Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#421 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 May 2008 - 00:00

8α εξαελο8ει πιο κοκκαλακι!!! αν και εχο μια καλιτερι ιδεα(ινφο δεν ειναι για παιδια κατο τον 13)Λιπον τον περνουμε και αρχιζουμε και βαραμε το κεφαλη του με σφηρι μεχρι να ακουστι το κρατσ οτι εσπασε το κρανιο του σινεχιζοντασ κοβουμε το κεφαλι με το σπασμενο κρανιο και το κραταμε το υπολιπο σομα μεσα σε μεγαλι σομπα και το καιες μεχρι να μοσχοβολαι καίλα ο τοπος.... σινεχιζοντας με το κεφαλι κοβις το δερμα του προσοπου προσοχι στους αδενες!!!αφου ολι ι πετσα εχει κοπι μενι το οστο του κρανιου και το μιαλο απο πριν εχουμε ψηλο σπασι το κεφαλι του οποτε δεν 8α ειναι δισκολο να ανιξουμε και να παρουμε το μιαλο εφοσον ανοιξουμε και το παρουμε τοτε το συνδεουμε με καλοδια τα οπια τα βαζουμε στιν πριζα και τα ηλεκτριζουμε με 10.000 W μεχρι το μιαλο να μιαζι σαν πατατακι...(κακιες)

Evol!!!!:8)::kill4u:
Me woulsn't like to piss you off...
Anyway,επειδή μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι σκέψου κάτι καλό να κάνουμε στον detective Rudge από monster...Μην ντρέπεσαι,πες ελεύθερα,εγώ σκέφτηκα ενέσεις οξέως στα μάγουλα,ευνουχισμός με αξίνα,όλα παίζουν...:hahaha::hahaha:
Posted Image

#422 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 00:01

Welcome to the group!!!(Πλάκα πλάκα μήπως να κάναμε ένα anti-Yuuki group???:orly:)

Καλως σας βρηκα!!! Και ναι δεν μου φαινεται ασχημη ιδεα. Παντως μου κανει εντυπωση το οτι δεν τη σπαει μονο στις γυναικες ( που για ευνοητους λογους θελουν να της βγαλουν το μαλλι τριχα τριχα) αλλα και στα αγορια.

#423 o gios tou ninja

o gios tou ninja

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 19 May 2008 - 00:07

τον σαιζο τον παππου του kabamaru...

#424 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 May 2008 - 00:08

Me woulsn't like to piss you off...
Anyway,επειδή μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι σκέψου κάτι καλό να κάνουμε στον detective Rudge από monster...Μην ντρέπεσαι,πες ελεύθερα,εγώ σκέφτηκα ενέσεις οξέως στα μάγουλα,ευνουχισμός με αξίνα,όλα παίζουν...

Ο Runge τουλάχιστον ήταν σπαστικός μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος μαζί του ημουν

Ενώ ο Roberto ήταν εκνευριστικός απο την αρχή μέχρι το τέλος
Spoiler:

#425 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 00:13

A! και τον jiraya απο το naruto γιατι επηρέασε αρνητικα εναν φιλο μου και ξυπνησε ετσι η tsunade μεσα μου
:roar:

#426 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 May 2008 - 00:43

A! και τον jiraya απο το naruto γιατι επηρέασε αρνητικα εναν φιλο μου και ξυπνησε ετσι η tsunade μεσα μου
:roar:

περιμενε ενα λεπτο. εδω ριχνεις βομβα τεραστιων διαστασεων. δωσε περισσοτερες πληροφοριες. αλλα, ακομα και ετσι, ουτε να ξυπνησε μεσα στον φιλο σου ο Jiraiya ειναι κακο ( ειναι μαλλον καλο ) ουτε αν ξυπνησε μεσα σου η Tsunade ( ειναι μαλλον πολυ καλο ). :hahaha::hahaha::hahaha:
μη τα λες ετσι αυτα, και λειπει και ο αλλος στην αμερικη. θα του ερθει νταμπλας αμα το δει:hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#427 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 01:16

