Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?
Posted 27 September 2008 - 23:51
μπράβο βρε παιδιά!! είμαι συγκινημένη!!
από γυναίκες μου αρκεί να πλακώσω την πανηλίθια υστερικιά Sailor moon και την αηδιαστικά κενή (αλλά αφοσιωμένη) Misa.
καμία γυναίκα... αγκχ... κοπέλα... αγκχ.... κορίτσι τεσπά με τέτοιο βαθμό ηλιθιότητας, χαζομάρας και εντελώς παράλογης αφοσίωσης σε κάτι που ούτε καν της ανήκει, δεν πρέπει να παραμένει ατιμώρητο.
και είμαι και κορίτσι, οπότε μπορώ να τις δείρω όσο θέλω χωρίς τύψεις περί ασθενούς φύλλου και λοιπής μπουρδολογίας....
p.s. ανδρες και αγόρια που χαλβαδιάζουν Misες, για μένα είναι ασυγχώρητοι!!!! period

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 28 September 2008 - 00:13
Trigun Maximum ...
θα μπορουσα να της περασω τη μουρη στον τρυφτη και να της κανω αποτριχωση με καυτο κερι στο κεφαλι...
Posted 28 September 2008 - 00:22
από γυναίκες μου αρκεί να πλακώσω την πανηλίθια υστερικιά Sailor moon και την αηδιαστικά κενή (αλλά αφοσιωμένη) Misa.
καμία γυναίκα... αγκχ... κοπέλα... αγκχ.... κορίτσι τεσπά με τέτοιο βαθμό ηλιθιότητας, χαζομάρας και εντελώς παράλογης αφοσίωσης σε κάτι που ούτε καν της ανήκει, δεν πρέπει να παραμένει ατιμώρητο.
και είμαι και κορίτσι, οπότε μπορώ να τις δείρω όσο θέλω χωρίς τύψεις περί ασθενούς φύλλου και λοιπής μπουρδολογίας....
p.s. ανδρες και αγόρια που χαλβαδιάζουν Misες, για μένα είναι ασυγχώρητοι!!!! period
Sto peripou eisai mesa sto mualo moy.. oxi kai na tin deiroume tin kopela epeidi exw noitiki usterisi!Alla stin teliki an den kollisei enas psuxakias k enas vlakas , poios 8a kollisei?

Posted 03 October 2008 - 14:39
(WORTHLESS EMO)
Posted 05 October 2008 - 09:35
Η Sakura παντα μου την εσπαγε,απ'την αρχη.Αλλα τωρα μου την σπαει κι ο Sasuke.
Posted 05 October 2008 - 12:12

Το τέλος ήταν =

.-
Edited by Teachan, 05 October 2008 - 12:33.
Posted 05 October 2008 - 18:28

set up by arison-chan!Worship her!
Posted 06 October 2008 - 13:59
Την ανεκδιήγητη Usagi από Sailor Moon:burningbe3:
για τη ρε τι σου εκανε η καιμενη δεν φτεη αυτη που ινε χαζη ....
παντος εγω θα ιθελα να ψοφιση ο kanda(D-grey man)
Posted 06 October 2008 - 20:39

Posted 07 October 2008 - 01:54
Sto peripou eisai mesa sto mualo moy.. oxi kai na tin deiroume tin kopela epeidi exw noitiki usterisi!Alla stin teliki an den kollisei enas psuxakias k enas vlakas , poios 8a kollisei?
μα, όχι καλό μου!! να τη δείρουμε, να τη δείρουμε!!!! με ρόπαλο του baseball!
για το ψυχάκιας και βλάκας, βγάζω το καπέλο μου! κ εις ανώτερα!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 07 October 2008 - 16:01
για τη ρε τι σου εκανε η καιμενη δεν φτεη αυτη που ινε χαζη ....
Εδώ δεν αντέχω τους ηλίθιους ανθρώπους,θα άντεχα τους αργόστροφους ανιμε χαρακτήρες?????
Ισως να την άντεχα αν ήταν αστεία και έβγαζε γέλιο όπως o Luffy από One Piece...

set up by arison-chan!Worship her!
Posted 07 October 2008 - 16:29

Posted 08 October 2008 - 22:39
ακομη ατομα π θα ηθελα να σαπησο στο ξυλο θα ηταν o Rock Lee k o Gai Sensei...
:burningbe3:
Συμφωνω και επαυξάνω!!Δεν λεει να κουρεψει τα φρυδια του ο αχαιρευτος ο Lee!
BTW θαθελα να πλακωσω και τον μεντορα της Clare απο το Claymore!τον παλιο%#$%&%@%$&^@%&^!!!
Posted 21 October 2008 - 19:24