Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#616 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 14:22

"Ήταν" καλός στο να διορθώνει λάθη που είχαν γίνει με το χρυσό. XD

LfNX0dh.png

#617 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 16:25

Πολύ όμορφο Hajime , καλοθώρητο!!! Όταν φτιάξω και το δικό μου να τα βγάλουμε για καφέ να πουν τα δικά τους... :kakaka:

Να έβγαζε τώρα η ρουφιάνα η Bandai και κανένα Kshatriya σε 1/100 να πορωθούμε οριστικά και αμετάκλυτα... :nanteee: Τεσπα, περιμένοντας την κυκλοφορία του Delta Plus λοιπόν!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#618 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 17:50

Να έβγαζε τώρα η ρουφιάνα η Bandai και κανένα Kshatriya σε 1/100 να πορωθούμε οριστικά και αμετάκλυτα... :nanteee:

Αμήν και πότε!
Το τραγικό με τα MG του Unicorn είναι ότι ρωτάνε τους fans ποιο θέλουν να βγάλουν επόμενο και το γεγονός οτι το ReZEL και το Delta Plus ξεπέρασαν το Kshatriya είναι κάτι παραπάνω απο disturbing... αλλά πιστεύω! (a Geara Zulu would be fine too)

LfNX0dh.png

#619 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:07

Επιστροφή από GenCon, οπότε & η φετινή μπάζα:

Posted Image

Posted Image
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#620 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:30

^Αχεμ... ΣΕ ΜΙΣΩ!!
:nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#621 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:43

Dude....πόσα πληρώνεσαι από τη δουλειά σου?!?!!

I jelly!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#622 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:46

^Αχεμ... ΣΕ ΜΙΣΩ!!
:nbleed:

:8):

Μπορώ να φέρω το Tanto Curoe να παίξουμε καμία φορά, άμα είναι τότε.

Τι είναι το Tanto Curoe? Deck-building game με theme της maids (ναι, όπως ακούσατε). Ακολουθάει από κοντά τη φόρμουλα του Dominion αλλά έχει κάποια ωραία twists. Βασικά, είναι καλό παιχνίδι παρά το πως μπορεί να φαίνεται από τη θεματολογία.

Αφού λοιπόν παίξαμε μερικά παιχνίδια με κάποια από τα παλικάρια από την Arc-Dream ένα βράδυ & συμπέρανα τα παραπάνω είπα να το πάρω & εγώ. Στο booth της εταιρίας που το μετέφρασε στα Αγγλικά & κάνει τη διανομή όταν το ζήτησα με ρώτησαν τη θα ήθελα για δωράκι: ένα poster ή μία... πετσετούλα για τα χέρια... (& τα 2 με την εικόνα που θα δείτε παρακάτω). Και για να το σιγουρέψουν ότι όλοι στο con θα έπαιρναν χαμπάρι ότι πήρες το παιχνίδι σου έδιναν αυτή τη "διακριτική" σακούλα να το βάλεις & να κουβαλάς όλη τη μέρα:

Posted Image

:D

Το booth τους είχε & 2 κοπέλες (από μία rotating ομάδα) ντυμένες maids να κάνουν demo του παιχνιδιού συνέχεια:

Posted Image

(ναι, αποφάσισα ότι το να κάτσω εκεί & ν'αρχίσω να βγάζω photos ίσως να μην ήταν in the best of tastes, οπότε μόνο αυτήν τη γρήγορη, χεχ)

Και θα έλεγα πως λειτούργησε, μιας και είδα ένα καλό αριθμό ατόμων με τις παραπάνω σακούλες στη διάρκεια του con & το παιχνίδι γενικά να αναφέρεται (αν & το context είχε μια ποικιλία, if you get my drift). Ελπίζω αυτό να σημαίνει πως θα βγαλούν & τα μέχρι στιγμής 2 expansions στα Αγγλικά, μιας (& έχοντας διαβάσει τα card-lists στο BGG) φαίνεται να έχουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα twists.

Οπότε στο σύνολο του Tanto Curoe loot ήταν:

Posted Image
----

#623 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:52

Αλλά το τι αγόρασα είναι μόνο το 1/3 της χαράς (& ποζεριάς ;)) του GenCon, τα άλλα είναι το τι έπαιξα & τους ποιους συνάντησα & μίλησα (πάρα πολλά ονόματα & φέτος από το χώρο των RPGs).

Spoiler: τι έπαιξα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 22 Αύγουστος 2011 - 14:09

----

#624 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:53

Θέλω καιρό να παίξω το Tanto Curoe, το είχα πετύχει από σπόντα στο bgg και μετά σε διαφημίσεις με ιαπωνικά επιτραπέζια και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Να το φέρεις, να το φέρεις! :P

Also, όταν διαβάσεις όλα αυτά που αγόρασες, πέρνα από το κομιξοθρεντ να μας πεις αν ήταν καλά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#625 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:57

Θέλω καιρό να παίξω το Tanto Curoe, το είχα πετύχει από σπόντα στο bgg και μετά σε διαφημίσεις με ιαπωνικά επιτραπέζια και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Να το φέρεις, να το φέρεις! :P

Also, όταν διαβάσεις όλα αυτά που αγόρασες, πέρνα από το κομιξοθρεντ να μας πεις αν ήταν καλά.

Τα πάντα σχεδόν είναι RPGs οπότε το κομικθρεντ παίζει να μην είναι το καλύτερο μέρος για σχόλια. ;)
----

#626 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 16:40

キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!! (pt2)

Posted Image

Γιατί Sinanju χωρίς Unicorn δε γίνετε. I am now complete.

Spoiler:

Για MG του 2010 χάνει λίγο σε κινητικότητα σε σχέση με άλλα που έχω, αλλα το συγχωρώ λόγο της μεταμόρφωσης, η οποία αν και είναι μπελάς έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Το beam magnum και hyper bazooka έχουν γεμιστήρες που μπορείς να βγάλεις και να αλλάξεις. (υπάρχουν περίσσιες για το beam magnum που μπορεί να τις κουβαλάει πάνω του)

Ακόμα και το Unicorn είναι λίγο μεγαλύτερο απο τα συνηθισμένα MGs, ειδικά σε Destroy Mode, εδώ με το Exia και το Sinanju για σύγκριση.
Spoiler:

LfNX0dh.png

#627 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 00:26

And moar από το GenCon:

Posted Image

Και φέτος με τον Ed Greenwood.

Ήταν πάλι *πάρα* πολύ φιλικός & χαβαλές.

Posted Image

Margaret Weis - y'know, of Dragonlance fame

Γελάει γιατί ανέφερα ότι θα κάνω post τη φωτό σε αυτό το thread!
----

#628 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 08:24

επιτελους, το κραταω και παλι στα χερια μου.
υπαρχει και μια περιπτωση να βρω nes. και snes ενοειται.
μεχρι στιγμης εχω λιωσει στο tetris..

#629 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 11:24

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μου από τα παιχνίδια του PS 1. Λείπουν τα Tombi, Klonoa, Dino Crisis και ίσως κάτι ακόμα που βρίσκονται σε κούτα, στην οποία δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση αυτή τη στιγμή. Είναι λίγο σκοτεινές, αλλά φαίνονται οι τίτλοι. Συνολικά μιλάμε για 70+ αυθεντικά games, όλα στο κουτί τους, μαζί με manual και σε άριστη κατάσταση. Τα μόνα που έχουν μικροπροβληματάκια (σπασίματα στο κουτί, γρατζουνίες) είναι όσα κατά καιρούς είχα δανείσει σε φίλους, και έτσι έκοψα αυτή την κακή συνήθεια.

Από κάτω ένα μικρό μέρος της συλλογής του DS (δεν έχω ιδέα πόσα περίπου είναι).

Η τελευταία φώτο είναι η βιβλιοθήκη που τα έχω, 19 Ευρώ από ΙΚΕΑ και χωράει μπόλικο πράμα πάνω, είναι καλή επιλογή για cd/dvd. Όσο φορές και να την γύρισα, πάντα στο τέλος έβγαινε στο πλαί, για αυτό φανταστείτε τη υπό 90 μοίρες

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 05 Σεπτέμβριος 2011 - 11:37

#630 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 11:29

βαλτα σε thumbnails, οι πιο αδυναμοι υπολογιστες θα τα φτυσουν

επιτελους, το κραταω και παλι στα χερια μου.
υπαρχει και μια περιπτωση να βρω nes. και snes ενοειται.
μεχρι στιγμης εχω λιωσει στο tetris..

εχω και εγω ενα απο παλια αλλα τα εχει φτυσει ηδη.