Πώς το συμπέρανες αυτό?Αλλά anyway αν κάποιος το κάνει επειδή το γουστάρει να φτιάχνει ακραία χεντάι ε , πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη τουοτι αν εσας προσωπικα δεν σας αρεσουν δεν σημαινει οτι αυτος που τα βλεπει ή τα φτιαχνει αξιζει λιγοτερο σαν χαρακτηρας ή σαν ανθρωπος απο
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hentai (anime)
Posted 22 November 2007 - 01:36

Posted 22 November 2007 - 01:45
Ποιος σου είπε ότι όλα τα hentai είναι για το ξάναμα???Ότι δεν υπάρχουν έργα που αξίζει να δείς?Είναι όλα τα έργα του ερωτικού σινεμά τα ίδια???ΟΧΙ!Άλλα είναι απλά φτηνά πορνό,άλλα έχουνε και σενάριο και πράγματα να πούνε...αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό,με γεια σου με χαρά σου.Μην πας να την πείς και απο πάνω όταν δεν έχεις 1 επιχήρημα....
Πουριτανό σε είπανε επειδή ότι είπες έχει ακριβώς αυτή τη νοοτροπία,όχι τόσο για το τι λές όσο για το ΠΩΣ το λές....και αυτό δείχνει πολλα πιστεύω...
Posted 22 November 2007 - 01:46
Αλλά anyway αν κάποιος το κάνει επειδή το γουστάρει να φτιάχνει ακραία χεντάι ε , πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του
Αυτες οι φρασεις δινουν εναυσμα για πολυ σκληρους χαρακτηρισμους. Αν δεν εκανες αυτο το σχολιο μονο για να δημιουργησεις εντασεις θα σε παρακαλεσω να το σκεφτεις λιγο καλυτερα...

Courtesy of Kenny!
Posted 22 November 2007 - 01:48
Και οι γυναίκες επι χρήμασοι δεν είπε κανείς οτι αξίζουν λιγότερο απο εμάς αλλά είναι κρίμα που μπορεί κάποιες να κάνουν κάτι απο ανάγκη και μόνο...
Αλλά anyway αν κάποιος το κάνει επειδή το γουστάρει να φτιάχνει ακραία χεντάι ε , πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του...γιατί για να σκεφτείς αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είσαι καταπιεσμένος...και δεν είναι θέμα ούτε παροπίδας ούτε μυαλού, είναι απλά μία άλλη άποψη και άν μερικά μικρά και άμυαλα αγοράκια δεν θέλουν να το δεχτούν δεν φταίω εγώ
τι λες..?
καταπιεσμενος?
ειμαι τελειως αντιθετος με τη λογικη σου να σου εξηγησω γιατι..
αν εισαι καταπιεμενος μπορει να πας να κανεις 1002 αλλα πραγματα πχ.να κοροιδεψεις οπως σε κοροιδεψαν,να δειρεις οπως σε εδειραν να αυτοκτονισεις η ακομα και να σκοτωσεις(σε τελειως ακραια περιπτωση)αυτον που σε καταπιεσε...
οταν εισαι καταπιεσμενος δεν θα κατσεις να σκεφτεις και να φτιαξεις ολοκληρη ταινια...
αυτο εγω το λεω πολυ τολμηρη φαντασια...
και αν σου φαινεται περιεργος αυτος που φτιαχνει τα hentai η αυτος που τα βλεπει και ''φτιαχνεται'' ισως πρεπει να ψαξεις λιγο ακομα υπαρχουν πολυ πιο περιεργα πραγματα...
Posted 22 November 2007 - 01:54
Φιλε Nishizono, προφανως και ανηκεις στην ανοιχτομυαλη κατηγορια! Και χαιρομαι που παραμενεις ανοιχτομυαλος. Δυστηχως υπαρχουν και αποψεις που απαγορευουν την υπαρξη αλλων αποψεων με βαριες κουβεντες:
Αυτες οι φρασεις δινουν εναυσμα για πολυ σκληρους χαρακτηρισμους. Αν δεν εκανες αυτο το σχολιο μονο για να δημιουργησεις εντασεις θα σε παρακαλεσω να το σκεφτεις λιγο καλυτερα...
