Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#451 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 28 May 2008 - 19:03

Κάποιον που θα ήθελα σίγουρα να εξαφανίσω απο το χάρτη είναι:
η ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!! :fromabove:

οταν μικρός κοιτόυσα κάθε φορά αυτά τα μ***ιά!! χώνονταν στη μέση χωρίς κανένα λόγο!!! αν μπορούσαν να υποστούν τα βασανιστήρια του SAW...!! και εκείνα δεν θα μου έφταναν!!
Posted Image

GEAR SECOND
....

#452 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 28 May 2008 - 19:25

Hmmmm...United Against HARUHI...Θελω να της σκασω Σφαλιαρα και να την δω να Σπαραζει στο κλαμα!:orly:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#453 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 May 2008 - 19:50

;181639']Hmmmm...United Against HARUHI...Θελω να της σκασω Σφαλιαρα και να την δω να Σπαραζει στο κλαμα!:orly:

Με θες παρέα???(αν λέμε για τη Suzumiya γιατί τη Fujioka δε τη μισώ τόσο)

Posted Image

#454 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 May 2008 - 21:56

Zauk and Okami, this means war!!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#455 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 May 2008 - 22:58

Oh, Sasuke Uchiha, honey... c'mon here a sec!!:hiding_something: Να σε ξεκοιλιάσω, να βγάλω έξω τ'άντερά σου, να τα δώσω στα αδέσποτα της γειτονιάς, να στείλω τα @@ σου στα fangirls σου, να το φχαριστηθώ!!!!

Posted Image

#456 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 28 May 2008 - 23:02

αχ αχ Θελω να δειρω Sasuke τωρα τελευταια δεν τον παω καθολου :hahaha:
εκτος απο αυτον θα δερνα τον Ichi -nee ε δεν γινετε ολες να τον ερωτευονται ασε και καμια για μας ρε φιλε:oo:
I put up my headphones and listen to the deftones

#457 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 28 May 2008 - 23:45

Τον Sasuke ποτέ δεν τον συμπαθούσα,ούτε στη αρχή και κυρίως τώρα...είναι φλώρος και προδότης.Αν μπορούσα να παρέμβω στο σενάριο και να τον έκανα να πεθαίνει απο τον Itachi....
Posted Image

#458 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 28 May 2008 - 23:51

lol, πέφτει πολύ άχτι σε αυτό το thread, γουστάρω :hehehe:.
λοιπόν, σειρά μου:
θα ήθελα να πλακώσω στο ξύλο τη Misa Misa - πολύ χαζή! και τον Matsuda - γιατί όχι?
Spoiler:

επίσης τη Hachiko από Nana ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. μιλάμε η κοπέλα είναι εντελώς ηλίθια! μου τη δίνει απίστευτα! δεν έχω τελειώσει το anime ακόμα, αλλά κάθε φορά που βλέπω επισόδειο συγχύζομαι.
Spoiler:
:fromabove:

Edited by lne, 30 May 2008 - 00:54.

#459 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 30 May 2008 - 00:39

Και στη δική μου λίστα είναι ο Sasuke. Μαζί και ο Kaname, Neuro!!! Μαζί θα τον δείρουμε τον πού*τη!!!:madtodeath:

Προσθέτω και Naoki Irie απο Itazura na Kiss. Θέλει πολύ ξύλο μιλάμε!!!:df13952b:

Καινούργια στη λίστα είναι και η Medusa απο Soul Eater. Που θα τολμήσεις να πληγώσεις τον Soul ΚΑΙ να κάνεις επίθεση προς το Stein!!! Αμ δε θα έρθει η ώρα που θα σε πιάσει απο την ουρά και θα στο λιώσει το κεφάλι παλιόφιδο; Θα έρθει!!!:kill4u:

Απο γυναίκες, και τη Sae απο Peach Girl όπως ήταν στην αρχή. Μιλάμε μεγάλη σκύλα!!!

#460 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 30 May 2008 - 09:20

Και στη δική μου λίστα είναι ο Sasuke. Μαζί και ο Kaname, Neuro!!! Μαζί θα τον δείρουμε τον πού*τη!!!:madtodeath:

Aυτους θα τους εδερνα κι εγω ευχαριστως!!!Ειδικα τον Καναμε :oo:!!!!!!
Επισης θα εριχνα καμια σφαλιαρα στην Ακανε για να σταματησει να φερεται ετσι απαισια στον γλυκουλη Ρανμα.Η σκρ0φ@!!!!Νομιζει οτι ειναι και ομορφη.:oo::stubborn:

Edited by Kenny, 30 May 2008 - 15:45.
tag fixed

#461 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 21:46

Το Sakuke τον έχω στην κορφή της λίστας μου! Τώρα που το σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να πω ποιους ΔΕΝ θέλω να δείρω; Γιατί σίγουρα είναι λιγότεροι... :hahaha:

#462 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 21:51

Οσοι θελουν να δειρουν τον Sasuke.... ρε παιδια μηπως να το ξανασκεφτειτε???????/:nosey:
Spoiler:

#463 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 21:52

θα ήθελα να πλακώσω στο ξύλο τη Misa Misa - πολύ χαζή!

και εγώ μαζί σου!:erk: μου είχε σπάσει τα νέυρα έτσι όπως χυπιόταν σαν το παρλιακό!!
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#464 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 21:56

Οσοι θελουν να δειρουν τον Sasuke.... ρε παιδια μηπως να το ξανασκεφτειτε???????/:nosey:

Spoiler:

Α μην ανησυχείς και αυτούς θέλω να τους δείρω! Από το Naruto συμπαθώ μόνο τους Orochimaru, Itachi και Neji (και τους 3 για εντελώς απροσδιόριστους λόγους) κι ας είναι η αγαπημένη μου σειρά!

#465 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 22:02

τωρα που το σκεφτομαι θελω να σκοτωσω την Lurrichio απο το τελευταιο filler arc του bleach. Αν γινοταν να της εχωνα ενα καροτο στο ματι. Μιλαμε για το πιο αντιπαθητικο πιτσιρικι σε Anime EVER!!!!!!