Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#556 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 23 September 2010 - 18:28

(Δοκίμασα και non-yaoi, σε mystery αλλά η υπόθεση είχε ένα plothole ΝΑΑ . Το άφησα.)

Ε,και?Κοίτα πόσα plotholes έχει το bleach,μια χαρά πουλάει.:hihi2:
On topic,ακόμα για το Sekaiichi Hatsukoi δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία και αριθμός επεισοδίων, αλλά το έχει αναλάβει το studio DEEN,όπως και το Junjou Romantica.Οι seiyus για το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι οι Takashi Kondo και Katsuyuki Konishi.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#557 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 23 September 2010 - 18:40

Γι'αυτο υπαρχουν τα fillers.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#558 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 September 2010 - 13:42

Λίγο θεωρία τώρα· οι Uke μέσα από τα άνιμε αλλά και την πραγματικότητα.
http://katsuninken.livejournal.com/4260.html
Spoiler:

Υποψιάζομαι ότι έχει γράψει και άλλες αναλύσεις πάνω στο θέμα αλλά τώρα δεν προλαβαίνω να δω τα άλλα ποστ.

Edit: Αυτό το ποστ και τα σχόλια του αλλάζουν πολύ την ερμηνεία των όρων.

Edited by meidei, 24 September 2010 - 17:58.

#559 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 25 September 2010 - 09:49

παιδιά έχει κανεις να προτείνει κάτι καλο??δοκίμασα το"betrayal knows my name"(ακόμη προσπαθώ να το τελειώσω)so θέλω να ξεκινήσω να βλέπω κάτι παράλληλα...

#560 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 September 2010 - 10:26

Edit: Αυτό το ποστ και τα σχόλια του αλλάζουν πολύ την ερμηνεία των όρων.

Αυτό το ποστ με ενόχλησε πολύ. Και μόνο το ότι μιλάει για uke/seme λες και είναι κατηγορίες ανθρώπων defined by birth με έναν απόλυτο δήθεν μυστηριακό τρόπο με τις νότες ποίησης και μελαγχολίας που πετάει ανά διαστήματα λες και ξέρει το μυστικό του σύμπαντος σα σαμάνος....

Σχεδόν εκνευρίστηκα.

Το να βρίσκεις uke χαρακτηριστικά σε ένα παιδί όταν είσαι ενήλικας είναι γaμημένα προφανές, τα παιδιά δεν έχουν διαμορφώσει πλήρως την προσωπικότητά τους και εννοείτε ότι είναι πιό αθώα και επηρεάζονται εύκολα. Το να αποδίδεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο ότι ο άλλος είναι by definition uke και ότι they recognized each other from like miles away, sorry but it's bullshit.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι άκρατες γενικεύσεις, το υπερφίαλο στυλ του τα ξέρω όλα, το ότι προσπαθεί να περάσει την άποψή του ως απόλυτη αλήθεια, γιατί βέβαια είναι βετεράνος σε ό,τι έχει να κάνει με uke/seme, η και καλά heart warming personal, therefore absolute truth, story, το ότι αγνοεί πλήρως ό,τι ισχύει για την ψυχολογική ανάπτυξη και διαμόρφωση των ανθρώπων, αλλά πραγματικά ακόμα και μετά την δεύτερη ανάγνωση σκευτόμουν ότι ο τύπος είναι douchebag και πραγματικά meidei δεν καταλαβαίνω τι σου άρεσε σε αυτό το άρθρο.

Posted Image

#561 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 September 2010 - 11:52

Συμφωνώ με την Anelis. Ο τύπος πάει να το παίξει ποιητής, ψυχολόγος, something. Τι κουλαμάρες είναι αυτά που λέει; Για παράδειγμα, από που προκύπτει ότι ο τρόπος που έδειξε το βάζο που κρατούσε σημαίνει αυτό:

This is the hallmark uke action. This is how an uke very politely says, "I really like you, and I want you to like me too." Odds are he couldn't have cared less about the bugs in my jar, but he wanted to connect with me, and he wanted to do it on my terms. That's what an uke does.

:kakaka::kakaka:

Βασικά ρε παιδιά όλο αυτό το uke-seme thing δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. As far as i know, οι περισσότεροι gay έχουν και τους 2 ρόλους. Βασικά τέτοια κατηγοριοποίηση δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Εκτός ίσως από ειδικές περιπτώσεις ή αν μιλάμε για τραβεστί που είναι άλλο πράγμα.

Posted Image

Posted Image

#562 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 25 September 2010 - 12:18

Απλώς έχει γέλιο.

Εχει καποιες παρατηρήσεις με δόσεις αλήθειας, και συμπεράσματα κουκουρούκου.
Περισσότερα δείχνει για αυτόν που το γραψε παρά για το uke/seme thing.:hihi2:

Για τα yaoi δεν ξερω αν ισχύουν γιατι δεν ειμαι και κανας φοβερος γνώστης του αντικειμενου (φανταζομαι πως όχι πάντως), αλλα για την πραγματικότητα, έτσι κι αλλιώς οποιος παει να κανει ομαδοποιησεις στους ανθρωπους θα φαει τα μουτρα του.

Just for laughs. εχει όντως γελιο ετσι οπως ξεφτυλιζει ολο το ρομαντζο της υποθεσης.

stasou%2520mygdala.jpg

#563 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 September 2010 - 12:58

Παίδες και παιδούλες δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όλοι ξέρουμε ότι ένας μόνο εγγυημένος και αξιόπιστος τρόπος υπάρχει για να δείς αν κάποιος είναι seme ή uke.:hahaha:
Ok σοβαρά τώρα το άρθρο ήταν plain silly. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να το πάρει κανείς σαν το αστείο που κανουν οι fujoshi μεταξύ τους προσπαθώντας να προσωποποιήσουν yaoi στερεότυπα σε ζωντανούς ανθρώπους. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι μια συζήτηση για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα έχει θέση σε ένα thread για anime που σημειωτέον είναι κατεξοχήν μη ρεαλιστικά.

#564 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 25 September 2010 - 14:18

Εγώ το βρήκα ενδιαφέρον επειδή είναι μια νέα οπτική στην όρο. Όπως όμως σχολίασα και στο blog, δεν συμφωνώ παρά σε ελάχιστα πράγματα μαζί του (πχ στα πολύ βασικά όπως ότι είναι inborn χαρακτηριστικό διαφωνώ· ούτε και με το καλούπωμα συμφωνώ), ωστόσο θέλω να δω που θα το πάει.

Πάντως μια έλλειψη στον ορισμό seme/uke υπάρχει. Χαρακτηρίζουν προσωπικότητα; Θέση κατά το σεξ; Και τα δυο; Μάλλον το τρίτο, συμπεραίνω.

//Το τεστ βγάζει συνεχώς την ίδια απάντηση. Θα ξεκινήσω να πιστεύω ότι είναι έγκυρο -_-

Edited by Kenny, 25 September 2010 - 14:20.
merged

#565 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 25 September 2010 - 14:32

i don´t need a test...είμαι seme...XD
Posted Image

#566 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 27 September 2010 - 14:30

Εχτές είδα όλα τα ova του okane ga nai(no money) και μπορω να πω μου αρεσε πολυ το anime σαν ιστορια αν και τελιωσε λιγο αποτομα.
Οι χαρακτηρες για καποιο λογο δεν με ξετρελαναν και τον kanou τον αντιπαθησα απειρα!!
Θα ηθελα ομως αλλο ενα ova τουλαχιστον :sigh2:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#567 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 September 2010 - 14:56

Ξεκίνα το manga, εγώ το λατρεύω και προχωράει αρκετά μετά τα ovas νομίζω...

Κάπου εδώ η Iristella με βρίζει αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξω :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#568 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 28 September 2010 - 19:54

Mολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο απο Uraboku

Τι ξενερωμα ηταν αυτο???????????????????????:burningbe3: :roar: :unlucky:

Μ'αρεσει που περιμενα πως και πως να το δω....

Σκρουμφ...:sadist:
Posted Image

#569 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 September 2010 - 20:25

People still watch Uraboku?

#570 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 28 September 2010 - 20:37

Mολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο απο Uraboku

Τι ξενερωμα ηταν αυτο???????????????????????:burningbe3: :roar: :unlucky:

Μ'αρεσει που περιμενα πως και πως να το δω....

Σκρουμφ...:sadist:

Ωχ....μη μου λες τέτοια...και το άφησα να το δω μετά την εξεταστική...Τώρα φοβάμαι να το δω...:zetsubou:

Posted Image
Does this darkness have a name?