Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Lucky Star
Posted 10 October 2008 - 08:11

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Posted 10 October 2008 - 11:30
Yatta! Μόλις διαπίστωσα ότι οι αγαπημένοι μου Eien no Anime (EnA) έβγαλαν την OVA του Lucky Star!!! Τρέχω!
Honto?!?!?
zOMG, torrent plz!!!11
Όποιος δώσει πρώτος torrent, κερδίζει choco cornet...
EDIT: Το βρήκα μόνος μου, the choco cornet stays with me...
http://isohunt.com/torrent_details/51603920/lucky+star+ova+ena?tab=summary
Posted 10 October 2008 - 13:36
Posted 10 October 2008 - 13:59
Πράγματα που δεν τα καταλάβαινα πριν λόγω μετάφρασης, εδώ τα εξηγούν καλύτερα!
Επίσης το lucky channel είναι και αυτό με υπότιτλους, και κατάλαβα επιτέλους τι λένε!
Posted 10 October 2008 - 14:19
Οι αναφορές σε Sayonara Zetsubou Sensei, Keroro Gunsho και πρέπει να είχε και από Higurashi no naku koro ni, ήταν πολύ πετυχημένα. Επίσης, όλο το θέμα με το MMO RPG ήταν πάρα πολύ καλό.
Εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
Posted 10 October 2008 - 15:01
Posted 11 October 2008 - 23:25
Τωρα πλεον αξιζει να το δει κανεις. Το κατεβασα μολις και εχω να πω οτι δε με ξετρελανε, αν και σε μερικα σημεια ειχε γελιο. Αγαπημενη σκηνη οι ιστοριες της Konata στο δασος. Α ρε Tsukasa:hahaha:Yatta! Μόλις διαπίστωσα ότι οι αγαπημένοι μου Eien no Anime (EnA) έβγαλαν την OVA του Lucky Star!!! Τρέχω!
Το live-action κλιπακι στο τελος μου φανηκε ακυρο παντως.
Posted 11 October 2008 - 23:33
Και οντως περιμενα κατι παραπανω.. :\ εκτος απο το ΜMORPG part and Kagami's dream,βρηκα το υπολοιπο κομματακι βαρετο to tell the truth...and the "live action" Lucky Channel was a total failure imho.. D:
Posted 12 October 2008 - 15:05
και αυτη η live action πατατα στο τελος, γιατι κρατησε 7 λεπτα?
Posted 14 November 2008 - 12:45

Για όσους δεν αναγνωρίζουν την κυρία στα αριστερά, είναι η Sheryl Nome, από το Macross Frontier.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 November 2008 - 19:12
Τα references του Lucky Star δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.
Για όσους δεν αναγνωρίζουν την κυρία στα αριστερά, είναι η Sheryl Nome, από το Macross Frontier.
Ρε τί σκεφτήκανε...
Για όσους δεν το πιάσανε, τα CDs είναι σε αλφαβητική σειρά (Lucky Star -> Macross Frontier), απλά στην Ιαπωνία η λογική σειρά είναι από τα δεξιά προς τα αριστερά (Macross Frontier <- Lucky Star).
Στους υπερκαμμένους, προτείνω ανεπιφύλακτα τα παρακάτω συμπληρωματικά OSTs:
[Soundtrack] [Nipponsei] Lucky Star Music Fair - Details - BoxTorrents - Anime - Bittorrent - Download
[Soundtrack] Lucky Star Character Singles - Details - BoxTorrents - Anime - Bittorrent - Download
Posted 28 August 2009 - 18:35
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vz8laViiexc[/media]
Megatron is soooo cute O_o