Σόρρυ αλλά η φράση που έκανες quote δεν είναι δικιά μου!!!
Steliopal,αν έχεις μπεί μόνο για να προσβάλεις και να το παίξεις κάπως και δεν έχεις κανένα επιχήρημα τις προκοπής να πείς,πλζ,μην μας σπάς τα νεύρα!Αν είναι να ξέρουμε να αρχίσουμε να σου απαντάμε με ειρωνία και προσβολές όπως εσύ...
Ποιος σου είπε ότι όλα τα hentai είναι για το ξάναμα???Ότι δεν υπάρχουν έργα που αξίζει να δείς?Είναι όλα τα έργα του ερωτικού σινεμά τα ίδια???ΟΧΙ!Άλλα είναι απλά φτηνά πορνό,άλλα έχουνε και σενάριο και πράγματα να πούνε...αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό,με γεια σου με χαρά σου.Μην πας να την πείς και απο πάνω όταν δεν έχεις 1 επιχήρημα....
Πουριτανό σε είπανε επειδή ότι είπες έχει ακριβώς αυτή τη νοοτροπία,όχι τόσο για το τι λές όσο για το ΠΩΣ το λές....και αυτό δείχνει πολλα πιστεύω...
Κύριε υπουργέ κραιπάλης, νομίζω ότι είσαι λίγο ερριστικός με τον Steliospal! Ο καθένας δικαιούται να λέει την άποψή του και κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου σωστές οι προσωπικές επιθέσεις ή οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί ενάντια σε ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και συνυπάρχεται σε ένα forum στο οποίο διακινούνται ιδέες και απόψεις γύρω από τα κοινά αυτά ενδιαφέροντα!
Στην τελική τι νόημα έχει ο διάλογος όταν συμφωνούν όλοι!
Posted 22 November 2007 - 02:02
τι λες..?
καταπιεσμενος?
ειμαι τελειως αντιθετος με τη λογικη σου να σου εξηγησω γιατι..
αν εισαι καταπιεμενος μπορει να πας να κανεις 1002 αλλα πραγματα πχ.να κοροιδεψεις οπως σε κοροιδεψαν,να δειρεις οπως σε εδειραν να αυτοκτονισεις η ακομα και να σκοτωσεις(σε τελειως ακραια περιπτωση)αυτον που σε καταπιεσε...
Συνήθως βέβαια απλώς τα βγάζεις στα παιδιά σου και στη γυναικα/αντρα σου η στους υφηστάμενους σου και τους γείτονες. Γενικός με την καθημερινή δραστηριότητα υπάρχουν χιλιάδες "ακακοι?" τροποι να εκφράσεις τέτεια συναισθήματα.

Posted 22 November 2007 - 02:04
Σόρρυ αλλά η φράση που έκανες quote δεν είναι δικιά μου!!!
Το ξερω...Απο το "Δυστηχως" και μετα αναφερομουν σε αυτον που ειπε την φραση!
Με συγχωρεις που η συνταξη μου ηταν δυσνοητη.

Courtesy of Kenny!
Posted 22 November 2007 - 02:06
Ενας διαλογος θελει σαφως δυο πλευρες που ειτε θα συμφωνουν σε καποια σημεια, ειτε θα εχουν αντιθετη αποψη. Η ομορφια του διαλογου ειναι οτι η καθε πλευρα ακουει την αποψη της αλλης και γινεται συζητηση σε πολιτισμενο επιπεδο, με επιχειρηματα (εφοσον υπαρχουν).
Προσβλητικη ορολογια και προσωπικες ριπες τυπου "πωωω μεγαλε, τωρα σου την ειπα", υποβιβαζουν μια συζητηση σε καφενειο των φιλαθλων.
Μιλαω γενικα και για αυτο το λογο ΔΕΝ χρησιμοποιω και quotes στα τελευταια ποστ μου γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να επιτεθω σε καποιον προσωπικα. Ισως καποιοι να βλεπουν το εαυτο τους να καθρεφτιζεται στα γραφομενα μου, αλλα γι'αυτο δεν φταιω εγω.
Ειναι απολυτα δεκτο τα hentai να μην αρεσουν σε ολους. Δεν μπορουμε ολοι να εχουμε τα ιδια γουστα, δεν ειμαστε αντικειμενα που βγαινουν απο την ιδια γραμμη παραγωγης με τα ιδια χαρακτηριστικα και τις ιδιες προδιαγραφες.
Αυτο που δεν ειναι δεκτο ειναι να χρησιμοποιουμε προσβλητικες φρασεις για καποιον εχει αντιθετη αποψη απο εμας, σε προσωπικο επιπεδο ή προσβλητικες φρασεις για ενα ολοκληρο ειδος -και κατ'επεκτασιν σε οσους αρεσει αυτο το ειδος.
Αυτα, oyasumi σε ολους
Posted 22 November 2007 - 02:10
δεν βάζω τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό έχει κεντρικό θέμα το σεξ, άρα είναι και για το ξάναμμα και αηδίες τύπου με τράβηξε η πλοκή του τις ακούω βερεσέ....Ποιος σου είπε ότι όλα τα hentai είναι για το ξάναμα???
όταν δεν έχεις 1 επιχήρημα....
population paste » animeΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιέχει πολύ φριχτές εικόνες, την επισκέπτεστε με δική σας ευθύνηΠώς το συμπέρανες αυτό?
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
πάρε το επιχείρημά σου και νά που το στηρίζω
και μην μου αρνηθείτε οτι υπάρχουν αυτά τα χεντάι...ξαναλέω δεν είναι όλα έτσι. και δέχομαι οτι έπιασα τα άκρα...αλλά υπάρχουν και είναι αρκετά.
πιστεύεις οτι είναι τυχαίο που τα χεντάι τελεσφώρησαν στην Ιαπωνία , μια χώρα με αρκετή καταπίεση που ακόμα και στις τσόντες τους βάζουν censored? και πραγματικά τα χεντάι είναι ένας τρόπος διαφυγής...δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να σκοτώσειςαν εισαι καταπιεμενος μπορει να πας να κανεις 1002 αλλα πραγματα πχ.να κοροιδεψεις οπως σε κοροιδεψαν,να δειρεις οπως σε εδειραν να αυτοκτονισεις η ακομα και να σκοτωσεις(σε τελειως ακραια περιπτωση)αυτον που σε καταπιεσε...
αυτή τη στιγμή λέω την άποψή μου. αν δε σου αρέσει μη διαβάζεις. Δεν σε υποχρεώνει κανείςSteliopal,αν έχεις μπεί μόνο για να προσβάλεις
πραγματικά το ξέρω...και επαναλαμβάνω δεν τη βρίσκω έτσικαι αν σου φαινεται περιεργος αυτος που φτιαχνει τα hentai η αυτος που τα βλεπει και ''φτιαχνεται'' ισως πρεπει να ψαξεις λιγο ακομα υπαρχουν πολυ πιο περιεργα πραγματα...
σου απαγόρεψα εγώ να πείς τίποτα???Δυστηχως υπαρχουν και αποψεις που απαγορευουν την υπαρξη αλλων αποψεων με βαριες κουβεντες:
Posted 22 November 2007 - 02:12
Κύριε υπουργέ κραιπάλης, νομίζω ότι είσαι λίγο ερριστικός με τον Steliospal! Ο καθένας δικαιούται να λέει την άποψή του και κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου σωστές οι προσωπικές επιθέσεις ή οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί ενάντια σε ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και συνυπάρχεται σε ένα forum στο οποίο διακινούνται ιδέες και απόψεις γύρω από τα κοινά αυτά ενδιαφέροντα!
Στην τελική τι νόημα έχει ο διάλογος όταν συμφωνούν όλοι!
Συμφωνώ σε όσα λές,για αυτό και έδωσα τη συγκεκριμένη απάντηση...δεν με ενοχλούν οι απόψεις κάποιου ο οποίος διαφωνεί μαζί μου,αλλά όταν διαβάζω αφορισμούς απο κάποιον και προσβολές σε ανθρώπους που ίσως δεν ξέρει,τότε λογικό είναι η αντίδραση να μην είναι αυτή που θα έπρεπε,μιάς και ο διάλογος έχει ήδη χάσει κάθε προσανατολισμό.Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος χρήστης μου έδωσε το δικαίομα να απαντήσω έτσι γιατί πολλά στη σειρά ποστ του ήταν ανάλογου τόνου.Δεν μπήκαγια να προσβάλλω κανένα,ούτε θέλω να γράφω και εγώ πράγματα σαν το προηγούμενο ποστ,ούτε όμως πρόκειται να απαντάω με ευγένεια όταν δεν υπάρχει ανάλογη αντίδραση απ' την άλλη πλευρά.
