Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 14:22
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 16:25

Να έβγαζε τώρα η ρουφιάνα η Bandai και κανένα Kshatriya σε 1/100 να πορωθούμε οριστικά και αμετάκλυτα...

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 17:50
Να έβγαζε τώρα η ρουφιάνα η Bandai και κανένα Kshatriya σε 1/100 να πορωθούμε οριστικά και αμετάκλυτα...![]()
Αμήν και πότε!
Το τραγικό με τα MG του Unicorn είναι ότι ρωτάνε τους fans ποιο θέλουν να βγάλουν επόμενο και το γεγονός οτι το ReZEL και το Delta Plus ξεπέρασαν το Kshatriya είναι κάτι παραπάνω απο disturbing... αλλά πιστεύω! (a Geara Zulu would be fine too)
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:07

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:30

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:43
I jelly!!!
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:46
^Αχεμ... ΣΕ ΜΙΣΩ!!

Μπορώ να φέρω το Tanto Curoe να παίξουμε καμία φορά, άμα είναι τότε.
Τι είναι το Tanto Curoe? Deck-building game με theme της maids (ναι, όπως ακούσατε). Ακολουθάει από κοντά τη φόρμουλα του Dominion αλλά έχει κάποια ωραία twists. Βασικά, είναι καλό παιχνίδι παρά το πως μπορεί να φαίνεται από τη θεματολογία.
Αφού λοιπόν παίξαμε μερικά παιχνίδια με κάποια από τα παλικάρια από την Arc-Dream ένα βράδυ & συμπέρανα τα παραπάνω είπα να το πάρω & εγώ. Στο booth της εταιρίας που το μετέφρασε στα Αγγλικά & κάνει τη διανομή όταν το ζήτησα με ρώτησαν τη θα ήθελα για δωράκι: ένα poster ή μία... πετσετούλα για τα χέρια... (& τα 2 με την εικόνα που θα δείτε παρακάτω). Και για να το σιγουρέψουν ότι όλοι στο con θα έπαιρναν χαμπάρι ότι πήρες το παιχνίδι σου έδιναν αυτή τη "διακριτική" σακούλα να το βάλεις & να κουβαλάς όλη τη μέρα:

Το booth τους είχε & 2 κοπέλες (από μία rotating ομάδα) ντυμένες maids να κάνουν demo του παιχνιδιού συνέχεια:

(ναι, αποφάσισα ότι το να κάτσω εκεί & ν'αρχίσω να βγάζω photos ίσως να μην ήταν in the best of tastes, οπότε μόνο αυτήν τη γρήγορη, χεχ)
Και θα έλεγα πως λειτούργησε, μιας και είδα ένα καλό αριθμό ατόμων με τις παραπάνω σακούλες στη διάρκεια του con & το παιχνίδι γενικά να αναφέρεται (αν & το context είχε μια ποικιλία, if you get my drift). Ελπίζω αυτό να σημαίνει πως θα βγαλούν & τα μέχρι στιγμής 2 expansions στα Αγγλικά, μιας (& έχοντας διαβάσει τα card-lists στο BGG) φαίνεται να έχουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα twists.
Οπότε στο σύνολο του Tanto Curoe loot ήταν:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:52

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 22 Αύγουστος 2011 - 14:09
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:53

Also, όταν διαβάσεις όλα αυτά που αγόρασες, πέρνα από το κομιξοθρεντ να μας πεις αν ήταν καλά.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 13:57
Θέλω καιρό να παίξω το Tanto Curoe, το είχα πετύχει από σπόντα στο bgg και μετά σε διαφημίσεις με ιαπωνικά επιτραπέζια και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Να το φέρεις, να το φέρεις!
Also, όταν διαβάσεις όλα αυτά που αγόρασες, πέρνα από το κομιξοθρεντ να μας πεις αν ήταν καλά.
Τα πάντα σχεδόν είναι RPGs οπότε το κομικθρεντ παίζει να μην είναι το καλύτερο μέρος για σχόλια.

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 16:40

Γιατί Sinanju χωρίς Unicorn δε γίνετε. I am now complete.
Για MG του 2010 χάνει λίγο σε κινητικότητα σε σχέση με άλλα που έχω, αλλα το συγχωρώ λόγο της μεταμόρφωσης, η οποία αν και είναι μπελάς έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Το beam magnum και hyper bazooka έχουν γεμιστήρες που μπορείς να βγάλεις και να αλλάξεις. (υπάρχουν περίσσιες για το beam magnum που μπορεί να τις κουβαλάει πάνω του)
Ακόμα και το Unicorn είναι λίγο μεγαλύτερο απο τα συνηθισμένα MGs, ειδικά σε Destroy Mode, εδώ με το Exia και το Sinanju για σύγκριση.
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 00:26

Και φέτος με τον Ed Greenwood.
Ήταν πάλι *πάρα* πολύ φιλικός & χαβαλές.

Margaret Weis - y'know, of Dragonlance fame
Γελάει γιατί ανέφερα ότι θα κάνω post τη φωτό σε αυτό το thread!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 08:24
υπαρχει και μια περιπτωση να βρω nes. και snes ενοειται.
μεχρι στιγμης εχω λιωσει στο tetris..
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 11:24
Από κάτω ένα μικρό μέρος της συλλογής του DS (δεν έχω ιδέα πόσα περίπου είναι).
Η τελευταία φώτο είναι η βιβλιοθήκη που τα έχω, 19 Ευρώ από ΙΚΕΑ και χωράει μπόλικο πράμα πάνω, είναι καλή επιλογή για cd/dvd. Όσο φορές και να την γύρισα, πάντα στο τέλος έβγαινε στο πλαί, για αυτό φανταστείτε τη υπό 90 μοίρες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 05 Σεπτέμβριος 2011 - 11:37
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 11:29
επιτελους, το κραταω και παλι στα χερια μου.
υπαρχει και μια περιπτωση να βρω nes. και snes ενοειται.
μεχρι στιγμης εχω λιωσει στο tetris..
εχω και εγω ενα απο παλια αλλα τα εχει φτυσει ηδη.