Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#496 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 16 April 2010 - 12:29

@ Phantom Duck

I hate you...

Heh κακέ!

Phantom ...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#497 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 May 2010 - 12:07

Phantom, I would have to raise Carl Barks from the dead to beat you on that level...

Massive respect!! :nod2::nod2::nod2:

Anyway, ας ποσταρω κατιτις...

Το καλο με την Αθηνα ειναι οτι δεν της λειπουν τα antique shops.. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις τετοια μαγαζια στην Ελλαδα οτι δεν θα σου πουλησουν καποια κινεζικη παπαριά των 50 ευρω ως την υπερτατη αντικα της βικτωριανης εποχης. Το παρακατω το πηρα με καθε επιφυλαξη με βαση μονο την κριση μου και την γενικη γνωση μου στον χωρο των ιαπωνικων σπαθιων. Μου εδωσαν βεβαια βεβαιωση αυθεντικοτητας και παλαιοτητας, αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητα κατι..

Ειναι (για αυτους) ενα wakizashi με λεπιδα της Taisho περιοδου ντυμενου με fittings της Showa περιοδου.

Posted Image

Posted Image

Δεν υπαρχουν ορατα σημαδια που να στοιχειοθετουν το αντιθετο. Η γεωμετρια ειναι σωστη, και τα υλικα ειναι καλης ποιοτητας με αυθεντικο rayskin same εξαιρετικα καλης ποιοτητας. Βεβαια η tsuba και το fuchi ειναι μαζικης παραγωγης αν και καλης ποιοτητας. Αυτο ομως συμβαδιζει με την showa περιοδο οποτε δεν μας ενοχλει. Αλλωστε τα χειροποιητα παραδοσιακα σχεδια πανω στην saya συνηγορουν στο οτι μαλλον προκειται για japanese made fittings.

Posted Image

Διαθετει και ενα μικρο kogatana στην saya πραγμα που προσθετει στην γενικη προσεγμενη ποιοτητα των fittings του σπαθιου. Το ζουμι βρισκεται στην λεπιδα για το αν οντως προκειται για πραγματικο ιαπωνικο σπαθι.

Posted Image

Το hamon του ειναι σιγουρα αυθεντικο, πραγμα που σημαινει οτι τουλαχιστον φτιαχτηκε με τον παραδοσιακο τροπο και δεν προκειται για λεπιδα εργοστασιου. Για το αν προκειται για ιαπωνικη λεπιδα και οχι για κινεζικο αντιγραφο δεν μπορω να ειμαι σιγουρος, αλλα η καλη γεωμετρια που εχει το kisaki με κανουν να πιστευω οτι οντως ειναι αυθεντικο. Αν και το στοιχειο που με τραβηξε να αγορασω το σπαθι και μου δινει αυτοπεποιθηση για την αυθεντικοτητα του, ειναι το παρακατω.

Posted Image

Εχει ενα πολυ ωραιο horimono που αν και σαν σχεδιο ειναι αρκετα κοινο, εχει σκαλιστει με το χερι και ειναι αρκετα βαθυ με πολυ καλες γραμμες. Τα κινεζικα αντιγραφα δεν φτανουν συνηθως τοσο μακρυα. Υπαρχουν πολλα κινεζικα katana μαζικης παραγωγης στο εμποριο με σχεδια πανω στην λεπιδα, αλλα αυτα εχουν φτηνα σχεδια που εχουν γινει φανερα με εργοστασιακη σταμπα.

Τεσπα, το πηρα σε λογικη τιμη (τριψηφιο νουμερο) και μου εκαναν μετα απο πολλα παζαρια και 200 ευρω εκπτωση, οποτε δεν θα κατσω να σκασω. Θα μπορουσα βεβαια να βγαλω την λαβη για να δω αν και τι ειδους υπογραφη εχει στην λεπιδα, για να βγαλω πολυτιμα συμπερασματα, αλλα προς το παρον δεν διαθετω τα καταλληλα εργαλεια. Ειναι παντως ενα ομορφο κομματι ιαπωνικης (πιθανοτατα) τεχνης που θα με συντροφευει οταν βλεπω ανιμε.
Posted Image

#498 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 01 May 2010 - 14:47

Dude, κόβει;

Ή καλύτερα έκανες το εξακριβωμένο τεστ διάγνωσης αυθεντικότητας katana σαν άλλος Κεβιν Κοστνερ στο Bodyguard *:P
rsrGbGx.gif

#499 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 May 2010 - 17:52

Posted Image

/thread

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#500 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 11 May 2010 - 18:05

επιτελους μετα απ πολυ καιρο το πηρα :joyful:
Posted Image

Posted Image

#501 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 22 June 2010 - 13:33

Kitta, kitta, kittaaaaaaaaaaaaaaaa! To Taiko no Tatsujin για PS2 με το τύμπανο είναι επιτέλους στα χέρια μου! Το 'ψαχνα για πολύ καιρό μαζί με τον Moboros σε καλή κατάσταση συσκευασμένο και να το φέρνουν στην Ελλάδα δίχως τρελά μεταφορικά έξοδα μέχρι που το πέτυχε στο ASSEMblergames σε τέλεια κατάσταση στην συσκευασία του μαζί μ' ένα οriginal παιχνίδι της σειράς σε τιμή ευκαιρία (αν κι έχω βρει μια κοπία στο internet μ' ένα ISO που 'χει όλα τα παιχνίδια της σειράς για PS2 σ' ένα dvd-iso). Σ' ευχαριστώ, δικέ μου!

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Image Hosting provided by ImageBam

Και τώρα που ποζέριασα πάω να το λιώσω.

#502 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 July 2010 - 07:57

επειδη ειμαι σε αυτα τσαπατσουλης δειτε μερικα σημαζεμενα δωματια.

http://www.flickr.com/groups/otaku-rooms/

#503 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 July 2010 - 20:48

Τα λαφυρα μου απο το παρισι.. Mostly idol related as you can see...

Posted Image

Edited by Mr Ayu-Mania, 08 July 2010 - 21:27.

Posted Image

#504 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 14 July 2010 - 11:30

αφου δεν εχω ποσταρει ποτε τιποτα εδω ξεκιναω απο τα πιο φθηνα κομματια της συλλογης μου για τα οποια ειμαι πολυ περηφανη επειδη τα πηρα στην εκπληκτικη τιμη του ενος ευρω :Ρ

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#505 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 14 July 2010 - 12:53

Μου αρέσει που έχεις βάλει για ξεκάρφωμα μέσα στα hentai το totoro, that's creepy +_+
rsrGbGx.gif

#506 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 14 July 2010 - 13:30

Δεν έπρεπε να μπω σε αυτό το νήμα :sadist:

#507 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 July 2010 - 14:54

@mishayoshiko απο την αλυσιδα του Seven video club τα πηρες? :P

2bbd14fc.jpg

#508 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 14 July 2010 - 15:32

αφου δεν εχω ποσταρει ποτε τιποτα εδω ξεκιναω απο τα πιο φθηνα κομματια της συλλογης μου για τα οποια ειμαι πολυ περηφανη επειδη τα πηρα στην εκπληκτικη τιμη του ενος ευρω :Ρ

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Έχει βγει το Trigun στα ελληνικά?:blurah5:

#509 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 16 July 2010 - 11:26

νομιζω πως ειναι η ταινια του trigun. χαχα το totoro καταλαθος μπηκε εκει και εγω τωρα το προσεξα. δεν εχω ιδεα απο ποιο video club ειναι, αλλα τωρα που κλεινουν το ενα μετα το αλλο, εγω κυνηγαω τα dvd που ξεπουλάνε στο μοναστηρακι οσο οσο :Ρ

#510 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 16 July 2010 - 13:16

Δεν είναι ταινία είναι τα πρώτα 5 επεισόδια από τη σειρά με άθλιο Αγγλικό dub.

ps: Τιγρέ τραπεζομάντιλο ( '_' )
rsrGbGx.gif