Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto
Posted 05 October 2008 - 14:36
απλα το 2ο αγαπημενο μου ανιμε!!!στην κορυφη μαζι με το Dragonball z
εχει ξυλο, story line καταπληκτικο και οι χαρακτηρες ολα τα λεφτα!!!!
Posted 05 October 2008 - 16:19
από άποψη εξέλιξης σεναρίου. Είναι το μοναδικό ανιμε που είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία που πραγματικά σε καθηλώνει (έχει τύχει να δω συνεχόμενα πάνω 40 επεισόδια μέσα σε μια μέρα ) και σε κρατά διαρκώς σε αγωνία.
Το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι πράγματα και καταστάσεις που εκτυλίσσονται στα αρχικά επεισόδια συνδέονται άμεσα αλλά και πολλές φορές επεξηγούνται στα τελευταία………. που προβάλλονται…. γιατί κανείς δεν ξέρει αληθινά πότε θα τελειώσει (εκτός ίσως από τον Κισι βέβαια).Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι αδίκως συγκρίνεται με το DZ, ναι είναι φανερό ότι έχει επιρροές αλλά μέχρι εκεί ,η εξέλιξη της ιστορίας αλλά και το πώς είναι πλασμένος όλος ο κόσμος του ναρούτο κυμαίνεται σαφώς σε ανώτερο επίπεδο
Ένα από τα μειονεκτήματα που έχει είναι τα άπειρα φιλλερς με μοναδική ίσως εξαίρεση το τελευταίο φιλλερ αρκ. Ακόμη η πολύ αργή και βασανιστική εξέλιξη της ιστορίας σε συνδυασμό με τα φιλλερς….. καθιστούν την παρακολούθηση της σειράς ανυπόφορη. Επιπρόσθετα το animation σε σχέση με άλλες σειρές ανιμέ κρίνεται επιεικώς απαράδεκτο.
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 22 October 2008 - 15:22

θα το χαρακτηριζα ως best anime ever!
εχει πολυ καλη πλοκη,πολυ ωραιο σχεδιο και οι χαρακτηρες τα σπανε!

εχω φαει τρελο κολλημα μαζι του! (y)
Posted 23 October 2008 - 19:27
Επισης τα φιλλερ και τα αργα επεισοδια του Shippuden ειναι μεγαλος παραγοντας στο οτι αυτη η σειρα επεσε τοσο πολυ σε ποιοτητα,αλλος ενας παραγοντας ειναι η μανια του Kishimoto να ξεπερασει τον Toriyama,αν και οσο κυλουσανε τα επεισοδια φαινοτανε οι πολλες ομοιοτητες μεταξυ των δυο σειρων !το manga αυτην την στιγμη οδευει στο τελος του,και περιμενουμε ενα καταπληκτικο Anime για τα επομενα 3-4 χρονια,το 2009 ειναι η χρονια που αυτο το Anime θα γινει ξανα φαινομενο και θα φτασει τις παλιες του δοξες,με καινουργια καταπληκτικα σεναρια και ακομα πιο ανατρεπτικη πλοκη,αυτη η σειρα δεν ειναι κατι που πρεπει απλως να το ξεπερασεις,λιγη υπομονη ακομα,και ολοι οι φανς θα δικαιωοθουνε...
Posted 29 October 2008 - 16:00

Posted 06 April 2009 - 13:36

Posted 07 April 2009 - 03:11
Posted 08 April 2009 - 19:02

Posted 08 April 2009 - 20:19

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:11.
Posted 07 May 2009 - 22:55
Posted 07 May 2009 - 23:40
Πιστευω ειναι πολυ υπερεκτημιμεο anime
true that.
Ωραιο anime (και ακομα καλυτερο manga), ευχαριστο, αλλα δεν ειναι δα και κανα αριστουργημα, ενα καλο shonen ειναι.
Edited by Mad_Hatter, 20 June 2010 - 21:59.
Posted 09 May 2009 - 13:10

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 17 February 2010 - 19:45
Δεν θα φλιαρίσω άλλο,απλά θα πώ πως το Naruto περνάει πάρα πολλά όμορφα μυνήματα και το βλέπεις με μεγάλη ευχαρίστηση.Επίσης,το δυνατότερο του σημέιο είναι η ανάπτυξη των χαρακτήρων!