Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Started By
tinagk
, Jun 03 2007 18:10
904 replies to this topic
Posted 13 April 2011 - 05:59
Το aarinfantasy εβγαλε το Οtona ni natte mo αλλα πριν βιαστει απο την χαρα της καμια σας και το κατεβασει, ενημερωνω οτι ειναι σε animated manga στιλ οπως το Gokujou no Koibito (to be honest it is worse)

Posted 16 May 2011 - 13:04
Βγήκε επιτέλους και το δεύτερο OVA από Sex Pistols. Γέλασα σε αρκετά σημεία αλλά ειλικρινά μιλώντας μετά με πόναγε το κεφάλι μου από την βλακεία που δέρνει αυτό το anime. Ελάχιστο fanservice και τρελοί τρελοί συνδυασμοί. Nτάξει την έκαψα την ασφάλεια και για σήμερα.
Posted 17 May 2011 - 23:44
Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit το είδα επιτέλους!!!
το περίμενα τόσο καιρό και φυσικά έμεινα με το πλιιι στο χέρι...
πω πω θέλω και άλλο !!!!
δεν μπορώ με τη φωνή αυτού του seiyuu τον αγαπάω!
μέχρι και τα opening/ending songs Μου φάνηκαν υπέροχα.
πάω να διαβάσω τα Manga
edit το είδα επιτέλους!!!
το περίμενα τόσο καιρό και φυσικά έμεινα με το πλιιι στο χέρι...
πω πω θέλω και άλλο !!!!
δεν μπορώ με τη φωνή αυτού του seiyuu τον αγαπάω!
μέχρι και τα opening/ending songs Μου φάνηκαν υπέροχα.
πάω να διαβάσω τα Manga
Edited by Erisadesu, 18 May 2011 - 00:29.
Posted 18 May 2011 - 13:54
Και μέτα από τόση αναμονή ήρθε το 2ο OVA...και μας άφησε έτσι:
Γιατί?Γιατί???

Γιατί?Γιατί???
Spoiler:
Does this darkness have a name?
Posted 04 June 2011 - 15:22
Scratch that από ότι είδα πρόκειται για animix (wtf is that?). ;_; Έχει όμως πολύ ωραίο art από ότι είδα από κάποιες εικόνες.
Spoiler:
Edited by iristella, 04 June 2011 - 15:34.
Posted 21 July 2011 - 21:34
Youtube Video
Sorry for the meaningless post αλλά καιγόμουν να το μοιραστώ με το που το είδα!!!

Kyaaaah~ Iason-samaaaaaaaa!!!

Posted 22 July 2011 - 16:44
Δεν έχω διαβάσει ποτέ yaoi.Και μόνο που βλέπω εικόνες από τέτοια manga αηδιάζω...Τώρα ο καθένας με τα γούστα του!
Posted 22 July 2011 - 23:52
Όχι flaming όχι trolling σε thread και subfora. Also don't feed the trolls. Νομίζω όλοι θυμόμαστε τι γινόταν στην ταινία Gremlin.
Several posts deleted. Carry on.
Several posts deleted. Carry on.

Posted 28 July 2011 - 14:43
Ok Εκανα μια βολτα απο myanimelist και ειδα 2 ωραιοτατες αναγγελιες!!!
1: 2nd season of Sekai-ichi Hatsukoi
2: new project announcement Hybrit Child!!!
Nice!!!
By the way there are other mangakas besides Nakamura Shungiku.. Αλλα δεν πτοουμαστε!! Απο το τιποτα!!!!
Ασχετο τελικα με το Ai no kusabi τι εγινε?
1: 2nd season of Sekai-ichi Hatsukoi
2: new project announcement Hybrit Child!!!
Nice!!!

By the way there are other mangakas besides Nakamura Shungiku.. Αλλα δεν πτοουμαστε!! Απο το τιποτα!!!!
Ασχετο τελικα με το Ai no kusabi τι εγινε?

Posted 08 August 2011 - 18:35
Lucy μου εγώ έχω δει τα πέντε πρώτα επεισόδια ( πριν λίγες μέρες μεταφράστηκε το 6ο), και δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα. Δεν ξέρω βέβαια πως θα το εξελίξουν αργότερα. Είναι στηριγμένο σε ένα παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν το βάζω στην κατηγορία των yaoi. Τσέκαρε το πρώτο επεισόδιο για να πάρεις μια γεύση. Και τα υπόλοιπο στο ίδιο στυλ κυμαίνονται.....
Posted 30 August 2011 - 19:55
Xαρη σε κάποια ευγενικά πλάσματα θαμώνες του internet (you know who you are) τράβηξε την προσοχή μου το παρακάτω project.
Φαίνεται τόσο όμορφα κατεστραμμένο.
Youtube Video
Φαίνεται τόσο όμορφα κατεστραμμένο.