Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

PAYDAY!!...$_$

• Please log in to reply
65 replies to this topic

Poll: Θα θέλατε κάθε μήνα να δίναμε δώρα αξίας 500$+ με κλήρωση? (66 member(s) have cast votes)

Θα θέλατε κάθε μήνα να δίναμε δώρα αξίας 500$+ με κλήρωση?

1. ΝΑΙ. (34 votes [52.31%])

Percentage of vote: 52.31%

2. ΟΧΙ. (10 votes [15.38%])

Percentage of vote: 15.38%

3. ΔΞ/ΔΑ/ΔΜΧΛΕ (10 votes [15.38%])

Percentage of vote: 15.38%

4. Να κάνει η μάνα. (11 votes [16.92%])

Percentage of vote: 16.92%

Vote Guests cannot vote

#16 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 05 May 2007 - 11:22

Συγχαρητηρια κι απο μενα στα παιδια που κερδισαν...
Τωρα οσο για το θεμα του να δινονται δωρα καθε μηνα...δελεαζομαι αλλα οσο σκεφτομαι απο πιανου την τσεπη ερχονται με πιανει ενα πονος στο στομαχι...και 500 ειναι πολλα...

#17 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 May 2007 - 11:29

congrsts everyone ^^

#18 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 May 2007 - 11:31

Συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν και στο anime.gr που δίνει gg δώρα (>^3^)>

#19 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2007 - 11:32

με το dante και ολους τους mods:bleh::emptyonexg1:

δηλαδή Kakarroto μου γλυκό αυτό έκανες και εσύ για να κερδίσειε;

#20 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 05 May 2007 - 12:13

Τι; :oo: Δεν κέρδισα;:erk: Μη σας πετύχω πουθενά! :mador2: τη βάψατε!:hiding_something:

Φυσικά αστειεύομαι. :hahaha: Συγχαρητήρια στους νικητές (και τους διοργανωτές):d5f02ecd:

Αυτό το poll τι διάολο είναι; :hmmm:Πλάκα μας κάνετε;:burningbe3:

Το μόνο που πραγματικά με ενόχλησε είναι η φλυαρία του Dante80 (δε θα με Ban,ε; :8c460310:)

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#21 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 May 2007 - 12:29

Ευτυχώς όσοι κέρδισαν είναι ενεργά μέλη στο forum, και όχι κάποιοι που έκαναν ένα post στο θέμα της κλήρωσης. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!

Θανάση, κάποιοι θα σε πρήξουν τώρα που απέκτησες τα καινούργια σου manga:whistling::P

Cougar, το Zaku είναι όλα τα € (ναι αυτό μου άρεσε πιο πολύ από όλα τα δώρα). Σε καλή μεριά :hiding_something:

+2... να λες καλά που έπεσαν σε ενεργούς χρηστές...γιατί αμά ήταν ένας από αυτούς ανένεργος θα ήταν...άντε να τον βρεις τον άσωτο υιό...

Συγχαρητηρια κι απο μενα στα παιδια που κερδισαν...
Τωρα οσο για το θεμα του να δινονται δωρα καθε μηνα...δελεαζομαι αλλα οσο σκεφτομαι απο πιανου την τσεπη ερχονται με πιανει ενα πονος στο στομαχι...και 500 ειναι πολλα...

500 δολλάρια δεν είναι πολλά...Οι αμερικάνοι καλά κρατιούνται...εδώ στην Ελλάδα αμά μας έρθουν είναι λίγα...500 δολλάρια = 250 ευρώ σε τραπεζική συναλλαγματική αξία.

Και πάνω από όλα arigato Cougar, eXXentriX, ssj4_goku, Kakarrot and GhostDog sempais για τα τυχερά σας δώρα.

Μεγάλη τύχη που τα κερδίσατε γιατί εγώ δεν τα ήθελα γιατί ήδη έχω κάποια πράγματα που έχω μαζί μου και δεν διαβάζω ποτέ manga όπως ξέρετε και ούτε κοιτάζω τα back of stage όπως artwork κι έτσι....Οπότε δικά σας ... Τυχεράκηδες :D
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#22 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 05 May 2007 - 12:41

Μπράβο στα παιδιά που κέρδισαν, αλλά κυρίως μπράβο στα άτομα που φρόντισαν για να γίνει αυτό το contest πραγματικότητα (Dante-san :wis: ).

