Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#361 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 August 2009 - 02:19

guys this is fapping brilliant!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vz8laViiexc[/media]

Megatron is soooo cute O_o

I didnt feel the tsundere powah of Megatron-Kagami... Αν ήταν κανονικό επεισόδιο θα ταίριαζε περισσότερο.
Πάντως, ultra mega moe ήταν η Soundwave-Miyuki, και η Starscream-Konata. :wooi2:
Posted Image
Posted Image

#362 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 August 2009 - 03:16

Iάπωνες: καταφέρνουν να κάνουν τα πάντα απίστευτα χαριτωμένα. :congrats:
http://danbooru.donmai.us/post/show/280595/blush-chibi-frenzy-laserbeak-lucky_star-megatron-m

Edited by Vetus, 29 August 2009 - 04:48.

#363 amateratsu_4

amateratsu_4

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 18 November 2010 - 22:31

Δεν ξερω αν ειμαι η μονη αλλα μου την σπαει πως το καταπληκτικο LUCKY STAR:joyful: ηταν μονο κοντα στα 12 επισοδια!!:if: παλι καλα που εχει 1 ova αλλα εμενα θα μου αρεσε να ειχε και αλλα επισοδια κριμα τα πιο ωρεια ανιμε συνιθος ειναι μικρα ΤwT:cry5:

#364 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 18 November 2010 - 22:44

Spoiler:

Btw,το Lucky Star αποτελείται απο 24 επεισόδια.

Edited by RiDeLub, 19 November 2010 - 02:36.
για να καταλαβαινόμαστε

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#365 amateratsu_4

amateratsu_4

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 18 November 2010 - 23:39

Αληθεια ! που μπορω να βρω και τα 24 επισοδια μονο καταφερα να βρω 12 επισοδεια και ενα οva ΤΤ.ΤΤ

#366 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 19 November 2010 - 00:11

http://www.bakabt.com/144397-lucky-star-exiled-destiny.html

Επεισης αμα ψαχνεις κατι και δεν το βρισκεις
Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;(ρίξτε πρώτα μια ματιά στο πρώτο post)
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#367 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 24 September 2011 - 15:22

Μάλιστα... 2 χρόνια τώρα μιλώντας για commedy series σε όσους έλεγα ότι δεν έχω δει το Lucky Star με κοίταζαν εξτασιασμένοι λες και είχα κάνει τη μεγαλύτερη απερισκεψία του κόσμου, η υπερβολή στο μεγαλείο της.

Η σειρά προσπαθεί να γίνει Azumanga Daioh και το καταφέρνει άψογα, NOT NOT NOT. Δε τολμάω καν να τη βάλω δίπλα σε Nochi Guu, SZS (η λέξη Gintama, δεν υπάρχει καν μέσα στο θέμα).

Άνευρο, αργό, βαρετό, αστεία που τα χουμε ξαναδει σε τόσες άλλες σειρές. Σας άρεσε το mmo part? NHK η απάντηση. Δεν μου έβγαινε γέλιο παρά σε λιγοστές στιγμές(η πιο αστειά σκηνή όταν η καθηγήτρια έγραφε στο μπλογκ και τσουπ,,,,), τίποτα το συγκλονιστικό, τι το έβλεπα τι όχι δε θα άλλαζε τίποτα στην anime μου εμπειρία ως τώρα. Υπερεκτιμηένο από τα λίγα του είδους.

Το lucky channel ήταν το TOP-EPIC FAIL της σειράς, μετά το 8ο-9ο επεισόδιο δε το έβλεπα καν. Μέσα στις hi-5 πατάτες του κόσμου των Anime.

Προσωπικά δε το συνιστώ, το Ping Pong Club είναι πολύ πολύ καλύτερη κωμοδία και δε διαφημίζεται καν.

