Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Tokyo Mew Mew

• Please log in to reply
75 replies to this topic

#61 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2008 - 15:26

Αχ ναι.........!Ο Kisshu ηταν πολυ πολυ καλος μαζι της!!!!!Πραγματικα τη Ichigo θελω να την πλακωσω στο ξυλο καμια φορα!!!!!!!Ειναι ψυχωτικη με τον ayoma....!!!!Εχει εναν θεο διπλα της,απιστευτα sexy,και τον αποριπτει η βλαμενη!Και μετα φερεται στον καημενο τον Kisshu σαν σκουπιδι...οκ δεν σου παμε ρε κοπελα μου να τον ερωτευτεις αλλα κι αυτος δεν ειδες τι κανει για σενα??????Πως του φερεσαι ετσι?????Και στο τελος θυσιαζεται για σενα κι εσυ στην καρακοσμαρα σου.....Ayoma-kun,ayoma-kun!!!Αντε μην αρχισω τα βρισιδια!!!!!!

Αχ!Συγχιστηκα παλι!:mador2:

η αγαπημενη μου εμενα ηταν μαλλον η.....(πλακα πλακα δεν ξερω...ολες τους σε επιπεδο χαρακτηρα ηταν παρ την μια και χτυπα την αλλη!)

Ιchigo=υστερικη παλιοζηλιαρα και ψυχοτικη με τον ayoma!
Mint=ψωναρα,φαντασμενη και εγωιστρια (αλλα μ'αρεσει που χορευε μπαλετο.....!!!!)
Lettuce=υπερβολικα καλη και χαμηλων τονων...(βασικα την συμπαθουσα αρκετα μεχρι που εκλεψε τον θεο μου!Να παει να πνιγει!)
Pudding=τρελη και στην κοσμαρα της!(μια γλυκα ομως!)
Ζakuro=σαν πολυ θεα δεν την εχει δει???

Τι να κανω ομως?Δεν μπορω να αντισταθω σε αυτο το ανιμε....μπορει να ειναι ολες τους καπως αλλα μαζι κανουν μιαν υπεροχη παρεα!!!!!!
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#62 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2008 - 21:24

Η ανωριμότητα σαν fangirl έχει και τα όρια της, ξέρεις. Ένα χαζούλικο mahou είναι. Πως γίνεται και το βάζεις μαζί με τα άλλα που παρακολουθείς;

#63 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2008 - 17:44

Πραγματικα cheery girl καθε σου λεξη συμφωνει απολυτα και με τη δικη μου γνωμη!!!!Μηπως ξερεις τηλεπαθεια????:erk: Ξετρελαθηκα και εκλαψα πολυ στο τελευταιο επεισοδιο
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#64 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 13:27

Η ανωριμότητα σαν fangirl έχει και τα όρια της, ξέρεις. Ένα χαζούλικο mahou είναι. Πως γίνεται και το βάζεις μαζί με τα άλλα που παρακολουθείς;

Μπορει να εναι χαζουλικο,αλλα ειναι ενας ευχαριστος τροπος να περνας τον ελευθερο σου χρονο....μπορει να μην εχει την ποιοτητα και τα διδαγματα που σου αντλει το ανιμε air για παραδειγμα,αλλα παρολ αυτα,ειναι διασκεδαστικο και ευθυμο....ποτε δεν το εχω καταταξει στα αγαπημενα μου,αλλα ναι μ'αρεσει!!!!!!Μπορει να μην με καταλαβαινεις αλλα τι να κανουμε..γουστα δεν ειναι αυτα?:thatsit:

Πραγματικα cheery girl καθε σου λεξη συμφωνει απολυτα και με τη δικη μου γνωμη!!!!Μηπως ξερεις τηλεπαθεια????:erk: Ξετρελαθηκα και εκλαψα πολυ στο τελευταιο επεισοδιο

Spoiler:

Αχ raven princess τι μου θυμισες τωρα???Την ειχα ξεχασει αυτη τη σκηνη!!!!Αχ ναι τι χαρητωμενη οντως!!!!Τωρα θα βαλω τα κλαμματα.......:blingeye2:!!!!!!Χαρτομαντηλο????
Υ.Γ Ναι καλε,τηλεπαθεια????Την εμαθα σπο τα 12 στο Χογκουαρτς...ειμαι μεγαλη μαγισσα ξερεις!
-''How old are you?''

-“A while,”........

#65 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2008 - 17:36

Lettuce=υπερβολικα καλη και χαμηλων τονων...(βασικα την συμπαθουσα αρκετα μεχρι που εκλεψε τον θεο μου!Να παει να πνιγει!)!!!!!!

Πες τα καλη μου!!!!Να αγιασει το στομα σου!!!Γιατι δεν παει να κοιταχτει σε κανα γιατρο που θελει και το θεο του ανιμε η χαζοβιολα της παρεας!!!

