Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 1 votes

Naruto


  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#16 ssjchris

ssjchris

    Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

  • Members
  • 255 posts

Posted 05 October 2008 - 14:36

εμενα ηταν το 2ο ανιμε που ειδα μετα το Dragonball z
απλα το 2ο αγαπημενο μου ανιμε!!!στην κορυφη μαζι με το Dragonball z
εχει ξυλο, story line καταπληκτικο και οι χαρακτηρες ολα τα λεφτα!!!!

#17 Kyuubi

Kyuubi

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 148 posts

Posted 05 October 2008 - 16:19

Πρόκειται για ανιμέ όπερ κατά την ταπεινή μου άποψη δεν μπορεί να συγκριθεί

από άποψη εξέλιξης σεναρίου. Είναι το μοναδικό ανιμε που είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία που πραγματικά σε καθηλώνει (έχει τύχει να δω συνεχόμενα πάνω 40 επεισόδια μέσα σε μια μέρα ) και σε κρατά διαρκώς σε αγωνία.


Το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι πράγματα και καταστάσεις που εκτυλίσσονται στα αρχικά επεισόδια συνδέονται άμεσα αλλά και πολλές φορές επεξηγούνται στα τελευταία………. που προβάλλονται…. γιατί κανείς δεν ξέρει αληθινά πότε θα τελειώσει (εκτός ίσως από τον Κισι βέβαια).Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι αδίκως συγκρίνεται με το DZ, ναι είναι φανερό ότι έχει επιρροές αλλά μέχρι εκεί ,η εξέλιξη της ιστορίας αλλά και το πώς είναι πλασμένος όλος ο κόσμος του ναρούτο κυμαίνεται σαφώς σε ανώτερο επίπεδο




Ένα από τα μειονεκτήματα που έχει είναι τα άπειρα φιλλερς με μοναδική ίσως εξαίρεση το τελευταίο φιλλερ αρκ. Ακόμη η πολύ αργή και βασανιστική εξέλιξη της ιστορίας σε συνδυασμό με τα φιλλερς….. καθιστούν την παρακολούθηση της σειράς ανυπόφορη. Επιπρόσθετα το animation σε σχέση με άλλες σειρές ανιμέ κρίνεται επιεικώς απαράδεκτο.

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#18 Vincent Valentine

Vincent Valentine

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 22 October 2008 - 15:22

απλα τα σπαει το anime,εγω εχω φτασει στο manga ως εκει που εχει φτασει! :D
θα το χαρακτηριζα ως best anime ever!
εχει πολυ καλη πλοκη,πολυ ωραιο σχεδιο και οι χαρακτηρες τα σπανε! :D
εχω φαει τρελο κολλημα μαζι του! (y)

#19 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 23 October 2008 - 19:27

Εχωντας τελειωσει τον πρωτο κυκλο επεισοδιων,εχω να πω οτι η σειρα σε εξιταρει και εχει τοσες πολλες μαχες μεσα που δεν μπορεις να ξεκολησεις απ'την οθονη μολις το αρχισεις...

Επισης τα φιλλερ και τα αργα επεισοδια του Shippuden ειναι μεγαλος παραγοντας στο οτι αυτη η σειρα επεσε τοσο πολυ σε ποιοτητα,αλλος ενας παραγοντας ειναι η μανια του Kishimoto να ξεπερασει τον Toriyama,αν και οσο κυλουσανε τα επεισοδια φαινοτανε οι πολλες ομοιοτητες μεταξυ των δυο σειρων !το manga αυτην την στιγμη οδευει στο τελος του,και περιμενουμε ενα καταπληκτικο Anime για τα επομενα 3-4 χρονια,το 2009 ειναι η χρονια που αυτο το Anime θα γινει ξανα φαινομενο και θα φτασει τις παλιες του δοξες,με καινουργια καταπληκτικα σεναρια και ακομα πιο ανατρεπτικη πλοκη,αυτη η σειρα δεν ειναι κατι που πρεπει απλως να το ξεπερασεις,λιγη υπομονη ακομα,και ολοι οι φανς θα δικαιωοθουνε...

