Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Tokyo Mew Mew

• Please log in to reply
75 replies to this topic

#46 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 October 2007 - 19:43

και επιπλέον το πρώτο επεισόδιο που το βρήκαν; :hmmm:(στα 52 που κατέβασα και είδα δεν υπήρχε )

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός που το anime το ανέλαβε η τρισκαταραμένη 4Kids Entertainments που τ' αλλαζεί τελείως τα anime που αναλαμβάνει με τις λογοκρισίες που κάνει (π.χ. One Piece και Yu-Gi-Oh!). Iδού κι ένα site που αναλύει τις διαφορές μεταξύ του original και του censored: Mew Mew Power Uncensored
Πάω να του ρίξω μια ματία με την ευκαιρία να δούμε τι παίζει...

EDIT:
- Γι' αρχή να σας πω μόνο ότι αρχικά ήταν να τ' ονομάσουν...Holywood Mew Mew! WTF! Καθυστερημένοι ειναι οι τύποι;
- H κύριως ζημιά που 'χουν κάνει στο dub είναι το εξής: ενώ στο original το anime επικεντρώνεται κυρίως στα οικολογικά μηνύματα (ένας λόγος για τον οποίον μου άρεσε η σειρά) αλλά στο dub εξαφανίστηκαν δια μαγείας κι επικεντρώθηκαν στους έρωτες της Ichigo (που στο dub βαφτίστηκε
Zoey). Δεν λέω, το romance αποτελεί ένα μέρος της σειράς αλλά όχι και το πρωταρχικό!

#47 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 24 June 2008 - 12:39

το συγκεκριμενο ανιμε οντως επικενρωνεται στους ερωτες της Ichigo ομως συχνα πυκνα δινονται και πολλα μηνυματα για την προστασια του περιβαλλοντος κατι ιδιαιτερα σημαντικο κατα τη γνωμη μου.:canthelp:
δεν παυει ομως να ειναι ενα χαριτωμενο maho shoujo με αρκετο χιουμορ!!:ureshii:

Απο τους χαρακτηρες παντως εγω προτιμω τη σοφιστικε Minto απο τη χαζοχαρουμενη Ichigo !!!!

Edited by Kenny, 24 June 2008 - 12:50.
merged

Posted ImageI will always know that you love me....

#48 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 30 June 2008 - 16:24

Έχω δει τα 34 episodes του και το παράτησα μετά το βαρέθηκα.Έχει πολύ πλάκα αλλά είναι πολύ παιδικό,έχει πολύ απλή γλώσσα αλλά είναι εντάξει για κάποιον που θέλει να δει κάτι και να γελάσει έχει πολύ πλάκα το συγκεκριμένο anime!

#49 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 02 July 2008 - 10:11

Αν και δεν μ'αρεσουν οι γατες,αυτο το anime μ'αρεσε πολυ!!!!Εχει αυτο που μ'αρεσει σε ενα anime....κοπελες της ηλικειας μου,με δυναμεις και ερωτες!!!!Αλλα να σας πω την αληθεια η πρωταγωνιστρια η ichigo,για οσους εχουν δει την σειρα, πολυ μου την εσπαγε!!!!!!!!Αμαν με αυτον το μελαχρινο (δεν θυμαμαι το ονομα του!)!!!Μονο γι αυτον ειχε ματια και εκανε σαν ΤΡΕΛΗ!!!!!!!Κοτζαμ ryo shyrogane ειχες κοπελα μου μπροστα σου και τον παρατησες????????Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#50 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 07 July 2008 - 08:26

Πες τα cheery girl!!!!Μα ειναι δυνατον!!!:oo:Ποιος νοημων ανθρωπος θα προτιμουσε τον Aoyama(ετσι ελεγαν τον μελαχρινο) απο τον απιστευτο και κουκλο Ryou??? Δεν ειναι δυνατον!!!!Οσο για την Ichigo μονο η αισθηματικη επιλογη της δηλωνει το IQ(ραδικιου)!!!!!

#51 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 07 July 2008 - 09:57

ΧΟΟΟΧΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!Αχ να σαι καλα raven princess!!!!Μου εφτιαξες τη μερα.....!!!!!!:Blissfull:
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#52 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 07 July 2008 - 10:28

Να εισαι καλα να σου φτιαχνω τη μερα καθε μερα!!!ΧΟΧΟΧΟ!!! Μα συγνωμη δικιο δεν εχω???Γιατι πρεπει παντα η ηρωιδα να ειναι χαζη,απροστατετη και να μην διαλεγει το σωστο αγορι??Μα τι πραγματα ειναι αυτα???:hahaha:

#53 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 07 July 2008 - 17:01

Mιας και τρελένομαι για Mahou Soujo anime, το Tokyo Mew Mew είναι απ' τα αγαπημένα μου. Έχω πάθει μια πόρωση με το opening theme, το ακούω αυτή την στιγμή:hahaha:Έχετε απόλυτο δίκιο. Πώς γυρνάει να κοιτάξει τον μπασμένο τον Αοyama όταν έχει δίπλα της τέτοιο παίδαρο (ειδικά στο episode που η Ιchigo τον παρακολουθούσε όταν άλλαζε ρούχα....αααααχ !!) Οι αγαπημένες μου είναι η Minto, έχει τόση πλάκα όταλ οι άλλες δουλεύουν στο Cafe κι αυτή κάθεται και πίνει το τσαγάκι της, και η Zakuro. She's a wolfish girl !