Από κει και πέρα, τα συγχαρητήρια μου σ'αυτόν που εμπνεύστηκε το Poll. Έχει πολύ λεπτό χιούμορ :nosey:
1

#23 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 May 2007 - 12:59

συγχαρητήρια στα τυχερά παιδιά μας που πείραν τα δωράκια :clap::drinks::clap:
όλα ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο :wooi2: αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ειδικά αυτή
η τσαντούλα FLCL :6f428754::6f428754: απλά τα σπάει. Τέσπα άντε και σε καλή μεριά :)

a!και μην ξεχάσω δεν λέω τα δωράκια είναι σίγουρα δελεαστικά,καλά και ευχάριστα,είναι μια καλή κίνηση. Αλλά όχι να πέφτουν και κάθε μήνα, το βρίσκω κάπως υπερβολικό ειδικά όταν αναλογίζομαι τα χρήματα. Μια φορά κάθε εξάμηνο θα ήταν πιο normal και πιο χαλαρά πιστεύω.

p.s.: a!ρε dante με τα σιδηρόδρομους post σου :bleh:

rrmr.png

#24 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 05 May 2007 - 13:05

Συγχαρητηρια στους Κωλοφαρδους του forum.:d5f02ecd:
Την επομενη φορα ολα τα δωρα θα γινουν δικα μου!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#25 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 05 May 2007 - 13:08

Συγχαρητήρια στους mods/admins για την κίνηση με τα δώρα και στους τυχερούς. Προσωπικά είμαι λίγο καιρό μέλος και δεν θα μπορούσα να χαρακτηριστώ ενεργό για να λάβω μέρος σε μια τέτοια διαδικασία γι αυτό και απείχα. Στην επόμενη, ίσως. Και πάλι μπράβο!!!!:d5f02ecd:

Posted Image

#26 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 May 2007 - 15:38

Συγχαρητήρια!
Σε καλή μεριά και να τα χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε!(και μαζί με τους φίλους σας, σωστά δεν τα λέω Odin?)
Μακάρι να το επαναλάβετε στο μέλλον, όποτε μπορέσετε.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#27 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 05 May 2007 - 15:56

αφηστε τα γλυψιματα τα ρε
δεν πιανουν σε εμενα
συνεχιστε ομως:bleh::bleh:

@lisa δεν νομιζω να ειμαι στα ενδιαφεροντα των admins και των super + hyper ultra power mods:bleh:

Posted Image

ελπιζω οσοι δεν κερδισαν να μην ειναι ετσι
http://www.alexiafoundation.org/2002/student/images/3.jpg
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#28 Barret

Barret

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 05 May 2007 - 15:56

Συγχαρητηρια στα Κωλοφαρδα παιδακια του Forum και ακομη περισσοτερο στους Admin/mods για την εκπληκτικη κινιση τους οσον αφορα τα δωρα.
Τωρα οσον αφορα το Poll καλυτερα ανα εξαμηνο για να μην πονεσουν οι τσεπες μας.
If u need Help dont call for me!!!

#29 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 May 2007 - 16:28

Τωρα οσον αφορα το Poll καλυτερα ανα εξαμηνο για να μην πονεσουν οι τσεπες μας.

Όταν λες ''οι τσέπες μας'' εννοείς και την δική σου και την δική μου και όλων των μελών;:fromabove:
Γιατί εγώ νομίζω ότι η τσέπη των admin θα πονέσει μόνο από τα δώρα...:burningbe3:
Εκτός και αν με την συμμετοχή μου πλήρωσα τον λαχνό και δεν το θυμάμαι:b210e58c:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#30 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 May 2007 - 16:31

Συγχαρητήρια στους νικητές.Τώρα σχετικά με το poll εγώ ψήφισα κάθε μήνα αλλά πιστεύω πως αν γίνει τελικά έτσι καλύτερα θα ήταν κάθε άτομο που συμμετέχει να δίνει πχ ένα συμβολικό ποσό(πχ 2-3 ευρώ) για τη συμμετοχή του γιατί δεν λέει να ξεπαραδιάζονται συνέχεια οι admins.Διαφορετικά κάθε 6άμηνο ή 3μηνο θα ήταν προτιμότερο.

Posted Image