Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#646 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 27 September 2008 - 23:51

και εκεί που διάβαζα τις πρώτες 8 περίπου σελίδες και κανείς μα κανείς δεν είχε αναφέρει τον βρωμιάρη, τον αηδιαστικό, τον σιχαμένο, το μίασμα, το ... το .... τσιράκι τον Kabuto, ξαφνικά τον βλέπω τελευταία σελίδα σε 3 post αν δε κάνω λάθος!!! (μα είναι μαλλί αυτό?!?! )
μπράβο βρε παιδιά!! είμαι συγκινημένη!!

από γυναίκες μου αρκεί να πλακώσω την πανηλίθια υστερικιά Sailor moon και την αηδιαστικά κενή (αλλά αφοσιωμένη) Misa.
καμία γυναίκα... αγκχ... κοπέλα... αγκχ.... κορίτσι τεσπά με τέτοιο βαθμό ηλιθιότητας, χαζομάρας και εντελώς παράλογης αφοσίωσης σε κάτι που ούτε καν της ανήκει, δεν πρέπει να παραμένει ατιμώρητο.
και είμαι και κορίτσι, οπότε μπορώ να τις δείρω όσο θέλω χωρίς τύψεις περί ασθενούς φύλλου και λοιπής μπουρδολογίας....

p.s. ανδρες και αγόρια που χαλβαδιάζουν Misες, για μένα είναι ασυγχώρητοι!!!! period
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#647 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 28 September 2008 - 00:13

Elendira the Crimsonnail

Trigun Maximum ...

θα μπορουσα να της περασω τη μουρη στον τρυφτη και να της κανω αποτριχωση με καυτο κερι στο κεφαλι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#648 Onizuka

Onizuka

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 28 September 2008 - 00:22

από γυναίκες μου αρκεί να πλακώσω την πανηλίθια υστερικιά Sailor moon και την αηδιαστικά κενή (αλλά αφοσιωμένη) Misa.
καμία γυναίκα... αγκχ... κοπέλα... αγκχ.... κορίτσι τεσπά με τέτοιο βαθμό ηλιθιότητας, χαζομάρας και εντελώς παράλογης αφοσίωσης σε κάτι που ούτε καν της ανήκει, δεν πρέπει να παραμένει ατιμώρητο.
και είμαι και κορίτσι, οπότε μπορώ να τις δείρω όσο θέλω χωρίς τύψεις περί ασθενούς φύλλου και λοιπής μπουρδολογίας....

p.s. ανδρες και αγόρια που χαλβαδιάζουν Misες, για μένα είναι ασυγχώρητοι!!!! period

Sto peripou eisai mesa sto mualo moy.. oxi kai na tin deiroume tin kopela epeidi exw noitiki usterisi!Alla stin teliki an den kollisei enas psuxakias k enas vlakas , poios 8a kollisei?:byejg9:
Posted ImagePosted Image
Which character are you test by Naruto - Kun.com

Posted Image

#649 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 03 October 2008 - 14:39

Toν Ulquiorra

(WORTHLESS EMO)

Posted Image

#650 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 05 October 2008 - 09:35

Haruno Sakura ή Uchiha Sasuke.
Η Sakura παντα μου την εσπαγε,απ'την αρχη.Αλλα τωρα μου την σπαει κι ο Sasuke.

Posted Image

#651 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 October 2008 - 12:12

Μόλις τέλειωσε το manga Hellsing... και θέλω να πλακώσω τον δημιουργό, τον Hirano! Μπορώ, μπορώ;;;:burningbe3::ballumad::roar::mador2:

Το τέλος ήταν = :puke:

.-

Edited by Teachan, 05 October 2008 - 12:33.

Posted Image

#652 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 05 October 2008 - 18:28

Την ανεκδιήγητη Usagi από Sailor Moon,Ruka από Vampire Knight και οι 3 πρωταγωνιστες του Naruto!!!:burningbe3:
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]
set up by arison-chan!Worship her!

#653 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 06 October 2008 - 13:59

Την ανεκδιήγητη Usagi από Sailor Moon:burningbe3:

για τη ρε τι σου εκανε η καιμενη δεν φτεη αυτη που ινε χαζη ....

παντος εγω θα ιθελα να ψοφιση ο kanda(D-grey man)

#654 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 06 October 2008 - 20:39

ακομη ατομα π θα ηθελα να σαπησο στο ξυλο θα ηταν o Rock Lee k o Gai Sensei...:burningbe3::burningbe3:

Posted Image

#655 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 07 October 2008 - 01:54

Sto peripou eisai mesa sto mualo moy.. oxi kai na tin deiroume tin kopela epeidi exw noitiki usterisi!Alla stin teliki an den kollisei enas psuxakias k enas vlakas , poios 8a kollisei?:byejg9:

μα, όχι καλό μου!! να τη δείρουμε, να τη δείρουμε!!!! με ρόπαλο του baseball!

για το ψυχάκιας και βλάκας, βγάζω το καπέλο μου! κ εις ανώτερα!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#656 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 07 October 2008 - 16:01

για τη ρε τι σου εκανε η καιμενη δεν φτεη αυτη που ινε χαζη ....

Εδώ δεν αντέχω τους ηλίθιους ανθρώπους,θα άντεχα τους αργόστροφους ανιμε χαρακτήρες?????
Ισως να την άντεχα αν ήταν αστεία και έβγαζε γέλιο όπως o Luffy από One Piece...
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]
set up by arison-chan!Worship her!

#657 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 07 October 2008 - 16:29

Eγω θα πλακωνα μεχρι να παθει εγγεφαλικη βλαβη(αν και ηδη την εχει) τον Ikari Sinji απο NGE γιατι μου την εσπαγαν πολυ παραπανω απ'το κανονικο τα ψυχολογικα του πλακωματα.Θελω να τον αφησω αναπηρο...:burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#658 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 08 October 2008 - 22:39

ακομη ατομα π θα ηθελα να σαπησο στο ξυλο θα ηταν o Rock Lee k o Gai Sensei...:burningbe3::burningbe3:

Συμφωνω και επαυξάνω!!Δεν λεει να κουρεψει τα φρυδια του ο αχαιρευτος ο Lee!
BTW θαθελα να πλακωσω και τον μεντορα της Clare απο το Claymore!τον παλιο%#$%&%@%$&^@%&^!!!

#659 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 08 October 2008 - 23:25

aτομο για απιστευτα μπουκετα ειναι ο shinji apo evangelion . period!!

oxi απλα ξυλο , αλλα σαπισμα ειδικα στο end of eva
Posted Image
Posted Image

#660 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 21 October 2008 - 19:24

Εγω αν και ηρεμο και φιλησυχο ατομο θα πλακωνα στο ξυλο με πολυ προθημεια τον Yagami Light :madtodeath::madtodeath::madtodeath: Γιατι απλα ειναι κοπανος και ψωνιο και φερεται απαισια στη Misa η οποια τον αγαπαει τοσο και ενδιαφερεται!!!!Ο τυπος ειναι για πολλα χαστουκια και οχι μονο!!!!!!
Posted ImageI will always know that you love me....