Berserk___Gatsu.jpg


#20 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 29 October 2008 - 16:00

μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο....
Posted Image
Spoiler:

#21 Lacrimosa

Lacrimosa

    Elfen Lied Fan

  • Members
  • 14 posts

Posted 06 April 2009 - 13:36

Λοιπον,το animation εχει φτιαξει απο shippudden και μετα.Ο ηχος παραμενει μετριος.Η ιστορια ειναι πολυ καλη αν εξερεσουμε ΟΛΑ τα fillers και τα πρωτα επισοδια του shippudden με τον gaara.Το μονο που μου την χαλαει στο anime ειναι η πολυ αργη εξελιξη του καθε επισοδιου και τα συνεχη flashback που τρωνε οι χαρακτηρες.Φευγει να πουμε το μισο επεισοδιο σε αναμνησεις και πραγματα που εχουμε ξαναδει....:yawn2:

#22 Sora

Sora

    Gintama Hype

  • Members
  • 682 posts

Posted 07 April 2009 - 03:11

Απο τα ποιο ωραια anime της εποχης ...τα λογια ειναι περιτα just watch it

#23 stratos90

stratos90

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 08 April 2009 - 19:02

εχω δει αρκετα anime και φυσικα εχω δει και το naruto shippuuden.το μονο που εχω να πω ειναι οτι μαζι με τα:dragonball z, gt, one piece ειναι και αυτο στην κορυφη των anime:wis::bike::tensai::hahaha::wooi2:

#24 ssj2sanji

ssj2sanji

    This is suicide season!

  • Members
  • 723 posts

Posted 08 April 2009 - 20:19

παρα πολύ καλο anime.....και απολαυστικό...τα λόγια είναι perita.to rating μου τα λέει όλα:chigau:

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:11.


#25 Satou no Kumo

Satou no Kumo

    hiatus :(

  • Members
  • 213 posts

Posted 08 April 2009 - 21:50

το καλυτερο -απο τα mainstream- με εντυπωσιακο σχεδιο -στις καλες του- :kakaka:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#26 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 April 2009 - 21:56

Απο τα καλυτερα που εχω δει!!!Πραγματικα πολυ τελειο review και το θεωρω πολυ προτωτυπο ανιμ .Ηταν και το πρωτο shounen που αρχισα και μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση (και αναμεσα αλλων:himitsu:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#27 Sora

Sora

    Gintama Hype

  • Members
  • 682 posts

Posted 07 May 2009 - 22:55

Πιστευω ειναι πολυ υπερεκτημιμεο anime, εγω ψηφιζω και συμφωνα με τα fillers για να ειμαστε ειλκρινης το anime ειτε θα ειναι πολυ καλο ειτε θα πιανει πατο

#28 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 May 2009 - 23:40

Πιστευω ειναι πολυ υπερεκτημιμεο anime


true that.

Ωραιο anime (και ακομα καλυτερο manga), ευχαριστο, αλλα δεν ειναι δα και κανα αριστουργημα, ενα καλο shonen ειναι.

Edited by Mad_Hatter, 20 June 2010 - 21:59.

qzMHWHd.png


#29 AristidisK

AristidisK

    The white power magician

  • Members
  • 159 posts

Posted 09 May 2009 - 13:10

:tensai:Πιστεύω ότι είναι ένα πολή ωραίο ANIME και ένα από τα αγαπημένα μου παρόλω που τώρα το ξεκείνησα να το βλέπω από την ANIMECLIPSE:nosey: θα του βάλω 10 σε όλα:congrats: γιατί μου αρέσει πολύ.:chigau:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#30 avaton

avaton

    Quantum Personality

  • Members
  • 62 posts

Posted 17 February 2010 - 19:45

Το Νaruto είναι ένα ανιμε που πάντα το υποτιμούσα χωρίς να το έχω δει ποτέ.Τελικά πριν λίγο καιρό το είδα(+Naruto Shippuuden+Μanga που το τελείωσα χθές) και τώρα πλέον τα λόγια είναι περιττά. Απλά ρίχτε μια ματιά στο Signature μου.

Δεν θα φλιαρίσω άλλο,απλά θα πώ πως το Naruto περνάει πάρα πολλά όμορφα μυνήματα και το βλέπεις με μεγάλη ευχαρίστηση.Επίσης,το δυνατότερο του σημέιο είναι η ανάπτυξη των χαρακτήρων!
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....