Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)


  • Please log in to reply
904 replies to this topic

#31 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 August 2007 - 03:53

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για τα Moe, ρίξε μια ματιά στην ανάλυση του φίλτατου Vetus


Πιστεύω ότι θα έπρεπε να του δοθεί βραβείο για την ενδιαφέρουσα ανάλυση:wooi2:Μόλις βρήκα μια λέξη να περιεγράψω το πως νιώθω για την Yukino:wooi2:
Posted Image

#32 dragoness_crysta

dragoness_crysta

    Hana Ishinomori

  • Members
  • 480 posts

Posted 26 August 2007 - 20:49

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για τα Moe, ρίξε μια ματιά στην ανάλυση του φίλτατου Vetus



Μουτσισιμας γκρασιας...παω να το κοιταξω γιατι οσο και να εχω διαβασει για αυτο δεν ειναι αρκετο (οπως τπτ αλλωστε)....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#33 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 September 2007 - 00:41

Μόλις τελίωσα το 'Little Butterfly',ένα yaoi romance,της Hinako Takanaga.Πολύ αξιόλογο,διαπραγματεύετε ένα ρομάντζο μεταξύ 2 αγοριών στο λύκειο.Το όλο σενάριο εξελίσεται αρκετά ομαλά,και το σχέδιο είναι αι γ@μο.Αξίζει να το τσεκάρουν οι ενδιαφερόμενοι/ες.
Posted Image

#34 Glastenen

Glastenen

    La Reine du Portatif

  • Members
  • 727 posts

Posted 07 September 2007 - 12:50

ok παιδιά, νομίζω ότι έχουμε μπλεχτεί λίγο. έχω δει λίγα yaoi και έχω διαβάσει ακόμη λιγότερα αλλά έχω ψάξει υπερβολικά το θέμα και μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα (μπήκα στον κόπο να κάνω κάτι αντίστοιχο στο τόπικ με τα yaoi και yuri ανιμε, αλλά δεν νομίζω να εισακούσθηκα).

και λέγω: yaoi και yuri αμφότερα γράφονται και διαβάζονται αποκλειστικά από γυναίκες και μάλιστα σε συντριπτική πλειονότητα ετεροφιλόφυλες. μιλάμε για την Ιαπωνία πάντα. το αν στον δυτικό κόσμο το λεσβιακό πορνό έχει ανδρικό κοινό είναι άλλο κεφαλαίο. εντελώς.

επισημαίνω εν ολίγοις ότι οι άντρες (οποιασδήποτε σεξουαλικότητας) στην δύση που διαβάζουν/βλέπουν yaoi/yuri είναι η απόκλιση από το κοινωνικό φαινόμενο και όχι η νόρμα, κι ας μας φαίνεται εμάς φυσιολογικό. στην Ιαπωνία το gay και λεσβιακό κοινό έχει τελείως άλλα αναγνώσματα, προσανατολισμένα καθαρά προς τους ίδιους.

το ότι γράφονται από γυναίκες για γυναίκες μπορεί να το καταλάβει κανείς από τις εξιδανικευμένες σχέσεις που παρουσιάζονται, που ουσιαστικά δεν έχουν ουδεμία σχέση με πραγματικές σχέσεις ομοφυλόφιλων ανθρώπων (ούτε και ετεροφιλόφυλων, για να μην κάνω την ανούσια αυτή διάκριση. όλα τα ανθρώπινα πλάσματα από τα ίδια ελαττώματα και τις ίδιες ελπίδες βασανίζονται). πρόκειται για καθαρά γυναικείες ιδέες (άλλοτε ενδιαφέρουσες, άλλοτε εκνευριστικά ανόητες και παρωχημένες) που απλά προβάλλονται σε τέτοια περιβάλλοντα.

τώρα ΓΙΑΤΙ αρέσει στις κοπέλες αυτό το πράγμα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς κοινωνιολόγους στην Άπω Ανατολή. Μπορώ να σας κάνω μια σύντομη ανάλυση, αλλά αν είναι να την διαβάσει 1 άτομο έχω και πιο επείγοντα ζητήματα να φροντίσω.

Posted Image


#35 videl

videl

    Anime Fan

  • Members
  • 147 posts

Posted 07 September 2007 - 23:34

αααα πως δεν το ειδα αυτο το θεμα?καλος ειρθες στο club.Ενα εχω να πω.Yaoi is my life. :lovulovu: οχι ειμαι straight αλλα απλα τα λατρευω!!!Μπορω να καθομαι να βλεπω η να διαυαζω με τις ωρες.ωχ εχω κσεφιγει :run:

#36 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 22 September 2007 - 20:43

ενδιαφέρον θέμα!!! Και εγώ είμαι μια πολύ μαγάλη fan των Yaoi!

θα ήθελα να πω και εγω την γνώμη μου σχετικά με το όλο θέμα γιατί είδα θετικές και αρνητικές απόψης.
Καταρχάς να τονίσω ότι διάβασα σε ένα περιοδικό ότι τα yaoi κάνουν θραύση στην ιαπωνια ο μισός πληθυσμός και παραπάνω των γυναικων διαβάζουν αυτό του είδους manga! Ωστόσο να πω την απόψη μου σχετικά με το θέμα!
θεωρώ ότι το να διαβάζει κάποιο αγόρι yaoi δεν τον κάνει απαρέτητα gay! ξέρω άτομο που του αρέσουν τα shounen ai και τα yaoi και δεν είναι gay το παλικάρι απλός το βρίσκει ενδιαφερον και ούτε έχει κάποιο κομπλεξ με την ομοφιλοφιλία! οστόσο και εμένα μου αρέσουν τα manga με τις κοπέλες που ερωτεύοντε και βλέπω και shoujo ai και επέισεις και hentai αλλά όχι τα πολύ αισχρά μην παρεξηγηθώ και όλας! δεν είμαι λεσβία αλλά μου αρέσει να τα βλέπω και να τα διαβάζω (όχι τοσο τα hentai μην με περάσετε για ανώμαλη lol) αλλά είναι και γούστα του καθενός!!!

τα yaoi επείσης τα θεωρώ πολύ ρομαντικά!

Ωστόσο να πω ότι στους πρισσότερους φαίνεται κουλό εώς ανώμαλο το να διαβάζει ή να βλέπει ένα αγόρι shounen ai και yaoi, το αντίστοιχο και για μια κοπέλα ίδικα άμα βλέπει και hentai αλλά πρόσωπικά θεωρό ότι έχει σχέση και με το γούστο του καθενός και όχι απαρέτητα με τις σεξουαλικές προτημήσεις!
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#37 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 September 2007 - 20:56

Συμφωνώ με αυτά που λές.Και όσο για το αν σε κάποιους φένετε κουλό το να διαβάζει κανείς yaoi ή yuri,ακόμη και να βλέπει hentai,απλά μην δίνεις σημασία.Αν οι άλλοι είναι στενόμυαλοι αυτό εναι προβλημά τους.;)Αν έχεις να προτείνεις και κανα manga που δεν έχει αναφερθεί,ευπροσδεκτή η πρόταση
Posted Image

#38 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 22 September 2007 - 21:56

thanks :D Μπορώ να προτείνω μερικά yaoi που έχω αγοράσει ωστόσο έχω κατεβάσει αρκετά αλλα δεν είναι όλα με αγγλική μετάφραση δυστυχώς....

επείσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανένα site που μπορώ να κατεβάσω yaoi με αγγλική μετάφραση γιατί ψάχνω εδώ και καιρό και δεν βρίσκω!!! :(

λοιπόν μερικά από τα yaoi που πρωτείνω για τους fan είναι τα:

1. yellow
2. our kingdom!
3. eerie quire!
4.detective and thief
5. luwful drag ( το οποιο ψάχνω να βρω να αγοράσω ή να κατεβάσω.....Το έχω κατεβάσει βασικά αλλά τα πρώτα volum είναι με ιαπονική μετάφραση και όπως είναι λογικό δεν καταλαβαίνω τι λένε ωστόσο απο τις εικόνες καταλαβαίνω πολλά! :D )

Μπορώ να προτείνω και άλλα, αλλά επειδή δεν θυμάμαι τα ονόματα και πρέπει να τα κoιτάξω και είναι λίγο δύσκολο αυτήν τη στιγμή, θα το κάνω σε επόμενω ποστ! :D
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#39 tinagk

tinagk

    Starting...

  • Members
  • 31 posts

Posted 19 October 2007 - 11:15

Γεια σε όλους. Χαίρομαι που βρέθηκαν άτομα να μιλήσουν για το θέμα. Όταν το άνοιξα φοβήθηκα πως θα ήμουν η μόνη και πως θα με κράξουν... Έκανα λάθος και χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτό.

επείσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανένα site που μπορώ να κατεβάσω yaoi με αγγλική μετάφραση γιατί ψάχνω εδώ και καιρό και δεν βρίσκω!!!


Ενημερωτικά, το πιο ενημερωμένο site για yaoi πιστεύω πως είναι το επόμενο. http://aarinfantasy.com/forum/Έχει άπειρο υλικό το οποίο ανανεώνεται συνεχώς. Ότι γίνει Licensed διαγράφεται την ίδια στιγμή. Ρίξτε μία ματιά και θα καταλάβετε τι εννοώ. Εγώ απλά το λάτρεψα...

#40 Mythos

Mythos

    Anime Fan

  • Members
  • 181 posts

Posted 19 October 2007 - 12:53

Ούτε Yuri ούτε Υaoi....είτε θέλω ευαισθησίες, σκληράδες, καφρίλες, βίτσια, ρομάντζα κλπ κλπ προτιμώ τις straight καταστάσεις...:nosey:

#41 the_second_child

the_second_child

    way cooler than you.