#54 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 08 July 2008 - 13:04

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Hikari-sama!!!!Το συγκεκριμενο μαζι με το επεισοδιο με τους γονεις του Ryou ειναι σκετη κολαση!!!:burningbe3: Αν ειναι δυνατον!!!!Καλα ποσους βαθμους μυωπιας εχει αυτη η ηρωιδα???? Παντως και εγω προτιμω τη Minto λογω χρωματος(μπλε το αγαπημενο μου+ μπαλλετο στη μεταμορφωση!!!!) και συμπεριφορας που κανει τις υπολοιπες να βγαζουν καπνους απο τα αυτια!!!:erk:

#55 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 08 July 2008 - 15:32

Βασικά να σου πω την αμαρτία μου, εγώ θα ήθελα να δω την Ichigo με τον Kishu:kawaii: Ma είναι τόσο μα τόσο γλυκούλης !! Κάλα, δεν είναι κανένας θεός όπως ο Ryou, αλλά εμένα μου αρέσουν τα αυτιά του και ο τρόπος που μιλάει. Και αν διάλεγα την αγαπημένη μου απ'το χρώμα, πάλι η Zakuro θα ήταν.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#56 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 09 July 2008 - 13:29

Στενοχωρηθηκα λιγο για τον Kisshu επειδη ηταν μαζι της ,την αγαπουσε και σε ενα επεισοδιο την προστατυεσε!!!Στο τελευταιο επεισοδιο
Spoiler:

Βασικά να σου πω την αμαρτία μου, εγώ θα ήθελα να δω την Ichigo με τον Kishu:kawaii: Ma είναι τόσο μα τόσο γλυκούλης !! Κάλα, δεν είναι κανένας θεός όπως ο Ryou, αλλά εμένα μου αρέσουν τα αυτιά του και ο τρόπος που μιλάει. Και αν διάλεγα την αγαπημένη μου απ'το χρώμα, πάλι η Zakuro θα ήταν.

Η Zakuro ειναι ισως απο τους πιο αινιγματικους χαρακτηρες του ανιμε και ομολογω πως εχει πολυ στυλ!!!Και απο το αβαταρ σου με τη Hotaru διαπιστωνω οτι γενικα σου αρεσουν οι σκοτεινοι και μυστηριωδεις χαρακτηρες των ανιμε!!!!Κανω λαθος????

Edited by Kenny, 14 July 2008 - 21:23.
merged

#57 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 10 July 2008 - 23:03

Ακριβώς ^___^ Πάντα, σε όποιο anime και να δω, πάντα οι σκοτεινοι και μυστηριωδεις χαρακτηρες είναι αυτοί που τραβάνε την προσοχή μου (Hotaru από ΣΜ, Rue από Princess Tutu, Zakuro από ΤΜΜ, Suigintou από Rozen Maiden και πάει λέγοντας !!)

Edited by Hikari-sama, 11 July 2008 - 11:00.

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#58 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 11 July 2008 - 08:58

Ακριβώς ^___^ Πάντα, σε όποιο anime και να δω, πάντα οι σκοτεινοι και μυστηριωδεις χαρακτηρες είναι αυτοί που τραβάνε την προσοχή μου (Hotaru από ΣΜ, Ruse από Princess Tutu, Zakuro από ΤΜΜ, Suigintou από Rozen Maiden και πάει λέγοντας !!)

Ειδες που σε καταλαβα???:tensai:
Για το ΤΜΜ αγαπημενο επεισοδιο????Εμενα μου αρεσαν πολυ οσα ηταν για το Ryou αλλα και εκεινο με το αδερφο της Minto.Τι καλος!!!!!

#59 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 11 July 2008 - 11:06

Μου άρεσε το επεισόδιο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Pudding, αν και την βρίσκω πολύ αντιπαθητική. Και 'μένα μου άρεσε το επεισόδιο με τον αδελφο της Minto, και το τελευταίο επεισόδιο. Πάντα μου αρέσουν τα τελευταία επεισόδια ^__^

#60 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 11 July 2008 - 17:13

Μου άρεσε το επεισόδιο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Pudding, αν και την βρίσκω πολύ αντιπαθητική. Και 'μένα μου άρεσε το επεισόδιο με τον αδελφο της Minto, και το τελευταίο επεισόδιο. Πάντα μου αρέσουν τα τελευταία επεισόδια ^__^

Τα τελευταια επεισοδια ειναι παντα τα καλυτερα!!!!:wooi2: Δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν χωνευεις τη Pudding!!!Εκτος το γεγονος οτι το ονομα της θυμιζει γλυκο(πουτιγκα)ειναι γλυκουλα και μ'αρεσει που προσεχει μονη της τα αδερφακια της και θελει φιλο τον Taruto!!!Αληθεια γιατι την θεωρεις αντιπαθητικη??????:hmmm: