Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#826 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 28 March 2012 - 20:34

Η πρόκληση με κατακλύζει (κυρίως γιατί το τόλμησαν). Και από αυτά που δείχνει στο πόστερ δεν φαίνεται ιδιαίτερα γουτσουνιάρικο, οπότε ο λόγος για να βγει σε anime θα είναι άλλος.
Τώρα για το genre, κακές εντυπώσεις στο λογοτεχνικό κομμάτι δεν μου έχει αφήσει, παρόλο που γνωρίζω ελάχιστες σειρές. Εννοείτω ότι θα είναι καλύτερο από τα τελευταία που έχει βγάλει η noitamina.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#827 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 March 2012 - 20:39

Το link το ξαναεπισκεφτήκατε;

Gengoroh Tagame: Shirogane no Hana Manga Not Getting TV Anime (Updated)
posted on 2012-03-28 12:00 EDT
Manga creator denies report

Update: Manga creator Gengoroh Tagame reported on Thursday that the news of the anime adaptation is not true and added that he does not know anything about it.

Μου φαίνεται ότι στην Ιαπωνία γιορτάζουν την Πρωταπριλιά λίγο πιο νωρίς.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#828 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 March 2012 - 20:41

:hahaha::hahaha:
Έλα ρε γαμώτο γιατί; Εξακολουθώ να το προτιμώ από το BRS και το GC πάντως.

#829 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 28 March 2012 - 20:42

και ηθελα να τν δω τν κυριο...:hahaha::uhh:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#830 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2012 - 20:40

Βγήκε το πρώτο OVA του Tight Rope από τους aarinfantasy. Σε γενικές γραμμές οκ γλυκούλι I guess δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, έχει την αφέλεια και την χαζομαρούλα που έχουν τα περισότερα δείγματα του genre αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα. Το manga μου άρεσε γι αυτό που είναι πάντως και το ίδιο πάνω κάτω ισχυει καιμε την anime μεταφορά. Ομολογουμένως αυτό που με πείραξε ήταν η ψιλοάθλια μουσική υπόκρουση και το animation το οποίο έμοιαζε σαν να μας έχει έρθει από το 2002. Δεν ξέρω ίσως καλόμαθα από το καλογυρισμένο AnK ή το Sekai Ichi με τα φρου φρου και αρώματα αλλά μου κακοφάνηκε το πόσο Low budget ήταν το OVAκι.

#831 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 09 June 2012 - 20:47

Έχω να θέσω ένα ερώτημα. (Μπορεί να έχει τεθεί και νωρίτερα). Όποιος βλέπει (όχι αποκλειστικά) yaoi πρέπει να ανησυχεί για τον εαυτό του;
Posted Image

#832 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2012 - 20:54

Όχι. Αλλά όποιος (νομίζει ότι) trollarei από την άλλη.... ;)

#833 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 09 June 2012 - 20:58

Σοβαρά το έχω απορία. Εντάξει, μπορεί να έθεσα την ερώτηση ελαφρώς κωμικά αλλά σοβαρά αναρωτιέμαι.
Posted Image

#834 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 June 2012 - 21:03

Τότε μήπως να το προσδιορίσεις λίγο παραπάνω αυτό το ανυσηχεί για τον εαυτό του;
Just in case you refer to sexual identity issues, τα yaoi δεν απεικονίζουν ρεαλιστικές γκέι σχέσεις. Είναι ειδιλλιακά ρομάντζα.

Posted Image

#835 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 09 June 2012 - 21:05

I did refer to that. :ureshii:
Posted Image

#836 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 09 June 2012 - 21:08

Θέλω να κατεβάσω και εγώ το Ova του Tight Rope αλλά δεν ξέρω τίποτα από το site των AarinFantasy... Can someone help me please, I really want to see it.

#837 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2012 - 21:09

Δεν θα αρχίσεις να βλέπεις τον κολλητό σου αλλιώς επειδή είδες ένα boku no pico. Μην ανησυχείς Tzikei. :P

Οι δουλειές τους υπάρχουν και στο TokyoTOsho Keito. Στο forum των Aarinfantasy Πάντως υπάρχει τομέας που λέγεται anime downloads και έχει torrent/host files/ddl subsection.

#838 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 June 2012 - 21:11

Κeito, σoy στέλνω λινκ σε pm.

Posted Image

#839 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 09 June 2012 - 21:12

Δεν θα αρχίσεις να βλέπεις τον κολλητό σου αλλιώς επειδή είδες ένα boku no pico. Μην ανησυχείς Tzikei. :P

Οι δουλειές τους υπάρχουν και στο TokyoTOsho Keito. Στο forum των Aarinfantasy Πάντως υπάρχει τομέας που λέγεται anime downloads και έχει torrent/host files/ddl subsection.

Αα ευχαριστώ πολύ. Απλά επειδή δεν έχω συνηθίσει ακόμα το forum των Aarinfantasy έχω ψιλοχάσει τον μπούσουλα. Anyway, ευχαριστώ πολύ :)

EDIT: Τώρα είδα το μήνυμα της Vagelio. Ευχαριστώ πολύ :)

Edited by Keito, 09 June 2012 - 21:13.

#840 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 09 June 2012 - 21:14

Αν το δούμε μαζί;

Θέλω να κατεβάσω και εγώ το Ova του Tight Rope αλλά δεν ξέρω τίποτα από το site των AarinFantasy... Can someone help me please, I really want to see it.

Edit: Με πρόλαβαν ήδη... ^^'

Edited by TziKei, 09 June 2012 - 21:15.

Posted Image