  • Members
  • 325 posts

Posted 20 October 2007 - 15:02

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, είναι ανάλογα το πως θα μου "κάτσει" εκείνη την στιγμή, οι χαρακτήρες, η ιστορία κλπ.--π.χ το Gravitation το λάτρεψα αν και δεν ψηνόμουν καθόλου στην αρχή--
Η αλήθεια είναι όμως πως προτιμώ ένα straight love story.

Το θεμα είναι πως εσεις οι fan του είδους βλεπεται yaoi σχέσεις εκει που δεν υπαρχουν.... με το παραμικρό! Kurogane + Fay και πολλές αλλες περιπτώσεις αυτες μου ηρθαν τωρα στο μυαλό.

Να συμφωνήσω σε αυτό, επειδή τυχαίνω και το Tsubasa είναι απο τα αγαπημένα μου mangas, και παρακολουθώ κάθε εβδομάδα τα καινούρια chapters, μόλις υπάρχει σκηνή Kuro/Fai γίνεται χαμός σε κάθε lj, blog κλπ!! Και πράγματι όταν είχε ρωτηθεί η CLAMP πριν λίγο καιρό για το θέμα, είχε δηλώσει άγνοια, τίποτα τα fangils!! Βέβαια δε ξέρω πως θα εξελιχθεί το συγκεκριμένο pairing αλλά και εγώ δεν βλέπω κάποιο σημαντικό hint!

Posted Image


#42 Ritsuka

Ritsuka

    Anime Fan

  • Members
  • 190 posts

Posted 01 March 2008 - 01:46

Ειμαι meeeeeeeega yaoi fan:joyful: .Eχω διαβασει 100..0 shonen ai και yaoi manga kαι έχω δει ολα τα Anime που εχουν βγει! Μου αρεσουν πολυ " Gravitation,Loveless,Papa to kiss,Saint Beast,Okane ga nai,Haru wo ,sensitive,Kirepapa,Ikoku Irokoi Romantan k k k :wis:
@ Animefrick : εχουν βγει 3 lawful drug και εδω και πολλα χρονια περιμενω ποτε θα βγει το 4 .Ξερειs ποτε θα βγει?
@ red pyramid: το Little Butterfly ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου manga:awww:.Λατρευω τα manga τηs Hinako Takanaga *.* ειδικα το Bukiyou na Silent!!

#43 psofia

psofia

    Retired troll

  • Members
  • 395 posts

Posted 01 March 2008 - 01:58

Και όμως ο κολλητός μου ο Πέτρος είναι απόλυτα straight και βλέπει και yaoi! (Βέβαια βλέπει ότι anime του δώσει κανείς να δει, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
Χάρη σε αυτόν μυήθηκα σε αυτό το αισχρό είδος anime και είδα το Papa to kiss in the dark!!! :wooi2:

#44 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 01 March 2008 - 02:12

Ειμαι meeeeeeeega yaoi fan:joyful: .Eχω διαβασει 100..0 shonen ai και yaoi manga kαι έχω δει ολα τα Anime που εχουν βγει! Μου αρεσουν πολυ " Gravitation,Loveless,Papa to kiss,Saint Beast,Okane ga nai,Haru wo ,sensitive,Kirepapa,Ikoku Irokoi Romantan k k k :wis:
@ Animefrick : εχουν βγει 3 lawful drug και εδω και πολλα χρονια περιμενω ποτε θα βγει το 4 .Ξερειs ποτε θα βγει?
@ red pyramid: το Little Butterfly ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου manga:awww:.Λατρευω τα manga τηs Hinako Takanaga *.* ειδικα το Bukiyou na Silent!!


You are officially under my protection and have all rights to spamming and whatever you want in this forum:congrats:

Little Butterfly respect:nod2:όποιος δνε το έχει διαβάσει να το κάνει αμέσως

Και πάρχουν αρκετές σειρές που δεν έχω δεί οπότε σε ευχαριστώ που τις ανεφερες:congrats::drink:

@Sophia:γιατί αισχρά τα yaoi?:df13952b:

Και επειδή είναι παλιό τόπικ,ας γίνουν μερικές υπενθμίσεις

Posted Image
Posted Image

Και απο yaoi anime όποιος δεν έχει τσεκάρει να δεί το The legend of the four horsemen of the apocalypse,το Level C....υπάρχουν μερικά ακόμη όλο και κάτι θα θυμηθώ....

Και βέβαια να υπενθυμίσουμε για μια ταινιάρα για όποιον δεν την έχει δεί
Posted Image

Το Ai no kusabi.Το προβάλλανε πέρσυ η ομάδα του anime.gr και οι θεατές το 'λατρέψανε':wooi2: απλά απαραίτητο
Posted Image

#45 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 01 March 2008 - 02:41

Δεν εχω διαβασει ποτε yaoi, αλλα μονο απο το για τι προκειται και τις εικονες που βλεπω ουτε προκειται :( Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να αρεσει σε καποιον απο ενα τετοιο anime η manga...