Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#466 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 08 October 2009 - 09:44

a nai xehasa k to diko mou vf25 g
http://www.flickr.com/photos/43080750@N07/3992544928/

http://www.flickr.com/photos/43080750@N07/3992544762/

UPDATED VERY MUCH

http://www.flickr.com/photos/43080750@N07/?saved=1

http://img210.imageshack.us/gal.php?g=p1000363n.jpg

Edited by super sayian, 30 October 2009 - 20:25.

#467 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 30 October 2009 - 21:03

http://www.flickr.com/photos/43080750@N07/?saved=1

http://img210.imageshack.us/gal.php?g=p1000363n.jpg

new products

#468 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 30 October 2009 - 23:03

Η ντουλαπα μου:wooi2:
Spoiler:

Τα συνεργα μου για να φταχνω τσαι
Spoiler:

Τα ελαχιστα manga μου
Spoiler:

Ενα μερος των αγαπημενων μου ιαπωνικων τσαγιων:drink:
Spoiler:

Edited by Kenny, 30 October 2009 - 23:06.
thumbnails to full pics

#469 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 November 2009 - 21:29

My new Razer Naga MMO Gaming Mouse (pure love)

Οι pics είναι ψιλοχάλια λόγω κινητού.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#470 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 10 November 2009 - 09:07

Aaaaaahhhhhh the lighttt, turn off the light :P
rsrGbGx.gif

#471 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 10 November 2009 - 19:27

Πρώτο μου Post στο Posers thread!:wooi2:
Posted Image
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#472 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 November 2009 - 12:22

Ας (ξανα)κάνουμε το κομμάτι μας...

SMS VF-25 Flight
Posted Image

Πιο συγκεκριμένα:
VF-25S Super Messiah (Battroid)
Posted Image

VF-25S Messiah (Plane)
Posted Image

VF-25G Messiah (Plane)
Posted Image

RVF-25 Messiah (Plane with GHOST)
Posted Image

VF-25F Messiah (Plane)
Posted Image

και μια από πάνω
Posted Image

ΥΓ.
Περιμένω και το VF-25F Super Messiah. Stay tuned. Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και τα Armored Messiah. Είναι ιπτάμενα οχυρά χωρίς πλάκα. Αν και υπάρχουν και οι Deculture εκδόσεις με Klan & Ranka...
Ίσως αν κάποτε βγει με Sheryl...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#473 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 November 2009 - 12:53

Nice squadron there Μelkor!
Τα παραπάνω είναι gunpla ?

#474 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 November 2009 - 14:00

Όχι ακριβώς...
Είναι από το Macross Frontier, οπότε ίσως θα μπορούσες να τα πεις Macropla ( ? ) :kakaka:

#475 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 November 2009 - 15:40

Το καμάρι του δωματίου μου
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Melkor μιας και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το κατέχεις το άθλημα, τα διάφορα εργαλεία πχ κόφτες και τις ειδικές κόλες για να καλύψεις τα seamlines τα βρήκες και σε μοντελάδικα εδώ στη Θεσσαλονίκη ή τα έφερες από έξω? Έρχεται σε λίγες μέρες ένα Gundam Ez8 και θέλω να δοκιμάσω να βάψω και να ακολουθήσω την όλη διαδικασία του μοντελισμού μπας και το τελικό αποτέλεσμα γίνει καλύτερο από το Exia στις εικόνες.

Υ.Γ. Το σωστό θα ήταν plamo:hmmm:

#476 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 November 2009 - 17:48

οχι δεν το κατεχω το αθλημα δυστυχως, γιατι τρεμει φριχτα το χερι μου οταν παω να κανω μικροδουλειες. ισως ειναι θεμα συνηθειας.
επισης, μεχρι προσφατα αρνιομουνα πεισματικα εστω και να σκεφτω να αγορασω animu&mango-related μοντελο/φιγουρα.

Απλα εχω μια μεγαλη αδυναμια στα αεροπλανα που μεταμορφωνονται:gotit:
Ειδικα δε για τα συγκεκριμενα, με τραβηξαν οι καμπυλες τους.

απο κει και περα, ο εξοπλισμος που χρησιμοποιησα, ηταν
μια λαβιδα που μου εχει ξεμεινει απο τα εργαστηρια χημειας στη σχολη. την ειχα παρει απο το Διγκα.εκανα τη δουλεια μου, και χωρις να μου δημιουργησει προβλημα. ισως ομως καποιος αλλος να μην ηθελε να τη χρησιμοποιησει γιατι εχει δοντακια στην ακρη και φοβαται μηπως του χαλασει τα αυτοκολλητα. ευτυχως εμενα δεν μου ετυχε.

