Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#586 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 04 February 2011 - 15:32

Δεν έχω πολλές, πρόσφατο είναι το σπορ :P
Επίσης θέλει και κάποια φράγκα..και νταξ, ότι πληρώσεις παίρνεις.
Η Miku ήταν εξαίρεση, κάνα 2μηνο την κοίταγα μέχρι να αποφασίσω να τα δώσω XD.
Για το μέλλον δεν ξέρω, Εξαρτάται από καμιά προσφορά και το gold μου εκείνη τη στιγμή. Γενικά δύσκολα θα ξανάδινα τόσα.
Όσο για τις υπόλοιπες, όσες βλέπεις έχω.
Δυστυχώς μου λείπουν 2 από το Lucky Star σετ2 και μάλλον ο μόνος τρόπος να τις βρω είναι να το πάρω ολόκληρο. -.-
Και ναι, αποφεύγουμε το 90% των κινέζικων γιατί είναι για γέλια.

Spoiler: PROOF OF QUARITY

Α ναι, και ένα bonus που ξέχασα χτες σε μια γωνία και δεν την είδα.
Posted Image
+flash \o/

:hot::hot::hot:Τρομερή!!!!!Welcome to the club bro!!!!
Posted Image

#587 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 09 February 2011 - 18:14

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#588 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 09 February 2011 - 18:23

someone is a big akira fan.....ωραια παντως τα φωτακια ετοιμα δεν ηταν?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#589 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 09 February 2011 - 19:45

someone is a big akira fan.....ωραια παντως τα φωτακια ετοιμα δεν ηταν?

:riiight::riiight:Τα ειχε ετοιμα
Posted Image

#590 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 February 2011 - 00:42

Να μαστέ πάλι.. Έχει τα καλά της η Αγγλία.. Αμα θες, ολος ο μισθος καταληγει σε χομπυ και συλλογες.. Το τελευταιο μου αποκτημα:

Posted Image

Προκειται για ένα ιαπωνικο tanto της edo εποχης κτασκευασμενο περιπου αναμεσα στα 1740-1760. To tanto ηταν το μικροτερο από τα σπαθια των σαμουραι, και ηταν το συγκεκριμενο που δεν εβγαζαν ποτε από πάνω τους, εχοντας το δεμενο μονιμα στο ζωναρι τους για ωρα αναγκης. Η πιο διασημη όμως χρηση του ηταν για το σεπουκου, δηλαδη την τελετουργικη αυτοκτονια.

Posted Image

Προκειται για ένα κλασσικο ξιφιδιο της edo εποχης, με πλουσια και περιτεχνη διακοσμηση, κατασκευασμενο αλλωστε σε ειρηνικους καιρους οπου τα οπλα των σαμουραι ηταν συμβολο ποζεριας.

Posted Image

Η tsuba εχει φταχτει με πολύ μερακι, και την απαρτιζουν 4 διαφορετικα μεταλα στα inlays της, με δυο από αυτά να είναι ασημι και χρυσος.

Posted Image

Η saya είναι πολύ ομορφα λακαρισμενη, με τεχνικη που σπανια την συναντας σημερα.

Posted Image

Η λεπιδα είναι ακομα κοφτερη, αν και σαφως ταλαιπωρημενη.

Posted Image

Το hamon είναι σε στυλ suguha-midare, δηλαδη ισιο, με ελαφρες παραλαγες.

Posted Image

Η λεπιδα εχει αρκετη σκουρια πανω της σε πολλα σημεια, και χρειαζεται polishing με τις ειδικες πετρες, μια διαδικασια χρονοβορα και δαπανηρη. Αν ηταν ηδη polished βεβαια, θα επρεπε να ειχα μαζεψει πολλες οικονομιες για να το αγορασω.

Posted Image

Στο μελλον όμως αμα μου το επιτρεψουν τα οικονομικα μου, θα το στειλω για polishing. Είναι ωραιο κομματι και το αξιζει η λεπιδα να βρει την παλια της αιγλη.

Το καλο με την Αγγλια ειναι οτι δεν εχει γραφειοκρατικη βαβουρα για να αγορασεις και να κατεχεις τετοια καλουδια. Βεβαια, ουτε στην Ελλαδα χρειαζεται αδεια για τοσο παλια ξιφη, αρκει ομως να συνοδευονται απο τα αναλογα πιστοποιητικα γνησιοτητας και παλαιοτητας. Κατι που μεριμνησα να παρω για την περιπτωση του να γυρισω πισω καποτε.
Posted Image

#591 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 14 February 2011 - 21:56

Ηρθε και ο Kaneda

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#592 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 23 February 2011 - 21:13

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#593 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2011 - 00:28

Δεν την παλευω... Θα τρωω soba για κανα μηνα ετσι οπως ξοδευω τον μισθο μου.. Και μου λεει η μανα μου "κοιταξε αυτη τη φορα να μαζεψεις οικονομιες".. Αμ δε..

Τελευταιο αποκτημα. Ενα wakizashi της πρωιμης Shinto εποχης, κατασκευασμενο μεταξυ 1610 και 1630. Φερει και την υπογραφη του σιδηρουργου.

Posted Image

Μαζι με το tanto θα ειναι ενα ομορφο συνολο σε εν παραδοσιακο display. Η επομενη κινηση θα ειναι ναβρω κανα ωραιο wall scroll να κρεμασω απο πανω.

Edited by Mr Ayu-Mania, 27 February 2011 - 00:34.

Posted Image

#594 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 February 2011 - 01:45

Αυτά δεν υποτίθεται ότι δεν τα αφήνουν να βγουν εκτός Ιαπωνίας; Ή κάνω λάθος;

Κάπου το είχα ακούσει αυτό.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#595 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2011 - 10:23

Αυτά δεν υποτίθεται ότι δεν τα αφήνουν να βγουν εκτός Ιαπωνίας; Ή κάνω λάθος;

Κάπου το είχα ακούσει αυτό.

Δεν ισχυει αυτο. Αυτο που μαλλον ακουσες αφορα τα μαζικης παραγωγης κατανα που φτιαχτηκαν κατα την διαρκεια του Β'ΠΠ. Αυτα αμα εντοπιστουν, καταστρεφονται ως κατωτερες απομιμησεις των ιαπωνικων σπαθιων. Για τα πραγματικα nihonto αυτο που ισχυει ειναι οτι οσα βρισκονται εντος Ιαπωνιας πρεπει να ειναι registered. Δηλαδη το κρατος πρεπει να ξερει σε ποιον ανηκει και σε τι κατασταση βρισκεται. Αν ενας δυτικος αγορασει ενα και θελει να το βγαλει εκτος χωρας, τοτε απλα πρεπει να γινει de-registered. Αν το ιδιο σπαθι μετα απο μερικα χρονια επιστρεψει στην Ιαπωνια, τοτε θα πρεπει να επαναληφθει η διαδικασια του registration. Να σου απαγορευτει να βγαλεις σπαθι απο την χωρα θα γινει μονο στην σπανιοτατη περιπτωση που το σπαθι θα χαρακτηριστει εθνικος θησαυρος. (Και απο την στιγμη που ολα τα σπαθια εντος Ιαπωνιας ειναι ηδη registered, ειναι λιγο απιθανο να σου τυχει κατι τετοιο).
Posted Image

#596 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 27 February 2011 - 10:37

εγω παλι ειχα νομιζα οτι το μονο προβλημα ειναι στο τελωνειο
επειδη χαρακτηριζεται ως οπλο δεν μπορεις και καλα να το φερεις εδω.

#597 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2011 - 10:51

εγω παλι ειχα νομιζα οτι το μονο προβλημα ειναι στο τελωνειο
επειδη χαρακτηριζεται ως οπλο δεν μπορεις και καλα να το φερεις εδω.

Το τελωνειο ειναι οντως προβλημα, αλλα αμα το σπαθι συνοδευεται απο το απαραιτητο χαρτομανι που αποδκνυει οτι ειναι αντικα, τοτε δεν εχεις προβλημα. Για αυτο εγω βαζω τους αντικιερ να μου βγαλουν ολοκληρα πιστοποιητικα με φωτογραφιες για να μην εχω ποτε προβλημα στο μελλον. Βεβαια, εντος Ε.Ε δεν υπαρχουν τελωνεια, αλλα παντα ειναι καλα να εχει κανεις το απαραιτητο paperwork για τετοια αντικειμενα.

Αμα πας να εισαγεις κατι τετοιο στην Ελλαδα απο εκτος Ε.Ε χωρις πιστοποιητικα, θα στο κρατησουν στο τελωνειο μεχρι να βγαλεις τα χαρτια. Το χειροτερο σεναριο ειναι οσο εσυ θα τρεχεις για τα χαρτια, καποιος βαριεστημενος τελωνειακος να κοβει καρπουζια με το εκατοντδων ετων nihonto σου.
Posted Image

#598 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 27 February 2011 - 16:16

Το καινουριο ραφι με τα dvd μου (κακος υπολογισμος, με βλεπω να προσθετω ακομα ενα)
Posted Image

Domo-mania και λειπουν αρκετα πραγματακια :Ρ
Posted Image

και τα νεα χειριστηρια που ποσταρα και στο αναλογο thread
Posted Image

#599 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 February 2011 - 18:53

monster khaos βλέπω και πορώνομαι :awww:
Also εγώ λέω , βάλε ένα ακόμη ράφι :P ή κάνε πυργακια με τα ντιβιντι

v4kFmx.png

#600 jumaru17

jumaru17

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 25 March 2011 - 11:27

~ ワシズ麻雀牌 ~

Μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να πω ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (και για πολύ καιρό από τώρα), είμαι ο μοναδικός κάτοχος Washizu mahjong set στην Ελλάδα. Ήταν μια αρκετά τσουχτερή αγορά (€ 165 για 2 sets), και χρειάστηκαν 2 μήνες υπομονή μέχρι να φτάσουν στα χέρια μου από, κυριολεκτικά, την άλλη άκρη της Γης, αλλά άξιζαν και τα χρήματα, και την υπομονή.

:mafia: ... και τώρα είναι ώρα για ανελέητο ποζεριλίκι... :mafia:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Kudos στον Adventurer, που ανέλαβε καθήκοντα φωτογράφου. ^^

ざわ...ざわ...

Είναι τόσο πανέμορφα!!! :blingeye2:
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να αγοράσω mahjong στην Ελλάδα; Έστω τα πιο απλά.
Posted Image
Nanto Gokusatsu Ken! Hokuto Hiei Ken!

Love is your only weapon!:wis: