Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Tokyo Mew Mew

• Please log in to reply
75 replies to this topic

#1 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 May 2007 - 18:17

Δεν ξέρω πόσοι το έχετε δεί,πιστεύω όμως ότι πρόκιται για αξιολάτρευτη σειρά,έστω και λίιιιγο παιδιάστικη.Ξέρει κανείς αν έχουν βγεί και τα παρακλάδια τις αρχικής σειράς σε anime?

#2 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 26 May 2007 - 21:22

Το ψάχνω εδώ και αιώνες.. μου το ζητούσε η γυναίκα μου πριν από 2 χρόνια.. δεν ξέραμε τον τίτλο του μέχρι που μας τον βρήκε ο Getta Robo..

Αν υπάρχει ρε παιδιά τπτ Online, τπτ mule-links, σκούξτε μπας και το δει πια αυτή η γυναίκα μου και ηρεμίσει..!! ;)

oug#

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#3 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 May 2007 - 21:29

υπαρχει απο αυτο http://www.honobono.cc/ το group,complete w/ eng subs...απ'οτι φαινεται ομως,υπαρχει ολο μονο στο irc...

#4 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,843 posts

Posted 26 May 2007 - 21:33

Το ψάχνω εδώ και αιώνες.. μου το ζητούσε η γυναίκα μου πριν από 2 χρόνια.. δεν ξέραμε τον τίτλο του μέχρι που μας τον βρήκε ο Getta Robo..

Αν υπάρχει ρε παιδιά τπτ Online, τπτ mule-links, σκούξτε μπας και το δει πια αυτή η γυναίκα μου και ηρεμίσει..!! ;)

oug#

http://isohunt.com/torrents/?ihq=tokyo+mew+mew

Διαλέγεις και παίρνεις :hero::lovulovu:

Μάλλον όμως ο φίλος μιλάει για τα υπόλοιπα mew mew manga αν έχουν γίνει anime, στο anidb πάντως μόνο μία σειρά φαίνεται.

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=161
http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Mew_Mew_Spinoffs
http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Mew_Mew_%C3%A0_la_Mode
rsrGbGx.gif

#5 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 May 2007 - 21:53

Eεεεμ...για το anime μιλάμε. Kαι ναι, έχει βγει μια σειρά 52 επεισοδίων. Μέχρι και στο Alter το 'χανε φέρει μιας και στην Αμερική είχε γίνει licensed από 4Κids Entertainment μετονομάζοντάς το Mew Mew Power (άσχετα που μέτα από λίγο το σταματήσανε).

#6 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,843 posts

Posted 26 May 2007 - 22:08

Eεεεμ...για το anime μιλάμε. Kαι ναι, έχει βγει μια σειρά 52 επεισοδίων.

Beh !!!

Ξέρει κανείς αν έχουν βγεί και τα παρακλάδια τις αρχικής σειράς σε anime?

rsrGbGx.gif

#7 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 26 May 2007 - 23:55

Πότε βγήκε στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι?Αααα,πρέπει να αρχίζω να βλέπω πιο πολύ τηλεόραση...τώρα που το ξανασκέφτομε μάλλον όχι...nya!

#8 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 27 May 2007 - 00:50

Είδα μερικά επεισόδια στο Alter και φάνηκε καλό, αν και θύμιζε λιγάκι Sailor Moon. Όταν σταμάτησε να το προβάλει (όπως και συνηθίζει) το κατέβασα από e-mule, αλλά ακόμα δεν έχω βρει ευκαιρία να το δω.

#9 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,843 posts

Posted 27 May 2007 - 11:58

Είδα μερικά επεισόδια στο Alter και φάνηκε καλό, αν και θύμιζε λιγάκι Sailor Moon. Όταν σταμάτησε να το προβάλει (όπως και συνηθίζει) το κατέβασα από e-mule, αλλά ακόμα δεν έχω βρει ευκαιρία να το δω.

Όταν το πέτυχα κάποτε στο alter το άλλαξα κάπου στο πεντάλεπτο, δεν άντεξα παραπάνω :OMG3:
rsrGbGx.gif

#10 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 May 2007 - 12:57

Κι εγώ από τον τίτλο δύσκολα θα το έβλεπα.. αλλά δεν αντέχω την γκρίνια της όταν θέλει ένα anime..

για ολόκληρο το sailor moon μου έβγαλε την παναγία για πολλούς μήνες..!!!

arg#

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#11 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 28 May 2007 - 18:51

oug#

Αφού είσαι τόσο τυχερός που και η γυναίκα σου γουστάρει anime,γιατί έχεις παράπονο?

#12 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 28 May 2007 - 21:13

Γιατί όταν θέλει κάτι είναι χειρότερη κι από την sakura στο naruto.. !!!

ma ma mate.. mateeeeeeEEEEEEEEEEEEE..

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#13 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 May 2007 - 01:09

Απ'οτι ξερω εχουν κυκοφορισει 2-3 DVD με τα επεισοδια... (αν και δεν σας ενδιαφερει αφου θα ειναι στα ελληνικα,λογικα)

Γιατί όταν θέλει κάτι είναι χειρότερη κι από την sakura στο naruto.. !!!
ma ma mate.. mateeeeeeEEEEEEEEEEEEE..

χαχα~ Φανταζομαι^^

#14 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 29 May 2007 - 08:17

Κάτσε να δω τι υπάρχει εκεί έξω και βλέπουμε.. μπορεί να τα θέλει και στα Ελληνικά.. δεν είναι japan'o'καμμένη όπως εγώ..!

:oug:

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#15 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 June 2007 - 02:18

Ιδού και μια αναφορά του Hayate no Gotoku! στο Tokyo Mew Mew:
Posted Image
Παρεπιπτόντως για όσους δεν έχουν δει την σειρά, το εικονιζόμενο άτομο είναι...άντρας! (Ναι, κι εγώ τρελή φρίκη έφαγα όταν τον είδα έτσι στο preview του επεισοδίου)

Είδα μερικά επεισόδια στο Alter και φάνηκε καλό, αν και θύμιζε λιγάκι Sailor Moon.

Το λέει και η διαφήμισή του σε manga της Tokyopop "Aν σας άρεσε το Sailor Moon, τότε θα λατρέψετε το Tokyo Mew Mew."
Aν κι από Sailormoon ζήτημα είναι αν θα 'χω δει 1-2 επεισόδια (κι όχι ολόκληρα) στην TV, το Tokyo Mew Mew το 'δα ολόκληρο και με ξετρέλανε. Ιchigo-chaaaaaaaaaaaan! :lovulovu:

Κάτσε να δω τι υπάρχει εκεί έξω και βλέπουμε.. μπορεί να τα θέλει και στα Ελληνικά.. δεν είναι japan'o'καμμένη όπως εγώ..!

:oug:

Mην περίμενεις να το βρεις ολόκληρο στα ελληνικά, γι' αυτό πες στην γυναίκα σου να συμβιβαστεί με τα ιαπωνέζικα. : Θα βρει τις φωνές πιο χαριτωμένες. :bleh: