Αφιερωμένο στον The Tragic Prince.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 27 August 2012 - 14:11
Αφιερωμένο στον The Tragic Prince.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 August 2012 - 14:56
Ωραίο βιβλίο και εξίσου ωραίο DVD που τον δείχνει και εν ωρα εργασίας *επίσης κάτοχος*
Edited by shinigami94, 27 August 2012 - 15:04.
Posted 02 November 2012 - 00:52

Με τον Mark Rein•Hagen, το δημιουργό του Vampire: The Masquerade, που τον πέτυχα στο άσχετο στο Essen SPIEL φέτος να δείχνει το καινούργιο του boardgame (now up in Kickstarter, για όποιον ενδιαφέρεται & προλαβαίνει).
Ενώ φορούσα τη Ventrue μπλούζα μου!
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 27 December 2012 - 13:42

Έγραφε πως θα έρθει τέλη Γενάρη. Χαίρομαι πολύ όταν το Amazon πέφτει τόσο έξω!

Ξέρω, μου λείπει η Fluttershy. Also, my camera suxx!!

Oh well! PONIES!!!

Edited by Kain, 27 December 2012 - 13:45.
Posted 27 December 2012 - 13:52
Έγραφε πως θα έρθει τέλη Γενάρη. Χαίρομαι πολύ όταν το Amazon πέφτει τόσο έξω!
Ξέρω, μου λείπει η Fluttershy. Also, my camera suxx!!
Oh well! PONIES!!!

Καλοφόρετα. Οι φιγουρίτσες είναι υπέροχες.
Posted 31 December 2012 - 21:22
Posted 31 December 2012 - 21:56
Γιατί να πάρεις φασόλια από την Ιαπωνία ? :S
Φαντάζομαι το ξέρεις το ανέκδοτο "γιατί έχει Αθηναϊκές πινακίδες!" ε?

Posted 31 December 2012 - 22:04
Posted 31 December 2012 - 22:05
Δεν πρόκειται να σε κατακρίνω (θα είναι σαν να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα), αλλά θέλω να ρωτήσω απλά για επιβεβαίωση... αυτό όντως το αγόρασες;
Γιατί να πάρεις φασόλια από την Ιαπωνία ? :S
Εσύ, καμάρι μου, πότε θα βγάλεις φωτογραφία το Strike Witches boxset;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 31 December 2012 - 22:20
Εσύ, καμάρι μου, πότε θα βγάλεις φωτογραφία το Strike Witches boxset;
Όταν ξαναμπεί ο Dante στο forum

Posted 31 December 2012 - 22:53
Δεν τα αγόρασα ήταν δώρο apo to hobbylink japan για τα εγκαίνια.Γιατί να πάρεις φασόλια από την Ιαπωνία ? :S
Ναι. είμαι μεγάλος fan του erect sawaru και σαν hentai και σαν καλλιτέχνης γενικά. Λατρεύω το style ζωγραφικής του και με επηρέασε παρα πολυ και στο δικό μου. Αυτο το tankoubonΔεν πρόκειται να σε κατακρίνω (θα είναι σαν να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα), αλλά θέλω να ρωτήσω απλά για επιβεβαίωση... αυτό όντως το αγόρασες;
εχει μεταφραστεί απο μια εκδοτική που εχει κλείσει εδω και χρόνια και αρχίζει να εξαφανιίζεται απο τα διάφορα καταστήματα online και να πουλιέται για χρυσάφι στο ebay ενας λογος ειναι
το οτι δεν εχει scanaristi ακόμα. Ήρθε και με ενα πακετάκι χαρτομάντηλα. Συγνώμη για τα greeklish και τα καμένα μάτια, δεν είχα ιδέα για τους κανόνες.
Edited by Merlin12, 31 December 2012 - 23:13.
Posted 31 December 2012 - 22:59
Κάνε μου μόνο μια χάρη και μη γράφεις σε greeklish, διότι απαγορεύονται από τους κανόνες του forum. Χρησιμοποίησε αυτό το site αν δεν έχεις ελληνικό keyboard.

Posted 04 January 2013 - 14:29
*γκουχουμ* μεγιες ^^
edit: Όταν με καλό το στήσεις, θαθελα να μάθω δύσκολίες και πόσο χρόνο σου πήρε ;p
(μου χει μείνει άχτι να πάρω κιεγω ένα απαυτη τη σειρα >.<)
Edited by GhostPrince, 04 January 2013 - 14:47.