Για το όνομα του χάους παιδιά. Βλέπω ακόμα άτομα που δεν καταλαβαίνουν πόσο φυσιολγικά είναι τα yaoi.
Καταρχας απευθύνεται στον γυναικείο πληθυσμό καθαρά, δεν χρειαζεται τα αγορια να φρικάρουν. Οπότε ουσιαστικά δεν εχει σχέση με τις σεξουαλικές προτιμήσεις αφού αν είσαι κοπέλα και διαβάζεις είναι απολύτως φυσιολογικό να σου αρέσει αφου έχει μόνο κιουτ αγοράκια.
Είμαι στρειτ,λατρευω τα αγόρια, γ αυτο μ αρεσουν τα yaoi και γενικα τα hentai και οχι τοσο τα yuri. Σε αγορια είναι φυσιολογικό να μην αρέσει και αρκετές κοπέλες καταλαβαινω πως μπορει να το βρίσκουν περιεργο και ανωμαλο. Μα δεν είναι. Το μεγαλύτερο ποσοστο τον κοριτσιών στην Ιαπωνία ασχολούνται με αυτα, αλλιως δεν θα υπηρχαν. -.-
Εχω κουραστεί με αυτη την ιστορία με τα yaoi και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ακομα ατομα που θεωρουν τον εαυτο τους οτακου και δεν καταλαβαίνουν την εννοια τους.
Στα περισσοτερα κορίτσια αρεσουν τα yaoi οπως στα αγορακια και αρκετα κοριτσακια τα yuri. Αυτο ειναι ολο. Το internet ειναι γεματο με χειροτερα απο τα yaoi. Χαλαρώστε.
(Συγγνωμη για το σπαμ, ειδα τις αρχικες συζητησεις και εκνευριστηκα
Αν μαθω κατι παραπανω για τα yaoi anime θα ενημερωσω
)
Καταρχας αυτο που εσυ θεωρεις normal δεν ειναι απαραιτητα το ιδιο και για καποιον αλλον.
Κατα δευτερον, απευθυνεται στον γυναικειο πληθυσμο γιατι σε αυτο το κομματι του πληθυσμου εχει την
περισσοτερη (αν οχι μόνη σε αυτην την περιπτωση) απηχηση και οχι επειδη το εκτιμα μονο το γυναικειο φυλο.
Το θεμα με τα yaoi δεν ειναι οτι εχει cute αγορακια, ειναι οτι εχει cute αγορακια να ειναι overly friendly with eachother. Με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα φυσικα (τα οποια ειναι και λογος αντιπαθειας απο το ανδρικο φυλο κατα τη γνωμη μου).
Τριτον, αποτελει μερος προπαγανδας (οχι απαραιτητα επιπολαιας/εκουσιας) για τους ομοφυλοφιλους καθως καθιστα προτυπα στυλ seme και uke τα οποια στην πλειοψηφια των περιστασεων δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα (οπως και οι "κουνιστοι" που βλεπουμε στις τηλεορασεις).
Οι ομοφυλοφιλικες σχεσεις αμφιβαλλω αν συμπεριλαμβανουν αντρες που ειναι effeminate σε συμπεριφορα ποσο μαλλον σε εμφανιση.
Επισης, ετσι οπως το λες καταλαβαινω οτι τα διαβαζεις για να δεις το Mr.A x Mr.B αποκλειστικα και οχι γιατι σου αρεσει το story?
Τεταρτον, δεν γνωριζω προσωπικα κανενα αγορι που να ειναι fan των Yuri και πιστευω πως ειναι πιο πολυ ο τροπος με τον οποιο δικαιολογει το γυναικειο φυλο την ελξη τους προς τα yaoi (λεγοντας "Οπως και σε εσας αρεσουν τα yuri", το οποιο μου εχουν πει αρκετες φορες) παρα αντιστοιχια στην πραγματικοτητα. Και για του λογου το αληθες γιατι να δικαιολογηθεις; Σου αρεσει; Τελος. Δεν υπαρχει κατι παραπανω να πουμε. Εφοσον δικαιολογεισαι σημαινει πως ειτε κατι κανεις λαθος ειτε κατι νιωθεις πως κανεις λαθος.