Καλα σε καταλαβ αγια την τηλεπαθεια μαγισσουλα!!!!Σιγα ομως με τα ζουμια γιατι μας μουσκεψες!!!!:wet2:Σοβαρα τωρα η σκηνη ειναι για πολλα χαρτομαντηλα ακομα και για τους αναισθητους!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Raven Princess: 26 Ιούλιος 2008 - 17:41

#66 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 20:42

H Lettuce είναι η 2ρη πιο αντυπαθητική εκεί μέσα. Λοιπόν, εγώ γενικά αντιπαθώ τα υπερκινητικά πιτσιρίκια στα anime (με μόνη εξαίρεση την Hina Ichigo από Rozen Maiden), γι'αυτό και η Pudding μου σπάει τα νεύρα.
EDIT: Επίσης "μεταμορφώνεται" σε μαϊμούδι, οπότε την αντυπαθώ ακόμη πιο πολύ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hikari-sama: 05 Αύγουστος 2008 - 18:41

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#67 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 18:47

Μαλιστα!!!!!!Μαλλον σε καταλαβαινω αλλα η Pudding ειναι πολυ γλυκια μαζι με τον Taruto ή Taru-taru οπως της αρεσει να τον λεει!!!!!
Οσο για τη Lettuce κατα την ταπεινη μου γνωμη ηταν ησυχη και συμπαθητικη μεχρι που φιλησε τον Ryou!!!!!!!!Μετα απο αυτο ημουν ετοιμη σε καθε επεισοδιο να την τσουρομαδησω την σιγανοπαπαδια του Mew Cafe!!!:hiding_something:

#68 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 18:53

O Taruto είναι ό,τι χρειάζεται κάποιος που θέλει να τσιμπήσει μάγουλο !!!!!!!:wooi2:Εγώ η καημένη ήθελα τον Ryou για την Zakuro !! Κούκλα+Κούκλος !!! Ας την Ichigo να πορώνεται με τον μπασμένο τον Aoyama της !!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#69 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 08:41

Εμα πες τα καλη μου!!!!Ν'αγιασει το στομα σου γιατι για να διαλεγει τον ζουμπα τον Aoyama η κοπελα εχει IQ ραδικιου!!!Δεν νομιζω οτι θα ηθελα να τον δω με τη Zakuro καθως ηταν πολυ ψωνιο και συνεχεια αδιαφορουσε για την αγαπημενη μου Minto!!!

#70 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 12:09

Ε, τι να κάνουμε, έτσι είναι οι ντίβες ;) Aν και η Ζakuro ισοφαρεί με την Minto στην προτίμησή μου, η Zakuro είναι μισο χιλιοστό πιο πάνω επειδή το μωβ είναι το χρώμα της και επειδή είναι λυκοκόριτσο.

#71 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 20:25

Οτι πεις αλλα οφειλω να ομολογησω οτι προτιμω το παπαγαλακι και το μπαλλετο της Minto!!!!

#72 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 20:30

Πάντως, σε θέμα μεταμόρφωσης/επίθεσης, προτιμώ την Minto. Έχει ΤΟΟΟΞΟΟΟΟ !! Και μ'αρέσει που η στολή μπαλέτου λάμπει και μετά εμφανίζεται η κανονική της στολη ^__^

#73 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 11:55

Αχ,αχ πεστα hikari sama!!!!!!Λυκοκοριτσο + κουκλα = τελειος συνδιασμος!!!!!!!!Λατρευω τους λυκους...!Ειμαι η μεγαλυτερη φαν!!!!!!!!Και η μετριοφροσυνη δεν ειναι απο τα προσοντα μου!!!!!!!!!Γενικα μοιαζω πολυ στη zakuro στον χαρακτηρα!!!!Ντιβες οπως ειπες κι εσυ!!!!!!!!!!!!

Η Μinto εχει την πιο υπεροχη στολη και μεταμορφωση κατα τη γνωμη μου....εχω ενα προβληματακι στο χρωμα και στο γεγονος πως τρεχει πισω απο την zakuro ολη την ωρα!!!!(Ενα κανονικα επρεπε τα αγορια να τρεχουν απο πισω της 5-5!!!!!)Αλλα λατρευω που τα χονει στην χαζο ichigo γιατι της αξιζει επειδη ειναι στην καρακοσμαρα της!!!!!!!

Lettuce.....μην την αναφερετε καν.....δεν το αντεχω εχω ειδη αρχισει να βγαζω καπνπους!!!!!!!!!!!!!!!!
-''How old are you?''

-“A while,”........

#74 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 18:14

Ούτε εγώ είμαι μετριόφρων, για να λέμε και του στραβού το δίκιο:drink:Βασικά, πιστεύω πως η Ζαkuro αγνοεί την Minto επειδή έχει πήξει η καημένη στα fan girls που κάθε φορα που την βλέπουν κάνουν σαν χαζά (Όχι πως την πολυχαλάει την Zakuro μας, αλλά τέλος πάντων..).Αν και με την Minto μοιράζονται το μυστικό οτι είναι Mew Mew. Εγώ σαν προσωπικότητα, είμαι μάλλον σαν την Minto, αν και ποτέ δεν θα'κανα σαν παλαβή για μια star.
Μπααααχ, και'γω τη μισώ την Lettuce,εμπνέει μια κακομοιριά...έλεος !!

#75 sakura_^^92

sakura_^^92

My Anime Wold

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 21:09

Very Very beautiful anime ^^ ^^

Opening ITA ''Mew Mew amiche e vincenti''

[media]http://it.youtube.com/watch?v=vnGJ6HUwPbE[/media]