 ζυγίσεις πρέπι να βρούμε ποια είναι η μπάλα και το βάρος της συγκριτικά με τις άλλες ( αν ειναι μεγαλύτερο ή μικρότερο ) . Η ζυγαριά είναι απο αυτές που είχαν στα μπακάλικα , με τους 2 δίσκους να κρέμονται δεξιά - αριστερά .
Edit: Jiraiya, that's probably the lamest riddle I've ever heard