Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Mobile Suit Gundam 00 TV Series

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#76 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 20:21

Εγώ έχω μείνει στο 19 γιατί περιμένω τους conclave:uhh:Πάντως καρδιακούς θα μας κάνουν κάθε εβδομάδα στο καλύτερο μας αφήνουν:terror2:Αλλά και πάλι δεν άντεχα να παεριμένω τόσους μήνες να τελειώσει ώστε να τη δω ολόκληρη:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 22:01

ειδα το 21 επεισοδειο και ειναι γαματω.

Spoiler:

AAAAA......my Eyes.....:oo::oo::oo:....Τι το ηθελα και ειδα το spoiler o μ@.....:hahaha:Τωρα θελω να κατεβασω και εγω το 20-21 να δω τι εγινε εστω και αν ειναι απο μαπα groups ή τους Shinsen...Jiraya και εγω μαζι σου...Περιμενω τους Conclave-Mendoi γιατι αυτοι ειναι οι μονοι που αξιζουν στο θεμα και ποιοτητας και subs γι'αυτο το release...Δεν ξερω αν θελω ομως να περιμενω τοσο τελικα...Καθηστερουν πολυ αυτην την εβδομαδα...Τοσο πολυ που πιανω τον εαυτο μου να βλεπει τα Wing και τα Ms8th team για Gundam παρηγορια:oo:...Eχω δει και απο καιρο τα Seed & Destiny....Τι θα κανω....????!!!:nanana::zetsubou::Crying2:
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
[/SIGPIC]

#78 Frodhi

Frodhi

He who fights the monster

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 01:48

Για το episode 21
Spoiler:

Με τρομαξες τοσο που το ξαναειδα το επεισοδιο.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.

#79 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 18:40

εγω μεχρι το 19 ειδα με coonclave Fansubs αλλα μετα αρχισα με nyoro fansubs εχει διαφορα η ποιοτητα αλλα βλεπετε :)

το 22 επεισοδειο τα σπαει μεγαλη ανατροπη εγινε παλη :)

#80 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 16:54

Kαι εγώ με Mendoi πορευόμαι αλλά σιγά μην περιμένα να βγάλουν τα τελευταία 3 επεισόδια.Τα είδα από Nyoron Fansubs για μόλις τελείωσα το 22.Απλά κορυφαίο επεισόδιο.

Spoiler:

Και στο 23 έχουμε major μάχη στο διάστημα...

#81 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 16:57

Εγώ περιμένω τους Conclave.Δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο σε ποιότητα:head:Αλλά αργούν ρε γαμώτο:nanteee:Το σίγουρο είναι πάντως ότι η season θα τελειώσει με cliffhanger τέλος:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 17:09

Εγώ περιμένω τους Conclave.Δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο σε ποιότητα:head:Αλλά αργούν ρε γαμώτο:nanteee:Το σίγουρο είναι πάντως ότι η season θα τελειώσει με cliffhanger τέλος:terror2:

By the way, Mendoi-Conclave’s release is being delayed at episode 20 due to intensive typesetting involved in recreating Saji’s cellphone messages. Don’t kill the messenger/translator!

:hahaha::hahaha:

υπομονη =w= join me :P

#83 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2008 - 00:54

Η ποιότητα το λιγότερο που με νοιάζει είναι σ'αυτή τη φάση.Ούτως η άλλως,όταν τα βγάλουν οι Mendoi,θα σβήσω και εγώ τα Nyoron αλλά μέχρι τότε...

Και περί των text messages του Saji,έλεος...

#84 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 16:21

Σιγα μην αντεχα να περιμενω απο τους Conclave.
Μεχρι το επεισοδιο 22 εχουν ερθει τα πανω κατω.
Για καποιο περιεργο λογο συμπαθω απιστευτα τον Ali Al-Saachez ο οποιος πολεμαει χωρις να μας σπαει τα @ρχιδι@ με τις διαφορες πολιτικες-κοινωνικες προεκτασεις του πολεμου.
Δεν δινει λογο σε κανεναν απλα πολεμαει γιατι ετσι την βρισκει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 23:40

23 is out
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 jarlax

jarlax

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 03:22

Αυτή τη στιγμή καταιβάζω το gundam_00 ep.22 και μπορώ να πω πως η σειρά μου αρέσει αρκετά ... αρκετά καλά γραφικα και η πλοκή του δεν είναι και άσχημη ...

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει κάτι απο ''προηγούμενα'' επεισόδια (όπως Gundam Wing and so On) αλλά δεν με έχει δυσκολέψει στο να μπώ στο πετσί της υπόθεσης ...

Έχει παίξει το alter Gundamm ?? πότε !!? :)

#87 geom_

geom_

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 15:04

Γιατί απορρίπτονται οι Shinsen subs ρε παιδια?

#88 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 00:48

Kαλά το 23 ήταν τέλειο.Παρόλο που είχαμε και άλλο
Spoiler:

Οι Shinsen Subs τρώνε απόρριψη διότι πολύ απλά οι Conclave είναι πολύ καλύτεροι και βγάζουν 4 έκδοσεις εκ των οποίων η πρώτη είναι κυριολεκτικά κρύσταλλο...

#89 Frodhi

Frodhi

He who fights the monster

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 16:52

24 is out there.
Spoiler:

He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.

#90 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 16:54

Το 24 τα εσπασε.
Καιρο ειχα να συγκινηθω ετσι σε anime.
Gundam 00 anime of the year!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα