Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#481 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 21 December 2009 - 09:30

heh i know where you live [στο περίπου :3] ho ho ho
rsrGbGx.gif

#482 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 08 February 2010 - 15:09

Εικόνες από το δωμάτιο, που όπως πάντα βρίσκεται υπό κατασκευή και σε απόλυτο χάος. Για να βγουν οι φιγούρες από τα κουτία ούτε συζήτηση.

Posted Image
Amane Misa (black version), Chun-Li (Blue version), Ikkitousen diorama, X-BOX 360 (elite), Halo (Legendary edition), Reiko Haga (Comic party), Street Fighter IV (collectors edition), Gamecube (Resident evil 4 edition), Final Fantasy (mini figures or smt)

Posted Image
Rangiku (Bleach), Kasumi (White version), DS Zelda metal case, N64 (memory, scars, bust-a-move 3), Gameboy (camera, printer, paper), Orihime (Bleach), Kamisaka Haruhi (Happiness), Aya (Onechambara) και στην άκρη ο Zidane από FFIX

Και τέλος κάτι για του αλκοολικούς φίλους μου
Spoiler:

#483 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 08 February 2010 - 15:13

Και τέλος κάτι για του αλκοολικούς φίλους μου

Spoiler:

θες να γινουμε φιλοι?

La Trappe <3

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#484 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 08 February 2010 - 15:21

Για οσους συλλεγουν κονσολες στο forum:
My Virtual Boy:
Spoiler:

Nintendo 64+ 64DD in motion:
Spoiler:

#485 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 21 February 2010 - 21:11

respect για n64 πές μου ότι έχεις mario cart :joyful: όσο για το virtual boy αν και πορωτικό εμφανισιακά τόσο ξενέρα ήταν όταν έπαιζες όλα κόκκινα και έπρεπε να προσέχεις να μην φύγει το τρίποδο γιατί αλλιώς μόνο με μονωτική στεκόταν στο κεφάλι σου:sadist:

#486 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 21 February 2010 - 22:44

Μανιώδης συλλέκτης δεν είμαι, ούτε και ψάχνω special editions αλλά αυτά τα manga απλά έπρεπε να τα αποκτήσω! Είναι ο αγαπημένος μου Καμπαμαρου!

Spoiler:

#487 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 February 2010 - 02:14

Μανιώδης συλλέκτης δεν είμαι, ούτε και ψάχνω special editions αλλά αυτά τα manga απλά έπρεπε να τα αποκτήσω! Είναι ο αγαπημένος μου Καμπαμαρου!

Spoiler:

good work! yeah thats the way it goes down!!!
Δε ξερω αν υπαρχει πιο τελεια εικονα απο αυτη του Kabamaru με φοντο την αγγλικη σημαια! Πραγματικα αυτη η εικονα μπορει και να συνοψιζει, τοσο απλα και τοσο ομορφα τη παιδικη και εφηβικη ηλικια των σημερινων 25αρηδων.
Posted Image

#488 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 05 March 2010 - 02:22

Posted Image

#489 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 05 March 2010 - 09:39

Namida, καμιά room of doom photo παίζει, γιατί βλέπω κάτι ντάνες από πράματα μέχρι το ταβάνι και σκιάζομαι :P
rsrGbGx.gif

#490 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 March 2010 - 14:50

Namida, καμιά room of doom photo παίζει, γιατί βλέπω κάτι ντάνες από πράματα μέχρι το ταβάνι και σκιάζομαι :P

και τα παντα σε mint condition! Τhat's the way to do it!
Posted Image

#491 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 March 2010 - 21:13

ΥΓ.
Περιμένω και το VF-25F Super Messiah. Stay tuned. Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και τα Armored Messiah. Είναι ιπτάμενα οχυρά χωρίς πλάκα. Αν και υπάρχουν και οι Deculture εκδόσεις με Klan & Ranka...
Ίσως αν κάποτε βγει με Sheryl...

VF-25F Super Messiah
Posted Image

και παρέα με το 1/144 μη μεταμορφώσιμο μοντέλο
Posted Image

VF-25F Messiah Sheryl Deculture Edition
Posted Image
Spoiler:

VF-27γ Lucifer Valkyrie Brera Sterne Custom
Posted ImagePosted Image

Α ναι, και να μην το ξεχάσω...
Συμπλήρωσα 11αδα. Θείε, όποτε θέλεις κατεβάζουμε ομάδα :kakaka:
Spoiler:

PS. next are the VF-25S & VF-25F Armored types, the VF-25F Ranka Deculture Edition and the VF-27β Brera Sterne Normal Type.
Look forward to it

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#492 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 22 March 2010 - 22:45

MELCOR αρχοντα του σκοτους κ αγαπημενε του ιλουβαταρ 2 ερωτησεις
ποτε βγηκε κ που βρηκες VF-25F Messiah Sheryl Deculture Edition ποιος το οδηγαει γιατι δε φαινεται καλα
και 2 το VF-27γ Lucifer Valkyrie Brera Sterne Custom αξιζει η ειναι πανω κατω ιδιο με του michael me sniper ?