Posted 22 November 2007 - 02:16
population paste » anime
πάρε το επιχείρημά σου και νά που το στηρίζω
και μην μου αρνηθείτε οτι υπάρχουν αυτά τα χεντάι...ξαναλέω δεν είναι όλα έτσι. και δέχομαι οτι έπιασα τα άκρα...αλλά υπάρχουν και είναι αρκετά.
Γιατι υποστηρίζεις οτι ο άνθρωπος που του αρέσει το guro είναι καταπιεσμένος?
Αν σε κάποιον δεν αρεσει το guro συμενει πως δεν είνια καταπιεσμένος?

Posted 22 November 2007 - 02:24
πιστεύεις οτι είναι τυχαίο που τα χεντάι τελεσφώρησαν στην Ιαπωνία , μια χώρα με αρκετή καταπίεση που ακόμα και στις τσόντες τους βάζουν censored? και πραγματικά τα χεντάι είναι ένας τρόπος διαφυγής...δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να σκοτώσεις
ειπα το παραπανω παντα μιλωντας υποθετικα...
δεν υπαρχουν περιπτωσεις που καποιος σκοτωνει καποιον λογω υπερβολικης καταπιεσης?
το αν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερεις δεν γνωριζω...βλεπω ομως απο τη βιομηχανια των anime πως λογικο ειναι να γινει κατι τετοιο...απο τη στιγμη που ειναι ενα μεγαλο κομματι της χωρας τα anime λογικο ειναι να υπαρχει και η ''πονηρη'' πλευρα...
Posted 22 November 2007 - 02:27
Γιατι υποστηρίζεις οτι ο άνθρωπος που του αρέσει το guro είναι καταπιεσμένος?
Αν σε κάποιον δεν αρεσει το guro συμενει πως δεν είνια καταπιεσμένος?
χμμμμ η σκέψη σου είναι αρκετά σοφιστεία, γιατί αν θεωρήσουμε ότι όποιος γουστάρει το guro είναι καταπιεσμένος, δεν είναι υποχρεωτικό να συνάγουμε ότι σε όποιον δεν αρέσει το guro τότε δεν είναι καταπιεσμένος!
Στην τελική με τον 1 ή με τον άλλο τρόπο όλοι είμαστε λίγο πειραγμένοι (κι εγώ πάνω απο όλους), αλλά εδώ που τα λέμε το site που μας πηγε το link του Steliospal πραγματικά μόνο άρρωστο μπορώ να το χαρακτηρίσω!
Posted 22 November 2007 - 02:27
οκ κι εγώ απάντησα έτσι λόγω των παρακάτωόταν διαβάζω αφορισμούς απο κάποιον και προσβολές σε ανθρώπους που ίσως δεν ξέρει,τότε λογικό είναι η αντίδραση να μην είναι αυτή που θα έπρεπε
Παραπληροφορηση, αγνοια, στενομυαλια και ηθικολογικα παραληρηματα.
Καλύτερα να σε πουν άμυαλο παρά στενόμυαλο ειδικά όταν εκφράζεις το γούστο σου για ένα θέμαονομαζω "ανθρωποι με πνευματικα στεγανα"
Posted 22 November 2007 - 02:38
Καλύτερα να σε πουν άμυαλο παρά στενόμυαλο ειδικά όταν εκφράζεις το γούστο σου για ένα θέμα
Εαν ηταν θεμα γουστου θα ελεγες οτι δεν σου αρεσουν/ενδιαφερουν/βλεπεις hentai και θα εμενες εκει.
Αλλά anyway αν κάποιος το κάνει επειδή το γουστάρει να φτιάχνει ακραία χεντάι ε , πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του
Οταν γραφεις τετοια πραγματα προκειτε για αυθεντειες και αφορισμους. Ποσο και ποσοι ακομα πρεπει να στο γραψουν για να το καταλαβεις;

Courtesy of Kenny!