#368 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 24 September 2011 - 16:15

Well ok, το lucky star είναι μια σειρά για περίεργα γούστα! Είναι περισσότερο τα kawaii κοριτσάκια και οι άνευ λόγου και αιτίας σκηνές που το κάνουν τόσο θεαματικό?! Κανείς δεν ξέρει, παρ'όλα αυτά η προσωπική μου άποψη είναι αυτή που είπα παραπάνω: Πρέπει να'σαι λίγο weird για να δεις τέτοιου είδους σειρά. Πάντως εγώ δεν πρόκεται να αποτρέψω από κανέναν να τη δει διότι ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα και αυτό που κάποιος το βρίσκει βαρετό και μονότονο κάποιος άλλος να το βρίσκει συναρπαστικό και αστείο.
Spoiler:

Posted Image

#369 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 September 2011 - 17:09

Το lucky channel ήταν το TOP-EPIC FAIL της σειράς, μετά το 8ο-9ο επεισόδιο δε το έβλεπα καν.

Τεράστιο λάθος. Όχι πως και τα υπόποιπα δεν είναι, αλλά οκ.

Minoru for president.

HnH5aB0.jpg

#370 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 September 2011 - 17:25

Youtube Video

#371 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 September 2011 - 23:01

Τεράστιο λάθος. Όχι πως και τα υπόποιπα δεν είναι, αλλά οκ.

Απο ολα τα αλλα που ηταν λαθος, ομως, μονο το σωστο επιασες :P Το Lucky Channel το μισησα πραγματικα, γιατι αντι να μας δειξει κανα καινιουριο αστειο με τις κοπελες, αντι γι'αυτο μας εδειχνε το ιδιο αστειο ξανα και ξανα (ναι, οκ, ειναι χαριτωμενη μεχρι που γινεται κατι και ξαφνικα γινεται τσαντισμενη, γελασαμε μιας και ειναι κατι που δεν εχουμε ξαναδει σε εκατονταδες αλλα ανιμε, γιατι πρεπει να μας το ξαναδειχνετε σε καθε επεισοδιο;;;; ).

Κατα τ'αλλα Vash Zoro, οι σκηνες ΜΜΟ του ΝΗΚ δεν ειχαν κατι το αστειο... ειδικα αν τις συγκρινεις με τις αντιστοιχες του OVA του Lucky Star.
Posted Image

#372 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 26 September 2011 - 00:19

Η δασκάλα παίζει με τη μαθήτρια το ίδιο mmo και όταν τη βλέπει μέσα της θυμίζει ότι πρέπει να διαβάζει η τη ρωτάει να διάβασε... Μια,2,3 το καταλάβαμε. Πάμε παρακάτω. Δε σατύρισε τους mmo players όσο έγινε στο ΝΗΚ.

#373 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 September 2011 - 00:47

Βασικά ίσως έχει να κάνει με το ότι τότε ήταν έναν φαινόμενο πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο σήμερα αν κάποιος πάει να το παρακολουθήσει θα έχει την ίδια αίσθηση. Επιπλέον, πλέον έχουν βγει ίσως πολλά school comedy που αν και δεν κάνουν το ίδιο έχουν πολλά στοιχεία.
phmava.php

#374 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 26 September 2011 - 00:52

Μπα, περισσότερο το εκτίμησα στο rewatch αφού είχα δει αρκετά από τα σκουλ κόμεντιζ που λες.

Το θεωρώ καθαρά θέμα γούστου, εκτός από τις "απόψεις" μερικών κουράδων που βρίζουν οτιδήποτε αρέσει στον κόσμο για να φανούν ιντελέξουαλ.

HnH5aB0.jpg

#375 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 26 September 2011 - 01:28

Μπα, περισσότερο το εκτίμησα στο rewatch αφού είχα δει αρκετά από τα σκουλ κόμεντιζ που λες.

Το θεωρώ καθαρά θέμα γούστου, εκτός από τις "απόψεις" μερικών κουράδων που βρίζουν οτιδήποτε αρέσει στον κόσμο για να φανούν ιντελέξουαλ.

Συμφωνώ σε αυτά. Για σχολική κωμωδία, αν εξαιρέσουμε το Cromartie που είναι εντελώς άλλη φάση, είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω δει.
To Lucky Channel μου άρεζε όσο μου άρεζε και η υπόλοιπη σειρά.
Youtube Video

dat voice acting