Οπως εισαι εσυ ελευθερος να σου αρεσει κατι, ετσι ειναι και ο αλλος ελευθερος να μην του αρεσει κατι. Οπως εσενα σου αρεσει πολυ κατι ετσι και εμενα δεν μου αρεσει πολυ κατι. Οπως καποιοι ειναι φανατικοι για κατι, ετσι καποιοι αηδιαζουν για αυτο το κατι. Δηλαδη οπως εσυ μπορεις βγεις και να πεις "Μου αρεσει αυτο", ετσι μπορει να πει και ο αλλος "Εμενα δεν μου αρεσει αυτο".
Και οπως θα πεις "Πως γινεται να μην σου αρεσει αυτο?" ετσι θα πει "Πως γινεται να σου αρεσει αυτο?"
Απλα το θεμα ειναι με πια σειρα γινεται.
Το οτι το internet ειναι γεματο με πραγματα χειροτερα απο τα yaoi και το ξερουμε και επισης δεν αποτελει ειχειρημα. Ο λογος ειναι απλος. Θα σου πει καποιος: "Στην Αφρικη τα παιδακια πεινανε", αλλα εσυ το φαγητο σου θα το πεταξεις οταν χορτασεις.
Η πιο λιανα, επειδη υπαρχουν και χειροτερα δεν σημαινει πως ειμαστε καλα, γιατι με αυτη την εννοια, υπαρχουν και καλυτερα.
Και για να πω και κατι ολοκληρωμενο και να ξεκαθαρισω σκεψεις, ως γενος πραγματι επισημως το yaoi ειναι by girls to girls. Για ομοφυλοφιλους ανδρες υπαρχουν τα bara.
1ον) Σύνελθε, δεν βρίσκεσαι στην Ιαπωνία, βρίσκεσαι στα τριτοκοσμικά βαλκάνια, στην χώρα των Γκιαούρηδων/Ραγιάδων/Γραικών.
2ον) Μεταξύ μας, ανώμαλο είναι να διαβάζεις ένας staight άντρας yaoi, αλλά:
3ον) Εάν δεν έχεις αμφιβολία γιά την σεξουαλικότητα σου, δεν βλέπω πρόβλημα.
4ον) Σε μιά ανατολίτικη χώρα όπως η Ελλάδα "αυταταπράματα" είναι κόκκινο πανί.
Καλά είναι τα yaoi αλλά καλό είναι να καταλαβαίνουμε κοινωνιολογικά τον γυφτοκάγκουρα που έχουμε δίπλα μας, ο οποίος δεν τα καταλαβαίνει, γιατί από παιδεία κλατς-μπαν.
1ον) Δεν ειμαι ουτε Εθνικιστης ουτε τιποτε τετοιο, αλλα θα σε παρακαλουσα να μην αποκαλεις τους κατοικους της χωρας μας με λεξεις οι οποιες ειναι υποτιμιτικες στις αλλες γλωσσες και συνωνυμα της λεξης σκλαβος.
2ον) Μεταξυ μας δεν ειναι ανωμαλο να διαβαζει ενας straight yaoi. Απλως η πλειοψηφια δεν τους αρεσει και εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τι βρισκουν στα yaoi και τα διαβαζουν.
3ον) Συμφωνω αλλα και παλι δεν καταλαβαινω τι ρολο παιζει η σεξουαλικοτητα.
4ον) Δεδομενου οτι εχουν γινει gay γαμοι στη ζουλα, αυτο που λες δεν ισχυει.
Δεν χρειαζεται να μην εχεις παιδεια για να μην καταλαβαινεις κατι. Αρκει:
1ον) Να μην εισαι συνιθισμενος σε αυτο,
2ον) Να μην εχεις προσπαθησει να το καταλαβεις
ή
3ον) Να μην θελεις να το καταλαβεις.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 14 Οκτώβριος 2011 - 12:21