ενα κοινο κοπιδι που θα βρεις σε σουπερμαρκετ η βιβλιοπωλειο

καθως και ενας κοφτης/πενσα που απο οσο ξερω ειναι για να κοβεις νυχια αλλα την εχω για διαφορες τετοιες "δουλειες". μου εχει ξεμεινει απο την εποχη που η deagostini εβγαζε φιγουρες του Αρχοντα. Θα βρεις ιδιες σε μαγαζι με καλλυντικα. μου φαινεται επισης οτι επιασε το ματι μου και μια σε σουπερμαρκετ, αναμεσα σε αλλα ειδη περιποιησης.

κολα οντως χρειαστηκα σε καποια στιγμη, γιατι μου εσπασε ο συνδεσμος απο ενα φτερο. πηρα μια πολυ καλη (Ηumbrol, precision poly) απο το μαγαζι μοντελισμου στη βασιλεος γεωργιου στο υψος της μπιζανιου.

δεν χρειαστηκε να βαψω τιποτα. τα κουτια εχουν μεσα αυτοκολλητα, 2 σετ και τα κλασσικα, και αυτα που θελουν νερο ( και δεν θυμαμαι πως λεγονται).
το μονο που δεν ειχε κλασσικα αυτοκολλητα, ηταν το κουτι του RVF-25 για τα GHOST.το αεροπλανο ειχε κανονικα 2 σετ.

αν τωρα θελεις να βαψεις, η μονη μου εμπειρια ειναι με φιγουρες του αρχοντα, που χρησιμοποιουσα ακρυλικες υδατοδιαλυτες της Games Workshop. το κακο ειναι, οτι αυτα που θα βαψεις απο πανω θελουν βερνικι σε αερια μορφη, για να ειναι γυαλιστερα και οχι ματ και για να κρατησει η μπογια. αλλιως καποτε θα ξεφτισει.
και μπογιες και σπρει τα επαιρνα απο το fantasy shop, το οποιο απο οσο ειδα εκλεισε.
σιγουρα ομως εχει ανοιξει ενα παρομοιου ενδιαφεροντος μαγαζι στο σοκακι που αρχιζει στο φαναρι της εγνατιας στο σημειο που διασταυρωνεται με την πατριαρχου ιωακειμ.

#477 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 16 November 2009 - 18:19

Να και ένα κομμάτι τις δικης μου συλλογής manga, βιβλίων και άλλων.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#478 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 November 2009 - 20:45

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Melkor. Μου δίνεις κουράγιο:hahaha:

#479 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 08 December 2009 - 01:16

Ούτε κατά Διάνοια κοντά στο να χει τελειώσει...1ο Session...
Spoiler:

Posted Image

#480 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 December 2009 - 00:04

Melkor, κορυφαία τα κομμάτια σου. Απλά :nod:

Οι κάτωθεν φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στην Tea-chan (και τους λοιπούς Hellsingάκηδες). Σκόπευα να κάνω αυτό το post αφού αγοράσω όλη τη σειρά Ultimate, όμως επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει σύντομα (μιας και η Geneon Αμερικής μας άφησε χρόνους :sigh2:) ιδού τα 4 πρώτα volumes της Limited Edition που έχουν κυκλοφορήσει. Βγαίνει και το 7ο επεισόδιο σε 3 μέρες επομένως τι καλύτερο από το ξεσκόνισμα της συλλογής μου :hehehe:

Το 1ο και 3ο Volume περιέχουν φιγούρες των Alucard και Anderson αντίστοιχα. Το 2ο και 4ο Volume περιέχουν booklet 200+ σελίδων με Production Art Collection από όλα τα επεισόδια

Posted Image

Posted Image

Το κάθε Volume είναι σε μεταλλική θήκη και εκτός από μία αφίσα διπλής όψεως, περιλαμβάνει μία μικρότερη αφίσα, ένα DVD με special footage / συνεντεύξεις / making of / Production Art Gallery, και φυσικά το DVD με το εκάστοτε επεισόδιο, το οποίο εκτός από 5.1 audio English & Japanese, περιέχει και commentary βεβαίως βεβαίως.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Λίγο από το εσωτερικό των booklet
Posted Image

Posted Image

Οι φιγούρες, οι οποίες εκτός από όρθιες μπορούν να στερεωθούν και στον τοίχο
Posted Image

Δυστυχώς η φιγούρα του Anderson μου ήρθε στραπατσαρισμένη και έσπασαν τα φύλλα του βιβλίου. Εδώ τα κρατάω από κάτω για να δείτε πως μοιάζει κανονικά
Posted Image

Edited by Phantom Duck, 21 December 2009 - 05:09.

E5VV38U.jpg