Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Mobile Suit Gundam 00 TV Series

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#46 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 09:26

Ευτυχώς δεν τα έχω δεί ακόμα... Θα τα ξανακατεβάσω από Mendoi-Conclave το απόγευμα...

#47 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 10:40

Για ποιον λόγο ΔΕΝ πρέπει να δείτε τη σειρά από Nyoro~n subs Ramblings of DarkMirage » Gundam 00 — Nyoro~n Translation Errors

ROFLMAO!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Αυτο ειναι η κλασσικη αποδειξη οτι στο ιντερνετ εισαι οτι δηλωσεις!!

Ακομα και fun-subber!! :wooi2:

(Τρεχω να βρω μια καινουργια σειρα για να subbαρω!)

Ωραιο blog, αλλα η ατακα του τυπου που με εκανε να πεσω στο πατωμα απο τα γελια ηταν στην κριτικη του.. "For the love of Haruhi and all that is good, find some other fun-subbeers"

Θα αρχισω να το χρησιμοποιω και εγω :congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 15:22

Παιδιά, δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πια, εγώ αποφάσισα ήδη από το δεύτερο επεισόδιο. Αυτή η εικόνα τα λέει όλα.

[Mendoi-Conclave] rocks. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#49 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 15:55

Ζεις στο tripακι του High Definition εσυ!:wooi2:

#50 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 16:08

Υποννοείς κάτι; :oo::oo:

:P

HD - the best thing that's happened to anime ever since h264. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 20:10

Επίσης έχουν ανακοινώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν drop την σειρά και βγάζουν τα επεισόδια αρκετά γρήγορα. Είμαστε τυχεροί που υπάρχουν τέτοιοι fansubbers. Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτούς :congrats:

E5VV38U.jpg

#52 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2007 - 10:55

Άσχετο: Δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα για φωνή του Setsuna τον Mamoru Miyano... η φωνή του πλέον για πάντα θα μου θυμίζει τον Kira. Περιμένω, έτσι όπως είναι μέσα στο mobile suit, να ρίξει ένα από εκείνα τα σατανικά του γέλια... :

2112.gif

#53 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2007 - 21:08

Άσχετο: Δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα για φωνή του Setsuna τον Mamoru Miyano... η φωνή του πλέον για πάντα θα μου θυμίζει τον Kira. Περιμένω, έτσι όπως είναι μέσα στο mobile suit, να ρίξει ένα από εκείνα τα σατανικά του γέλια... :

x10

Kάθε φορά που μιλάει (και έχει και το ρόλο του σοβαρού cool τύπου) λέω τώρα θα πει κανα boku wa... και δε θα μπορώ να περιμένω Setsuna εκεί αλλά οτιδήποτε άλλο:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 18:43

Ενταξει, σας καταλαβαινω, εχετε κολλησει ολοι και βλεπετε Gundam 00, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μην κανετε ουτε ενα ποστ!!!

Για να συνεχισω λοιπον αυτο το thread, το καινουργιο OP (Ash like snow) τα ΣΠΑΕΙ παρα πολυ! Επισης ταιριαζει πολυ και με την σειρα η οποια μας εχει δειξει ξεκαθαρες σεναριακες γραμμες,χωρις "κοιλιες" και "τρυπες" και με εναν κοσμο πολυ αληθοφανη στα κινητρα του και συνεπως ευκολο να ταυτιστεις μαζι του. Ευχομαι ειλικρινα να συνεχισει ετσι και καλυτερα!!!

:blingeye2: :hero: :respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#55 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 02:34

Λοιπόν άρχισα να το βλέπω και εγώ.Από τη μια αυτό είναι καλό επειδή είχα καιρό να δω Gundam και μου είχαν λείψει αλλά είναι και κακό γιατί τώρα θα πρέπει να περιμένω για τα νέα επεισόδια:emptyonexg1:Να πω την αλήθεια και εμένα το όλο σκηνικό μου θύμισε Gundam Wing πράγμα το οποίο δεν είναι κακό μιας και μου άρεσε πολύ(βέβαια το αγαπημένο μου είναι το αξεπέραστο Seed Destiny.Κάθε φορά που λέω το όνομα του και μόνο συγκινούμαι:if:)Αγαπημένο μου Gundam και χαρακτήρας θα έλεγα ότι είναι το Dynames και ο Lockon Stratos.Επίσης να πω ότι τα γραφικά του anime(δε ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη ορολογία δεν ασχολούμαι με αυτά) είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.Μόλις το έβαλα να το δω μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα.Όπως είπα και στον Phm οπτικός οργασμός.HD is really the best after all.Sunrise arigatouPosted Image(reference στο Colourful και όποιος κατάλαβε κατάλαβε)Πραγματικά δε χορταίνω να κοιτάζω την οθόνη.Επίσης αν και δεν είναι άσχημα(δε τα άκουσα και ολόκληρα για να πω την αλήθεια και έχω συνηθίσει και τα άλλα) προτιμώ τα πρώτα Op/En.Πάντως δε ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βλέπω Gundam νιώθω μα συγκίνηση,μια χαρά...τους έχω τρελή αδυναμία(σε αυτά και στα pantsu:oo:)

ΥΓ.Τώρα επειδή πωρώθηκα θα τη κάνω τελικά τη παραγγελία για τα plamo.Έλεγα να πάω για κανένα Strike Freedom αλλά τώρα αρχικά θέλω οπωσδήποτε το Dynames(ή και τα 4 από το Gundam 00 αν δεν έρχονται πολύ ακριβά)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 03:16

Where there is a will, there is a way...

GUNDAM 00 DYNAMES Gundam HG 1/100

Επισυναπτόμενο Αρχείο  GundamDyumes100.jpg   91,3Κ   10 Αριθμός downloads

Επισυναπτόμενο Αρχείο  GundamDyumes1002.jpg   366,6Κ   12 Αριθμός downloads

Ωραια πραγματα...και ως συνηθως τα καλυτερα θα ερθουν στο τελος της σειρας (αλλα εχουμε ακομα δρομο!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#57 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 14:33

Που ξεχωρίζετε ρε παιδιά τις φωνές?Τέσπα πάντως ο Setsuna μοιαζει στον Kira(ειδικά τα μαλλιά.....τώρα γιατα μυαλά δεν ξέρω:P)

Βγήκαν ήδη οι φιγούρες ωραία έναν Exia και ένα Dynames για εμένα.

Γαμότο έχασα το 1/100 High Grade Gundam Wing Deathscythe Hell custom:nanana:
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#58 Threshold

Threshold

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 13:01

Παιδιά μήπως ξέρεις κανείς τι έγινε με τον tracker των Conclave - Mendoi; Η σελίδα του δεν μου ανοίγει εδώ και καμιά βδομάδα.

Edit: Οκ βρήκα την καινούρια

#59 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:05

Αν δεν βγει το 19 μη δείτε το 18 και τη πατήσετε όπως εγώ.Τελείωσε και μου ήρθε να σπάσω την οθόνη.Πάντως ήταν πολύ καλό επεισόδιο.Έγιναν και κάτι πράγματα που όταν τα είδα λέω ναι...βλέπω Gundam:wooi2:Τέτοιες συγκινήσεις μόνο τα gundam μου προσφέρουν:if:Γενικά για τη σειρά αν και μου θυμίζει κάπως wing(θα έχει και αυτή 50επ όπως και το wing σύμπτωση ε; ) μπορώ να πω πως με έχει ενθουσιάσει και δε χορταίνω να βλέπω.Ειδικά στα τελευταία επεισόδια που μπήκαν και νέοι χαρακτήρες στο παιχνίδι έχει ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον.Μόνο ένα πράγμα με ξενερώνει το ότι είναι ongoing και πρέπει να περιμένω για το κάθε επεισόδιο + ότι θα κοπεί στη μέση.Τα gundam είναι για να τα βλέπεις μονορούφι:emptyonexg1:(είδα τα wing+seed+seed destiny σε 7-8 μέρες:head:)Πάντως κάντε ρε παιδιά και κανά σχόλιο να κάνουμε καμιά συζήτηση.Κανείς δε το βλέπει;

ΥΓ.Γιατί να μην έβγαινε κάθε χρονιά νέα σειρά gundam;:nanteee:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#60 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:15

να σου πω την μαυρη μου αληθεια περιμενω να ολοκληρωθει για να το δω σε 2 μερες οπως ειδα το Seed Destiny :D. σιχαινομαι να περιμενω και το κυριοτερο να κοβεται πανω στο καλυτερο

P.S. ελα ντε, γιατι?

1345977285497_zps066ae44a.jpg