#493 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 March 2010 - 21:12

1) Φίλος ειλικρινά δεν πολυθυμάμαι πως το βρήκα (αν δλδ είδα κάπου αναφορά ή μου ήρθε φώτιση) πάντως τις πληροφορίες τις βρήκα εδώ
Από οτι κατάλαβα, έβγαλε η Bandai ξεχωριστά ένα σετάκι water slides Sheryl, που ταιριάζουν σε ολα τα vf-25 μοντέλα. οπότε, πήρα ενα απλό vf-25 alto custom ακόμη και απλώς του πέρασα τα water slides.
btw, τo σετακι water slides, όπως και ένα σετάκι Ranka τα πήρα απο το ebay.
όμως, μετά κατάλαβα το εξής: η Bandai, εκτός από αυτο που είχα πάρει ήδη, θα ενισχύσει τα armored editions (των οποίων η αγορά είναι προφανώς μέσα στο πρόγραμμα) του vf-25 με επιπλέον, ελαφρώς διαφοροποιημένα σετάκια. (στο παρακάτω λινκ είναι το 2ο και 4ο αντίστοιχα)
συγκεντρωτικά, ότι διαφορετικό υπάρχει θα το δεις εδώ, που από οτι βλέπω α)το HLJ δεν τα πουλάει ξεχωριστά, β) υπάρχει και ένα σετάκι Cathy για τον Ozma(hmmmmm, ενδιαφέρον). παρ'ολ'αυτά, θα τα βρεις σκέτα στο ebay ( συνολικα μου βγήκε περί το 8ευρο το σετάκι)

2) το vf-27 είναι ένα εντελώς διαφορετικό αεροπλάνο. δεν σου κρύβω οτι δεν ήταν μέσα στα άμεσα σχέδια μου (αν υπήρχαν κιολας σχέδια για αυτό), αλλά το βρήκα σε προσφορά και το τσίμπησα.
αρχικά δεν έχει καμία ομοιότητα με τα vf-25. σαφώς ο μηχανισμός μεταμόρφωσης είναι ίδιος, αλλά υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις ( για να καταλάβεις, είχε 4 ακόμη ταμπλέτες κομματιών). θα έλεγα πάντως οτι είναι αρκετά πιο εύκολο να το φτιάξεις.
μια ακόμη (ευχάριστη) έκπληξη στην περίπτωση του , ήταν οτι "κουμπώνει" σε 6 σημεια (3+3 εκατέρωθεν του κατά μήκος άξονα, άτρακτος-πόδι-φτερό), αρα είναι και πλήρως σταθερο. Ομολογώ οτι μου άρεσε, γτ είναι μια ατέλεια που έχουν τα vf-25.
Δεν το μετανιώνω που το πήρα, και θα πάρω και το vf-27normal type, αλλά δεν προτρέπω να το αγοράσει κανείς. δεν του λείπει τίποτα, σε καναδυο σημεία υπερτερεί κιολας, αλλα μόνο αν το βρεις σε προσφορα, ή έχεις ήδη στην κατοχη σου έστω τα super messiah types, ή δεν έχεις κανένα vf-25 και δεν έχεις σκοπό να τα πάρεις αλλα θέλεις ενα transformable μοντέλο.
ή ολα ή μόνο αυτό δηλαδή :kakaka:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#494 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 April 2010 - 12:04

Posted Image

Επιτρέψτε μου να κάνω ένα update. Το παραπάνω βιβλίο πλέον είναι έτσι

Posted Image

Και επειδή αν δεν ποζάρω εδώ, πού αλλού θα το κάνω, ιδού τα "Χαμένα επεισόδια" και οι "Επίγονοι του Καρλ Μπαρκς".

Posted Image

Posted Image

Όπως είχα αναφέρει στο thread του Carl Barks, ο Τερζόπουλος έχει ξεκόψει πλέον με τον Rosa και δεν του στέλνει τις ειδικές σκληρόδετες εκδόσεις που βγάζει, οι οποίες περιέχουν ιστορίες του. Βασικά πέραν του "Βίου και της Πολιτείας" το 2004, δεν του έχει δώσει τίποτα άλλο. Τις υπόλοιπες εκδόσεις του τις έστειλα εγώ, αφού με είδε που τις καταχώρησα στο Inducks, τη παγκόσμια βάση δεδομένων για Disney κόμικς. Τη δεύτερη φορά, όταν του έστειλα τη "Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ" 2 & 3, του είπα αν γίνεται να του στείλω ορισμένα βιβλία για σκιτσάρισμα, κάτι που δεν μου αρνήθηκε.

Επίσης, στη Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ 1, του ζήτησα να μου γράψει μια αφιέρωση στα ελληνικά για τη λέσχη φίλων κόμικς που άνοιξε πρόσφατα στο μοναστηράκι μέσω του GreekComics. Η ιδέα του άρεσε, του έστειλα το κείμενο, και ιδού:

Posted Image

Παρατηρήστε πως νόμισε ότι το "ΑΓΑΠΗ" είναι δύο λέξεις, και όταν το διαπίστωσε τράβηξε την άκρη του "Γ" ώστε να την ενώσει. Η αλήθεια είναι πως η γλώσσα μας δεν είναι και ό,τι ευκολότερο για τους ξένους.

Αυτά, λυσάξτε :burningbe3:

/Poser mode OFF

E5VV38U.jpg

#495 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 April 2010 - 12:13

@ Phantom Duck

I hate you...