Που το ειδες το καλο??? Στο οτι ειχα για κολλητο τον chandler και μου μεταμορφωθηκε σε joy απο τα φιλαρακια? Στο οτι προσπαθει να μου τα φτιαξει με την κολλητη μου? Η στο οτι πονανε τα χερια μου απο τις μπουνιες που εχει φαει? (δυστυχως αν και ξυπνησαν τα βιαια ενστικτα της tsunade μετα απο οσα ακουω δεν συνεβη το ιδιο και με την σωματικη δυναμη):oo: Για ολα φταιει ο jiraya (Το ηξερα οτι θα ειχα κακα ξεμπερδεματα με την παρτη του- δεν μπορουσε να εμπνευστει τουλαχιστον απο τον kakashi Που ειναι σε πιο νορμαλ επιπεδα?????)

#428 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 May 2008 - 01:40

ξεμπερδεματα με την παρτη του- δεν μπορουσε να εμπνευστει τουλαχιστον απο τον kakashi Που ειναι σε πιο νορμαλ επιπεδα?????)

Αν κρίνουμε από αυτά που διαβάζει δε θα το έλεγα...:hahaha::hahaha:

#429 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 May 2008 - 09:03

Μιας και έφτασα στον τριτο τόμο του Bitter Virgin...

Kazuki Ibuse!!!!!!!! :roar::roar:

Ο όρος "άμυαλη-σπαστικιά-σκύλα" είναι λίγος για πάρτι της!!

Posted Image

#430 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 12:12

@Κον:Μουαχαχα και δεν κάνουμε έχει να πέσει θάψιμοοο!!
@Ιristella:Έτσι να πεθάνει! κάτω τα χέρια από Zero and Kaname αν κι εγω είμαι Hanabusa fan:awww:
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#431 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 00:50

Sasuke από Νaruto...I hate this guy!Ο πιό ψευτοήρωας ever...αδύναμος από τη φύση του,έπρεπε να πάει στον ανώμαλο τύπο με τα φίδια για να δυναμώσει....
Υ.Γ: GO ITACHI!!!
Posted Image

#432 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 May 2008 - 10:31

Ποιον θα ήθελα να πλακώσω? Χμμμμ ας αρχίσω από το Naruto την Sakura:kakaka: επειδή ενώ γουστάρει τον Naruto δεν γίνετε τίποτα μετάξι τους τον Suske επειδή είχε σαν σκοπό να σκοτώσει τον μεγάλο του αδελφό big brother rules:kakaka::hehehe: !!! Από το D.gray-man τον χαζό κλόουν, από το bleach μα φυσικά τον Aizen-sama,από το One pice μα ποιον άλλον τον Luffy!!!! Δεν θυμάμαι άλλον για τώρα …:hiding_something:

#433 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 May 2008 - 15:13

Ποιον θα ήθελα να πλακώσω? Χμμμμ ας αρχίσω από το Naruto την Sakura:kakaka: επειδή ενώ γουστάρει τον Naruto δεν γίνετε τίποτα μετάξι τους

Μμμμ...Για κάποιο λόγο αμφισβητώ οτι συμβαινει αυτο αλλά αν ισχχύει...Κι εγώ μαζι σου!!
Posted Image

#434 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 23 May 2008 - 15:14

Εκεινη την τυπισα που ηταν μαζι με τον Mr 4 απο one piece!Πιο σπαστικη ομιλια δν εχω ακουσει..Ειδικα οταν αρχιζε εκεινο το"kono ba,kono ba,ba,ba,ba,..., baka"μου ερχοταν να σπασω την οθονη...ευτηχως ηταν για λιγα επεισοδεια μονο..ο great warrior of the sea..tha manly Ussop-sama την τσακησε και το ευχαριστηθηκα...:D
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#435 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 24 May 2008 - 19:48

Ichimarou απ'το bleach. Πολύ κ@λ@παίδι ο τύπος.

Edited by tsintori, 24 May 2008 - 19:57.

Posted Image